עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לאחר שהנרגילה האחרונה שלי הושאלה לחבר אשר שבר לה את הכד, החלטתי סוף סוף לפנק את עצמי בנרגילה רצינית שתשב קבוע בחדר.. התקציב הוא בין 100-200 (אם ממש שווה להשקיע יותר אין בעיה לעשות זאת, אבל עדיף שלא לבזבז איפה שלא הכרחי) והדרישות: גובה של לפחות מטר מעוצבת כמה שפחות קיצ'ית\"מודרנית", מעדיף עיצוב סולידי.. גוף יצוק כמובן כמובן שאני לא מצפה להמלצה ספציפית על נרגילה (כי אחרי הכל, כרטיס מסך זה לא..) אבל אשמח להמלצה על מקום אמין בתל אביב\יפו\רמת גן עם מחירים טובים, מוצרים איכותיים ומבחר גדול..(אמנם אני מבאר שבע, אבל למיטב הבנתי באיזור הזה יש את המחירים והמוצרים הכי טובים.) ושאני אומר מקום אמין אני מדבר על מקום שבו לא אגיע למצב שאני שואל את המוכר "היא יצוקה, כן?" ומקבל תשובה "בטח …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה, נתקלתי במקרה בת'ראד הראשון שלי בפורום ופשוט נקראתי מצחוק... מדהים איזה NOOB הייתי וכמה למדתי מהפורום המדהים הזה. אז כל אחד יראה את הת'ראד הראשון שלו (ורצוי שיהיה ממזמן, לכל הותיקים). אני ביקשתי עזרה ב-OC לP4 2.0GHZ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259011.msg2286244#msg2286244

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by QQQ,

שלום אני רוצה להזמין אייפון משומש מחו"ל ורציתי לדעת האם המכס עבור מכשירים סלולריים משומשים הוא אותו דבר עבור מכשירים שהם חדשים באריזה/מכשירים משומשים. שמעתי פעם שעבור מכשירים משומשים רק מע"מ תקף ואין כלל מכס - זה נכון? (כמובן שמדובר בקנייה של מעל 50$) על מכשירים חדשים נדמה לי שזה בסביבות ה33% מכס+מע"מ. תודה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אהלן. יש לי 10MB באינטרנט וFF עם שליחת SMS מוריד לי על 400-500 שהוא היה מוריד לי במקס'. האם זה גם לך ככה? האם זה קשור לזה שהם שינו את החבילות שלהם? שאפשר רק שבוע? אז אפשר להסיק שיש להם הרבה משתמשים וכתוצה מכך יש עומס. תודה, אריאל

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. לא ממש מבין בהם, סה"כ אני צריך כרטיס אשראי בינלאומי ועם כמה שפחות עמלות. הנה הרשימה שהבנק שלי מציע, נהיה לי כבר סחרחורת מזה אשמח לעצות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אז ככה,אני עכשיו אחרי צבא עושה מכינה לקראת תואר במדמ"ח והשעות שלה הן בערב ככה שאני כן יכול לישון ב3 בלילה עם מספיק שעות שינה,ובלי קשר אני רגיל כבר בערך שנתיים וחצי לישון בשעה כזאת בגלל שרוב המסגרות שהיו לי בשנתיים האחרונות (עבודה,לימודים) היו בערבים...אבל זה ממש מטריד אותי כי הבנתי שהשינה הכי טובה היא בלילה ולא לפנות בוקר\בוקר,ואני באמת מרגיש בדר"כ שאין לי אנרגיות וכוח לעשות דברים ואני חושב שזה אולי קשור לזה שאני ישן ב3 כל הזמן אני ישן בערך 6-7 שעות בלילה,ככה שמבחינת כמות זה מספיק השאלה היא בקשר לאיכות-כמו שאמרתי שמעתי ששינה בלילה היא 'הכי איכותית'. השאלה היא איך אני נפטר מההרגל המעצבן הזה והולך לישון בשעות נורמאילות כמו 12 1 גג וקם בבוקר ולא ב11 או 12 בצהריים,מה גם שיש ל…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום אני מזה זמן מה מוטרד ע"י בנאדם באי מייל. כתובת האי מייל שלו היא מוואלה, האם ישנה דרך לגלות פרטים אודות כתובת האי מייל ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by freesoul23,

לפני כמה דקות קיבלתי טלפון מאיזה בחור שהציג את עצמו בתור משה כהן ממד"א ואמר שהייתה תאונה בין אשדוד לבאר שבע ושיש פצוע שנתן לו את הטלפון שלנו ושאני אתקשר למודיעין של סורוקה ואבקש את ד"ר ולדימיר והוא יתן לי פרטים על הפצוע. הוא גם הביא לי את מספר טלפון של המודיעין לכאורה: 720544277670* המספר היה מאוד חשוד (במיוחד הכוכבית בהתחלה) אז מצאתי באינטרנט את הטלפון של סורוקה והתקשרתי לשם והם אמרו לי שזה עוקץ של העברת קו הטלפון שלי למספר סלולרי שאני מקיש. אם הייתי מקיש את המספר הזה אז היו יכולים לבצע שיחות על חשבוני. אז נא להיזהר אנשים. מי שכבר נפל בפח - ניתן לבטל ע"י הקשת 73*

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. הכול מופיע בצד במפרט שלי.. פשוט חלום שהתגשם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Oranili,

היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום מישהו שמע או מכיר את החנות http://www.gcomputer.co.il ויכול להמליץ ולשבח או לספר לי סיפור זוועות על איך הם לא כיבדו את האחריות או ברחו לו עם הכסף לג'מאיקה? תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. שלום, היום קבלתי את המכתב של הקבלה לטכניון (הרשמה מאוחרת) להנדסת חשמל, והבנתי שאני צריך להרשם לקורסים רק שאין לי מוסג לאיזה קורסים צריך להרשם ואיך עושים את זה . הורדתי קובץ של מומלצים לכל סימסטר אבל במומלצים האלה יש רק מקצואות חובה. ואיפה אני נרשם לקורסים האלה? באתר מצאתי מערכת אישית שבה רשום שתאריך זימון לרישום זה ה16.9.09 שזה בעוד יומיים, גם הם מבקשים קוד שאין לי אותו, כניראה בגלל הרשמה מאוחרת. יש משהוא שנרשם בצורה כזאת ויודע מה עושים? תודה מראש על האזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ישנה תמימות דעים כי מאמזון עצמה ניתן להזמין רק ספרים דיסקים וקלטות. נשאלת השאלה מה קורה עבור קנייה מכאלו שמוכרים דרך אמאזון. מצד אחד לפי ה-HELP באתר, ישראל לא כלולה במדינות מחוץ לארה"ב מהן ניתן להזמין לארץ http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=537734&#outside, מצד שני נתקלתי לא אחת בתגובות של אנשים שקנו מאמאזון (לא ספרים), אך איני מכיר כאלו אישית. אז אפשר או אי אפשר?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. Started by Asakura,

אז ככה ברגע זה רבע לאחד בלילה אחרי ליטר בירה וטעם רע בפה מהמחשבה שמחר חוזרים לבסיס, אני משוטט לי באתרי פלאפון ושוקל האם שווה לקנות NETSTICK שיאפשר לנו גישה לאינטרנט מכל מקום אך יחייב אותנו בתשלום חודשי קבוע. או שהבית, בתי הקפה, והעבודה (לחלקנו), מספקים את שרות האינטרנט במידה מספקת ועוד הוצאה כספית כלשהי על חברות הפלאפון (שמנסות לגנוב את כספנו בכל הזמנות אפשרית) רק יצא נגד העקרונות הטבעיים שלנו אשר נגד חברות הפלאפון ונגד הוצאת כסף מהארנק 'סתם כך'. אז האם זה שווה זאת??!#$^?~!@$ הנה לדוגמה ההצעה של חברת פלאפון לאינטרנט חופשי 'במחיר מדהים' http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/Netstick/.aspx

• 26 תגובות
    • 13.9k צפיות
  16. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. תיסתכלו על השלט ברקע http://www.uploadgeek.com/share-E6BC_4AAA5431.html

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מחשב ב-skypc. מאז ומתמיד כל פעם שקניתי מחשב, תמיד היו בעיות ולכן הבטחתי לעצמי שאני תמיד אקנה כמה שיותר קרוב לבית כדי לחסוך נסיעות (ת"א-אשדוד למשל). גם אם זה יקר יותר. תכננתי לקנות את המחשב באייבורי ואז המליצו לי כאן בפורום על skypc ועל השרות שלהם skyfix vip. אני ממש אשמח לשמוע על חוויות קניה (או ליתר דיוק שירות) של אנשים שקנו ב-skypc ובפרט אנשים שהשתמשו בשרות ה-skyfix vip שלהם... תודה..[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 17:02:33 אולי אני צריך לציין שיש לי מזל ממש רע עם מחשבים

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. האתר הזה אמור להיות אובייקטיבי ולא לקדם יצרנית כזאת או אחרת. רק ככה אפשר להאמין לביקורות שנכתבות בו. אבל פתאום אנחנו רואים ש"אינטל ו HWZONE מחלקות לכם פרסים"... אם יש כזה קשר בין שני הגורמים אז איך אני יכול להיות בטוח שהאתר לא מקדם את מוצרי אינטל ? שהוא מדווח דיווחי וביקורות אמת ? שהוא לא מקבל תמורה מאינטל עבור כל זה ? כל מה שאני אומר פה הוא תהיות אישיות שלי, אין לי שום מושג מה באמת קורה מאחורי הקלעים.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by tom123,

HUH?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by GWeizman,

חומר של כיתה י', פחות או יותר. (עם דגש על יותר) א) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורים 2P2+1 ראשוני גם כן ב) מצא את כל המספרים הראשוניים P עבורם P+10 וP+14 ראשוניים גם כן לא הצלחתי למצוא שום דרך חוץ מניסוי וטעיה, ואני חושב שאם אני אגיש ניסוי וטעיה למורה שלי הוא ירצח אותי בשנתי. דיי דחוף, אני צריך להגיש את זה למחר. תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. Started by benor,

http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. רק שכחתי מהם האתריםן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.