כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
worlds fastest accelerating and braking road car. http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp פשוט חולני ;D כל זה עם נתון לא רע בכלל של 11 קילומט לליטר, זה בערך מה שהVW שלי עושה..
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רק רציתי לשבח את זיג זאג 2000 שאחרי שפעמיים נדפק לי ה- IBM הם מחליפים לי למקסטור כל הכבוד ותמשיכו ככה עם השירות הנהדר :biggthumpup:
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מכור למחשב וזה מעצבן אני כל שניה ליד המחשב לא יכול בלעדיו יש לך רעיונות איך להיגמל? כי אי אפשר ככה זה מעצבן מוות...
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן נגמר לי ביום ראשון ה9/7 המלווה מותר לי לנהוג בלי מלווה ביום ראשון? למי שלא הבין כתוב לי ברישיון שדרוש מלווה עד ה9/7 אז זה כולל את יום ראשון או לא?
-
- 44 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש המון אתרים ברשת ולא פעם נתקלתי במקרה באתר שלא הבנתי איך הצלחתי להסתדר בלעדיו עד כה , אם בקיצור תהליכים או בתימצות אתרי תוכן אחרים ועוד ,אז חשבתי על רעיון נחמד שכל אחד יתן אתר או מספר אתרים שימושייים וטובים שהוא נוהג לבקר בהם , לא משנה התחום. וכך נוכל להכיר אולי עוד כמה אתרים מעולים מרחבי הרשת... נא לרשום את כתובת האתר ומתחת את תחומו ותקציר קצר המתאר את תוכנו של האתר אני יתחיל... http://www.hadash-hot.co.il חדשות - עברית אתר WEB2 אשר מכיל קישורים לכתבות מעשרות אתרים ברשת ושאר דברים מעניינים שגולשים מצאו ברחבי הרשת http://www.israelbody.org כושר ופיתוח גוף - עברית לכל מי שמתעניין בפיתוח גוף ותזונה נכונה , מכיל מגוון מאמרים ופורום איכותי http://vixy.net סרטונים - אנגלית…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מתחיל לקבל אימיילים מאיזה אתר פורנו לא ידוע. הם רושמים שם את האיפי שלי ואומרים לי שאני מחוייב לשלם להם 59 יורו. האם משהו יכול לקרות? האם זה אמיתי? מה קורה פה? אשמח לעזרה, זה ממש מלחיץ. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא. הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית. בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים? ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. בעקבות נסיעה קרובה שלי לאילת, וצורך עז ברכישת מחשב נייד, תהיתי האם מישהו כאן מכיר חנות מומלצת באילת לעניין הזה. השיקול פה הוא לא המחיר (שכביכול זול יותר באילת, אך בפועל רחוק מכך), אלא יותר העיתוי - המחשב הוא מתנה למישהו שישהה באילת באותו הזמן. אם תוכלו לציין גם מיקום של החנות המומלצת פחות או יותר - אודה לכם מאוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, צריך עזרה בזיהוי השיר מקווין ופרי... http://rapidshare.de/files/17409135/Fri-Apr-07-144817-20061.mp3.html חוץ מזה יש מלא שירים בסרט אז אם אתם מכירים זה יהיה מצוין
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קו בזק אין, ואנחנו גם לא צריכים. בהוט הם רוצים 39 שקל לחודש, לדעתי זה יותר מידיי יקר... משהו מכיר פתרון אחר זול יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אני http://img28.exs.cx/img28/238/c6-03-12-04_2054.jpg וזה עוד איזה מישהו http://img24.exs.cx/img24/8210/01-04-12-04_0052.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יכול להיות אחדים ממכם למדו באמצעות ספרים,סדרות,סרטים ,השניים באמצעות בית הספר והאחרים באמצעות המחשב(משחקי רשת,פורומים וכו') אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד את הדרך לדעת אנגלית טוב יותר אך לא מצליח למצוא. רציתי לדעת מה לדעתכם הדרך הכי טובה ללמוד אנגלית ?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי המהלך הגדול של מעוז הטורנטים The Pirate Bay, גם המתחרה הפתוח הגדול ביותר שלו מיישר קו ומציע תמיכה בהזרמה של וידאו היישר מהדפדפן שלכם התמיכה בתוסף הדפדפן השנוי במחלוקת Torrents Time, וביכולת להזרים וידאו בתוך הדפדפן בהתבסס על קבצי טורנט באופן כללי, ממשיכה להתרחב – הפעם עם האתר Kickass Torrents, אשר מתחרה כבר זמן מה עם The Pirate Bay על תואר מאגר קבצי ההורדה הפיראטיים הגדול ברשת. מעט אחרי ההחלטה המפתיעה של The Pirate Bay לשלב את היכולת של תוסף ה-Torrents Time באתר שלהם, ולמעשה לאפשר הזרמה ישירה בדפדפן של כמות עצומה של סרטים וסדרות (רובם באופן לא ממש חוקי), גם Kickass Torrents שילב אפשרות להזרמת תכנים ישירה – שתיים כאלה, ליתר דיוק. כפתור ה'נגן' השחו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים ! עומד להפתח במהלך השבועיים הקרובים מקום חדש ברמת השרון למשחקי רשת Gamer's Club אפשר לשחק גם קבוצות וגם בודדים (אחד מול השני) ויש תחרוית בפסח 1. Far Cry 2. FIFA2006 3.Need For Speed מקום ראשון יכול לזכות ב X-BOX או PSP אני מחפס פרטנרים או מתחרים טובים ;D להרשמה צריך לשלוח מייל ל: gamerslanclub@gmail.com עם שם ודואר אלקטרוני למי שמעונין יש לי את פלייר שלהם, תשאירו דואר אלקטרוני בתגובה ואני אשלח לכם ניתראה שם
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי אותו שהייתי בן 8 בערך, סרט ישן . מערבון שמספר על בחור שנודד בדרכים, ואוסף כל מיני אנשים ובעיקר נשים במצוקה והן מתלווים אליו לדרכו. אם אני זוכר נכון הסרט היה משהו כמו שלוש שעות לפחות... הסרט היה צבעוני אבל באיכות דיי ירודה. מישהו מכיר \?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם לאחר תקופה ארוכה בחו"ל חזרתי ואני צריך לקנות מחשב ראיתי כמה חנויות חדשות וישנות באינטרנט תגידו מה עם KSP השתפרו? מי זה נעה מחשבים נראה אתר טוב וזול? איך פנדה? תעזרו לי לחזור לעניינים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-