עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Yf39qkvwOhU לא להאמין מה הולך שם :-X :-X

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ppe,

ממליץ לראות את הסרט זמנים קשים סרט תותח מעולה חג שמח

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by MiniMizer,

http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:

• 68 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by nim901,

אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שמעתי יש ביטוח זה נכון? נגיד מישהו קנה משהו ב5 אלף מה קורה אז?

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  11. שלום לכולם והינה לו עוד פורים הגיע, ואיתו התחפושות, :clown: בבית סיפרי יש תחרויות תחפושות כגון: התחפושת הירוקה (מחלקים ממוחזרים) :elkgrin: התחפושת המקורית ביחיד, :bigglasses: התחפושת המקורית בזוגות :argue: אני צריך שתעזרו לי לחשוב על רעיון טוב ומקורי לתחפושת, משהו מעשי שלא דורש סכום גבוהה של כסף, הוא יכול להיות מאיש אחד לעד 2 אנשים מקסימום, שלא יהיה מאד מביך, :-[ וזהו, רק שיהיה מדליק. אז יש למישהו רעיון מקורי שיכול לזכות במקום ראשון בתחרות הזוגות או תחרות היחיד? (לא בא לי על הירוקה ) בינתיים חשבתי על MP3 (אני אתחפש לMP3 והאיש השני יסתובב עם אוזניות ענקיות העשויות מצמיגים\אבובים :DJsmile:) ר-ע-י-ו-נ-ו-ת!!! :jump1:

• 108 תגובות
    • 12k צפיות
  12. Started by Stanly,

ראה הוזהרת מורד קטן... איכס!!! וזה קצת לאללה ויהיו עוד בהמשך... (90% ממי שקרא את זה מנסה ללקק את המרפק שלו עכשיו....)

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by deso,

..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  14. שלום, התחלתי לעבוד ופתחתי חשבון בנק בבנק הפועלים. אחרי שחתמתי על 500 מיליון טפסים (ועוד כמה חתימות במחשב) , הפקידה הוציאה לי כרטיס ובאתי ולקחתי אותו היום ושחכתי לשאול דבר אחד- האם ניתן לקנות איתו דברים . זאת אומרת,חוץ מלהוציא כסף מהמכונה ניתן לקנות איתו דברים בחנויות וכו? נ.ב על הכרטיס רשום ישראכרט "צעיר" ,עד גיל 18 , למטה רשום DIRECT ,פעיל רק בישראל וכו . תודה.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by niv212,

ברישיון הזמני שלי כתוב שאני חייב נהג מלווה עד ה25.6 כלומר מחר... השאלה היא אם מחר אני כבר יכול לנהוג לבד או שאני צריך לחכות שהיום ייגמר?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש אתר להורדה של דאמפים בחינם. משום מה כל האתרים הגדולים עברו למודל של תשלום... אפילו את סימולטור הVCE אי אפשר להוריד בחינם תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. http://www.lala.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=26391 זה מה שכתבתי בבקשה תגידו לי בכנות עם אני צודק או לא תודה :-\ ומי שלא רשום אז עשיתי צילום [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by tombcatz,

בנות הן כמו הורדות באימיול-לוקח להן זמן,אבל בסוף הן יורדות.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. היי. נראה לי שזה המקום המתאים לת'רד הזה. אני צריך המלצה לחברה שנותנת שירותי בניית אתרים, אחסון, תחזוקה וגם קידום במנועי חיפוש בשביל עסק קטן. אם אפשר אז באיזור הצפון. תודה.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by BedBoy,

זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=54215 לא נורמלי.

23. Started by Jew,

היי כולם! קראתי את הסיפור,"תחרות שחייה". לא הבנתי שום דבר בסיפור הזה,שום דבר ממש! מה שהבנתי זה ,שיש 3 מפגשים בסיפור בין המספר לבין עבדול כרים. מישהו יכול להסביר לי את הסיפור?את המפגשים לפחות? יש לי עליו עבודה,כיתה יא,אני מודה לכל עוזר!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by blabla2002,

צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by wow,

בבקשה,אתם מוזמנים לנסות: http://gamesir.enorth.com.cn/images/uploadfiles/1035420017IQ.swf

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים