כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.southparkstudios.com/
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כל יום עוברת ליד הבית שלי ניידת ועוצרת מכוניות בין השעה 12 ו4 תמיד זה שוטר ושוטרת כל יום אני שומע תעצור בצד למה הם עוצרים זה סתם כי משעמם להם או שהם בודקים משהו כי זה חשוד כל יום כמה פעמים ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוף שאפשר להקים אוהלים ממש ליד החוף + אפשר לעשות ליד האוהל על האש שלא יהיו אבנים כואבים בחוף (שכשניכנסים לכינרת לא יהיה כואב מכל מיני אבנים חדים למניהם) שהחנייה לא תעלה כסף(אני לא זוכר אם יש כזה דבר) ואם כן עולה כסף שיהיה זול מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא לשכוח חברים, היום בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה. שיהיה לכולם אחלה קיץ! 8)
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מזהה את מייקל מיורס מ"HALOWEEN" גייסון מ"יום שישי ה13" שתי בובות שלזכר קוראים צ'אק(אם אני זוכר נכון)- אממ שחכתי מה שמו של הסרט צעקה פרדי-"סיום ברחוב אלם" אתם?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביום שישי (האחרון) עשיתי קעקוע של מגן דוד על החזה. (הקעקוע השלישי שלי) בכל אופן, קעקוע שכדי לנקות את המקום לפני ששמים את המשכה, וגם לשתוף אותו כמה פעמים ביום כדי שכל השאריות ירדו ממנו. אז נכנסתי להתקלח והרטבתי את הקעקוע ושמתי לב שהוא מתקלף יותר מבדר"כ ויודות חתיכות גדולות מדי, מישהו יודע אם עשיתי משהו לא בסדר? ואם זה יפגע בקעקוע? (בתוצאה הסופית)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה) אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון) ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-* אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....
-
- 13 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני צריך לבנות פרויקט. ואני צריך מכם עזרה אני צריך לבנות מעגל חשמלי שבו מתג יתחבר איכשהו לדלת וכל פעם שהדלת תפתח המעגל יסגר/יפתח(המכישר ישנה מצב) כלומר, נגיד מאורר לא פועל והדלת סגורה, כאשר פותחים את הדלק המאורר פועל (כהדלת נסגרת המצב לא משתנה) כאשר שוב פותחים את הדלת המאורר נסגר. ושוב חוזר חלילה איך אני עושה אתזה? ובאיזה מתג להשתמש? בבקשה בבקשה תעזרו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמ…
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיבלתי ת CompTIA A+® Certification איך זה יכול לעזור לי בעתיד? אני בן 16 תודה הינה אתר עם מידע על זה http://certification.comptia.org/a/default.aspx D:
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה אתם עושים בעצמאות ? אני הולך אם החברה לאכול איזה משהו :] ואתם ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה על HD. סרטי הHD למיניהם מוצגים במסכי ה LCD(טלוויזיה) באיכות גובהה. אבל גם במסכי מחשב CRT אפשר להפעיל סרטי HD באיכות גבוהה. אז למה אומרים שסרטי HD הם רק למסכי LCD (טלוויזיה)? יש הבדל באיכות בין הצגת הסרט במסך מחשב(מסך CRT) לבין הצגת הסרט בטלוויזית LCD?
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן ואני לא ממש מבין את החומר. שאלה לדוגמא: כוח של 40N מושך כלפי מעלה גוף שמסתו 2kg ומרים אותו לגובה 3m. א. מהי עבודה הכוח? את זה הצלחתי. ב. מהי תוספת האנרגיה הפוטנציאלית? את זה גם הצלחתי. ג. מהי תוספת האנרגיה הקינטית? כאן לא הבנתי איך אני אמור לעשות את זה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-