עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. נמאס לי מכיסאות צעצוע ב-200 שקלים, אני בחיפושים אחרי כיסא מחשב חדש שמיועד לישיבה ממושכת של כמה שעות כל יום (גם סטודנט וגם משחק פה ושם במחשב). בכל זאת יש מגבלת תקציב, ויש לי בסביבות ה-1000 ש"ח לשים בעניין. אני מחפש כיסא נוח, כשהדבר שהכי חשוב לי שתהיה משענת לראש! כסאות של ד"ר גב לא באים בחשבון, בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, אני לא מעוניין במוצרים מהחברה הזו גם אם יעלו לי 100 ש"ח. כסאות של צרעה יש בשפע, איכותיים ומאוד נוחים, רק שכיסא עם משענת לראש מתחיל מ-2000 ש"ח, תקנו אותי אם אני טועה. האלטרנטיבה הכי הגיונית שמצאתי היא כיסא של איקאה מדגם Markus. חפרתי עליו בגוגל, ורוב התגובות משבחות אותו, גם בשימוש לתקופה ממושכת. מעטים מצאו אותו לא נוח, אבל תמיד יש יוצאי דופן ואני מסתכל על …

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by avivlevy,

סוף סוף http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=218514&sid=10

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אפשר מידע על זה? מה זה דורש? מה עושים שם? איזה ידע אמור להיות לי אם אני רוצה להתקבל?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה לקנות את סדרת הספרים "A Song of Ice and Fire", ומתכנן להזמין אותה מאמזון ב-Expedited Shipping שעולה 10$. הקטע הוא, שאני רואה מחירים לא ממש הגיוניים, כשחדשים זולים יותר ממשומשים, ולפעמים אותו הסט מופיע בעלות משולשת! אני די סגור על הזמנה מכאן: http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339236602&sr=8-1&keywords=A+Song+of+Ice+and+Fire מחיר זול, הספק הוא אמזון, נראה די טוב. השאלה היא, מה אני מפספס כאן? איך ארבע ספרים כאלה עולים ביחד רק 79.43 ש"ח לפני משלוח? להזמין מהם ולא לדאוג, או שעדיף ממקור אחר? עריכה: אני רואה שאולי עדיף לי לקנות בארץ, הפרש של 33 שקלים בלבד כשמכלילים את המשלוח מחו"ל, אבל מצד שני…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by r1plet,

הדיון האחרון על כושר נפתח פה ב2005 אולי הנושא פחות אופייני לקהילת הגיקס , אבל מי עוד מתאמן כאן? בין אם זה חדר כושר, או כל ספורט מסוג אחר - שתפו! אישית אני ללא התחכמויות רבות מתאמן 3-4 פעמים בשבוע בחד"כ.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by קטין על ניקוטין,

1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by generalA,

לאחרונה קיבלתי זימון (למחר) לבית השריון בת"א לתוכנית שנקראת איחוד תכנית נחשון - כנס ומבחנים פסיכולוגיים (לפני קורס קצינים - חיל מודיעין) מישהו יודע איך הכי נכון ואפשרי לעבור אותם על הצד הטוב ביותר?? אם ישנם כאלו עם בני משפחה או שחברים או שבעצמם שמעו ממקור רלוונטי בבקשה לומר לי. תודה אנשים !!! (דחוף להיום !!)

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. http://fishki.net/comment.php?id=16288 ממש שימושי למשל בתור אווטר..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול הקודם שפתחתי בו היו לי בעיות עם שולחן חדש, גדול יותר, שקניתי לפינת עבודה שלי. חלקכם גם ביקשתם תמונה לתוצר הסופי - אז צירפתי להודעה הזו שתי תמונות. המטרה הבאה שלי, וכנראה גם האחרונה בנושא הנ"ל, היא פתרון נוח למיקום המחשב הנייד כשאני עובד בבית. כשאני בבית אני משתמש במסך 22", מקלדת ועכבר רגילים והמחשב הנייד מונח בצד. עד כה, באופן לא פרקטי במיוחד, הוא היה מונח על כסא. אני מעוניין לוותר על המקום המבוזבז ולהקצות למחשב מקום יעודי. מאחת התמונות ניתן לראות שהפינה השמאלית צמוד לקיר, היא האידיאלית עבורי מאחר וגם יש שם שקע חשמל (ממש מבעד למסגרת התמונה). קדיחת זוויות לקיר לשם העמדת מדף לא נראה כפתרון הפרקטי ביותר, ולא הנוח ביותר להוצאת\הכנסת המחשב …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

http://tinyurl.com/2vanz42

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by The UnKnown,

My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

היי.. אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+) בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה.. ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם. היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר.. הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הרא…

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לפי האתר של KSP הם מתכוונים לפתוח סניף חדש בירושלים. משהו יודע איפה בירושלים? ומתי? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by shuy,

יש למישהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by orivice12,

אני רואה לדוגמא את הנגן הזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30486 30 שקל בזאפ הכי זול עולה 60 ומשהו יש קאץ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. האם זה בגלל שלהוט יש פשוט סרטים טובים יותר? תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Aviko,

התאריך בינתיים הוא ה4.4....יוצא יום רביעי. בתוכנית: -כל מודר יביא קצת אביזרים ודברים שהוא הכיו כדי להראות לנו. - נשב קצת לדבר בטיילת חיפה בעזריאלי. -ארוחת צהריים משותפת. -משחק כדורגל בהרדיסק ישן. -סיכום המפגש, ואומרים יפה שלום! עכשיו, יום כבר יש לנו!, מה עם שעה? אני חושב שנתחיל בערך ב4 או 5 בצהריים... אז כולם מוזמנים... מי בא?? חשוב שכל אחד יגיד מה הוא מביא לנו לראות...(גאדג'טים יתקבלו בברכה)... יהיה במפגש: -Aviko מביא הארד דיסק ישן שאפשר להרוס...

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Sting,

פשוט קורע מצחוק... אין צורך במילים נוספות http://jojothehomohobo.jo.funpic.org/nnla/p1.html Niggers counter measures : Armored Nigger Apache Helicopter $99,000 Perhaps the most expensive product in nigger killing history, but without a doubt the most sophisticated. This Apache Chopper is designed for one thing and one thing only...Killing niggers. This is the most heavily armed Nigger killing tool. With Weapons that could make Jesus Christ himself scream! This baby is the most comfortable machine there is. Daily Lynching Magazine gives it 15/10. Lynching USA gives it a stellar 20/5. This baby is the perfect nigger killer out there...and it can be yours. Complete …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום. היום היה אצלנו טכנאי בבית והכלב היה חופשי בבית כמו תמיד (הוא לא מסוכן, ג'ק ראסל קטן מחוסן). עכשיו אבא שלי הלך לעזור לו להביא דברים מהרכב והשאיר את הכלב לבד, והכלב כמובן לא עשה דבר... ישב בשקט. פתאום הטכנאי החליט ללטף על דעת עצמו את הכלב, וכשהכלב הרגיש לא בנוח בגלל שזה אדם זר שנוגע בו בלי הפסקה - הוא נשך אותו באצבע. הטכנאי המסכן היה מבוהל ופנה למרפאה הווטרינרית להתייעצות, והווטרינרים הוציאו ממנו בכוח מידע לגבי הכלב (כדי לדעת אם יש לו מחלות וכל מיני כאלה). התקשרו לאבא שלי ואמרו לו שהוא מחר חייב להביא את הכלב להסגר של 10 ימים, כשעל כל יום הוא צריך לשלם 35 שקלים. אבל מה הקטע? קודם כל, אני לא זה שאשם שהוא ננשך - למה אני חייב לשלם את ההוצאות הכספיות? למה הט…

24. Started by THeOne23,

שלום רב, אני רוצה לעשות מנוי לירחון מדע/טכנולוגיה/מחשבים מעניין -דפוס וחשבתי על אחד מהשניים האלה:popular science או scientific american רציתי לדעת למי יש פה מנוי לאחד משני הירחונים האלה ויכול להעביר דעה איך הוא? ובכללי, איזה ירחון נחשב ליותר מעניין/מקצועי בנושאי המדע- לאיזה יותר כדי לעשות מנוי??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ben389,

קצת מסורבל אבל אפשר להסתדר איתו http://uncyclopedia.org/wiki/Ipod_Nano_200gb_Instructions/Page_1

דיונים חדשים בפורומים