עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DXT,

באמת! האם ישנה דרך להגמל מעצלנות? אני פשוט כבר לא יכול להשתלט על זה! :asthanos:

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by maverick,

ללא מילים:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by asmon,

ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by liav12,

שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. נלקח מתוך גליון המבצעים של אופיס-דיפו. עשקנות לשמה!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ybe,

בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by wooper,

שלום אני לומד במכללה MCITP בזמנו לא יחסתי חשיבות לזה שהבחינות שלהם פנימיות כלומר לא חיצוניות רשמיות של מיקרוסופט המזכירה במקום אמרה שההסמכה מספיקה בשביל ישראל ואילו לחו"ל צריך תעודה רשמית של מיקרוסופט יש אפשרות לגשת לבחינות חיצוניות אבל אז מדובר בעבודה כפולה וגם תשלום נוסף האם מייחסים חשיבות רבה לתעודה שמקבלים ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MacGyver,

שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Kurt,

על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Yossarian22,

כל דבר בעולם, עד 450 שקל. מה הייתם בוחרים לקבל?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Electric Boom,

אהלן, רציתי לקבל מושג כלשהו על כמה "נהוג" להגביר. הכוונה היא לא ליחידות הרגילות(כמו מתמטיקה ואנגלית) אלא למקצועות הבחירה(פיזיקה וכו'). יש לזה חשיבות גדולה מבחינתי כרגע, ובכלל זה בטח יהיה די מעניין לכולנו. תודה מראש.

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הנה הגיעה לה עונת החומנים והיום היו לי כבר 4 בחדר וכולם עפים ומתנגשים בקיר. אף פעם זה לא עניין אותי אבל עכשיו שאני חושב על זה.. למה בדיוק הם מתנגשים בקיר זה כיף להם? הם לא רואים? הם שיכורים? מישהו יכול להסביר לי?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Tanya,

ערב טוב. ניסיתי לחפש באינטרנט מעמד לדיסקים... אבל לא מצאתי שום-דבר. מצאתי רק ספריות... אני מתכוונת לדיסקים שבאים באריזות הגדולות [של משחקים] ולא דיסקים באריזות הדקות החצי שקופות. מין מעמד כזה שניתן לשים שם את הדיסקים בשורה וכל פעם לשלוף אחד... כבר מתחיל להאסף לי ואין לי איפה לשים אותם. מישהו מכיר או ראה היכן ניתן להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by FeedMe,

קרע אותי. שתפו בעוד סרטים של הודים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. נמאס כול פעם להיחתך בפנים ממכונת ברזל משנות ה70 של איזה אבא רוסי לא מבין בזה כלום מודה מראש..תביאו שמות אני כבר אחפש תודה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Rinkadink,

כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by demonshlomo,

אם אומרים לי11AM PDT מתי זה בשעון ישראל????? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by imac,

הוא קנה GigaByte Gforce1 32 MB ב 700 ש"ח אמרתי לו שעבדו עליו והוא לא הקשיב לי (נכון שזה היה לפני כמה חודשים אבל ב800 ש"ח הוא יכל כבר לקנות GFORCE 3)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לי נראה שמיקרוסופט חיים בסרט, אין מצב שיש להם משהו שמתקרב למה שהם הציגו ב E3 http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by SHOOTER8,

בפרק האחרון של רמזור מופיע הספר "חד וחלק מאת שלומי סרנגה". מה המשורר רצה לומר? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים