עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ORrrr,

שלום חברה, רכשו ממני מוצר דרך האינטרנט, התשלום הועבר דרך PAYPAL והמוצר נשלח לפני יומיים. עכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת: Thanks for contacting PayPal, We are Sorry for the Late reply, We have Detected on Our System that the PayPal Transfer sent to you by Ebora Abolaso is an International PayPal Transfer from UNITED KINGDOM to USA , So due to this we are unable to transfer the Payment to your PayPal Account because the Amount sent to you $220.00 USD is Not Sufficient/Low for the System to Transfer/Activate it to your PayPal Account So we will like you to Contact the Buyer (Ebora Abolaso) to send to you the Sum of $180.00 USD additional so that we can be able to Transfer th…

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by love-its-my-name,

הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.

3. Started by netanel1,

אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  4. Started by generalA,

חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224526,00.html אני ביטלתי תעידכונים

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. מישהוא יודע על חנויות מחשבים בטורקיה ? בעיר אנטליה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by fish123,

יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. מצטער שאני מפרסם דברים כאלה כאן אבל זה די דחוף עם אורך איבר מיני 18ס"מ וההיקף שלו 14ס"מ, כמה מ"מ צריך שיהיה כתוב באריזת קונדומים? הם מודדים ברוחב, לא בהיקף תודה

• 53 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. אני רוצה לשים מצלמה מחוץ לבית, מעין מצלמת בטחון כזו, שאני רואה הכל במחשב. כנראה שכמה אנשים חמים עליי אז התחילו לעשות נזקים. כמה זה עולה? מה צריך בדיוק לקנות? תודה..

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. (חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.

• 25 תגובות
    • 9.6k צפיות
  12. אני צריך שכל השיחות לטלפון שלי יעברו לטלפון אחר שלי אני יודע שיש שירות כזה כמו "עקוב אחריי" או משהו כזה. איך אני מגדיר את זה באורנג שלי????

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לעבודה באנגלית שאני צריך להגיש ב-12! ניסתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי כמעט שום דבר. הראיון יכול להיות עם אנשים אחרים, לאו דווקא תושבי ניו-יורק, אבל זה חשוב שהראיון יהיה על העיר. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

אנשים זה די דחוף! אני חייב לכבס משהו איך אני מפעיל את המכונה? מה צריך לשים וכמה[יש הכל]?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  16. שלום. יש לי משקפים. בתופס הרפואי שצריך למלא ליום סיירות הרופאה מילא לי תחת סעיף 4: "מחלות עיניים עיוורון לילה, טיפול בלייזר" V יענו שיש - כן קיים. האם זה בעיה? יש לי תחושה שהיא עשתה טעות, למרות שזה נשמע מוזר אבל אני רק רוצה להיות בטוח ולא לבוא לשם ובסוף יגידו לי לחזור. אני יודע שלמספר שלי אין בעיה לעבור יום סיירות. מישהו שיש לו משקפיים יודע אם גם לו סימנו ככה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני וחברה שליי בקטע של סרט וגלידה. יש לכם המלצות? לי נראה מתאים איזה קומדיה טוב, אבל שמתאים גם לבחורה. שישי הפוף ברוס הגדול מכולם משהו בסגנון. אבל אם יש לכם סרט מתח/פעולה קל מתאים אז בכיף! תנקס! :xyxthumbs:

18. מחר אני צריך להגיש את הטיוטא של עבודת הביוטופ, ונתקעתי עם הגרפים. אני צריך לעשות גרף לטבלה הבאה: החודש פריחה פרי עלווה לחות הקרקע ב% אפריל 6 5 3 6.89 מאי 6 5 3 7 יוני 6 5 3 1.86 יולי 6 5 3 2.76 ספטמבר 6 5 3 1.93 אוקטובר 6 5 5 1.73 נובמבר 6 7 2 12 דצמבר 6 7 3 22.3 אני צריך שלחות הקרקע תהיה ציר והשאר עמודות, כלומר שהציר של לחות הקרקע יעבור בין העמודות. ניסיתי לעשות התאמה אישית אבל האופיס (2003) עושה לי גם את העלווה בתור ציר, וגם את לחות הקרקע!! ניסיתי כבר 3 שעות ולא הולך לי, בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by avivlevy,

עוד רבע שעה מגיעה הפיצה ורוצים לראות סרא עכשיו אני צריך סרט טוב ששיתאים לכל המחפה איזה סרט קומדיה כזה ועדיף שיהיה אותו בVOD

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by eladh16,

חברה, יש לי עבודה באנגלית למחר. בקיצור אני צריך תירגום קטן למשפט אחד מתוך שיר. זה חלק קטן מהשיר, The Calypsonians were all gathered together Singin' such a mournful tune I don't know if it was in the summer time It could be the month of May or June Believe me baby, now I love you the best When I'm by myself I poke out me chest Over lovin', over, over, over, over lovin' you תירגמתי את כולו חוץ ממשפט אחד שלא הבנתי אותו בכלל! אפשר תירגום הגיוני ונכון למשפט When I'm by myself I poke out me chest. תודה רבה זה מאוד חשוב. ובינתיים התירגום שלי לכל הישר הוא טוב?הקליפסוניאנס, במקום שבו כולם מתכנסים, שרים מנגינה עצובה כל כך. אני לא יודע אם זה היה בזמן הקיץ, זה יכול להיות בחודש…

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Geffen DIY,

קיבלתי את האוזניות שלי שהזמנתי מחו"ל. אוזניות פשוטות... אבל היה שם משהו מוזר האורכים לא שווים. זה אמור להיות ככה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  23. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by Alex89,

חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי. צריך מפה של כביש 431. מפה ברורה שאני יראה איך אני אמור לנסוע לא שאני צריך

• 7 תגובות
    • 25.2k צפיות
  25. ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.