עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Amit_Alcobi,

קדימה אני צריך רשימה של דברים שאין להומלס לדוגמא: גג עכבר פד של עכבר חלון פרטיות ואתם תמשיכו

• 87 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALK העיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by itayze,

דיברתי עם Ewingum ב icq , הוא רצה להביא שתי מחשבים ניידים כדי שנשה טורניר טאקי , קטלנו את הרעיון מיד ואז עלה בראשו המבריק של Ewingum רעיון אחר : להביא טאקי קלפים ! אמרתי לו שיש לי לי טאקי קלפים איפה שהו ואני אחפש אותם , אבל למקרה שאני לא אבוא שעוד מישהו יביא . מה אתם מתכוונים להביא או רוצים להביא ?

• 81 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by MeUser,

אז אני לפני הזמנה של GTX780 של MSI ואני ניכנס לאתר שלהם לראות את הכרטיס (וואלה הכרטיסים שלהם מעוצבים יפה ) אז אני מגיעה לדף הזה: http://www.msi.com/product/vga/N780_Lightning.html#hero-overview ושם תחת Bundle MSI developed driver and utilities

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ha_miki,

מה דעתכם על כמה דברים והמחירים שלהם שקניתי באיביי (הודות לאמא שלי בארה"ב) CANON A70 250$ HERCULES ATI RADEON 9800PRO 237$ LEXAR HIGH SPEED X12 256 CF 56$ ועוד כמה דברים שכרגע הם במכרז AUDIGY 2 ZS 50$ APPLE IPOD 5GB 130$ אני מקווה לזכות !!!!! הלוואי

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  6. התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…

7. Started by icebreak,

www.demo.com/demo/demonstrators/2004/video/total.asx סרט מדהים על מציאות מדומה (האמת שזה כלכך אמיתי שזה בכלל לא מדומה) ----------------------- מראה שבנויה מעץ, בהחלט יפה: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/mirror.html סרט שמדגים את איך ה"מראה" עובדת: http://fargo.itp.tsoa.nyu.edu/~danny/smallmirror.html

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  8. Started by huber,

1. הכנה להריון: בהריון הראשון - הולכים באדיקות לשיעורי ההכנה ללידה. בהריון השני - לא עושים כלום כי זוכרים עוד מהראשון וממילא זה לא עבד. בהריון השלישי - מבקשים אפידורל כבר מהחודש השמיני. 2. בגדי הריון: בהריון הראשון - מקפידים על לבישת בגדי הריון למן הרגע שמגיעה הבשורה החיובית. בהריון השני - לובשים את הבגדים הרגילים כל עוד אפשר. בהריון השלישי - בגדי ההריון הם הבגדים הרגילים. 3. שמות: בהריון הראשון - סורקים בקפידה את כל ספרי השמות. בהריון השני - מישהו צריך להיקרא ע"ש דודה פרידה המנוחה, לא? בהריון השלישי - עוצמים עיניים, פותחים ספר שמות אקראי והיכן שנופלת האצבע - זה השם. 4. זמן איכות: לאחר הולדת הילד הראשון - מפנים זמן סתם להביט על יופיו (או יופייה) המשגע. לאחר הולדת הילד השנ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. התגלגל לידיי המארז הזה. יצא לי לדבר עם הבנאדם שהחזיק בו והוא הסביר שמדובר במארז ששימש כשרת מדיה למספר מחשבים בבית, ובשיאו כלל 5 דיסקים קשיחים. הוא אמר שזה לא היה ממש בעיה כי הוא שם את המארז הזה מתחת לשולחן.. לא הצלחתי להבין איזה שולחנות יש לבנאדם בבית.. בכל מקרה הוא נפטר ממנו בגלל ובאופן לא מפתיע בת הזוג שהצטרפה עליו וכנראה המקום מתחת לשולחן היה נורא חשוב לה. הסתבר שיש בפנים לוח K8NSC pro של ג'יגהבייט ומעבד ATHLON שלא ברור לי עדיין איזה דגם הוא. הכל מלא אבק בצורה בלתי רגילה. http://www.gigabyte.com.pr/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1881 מבחוץ: מבפנים: מה אתם אומרים מה עושים עם כזה דבר?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

קיים דבר כזה?דבש בצורה של סוכרייה,כמו קוביית סוכר? אם לא איך בכלל אני הופך את הדבש למוצק?מקפיא אותו? אם אני רוצה לקחת כפית דבש לעבודה..

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. Started by 1qaz2wsx,

אחת שתיים שלוש דג מלוח!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by subarel,

יש לי 8 דגי זהב באקווריום של 60X30X40 (בערך) כמה שאלות.. 1. באיזה תדירות צריך להאכיל אותם? 2. כמה חשובה טמפרוטרת המים שלהם? 3. הבנתי שפעם בחודש צריך להחליף 10% מהמים - זה נכון? 4. כמה דגים כדאי לגדל בכזה אקווריום? 5. עצות לגבי הגידול שלהם? 6. יש צמחי מים שמתאים להם במיוחד? או בכלל? תודה. : ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by CyberBot,

אחרי שנאלצתי למכור את הכלב... אני רוצה דגי נוי מה שאני רוצה זה לא דגי זהב או גופים מעפנים אני הולך לכיוון של ציקלדים עכשיו הבנתי שהם דורשים נפח רציני של מים השאלה שלי מה המינימום של המינימום של נפח שאני יכול להחזיק ציקליד(אולי שניים אפילו שלושה) פשוט ויפה כמובן?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by aldema,

אחותי רצתה ליום הולדת אקווריום ומספר דגים יפים.. אז רציתי לשאול אותכם כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה של פילטרים ,אקווריום לא גדול ,דגים וכל ההוצאות בפעם הראשונה.. אם יש לכם הצעות או דעות בנושא אז אני אשמח מאוד... ד"א אם אני קונה את האקווריום הקטן הזה השלושת רבעי עיגול כמו בטלוויזיה אז גם בשבילו חייבים פילטר?? יש לכם אולי גם המלצות לאיזה דגים יפים ולא יקרים??

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by תינוק22,

שלום,אולי חלק מכם שמעו על זה כבר אבל מאז יום העצמאות החליטו שני תושבים באזור מעורב לתלות דגלי אש''ף , העניין שאין חוק המונע מעשה זה וגם המשטרה או העירייה לא יכולה ולא תעשה דבר כנגד . אני חשבתי שיעבור יום העצמאות אז הם יורידו את הדגלים אבל לא , חבל מאוד שזה המצב הרי ברור שכל המטרה של שניהם זה לעצבן בלבד , והייתי רוצה לראות את המצב הפוך אם היו שמים דגל ישראל בעזה ......

• 101 תגובות
    • 9.6k צפיות
  16. אם ממש ממש ממש משעמם לכם? http://www.yamaha-motor.co.jp/global/entertainment/papercraft/realistic/index.html ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

אני רוצה לקנות לבן דוד שלי ליום הולדת כמה דגמים של מטוסים להרכבה (תחביב שלו) רציתי לשאול אם כדאי להזמין מחו"ל או פה בארץ, ואם יש לכם קישור לחנות/מילות מפתח מומלצות לEBAY אני מאוד אשמח, הכי חשוב המטוס C-130 אם מישהו מכיר. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by ran8,

http://www.youtube.com/watch?v=k6K4KOEgv2M אחד השירים הטובים חח (למרות שהוא ממש מסכן הבנאדם קיבל סריטה חזקה)... מה דעתכם??

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Volter,

מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, קיבלתי דו"ח חניה על "העמדת רכב וחנייתו בתוך תחום תחנת מוניות". העניין הוא, שזו תחנת מוניות לא פעילה ותפוסה ברוב שעות היום ע"י מכוניות חונות ללא זכר למונית (חיפה, רח' יפו 92 לא רחוק מכיכר הסיטי סנטר, למי שמכיר) . מבירורים קצרים, שערכתי מדובר בשטח תחנת מוניות "מוניות כרמיאל", שלא עונה לטלפונים ולא מופיעה ברשם החברות כחברה פעילה. נכון, האיזור מסומן כשטח תחנת מוניות על הכביש ויש גם תמרור, אך שוב אין שם זכר למונית וברוב שעות היום, האיזור תפוס במכוניות חונות. השאלה שלי - מה הסיכויים שלי לבטל את הדו"ח בערעור לעיריה, ולאילו מסמכים אני זקוק לשם כך? תודה רבה לכולם על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by pain_killer12,

חברים, חניתי בכחול-לבן בלי לשלם וקיבלתי דו"ח 100 ש"ח על השמשה. רציתי לדעת אם בקרוב אני צריך לצפות שיגיע מכתב עם הדו"ח הביתה, או שאני יכול ללכת לשלם את זה וזהו? וככה להינצל מכאב הראש של ההורים. ד"א, איפה משלמים את זה? בבנק? בדואר? תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.