כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
google docs motion: http://www.google.com/google-d-s/promos/motion.html וגם בגי'מייל http://mail.google.com/mail/help/motion.html hometheater.co.il: http://tinyurl.com/3hpcthl ישראל חוזרת לשידורים אנאלוגים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני לומד טכאני PC ונחתו עלי עם בוחן, אני צריך לדעת שלושה הבדלים בין ממשק - IDE לממשק SCASI, בגדול אני יודע שממשק - SCASI יכול להכיל 8 התקנים לעומת - IDE, - SCASI יקר מ- IDE וכו', יש מצב לעזרה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, אני כבר מודיע כי ההודעה הזאתי ארוכה(קצת), אבל ישנן כמה שאלות שאני רוצה לדעת כבר כמה זמן, מכיוון שיש פה קובצה גדולה, די גדולה, של אנשים מגיל 18+, חיילים, וכו'.., רציתי לדעת כמה דברים, אח שלי אחרי בית ספר הלך לאוניברסיטה ל3 שנים והוציא תאור ראשון, הוא היה במסגרת העתודה (אם ככה רשומים), אחר כך הוא הלך לקורס קציינים, אגב היום היה טקס סיום, הוא קיבל סיכת נ.מ, נראה לי קוראים לזה ככה, ועכשיו הוא נראה לי הולך לעוד שלושה חודשים של השלמה או לא יודע מה קורה שם.. בקיצור, אני גם מעוניין להוציא תאור כבר בגיל 21, ואחר כך לעבור קורס קציינים, למרות שזה רחוק ממני קצת, אני רוצה להתעניין בדבר ולדעת איזה דברים כרוכים בכך. אני מודע לכך שהולכים לעתודה אז חייבים לחתום קבע, ובסופו של…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות הציטוט שלמטה אני קורא חרם על אלסה -ELSA חברה גרמנית שיש לה תחליף................... גרמניה אישרה היום באופן רשמי כי השעתה זמנית מכירות של ציוד צבאי לישראל. כך אמר היום שר ההגנה הגרמני, רודולף שארפינג, בראיון שעניק לרשת הטלוויזיה הגרמנית "זד.די.אף". "מכירות חלקי חילוף לצבא הישראלי הושעו אך לא בוטלו", ציין השר והדגיש כי אין מדובר באמברגו. "בהחלטתה, התכוונה הממשלה לשגר אות, בהתחשב במצב הנוכחי", הוסיף שארפינג. ביום רביעי סירבה ממשלת גרמניה להתייחס למידע שהפיץ משרד הביטחון בישראל, לפיו ברלין השעתה לפני מספר חודשים את מכירות הציוד הצבאי לישראל. עדיף לפרנס את מי שתומך במדיניות ישאל כמו איטליה וטיוואן.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי , איבדתי את השלט לטלויזיה ואין מצב שאני יכול לעבור ידנית ל AV ככה שאני לא מצליח לראות את רוב השידורים כי הם משודרים דיגיטלית , השאלה שלי אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני קניה של שלט כזה , ואם וכאשר קניתי איך הוא יודע על איזה תדר להנעל כלומר איך מפעילים כזה דבר ? אם למישהו יש ניסיון עם שלט כזה אשמח לקבל קצת הכוונה בנושא . תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי עזר לי למתמטיקה למבחן. שעתיים הוא רק הסביר לי. הוא אמר לי שתכלס אני לא חייב לשלם לו, למרות שאני כבר החלטתי בכל מקרה שאני אשלם לו, כי זה נראה לי סוג של ניצול אחרת. אפילו שהוא חבר שלי, אני מתכוון לשלם לו כמה שהוא לוקח לשעה של שיעור פרטי (שזה מחיר מגוחך של 30 ש"ח בכל מקרה). מעניין אותי בכל אופן מה אתם הייתם עושים - הייתם מחשיבים את זה כעזרה מחבר או משלמים לו בלי קשר? בהנחה שהוא מסביר דיי טוב והוא מקדיש לכם את הזמן רק ללימודים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://img171.imageshack.us/i/mistake1.jpg/ זאת התכונה העיקרית ללא ספק...
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח. בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הדיל האולטמטיבי IPHONE 32GB עם משלוח חינם ועוד הלקוח יכול לבחור בלבן או שחור וכל זה בעבור 500 דולרים בלבד.. אחרי שסיימתי לפרט קצת אני בטוח שחלקכם מפה כבר נתקלו [מקווה שלא קנו] בדף המכירה הזה. http://cgi.ebay.com/10-Apple-Phone-4-32GB-Brand-New-Factory-Unlocked-/280599571809?pt=Cell_Phones&hash=item415509ad61 רואים שהמשתמש בדירוג גבוה עם 99.9 אחוז פידבק חיובי ומעל 9200 עסקאות .. אך איך שהוא שמתחילים לנסות להבין את פשר הדיל רואים שזה רמאות אחת גדולה. אפשר לראות שהמכירות של המוכר מתרכזות בויטמנים/אבקות חלבון למינהם ופה ושם מכשיר כושר. הכל זה "הכי הכי" במכירה של המוצר גם לבחירה אייפון בצבע לבן, גם המחיר הכי נמוך בEBAY, משלוח חינם.. . מענה מן המוכר…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
הינה אני [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות איכותיות וערוכות במקצוענות. תהנו. תמצאו לי את עראפת שהוא גוסס ועם כובע צמר הזה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-