כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח שכולנו מכירים את בזק (בשביל הודעה זו ניקרא לה נזק או :asthanos: ) ביום ראשון ראיתי כלבוטק ( תוכנית טובה) ושם פירסמו ידיעה '' בזק חייבה שלא כדין משפחה של חיילת ב2600 ש''ח על שיחה של 74 שעות'' שלא התקיימה כלל, וכך כולנו למדים מהו טיבעה האמיתי של נזק. ונ.ב. אתם מכירים את הסיסמה של נזק בפרסומות : מבזק עד שניפגש, והם צודקים באמת ניפגש כשהם יבואו לעקל לנו את כל הנכסים בסוף החודש ;D
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בגלל שחלקי מחשב בארץ עולים הרבה כסף, ומהחולשה של הדולר - אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ולהזמין את החלקים למחשב מחו"ל. הבנתי גם שאין מכס על חלקים. אלא רק על מחשב שלם. האם יש איזו חנות (בינלאומית) בחו"ל שיכולים להמליץ לי עליה, שתשלח לי את החלקים שאני קונה לארץ? אילו הוצאות כרוכות בהזמנת חלקים מחו"ל לארץ? (האם המשלוח צפוי לעלות לי הרבה כסף?) תודה על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום ...האמתי זה שאלה מתבקשת עד כמה אנשים פעילים באתר ואיזה רמת שיגעון הם נמצאים .. אני נכנס מספר פעמים ביום זה למעשה האתר הראשון שאני נכנס עליו כאשר אני ניגש למחשב ואני מתעדכן כאן יותר מאשר אני מתעדכן בחדשות ..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נערך ע"י הסוס ....... הובטח כי המעבד יוחלף ל XP1700 ע"י נציגת אזטק מקווה כי הוא יגיע בקרוב ויבוא לציון הגואל........ דרך אגב המאבד לא היה שרוף אלה מזייף ולא מסיים התקנה של מערכת הפעלה כמו שצריך או שפשוט סתם ניתקע אבל לא שרוף המחשב היה נידלק אבל עים POST תקין כביכול....ואחר כך התיחלו הצרות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....
-
תרשמו ואולי תזכו http://www.magefa.gadgetim.co.il/index.php?id=compman1121134688443
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקי, אז מי שלא רוצה לקרוא ולא מעניין אותו Alt + F4 יכול לעזור כאן אז ככה, אם עד היום היתי צריך להפעיל את המחשב הנייד שלי המחשב הרגיל שלי והמחשב השרת שלי כדי ללמוד קצת קצת לינוקס יוניקס ורשתות היום מצאתי תוכנה שמאפשרת לי לעשות את כל זה במחשב אחד ראיתי הרבה תוכנות שוות בחיים שלי אבל תוכנה כזאת עוד לא ראיתי בחיים לא משנה כמה שיגעתי אותה אין שום שגיאת סקריפט אחת! התוכנה הנ"ל היא מחשב (בתוח המחשב שלי) הכולל ביוס ומאפשרת לי להתקין ולעבוד עם כמה ואיזה מערכות הפעלה שאני רוצה לינוקס יוניקס דוס מלא 7 של פעם חלונות 98 יוסטה ובקיצור כל מערכות ההפעלה שקימות היום איך זה עובד? אתה מקצה זיכרון פנימי למערכת ההפעלה שאותה אתה מתקין וזיכרון חיצוני ואז אתה יכול לשחק עם הרשת התקשורת ולהתחיל ל…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בחור מטורקיה הקים אתר ומרוב (האמת שאני לא יודע איך להגדיר את זה ) ..... האתר כל כך מצליח והוא נהיה סלבריטי . אני לא מבין ? אני חושב שלמדתי אנגלית לא נכונה . תקנו אותי אם אני טועה .(תנסו להבין מהאנגלית שלו ). לכאן : http://www.ikissyou.org/ נ.ב : אני מנסה לשכנע אותו לבקר בארץ ושיפרסם את דגל המדינה באתר שלו .
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Ha Ha Ha Ha!!!!! אני בספטמבר בתערוכת ECTS בלונדון, ואתם תקועים פה בארץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה לכל הרמאים שבינכם שלא מסוגלים לנצח במשחקי רשת בלי לרמות קצת... יש שם קודים לכל משחקי הרשת הקיימים כמעט! www.multiplayercheats.net נ.ב. מומלץ להפעיל רמקולים כי יש לאתר פס-קול מדהים!!!
-
- 16 תגובות
- 43.9k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי חודשיים ללא מחשב קבלתי לוח אם חדש (הישן זה מה שעדי Component פרסם שהיה בתוכו קילשון ופטיש ) :)
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה כשאני לוחץ על הלחצן במסנג'ר של ה"הודעות דואר אלקטרוני" או כשאני מנסה להיכנס לאתר דרך הכתובת שלו זה לא מעלה לי את תיבת הדואר שלי או את ה-login זה מעביר אותי לאתר כזה של מוצרים מסריחים ואי-אפשר להיכנס לתיבת דואר שלי.... תודה מראש slim_shady
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היה מופע ענק.. אין לי מילים. מיומנה נתנו שואו מהסרטים, סקאזי עם I wish (למרות שאני לא מת עליו הוא מצחיק), והסוף אחח bust a move remix אין דברים כאלה! פעם שנייה שאני שומע את זה ואני יכול למות עכשיו בשקט.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/opening_hours_09-10.2011?opendocument היום (28) - סגור - הבנתי נכון? מחר - לא כתוב כלום, פתוח? אבל מחר חג לא? ומה לגבי שישי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
משהו בסגנון של Bullet for my Valentine. תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אם אני מעלה קליף מקורי שלי ליוטיוב בנושא כלשהו,על מה כמות צפיות אני מקבל כמה $ ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני יודע שלבסיס 2 קוראים בינארי אך איך קוראים לבסיס 4 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אשמח אם תקדישו כמה דקות ותענו על הסקר המצורף https://docs.google.com/forms/d/1ZpIOmeuCrgSCxRmBLr_c0daKiJxDRGC9lInRklVkjyw/viewform?usp=send_form ואם לא קשה לכם, אז גם תשתפו את החברים שלכם שיהיה לכם לילה טוב וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-