כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי צו ראשון אתמול. האם מישהו כאן התנסה בצו ראשון ויוכל לומר לי מה הוא מהלך העניינים שם? הבנתי שיערכו לי בחינה פסיכוטכנית, על מנת להתאים אותי לתפקידים ע"פ היכולת שלי, השאלה היא - האם כל הנושאים בבחינה הפסיכומטרית לא מצריכים ידע מקודם או שהם בוחנים בנושאים כמו אנגלית ושאלות מסויימות אחרות שמצריכות ידע (אם כן, אשמח אם תפרטו אלו) . עד כמה תהיה חשיבות לציון של בפסיכוטכני לגבי קביעת השירות שלי? אם אני אקבל ציון גבוה, הסיכויים שישבצו אותי בקרבי יהיו גבוהים יותר? (ז"א, האם זה כמו פרופיל, ככל שהוא יותר גבוה כך הסיכוי ללכת לקרבי גבוה יותר*) באופן כללי, יש עוד דברים שאני צריך לדעת לגבי מה מצפה לי שם? תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה למכונת גילוח טובה עד 600שקל (עדיף כמה שפחות). צריך להתגלח מהר בצבא :-\. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו כן השאלה נמצאת בכותרת... עד כמה הנרגילה מזיקה לדעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
-
תגידו מה עושה כפתור ה- scrlk או נראה לי scrol look מה הוא עושה חוץ מלהפעיל ולכבות נורה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האתר בפרט http://help-israel-win.org/ מצוין באתר YNET כאתר זדוני לינק לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650277,00.html
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום חמישי שעבר, 13 באוגוסט, סגרתי,איתם את ההזמנה של המחשב שלי, ונתתי להם את הכרטיס השראי והכל... התקציב 4100 ש"ח וזה היה בידיוק מה שייצא... "פתאום" אין לפנדה את הלוח אם שאני מבקש... וכמובן - הם יציעו משהו יקר יותר במקום - תוספת של 300 שקלים, אני הסכמתי... מה הקטע המסריח? ביום חמישי שעבר היה המחיר של הזכרוונת שהזמנתי X... היום, כשסיכמנו על לוח אם אחר - המחירים של הזכרונות ירדו ב 200 ש"ח. והם לא מסכימים להוריד לי את המחיר של הזכרונות למחיר העדכני. מה זה הדבר הזה? נכון, סגרנו הזמנה... אבל לי יש תקציב מסויים, הם לא יכולים מצד אחד להעלות לי אותו, ומצד שני לתת לי את הזכרונות במחיר הישן... המחשב עדיין אצלם בחנות, הוא אפילו לא מורכב כי לא הגיעו כל החלקים... אז מה הקטע? הם יכולים…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מאיפה בא השומשום? ??? נ.ב. בלי ספאם, אני באמת רוצה לדעת...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן יש שאתר שפרסם את סרטוני הלימוד שלו בחינם מתחיל באות h ונגמר באות s פשוט אסור להביא ליניק את זה מוצפן הבין יבין
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אניי מחפש אתרים שמלמדים איך לרקוד במועדונים, מוזיקה אלטרונית ראפ וכו'. פשוט אני לא יודע לרקוד בגרוש והגיע הזמן שאני לא אראה כמו מטומטם. מישהו מכיר משהו?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יאלה שתפו בגיטריסטים שאתם מעריכים ואוהבים
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דודתי בארה"ב מעונינת לקנות לי חומרה לכן אני צריך המלצה ממכם על חנות וירטואלית טובה בארה"ב וגם חברה אשר תבצע משלוח לארץ. מה שאני תכננתי זה להזמין מהאתר www.newegg.com ולבצע משלוח ארצה בעזרת www.eazybuyus.com. אם אתם תוהים מה אני מתכנן להזמין אז זה: 165$ - VGA LEADTEK|GF4 TI4200BK 128M /TV OEM Seagate Barracuda IV ST340016A 40gb 7200rpm EIDE - 77$ ביחד הכל יוצא 242$ וזה לא כולל משלוח ארצה...