כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב נתקלתי בחידה לוגית משובחת, ואני מעוניין לשתף אתכם בה. תייר פגש שלושה מקומיים בארץ דוברי האמת והשקר, א', ב', ו-ג'. הוא פנה אל א' ושאל "לאיזה שבט אתה משתייך?" א' מלמל תשובה, אך היא לא היתה ברורה לתייר, ולכן שאל את ב': "מה היתה תשובתו של א?" ב ענה: "א' אמר שהוא שקרן". ג' התערב ואמר לתייר: "אל תאמין ל-ב' - הוא משקר". לאיזה שבט שייך ג' ? (השבטים הם שקרנים ודוברי אמת*) מחכה לתשובות ... :-*
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ומקבל אתר של "רעות אלקטרוניקה" זה קורה רק אצלי?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול עזבתי את דלת החנות שעבדתי בה כמעט שנה ועזבתי עצבני ולתמיד ..... כול העסק התחיל מזה שבעל החנות התחיל לעשות לי פרצופים עם המשכרות ... ואמור לי שמע היום אני לא משלם לי נסיעות אין לי כסף אני לא יודע מה לעשות בסופו של דבר הייתי צריך להוציא כסף פרטי מהכיס כי צריך להגיע הבייתה היום זה הגיע עד נפש כמעט ולא רבתי איתו מכות בחנות ..... :'( חבל כי חשבתי שאנחנו איך שהוא חברים היום הבנתי שהחברות נגמרת כשמגיעים לכסף וחבל שכך : אז עכשיו אני מחפש עבודה חדשה בתחום המיחשוב ודי קשה מקסימום החיים הטובים נגמרו ואני ילך לטחון במפעל ... אז עם מישהו צריך טכנאי הוא כול עזרה שיגיד .... שומע מוזיקה בבית ומנסה לחשוב מה היה איתי הלאה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אתמול בשעה טובה את הסמסונג 854. אני רוצה ליצור לו צלצול...הפורמט צריך להיות בפורמט MMF.... הצלחתי ליצור את הצלצול שאני רוצה בפורמט שאני רוצה בתוכנה Mobile Music Polyphonic... העיניין הוא שאני מעלה את הצלצול ל- www.jhonny.org ומנסה להוריד אותו זה מוריד לי אותו כ-Midi והוא ריק... פשוט צלצול ריק...לא שומעים כלום! למישהו יש ניסיון עם עשיית צלצולים? למישהו יש מושג למה זה קורה? אשמח לשמוע עצות ולקבל עזרה בתודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אתם מרוצים ממנו? איך המסך שלו מבחינת הכנסת/הוצאת סמארטפון ל/מכיס? איך הסוללה שלו בשימוש בינוני? יש לי HTC DESIRE S עם מסך של 3.7 אינץ והוא נכנס ויוצא ל/מכיס בקלות. למרות זאת הוא חלש בשבילי ואני צריך סמארטפון ברמת כוח איבוד של נקסוס 4 אבל אני מודאג בדבר מסך של 4.7 אינץ שלו ונוחות החזקתו ביד גם כי אני לא צריך טאבלת בסוף. יש מכשירים ראוים ברמת נקסוס 4 ומחירו היום אבל עם גודל מסך שלא עולה על 4.3 אינץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אני מזמין פריט מחו"ל שעולה 35$ והמשלוח עוד 17$, האם הפריט חייב במכס? לכאורה זה יוצא יותר מ50$ אבל האם המשלוח כלול במחיר הפריט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה זנב-קשיח/שיכוך מלא? מה ההבדל ביניהם וכמה בערך יעלו אופניים הרים טובות עם בולם זעזועים ומעצורי דיסקים?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתה עכשיו כתבה בערוץ 2 על כמה שלא משתלם לקנות בחול כי יש מיסים ומכס ועדיף לקנות כאן LET ME TELL YOU SOMETHING הזמנתי פעם חבילה של תוספי מזון ב200 דולר, לקחו לי מכס+מע"מ+מס אחסון+50 דולר FEDEX+מס למשרד הבריאות של 400 שקל על חלבון .. הם חשבו שזה תרופה הNOOBS האלה נחשו מה ? עדיין יצא לי שליש מהמחיר של החבילה בארץ... וזה עוד עם משלוח אספרס בין לאומי של FEDEX וכל המיסים כולל מיסים שרק יהודים מספרי הבדיחות הגזעניות יכולים לתת לך כמו מס אחסון (שילמתי 50 דולר פדקס, מה מס אחסון 100 שקל ???!?!?!!?! באיזה מדינה בעולם זה קורה ?) פלוס בגלל שהשרלילה חשבה שאבקת חלבון זה תרופה היא לקחה לי 400 שקל והחתימה אותי על כתב ויתור שזה באחריותי המלאה אם משהו קורה לי. שלא לדבר על השרלילה השנייה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה התחלתי לבנות מחשב שיהיה חזק מיוחד (לדעתי) המפרט המלא לוח אם : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E זוג כאלה (SLI) מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ספק : Zalman ZM600-HP 600Watt Ultra Quiet RETAIL קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold כוננים קשיחים : SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB זוג כאלה = 1TB בגדול זהו.. כרגע קיבלתי את הלוח.. את המארז.. כרטיס קול.. כרטיס מסך אחד.. ואת הכ…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש יבואן רשמי ללוחות Asus בישראל? ואם לא, תוכלו לתת לי שמות שונים של ספקים שמייבאים ישירות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה חברות שמירה טובות שמשלמות יפה? ניסיתי אצל מיקוד רציתי לעבוד בעוטף ירושלים ב33 שקל לשעה.. אבל עכשיו יש שם מלא בעיות... מישהו מכיר עוד משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאנחנו חיים בשביל למות בסוף, כאילו בסוף כולנו נמות וזה כאילו ברור. זה מצחיק שאתה חושב על זה כי שאתה צעיר בוא נגיד בגיל 6 אתה חושב שכולם יחיו לנצח אבל עכשיו אני כמעט 16 ואני מרגיש את הקטע הזה של הזקנה אצל הקרובים אליי וזה דיי מוזר לי. (אני מדבר על המבוגרים...) שאני חושב על זה משום מה אני צוחק ומרגיש דיי אדיוט חחח, מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא... * עוד שאלה, יש לי בעיה שאני לא שם לב איך הזמן עובר לא משנה מה אני עושה משתעמם או לא הזמן רצח ואני מרגיש שעתיים זה כמו 5 דק' =\ ניסתי כמעט הכל אפילו כל רבע שעה יש לי ציפצוף בפלאפון שזה טיפה עוזר אבל עדין קצת קשה לי לשלוט בזמן בצורה נכונה חחח.... (כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני קצת אני פשוט נער מתוסבך חחחחח בקיצור, תנ…
-
- 42 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא שם לב, לפני מספר שבועות פתחנו פורום צרכנות וזאת על מנת לתת מענה לכל הדיונים בנושא צרכנות ומסחר. בעקבות כך יש לשים לב ולפתוח דיונים רלוונטיים בפורום צרכנות ולא בפורומים אחרים. http://hwzone.co.il/community/index.php?board=97.0
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא יודע כרגע משודר בערוץ 2 הגמר של בראבו שמעתי את שיר מספר 5 (השיר של מריאור ועוד איזה חרטא קטן) ואני רוצה לדעת מה השם שלו? תודה לכל העונים נ.ב איזו כוסית המריאור הזו
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת פוסטים קודמים של אנשים בפורום הזה החלטתי לפתוח פוסט עדכני יותר. קצת רקע -אני עובד בחברת הייטק שנותנת שירותי מחשוב לעסקים. כרגע אני בשירות אאוט סורסינג אצל לקוח בתפתקיד תמיכה ומנהל רשת (חברה המונה 1000 עובדים +) מאוד מעניין אותי תחום אבטחת המידע ואני רוצה לעשות קורסים ולהתמקצע אט אט בתחום. חשבתי לעשות את המסלול הזה של הטכניון אך מכיוון שראיתי פה בפורום מספר חוות דעת לא טובות קצת ירד לי מהם. בנוסף ולאחר בירור קצר ראיתי את המסלול הזה במכללת סי סקיוריטי שמשום מה יותר קורץ לי מבחינת הסילבוס נקודה שחשוב לי לציין , הרי ברור לי שלאחר קורס אחד קצר אני לא באמת יתמקצע בתחום ורק הזמן והניסיון יד…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3414460,00.html סעו בזהירות.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עורך סקר קצר של קורסי CCNA ומחיריהם בארץ. הסקר: קורסי CCNA בארץ - מחירים פרטים וביקורת אם יש לכם פרטים (קורסים נוספים, מחירים שקיבלתם, המלצות/ביקורת מרצים, ציוד בקורס וכו', שילחו אלי, פרסמו כאן (ואני אעביר) או הגיבו שם. תודה יובל
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, לא עשיתי פורמט כבר שנתיים בערך, תעזרו לי לזכור מה צריך לשמור. מה ששמרתי עד עכשיו: * סיריאלים של תוכנות \ משחקים * שמירות של משחקים * את תקיית המסמכים * כל המדיות לסוגיהן * סימניות והגדרות בדפדפן * דרייברים מה שכחתי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בדיוק בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה שמכיר/ה טוב את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-