כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עיר הנוער בחיפה 2008... קצת פרטים- מה מרכזית תכלול מופעי אמנים מהשורה הראשונה בארץ: להקות נוער צעירות, שבק ס` , התקווה 6, אלכס, יוני בלוך, אביב גפן, רן דנקר ועילי בוטנר, אינפקטד משרום, DJ VOID . מתחמי פעילות המרחב בו יתקיים האירוע יחולק לרחובות של פעילות עפ"י נושאים, וביניהן מתחמים מרכזיים של אטרקציות שונות. "הכפר הירוק" - מתחם איכות סביבה: · פיסול סביבתי - קבוצתי מחומרי פסולת. · הצבת פחי מחזור - ענקיים לפקקים, פחיות ובקבוקים. · עמדת אומנות ממוחזרת - יצירת תכשיטים מחומרי פסולת, כגון פקקי בקבוקי זכוכית. "שימושונוער" - מתחם מידע: דוכנים של ארגונים המספקים פעילות ומידע רלוונטי לנוער - ארגוני נוער וארגונים חברתיים וסביבתיים, תוך התמקדות בבני הנוער בחי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו אני שואל בשביל חבר שמתכנן לקנות מחשב והוא ממש לא יודע מאיזה חנות לקנות , בגלל הביקורות האחרונות על KSP אני חושב שלא כדאי לו , אשמח אם תתנו חוות דעות על TMSFOX , ואם יש לכם אז עוד חנויות שיש להם סניפים בצפון . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
למה חיתוך ורידים ליד מפרקי היד נחשב קטלני? ועוד משהו למה לא לחתוך הורידים מאחורי האוזניים? אני מניח שכך אפשר למות מהר יותר... תודה נ.ב: אני לא חושב להתאבד, רק ראיתי סרט , לכן עלתה בי המחשבה
-
- 7 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
-
http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח כרטיס אשראי MY,אוקי אז ככה כמה עמלה לוקחים? צריך חשבון בנק נכון? וזה כול מה שעולה לי בראש בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כל מיני זימונים למבחנים וראיונות אישיים ואני פחות או יותר ממש משתדל להשאיר רושם כי אני רוצה להיות במודיעין כי קרבי אני לא יכול קיצר.בין כל הזימונים קיבלתי זימון לגאמא שאני כבר כמה זמן דוחה. ושמתי לב שהזימון למבחנים הוא מחר אני יודע שגאמא ממש לא נחשב וממש לא בא לי לשרת במסלול הזה..השאלה שלי אם אני לא הולך מבלי להודיע זה יכול לפגוע לי בסיכוי להתקבל למסלולים אחרים? כי דחיתי לדוגמא מסלול אחר בטלפון ושם אמרו לי שאם אני לא מופיע זה לא יפגע במסלולים אחרים תודה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מיזם חדש באתר הבינלאומי של רשת החומרה והמחשבים האמריקאית יאפשר לכם לחסוך עד 180 שקלים ברכישה הבאה שלכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ומקצוע כמובן.. :xyxthumbs:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי על זה מידע בגוגל, מישהו יכול לספר לי מה בדיוק עושים במקצוע? משכורת? ידע נדרש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שעברתי ל-012 המג'נונים האלה ואחרי שעידכנתי את הכתובת אי מייל החדשה שלי רק אבל רק ב-HWzone, אני מתחיל לקבל על בסיס יומי כול יום איזה חמש הודעות עם טרויינים!!! נשבע לכם אם אני תופס ת'חרא ששולח לי אותם אני מ*יין אותו בתחת כול כך חזק שהוא לא יוכל לשבת כול החיים שלו!!!!! :AR15: :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://kipod.net/magazine/files/monkey.html השיא שלי הוא 465
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ תנסו להקליד את הABC כמה שיותר מהר, השיא שלי הוא 3.75 שניות, נראה אותכם עוקפים אותו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן, יש לי נגן וידאו (קלטות..) יש איזושהי דרך להעביר מה שאני רואה (הכוונה להקליט) דרך הוידאו למחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי עבודה להגיש בערבית ואני צריך לעשות אותה במחשב עכשיו המורה אמרה שיש מקלדת וירטואלית בערבית מישהו מוכן להגיד לי איך אני ניכנס אליה או מפעיל אותה..... תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן. מקודם לא יצא טוב - אני כותב מהפלאפון... בכל אופן - הזמנתי משהו מגיבור מחשבים ועבר כמעט חודש ועדיין לא קיבלתי את זה, הם לא חוזרים אליי בטלפון ולא עונים לי למייל - המוצר כבר חוייב בכרטיס האשראי שלי והכסף ירד מהחשבון - איך אני פונה לישראכרט שיזכה אותי ואיך הולך בכלל התהליך? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-