עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למישהו יש מושג כמה זה עולה פחות או יותר?

• 7 תגובות
    • 19k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

http://www.youtube.com/w/Barbie-Girl-LOL--ISR?v=zU1zG2TwM0M&search=isr

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לעבור מבזק ל 012 בשירות הטלפון הקווי בביתי. האם מישהו יכול להביע את דעתו (מנסיון, כמובן) על 012? הכוונה היא בשירות, באיכות הדיבר בטלפון הקווי, תקלות ידועות, חסרונות.... כל דבר על השירות הזה, בכל מקרה. מבחינה כלכלית החלטתי שזה משתלם, אז אין ממש טעם לדון על כך (אם יש לכם משהו מיוחד להגיד, לא יזיק). תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אף על פי שברור לכל שמדובר בטכנולוגיה מסוכנת, בעלת פוטנציאל פגיעה משמעותי באנשים פרטיים ובמדינות כאחד, טכנולוגיית הדיפ פייק ממשיכה להיות נגישה, זמינה ונטולת פיקוח רגולטורי.מחר או מחרתיים, כשהיא תשתפר עוד קצת, השימושים הזדוניים בה יגרמו לאסוןלכתבה

• 0 תגובות
    • 262 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

מישהו עשה? יכול להמליץ על מקום מסויים?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

לפעמים שגיא מביא לכאן את הנסיעות שלו עם ניצן...מצלם באמצע הנסיעה והכל...אז גם אני וחבר שלי צילמנו סרטון קטנטן...אני יודע שצריך להשתפר אבל בנתיים.. http://asafy.net/Movie.zip תגובות?

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שבת שלום לכולם. הצביעו ל 5 הקבוצות הטובות בכל הזמנים.

9. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות בKSP הם זולים ורוב החברים שלי קנו משם והם מרוצים עכישו בכל הפורום לא מצאתי תגובה חיובית על החנויות שלהם וגם כל התגובות השלישליות הם לא מפורטות אלא רק "אל תקנה בKSP" אז אשמח לשמוע חוות דעת רצינית ומפורטת עליהם תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. От всей души, от всей меня Поздравляю я тебя! Счастья, радости желаю, Чтобы этот Новый год Был веселый и задорный Больше шуток, песен, смеха Никогда ты не грусти Больше смейся и шути. אני צריך שתתרגמו לי את זה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

בכל סוף שבוע נציץ אל המוצרים החדשים שהושקו - מקלדת מכאנית מלוג\'יטק, כונני SSD ממיקרון ומארזים מעניינים הם רק חלק ממה שראינו השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-38/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Mike-,

שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dror_gh,

מחפש אתר שבו אני אוכל להוריד משחקים לפלאפוני NOKIA . תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SimonSays,

אם אני עובד משעה 11 בלילה יום שישי ועד 10 בבוקר יום שבת, השכר לשעה שלי הוא 25 שקל ברגיל, כמה אני אמור לקבל על השעות האלה סה"כ? אני יודע שעד 8 שעות זה 150 אחוז, ומעל זה 200?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  16. Started by arik100,

לפני השינוי העיצובי באתר בתחתית הדף מצד שמאל נראה לי היה "נושאים חמים" איפה אפשר למצוא את זה עכשיו?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זה יכול לקרות לא רק בטויוטה דוושת הגז נתקעת על פול גז, ולחיצה על הברקס לא עוזרת. מה שיש לעשות. מעל 30 הרוגים מתו מזה בתקלה של טויוטה והיו עוד במקרים אחרים. מה לעשות ? להעביר את המהלך לניוטרל סרטון:

• 33 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

רק הדור ה3?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אני גר ביוסטון , טקסס אני רוכש את המוצרים ישירות מהמפיצים הגדולים של כל יצרן בתחום האלקטרוניקה והמחשבים. שמתי לב שיש המון חלקי מחשב , מחשבים ניידים , מארזים מיוחדים , זכרונות מיוחדים , כרטיסי מסך , SSD ועוד ועוד....... או שאין בארץ או שמאוד קשה להשיג , או שהמחיר כפול. מבחינת אחריות , אפשר לשלוח אליי כל מוצר תקול ואני אדאג להחליף אותו בחדש או לתקן אותו אצל היצרן. יצרני מחשבים כמו ASUS , DELL ועוד נותנים אחריות בינלאומית ותמיד תוכלו לתקן בארץ במעבדות של היצרן. בתרד' הזה כל אחד יוכל להציע מוצר מסויים שהוא מעוניין בו ושאר חברי הפורום יחשבו אם מתאים להם להצטרף לקנייה הקבוצתית של אותו מוצר. כדי לקבל מחיר טוב מהמפיצים הכמות צריכה להיות 10 יחידות ומעלה (כמות משוערת - תלוי במוצר ה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. איפה אני מוצא טאבים לזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asaf-g,

שלום אני גר בממ"ד ואין לי ממש קליטה של רדיו בחדר. רציתי לחבר אנטנה למערכת וקניתי אנטנה שמתפצלת לשני כיוונים. בעצם זה מעיין כבל כזה... איך אני אמור לתלות את זה על מנת שאני אקבל קליטה טובה? האם אפשר לחבר משהו מהמערכת לשקע בקיר שכתוב עליו רדיו (איפה שמחברים את הטלוויזיה..) או שאין קשר? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Holography,

^^ אם משהו מכיר שישתף (חוץ מ-יין) פסח שמח וכשר

• 28 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by NuXeR,

ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  24. אחד השמות היותר מבלבלים לפי דעתי שנבחרו לקונסולה כלשהי בעולם, במיוחד כשהשם הקודם REVOLUTION נראה כמתאים כל כך למכשיר.. ללא ספק דיי תמוהה לפי דעתי הבחירה בשם הלא ברור הזה ששמו אמור להעביר מסר של "WE" שמשמעותה כידוע היא אנחנו/ביחד.. נינטנדו טוענים שבחרו את השם והלוגו כדי להעביר מסר של משחק משותף וגם כי שתי ה "ii" נראות כמו שני שלטים.. בנתיים, הדעות ברחבי הרשת (IGN, GAMESPOT וכו'..) דיי קטלו את השם החדש וממש לא התחברו אליו.. אתם מוזמנים להוסיף דעות.. סופ"ש נעים.. http://revolution.nintendo.com/

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים