עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך שכל השיחות לטלפון שלי יעברו לטלפון אחר שלי אני יודע שיש שירות כזה כמו "עקוב אחריי" או משהו כזה. איך אני מגדיר את זה באורנג שלי????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by avivlyaviv,

אנשים זה די דחוף! אני חייב לכבס משהו איך אני מפעיל את המכונה? מה צריך לשים וכמה[יש הכל]?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום. יש לי משקפים. בתופס הרפואי שצריך למלא ליום סיירות הרופאה מילא לי תחת סעיף 4: "מחלות עיניים עיוורון לילה, טיפול בלייזר" V יענו שיש - כן קיים. האם זה בעיה? יש לי תחושה שהיא עשתה טעות, למרות שזה נשמע מוזר אבל אני רק רוצה להיות בטוח ולא לבוא לשם ובסוף יגידו לי לחזור. אני יודע שלמספר שלי אין בעיה לעבור יום סיירות. מישהו שיש לו משקפיים יודע אם גם לו סימנו ככה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

7. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by avivlevy,

עוד רבע שעה מגיעה הפיצה ורוצים לראות סרא עכשיו אני צריך סרט טוב ששיתאים לכל המחפה איזה סרט קומדיה כזה ועדיף שיהיה אותו בVOD

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by eladh16,

חברה, יש לי עבודה באנגלית למחר. בקיצור אני צריך תירגום קטן למשפט אחד מתוך שיר. זה חלק קטן מהשיר, The Calypsonians were all gathered together Singin' such a mournful tune I don't know if it was in the summer time It could be the month of May or June Believe me baby, now I love you the best When I'm by myself I poke out me chest Over lovin', over, over, over, over lovin' you תירגמתי את כולו חוץ ממשפט אחד שלא הבנתי אותו בכלל! אפשר תירגום הגיוני ונכון למשפט When I'm by myself I poke out me chest. תודה רבה זה מאוד חשוב. ובינתיים התירגום שלי לכל הישר הוא טוב?הקליפסוניאנס, במקום שבו כולם מתכנסים, שרים מנגינה עצובה כל כך. אני לא יודע אם זה היה בזמן הקיץ, זה יכול להיות בחודש…

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  12. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Alex89,

חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי. צריך מפה של כביש 431. מפה ברורה שאני יראה איך אני אמור לנסוע לא שאני צריך

• 7 תגובות
    • 25.1k צפיות
  14. ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. אני רוצה לטוס בסביבות ה2\11 ללוס אנג'לס מאיפה הכי טוב להזמין כרטיסי טיסה?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by oded6188,

הזמנתי צ'יפ CMOS חדש מהאתר BadFlash (כתבתי עליו באשכול נפרד)... שילמתי לאתר באמצעות PayPal, דרך אימייל אחר שלי (לא הזה שקיים לי כאן בפרטים)... עכשיו אני פותח את האימייל שלי (זה שכתוב כאן בפרטים, והאתר Badflash בחיים לא שמע על הכתובת הזאת שלי) ואני מגלה את האימייל שבתמונה: פרט חשוב: בגלל שאני רק חושד לרמאות ואני עוד לא בטוח בכלום אז אני לא אומר את פרטיו של האיש... מה שאני כן אומר לכם זה שהוא חבר ב HWZONE! אז מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מחפש חנות חומרה בניו-יורק פיזית שיש לה אתר עם קטלוג של החלקים :hi:

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  19. מחר זה היו האחרון שאני יכול לקנות את הכרטיס ואני חייב אותו דחוף למחר, אזאם מישהו מכיר חנות בעפולה שמוכרת כרטיס ל PS2 שיגיד בבקשה איך קוראים לה ואיפה היא נמצאת ואם יש אתר אז זה יותר טוב, תודה מראש ולילה טוב...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by priyo,

שלום לכולם.... אני חדש בפורום הזה חחח....בבקשה שמישהו יעזור לי.... ??? אני מחפש את כל הקישורי הורדה בתוכנה BitComet בבקשה תעזרו לי אני חייב לדעת מאיפה משיגים את הקישורים להורדה כי יש לי את התוכנה והיא אחלה תוכנה...ומי שרוצה אני יוכל להביא לו את ההתקנה...בבקשה שמישהו יעזור לי מיתכנן....תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Dark Respect,

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ? קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

• 26 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by r1plet,

צריך סיבה ספציפית מיוחדת לדחיית הגיוס? איפה אני מבקש לדחות את ת. הגיוס, ואיך הכי אפקטיבי להשיג את הדחייה? כאמור הגיוס שלי הוקדם ביותר מ3 חודשים תוך יום אחד, כאשר קיבלתי צו גיוס ל11 לנובמבר ויום למוחורת קיבלתי 11 לאוגוסט... תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. Started by Demagh,

בעודי מחכה למיונים של גאמ"א, הצבא החליט לשלוח לי צו גיוס חדש, לעוד חודש, כלומר לפני שהמיונים בכלל מתחילים. שלחתי טופס דחיית שירות ללשכה, החזירו לי ציור של ז**, בלשון המעטה. מה אני עושה עכשיו? מתקשר לחיל המודיעין ומבקש שהם ידחו לי ת'גיוס? או פשוט לא מתייצב?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  25. דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !

• 0 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.