כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
-
בצ'אט החמים של זון, התפתחה לה שיחה הזויה משו... אבל דברים די מסתדרים לי פה : <Pure-Gold> בוא לפה נאחוי <R0cKF0rD> הלכתי לפתוח לשליח של הדאבל <Pure-Gold> שתהיה לי בריא <Pure-Gold> חחח <R0cKF0rD> אני בריא <R0cKF0rD> האמממממפפפףףףףף <R0cKF0rD> סליחה <Pure-Gold> תגיד, אם השליח עובד במקרה בסביבה הוא קופץ לומר לך שלום ? <R0cKF0rD> היא <R0cKF0rD> היא קופצת <Pure-Gold> הההההההההיא ? <R0cKF0rD> מנהלת הסניף <R0cKF0rD> איזו שאלה <Pure-Gold> חחחח <R0cKF0rD> אני פריפרד קוסטומר <R0cKF0rD> אהבתי את הבדיחה טובי <R0cKF0rD> אתה ממש שנון היום <Pure-Gold> איך שהם קולט…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את ההבדלים במחירים בין אתרים מחו"ל לבין אתרים מהארץ ..30-40 אחוז הבדל לפחות בזכרונות שבדקתי...{אני מעוניין בעיקר לקנות זכרונות מחו"ל} אז אם אפשר שאנשים שרכשו חלקים מאתרים מחו"ל וקיבלו את זה לארץ במצב טוב ובלי בעיות...אם תוכלו לתת לי לינקים זה יהיה נפלא... תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה, אני צריך להוכיח כי לפונ' f(x) = (x² + x³)/sin³x אין גבול. מספיק לי להראות שהגבול הזה שווה לכפל הגבולות של 1 חלקי sin³x וX²+X³ כאשר X שואף לאינסוף, ואז קל להראות שלsin³x אין גבול (ה+ ו- נשמרים בגלל החזקה האי זוגית) ואז אם לאיבר אחד אין כפל אזי המכפלה לא מוגדרת ולכל הביטוי אין גבול? תודה מראה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום.. אשמח לדעת איזה סוג של כלב זה מה שיש בתמונה פה..: תודה וחג שמח, :alcoholic: עודד ב.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2886856,00.html אני מקווה שזה יעבור כי 90% ממי שמעשן באוטו זורק את הסיגריה דרך החלון ומלכלך תסביבה וזה סתם דבר מגעיל שונא שעושים את זה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברינו הטוב,בנצי-בוי, חוגג 16, אומנם ב11/4 והיום ה13/4. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. סורי בנצי, את מסיבת ההפתעה עשינו לך, אבל שכחתי לפתוח תארד ועכשיו נזכרתי אז אני מאחל לך עד 121 (או עד כמה שזה לא יהיה..), והתמונה לתעודת זהות שלך בלי הרבה צבעים. :-X המשך מודינג מהנה (עם הדרמל שלי.. ), שמחה, אושר ושאר הבלה בלה. שנמשיך להיות חברים טובים. מזל טוב, בנציון. :jester: :dance: :smiliedisco1: ושמנמן חמוד ממני :
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו מעוניין לשלוח מכתב לחברת קריטק? ואני רצינית, הם לא יכולים סתם לפרסם: Recommended System Requirements OS Windows XP / Vista Processor Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ Memory 2.0 GB RAM GPU NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar http://www.incrysis.com/wiki/index.php/Crysis_System_Requirements והמחשב לא מריץ כמו שצריך, מי שמעוניין שיגיד אני בעד. אפשר להמשיך לשתוק ולקטר על זה אבל לדעתי זה טוב שהם יידעו מזה. אולי נציע לאתר HWZONE שהם ייכתבו להם מכתב כזה או משהו. מה דעתכם? לפחות שהם ירשמו את הדרישות האמיתיות של המשחק ושלא יעשו תרגיל שיווקי בשביל הכיס שלהם. נראה לי שזה האתר ששולחים אי מיל: http://www.crytek.com/contact.html
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
חחחחחחחחחח פשוט מטורף ביותר http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm אם יש לכם מפרט מחשב יותר טוב מזה קבלו חח!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבילה מסויימת שהזמנתי מחו"ל אמורה על פי מוקד הדואר להגיע מחר (יום שישי) לסניף הדואר שלי, שנסגר ב12 בצהריים. די קריטי עבורי לקחת את החבילה מחר ולא ביום ראשון. העניין הוא שאני בכלל לא בטוח שהדוור יביא את הפתק האדום לתיבת הדואר שלי בשעה שתאפשר לי להגיע איתו לסניף הדואר לפני הסגירה. האם אני יכול פשוט להגיע לסניף הדואר עם תעודה מזהה ומס' מעקב של החבילה, ולדרוש אותה בלי פתק?
-
- 14 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
פתאום היה לי התקף של נוסטלגיה ונזכרתי בתוכנית מצויירת שראיתי שהייתי ילד: "פליקס החתול" זה לילדים הדבר הזה? אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי, אין מצב שיוצרי הסדרה לא לקחו משהו... עונה ישנה: ועוד פרק מהעונה החדשה:
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בטוח שהיה דיון כזה כבר אבל אני מצליח למצא אותו. אז אם אפשר פעם נוספת: איזה שקעים יש בפולין? ושל כמה V? כמו בארץ?
-
- 14 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה יש לי כבר מפרט לקנייה שרציתי לקנות בארה"ב ורציתי לקנות בnewegg אבל משום ניסיתי כמה וכמה פעמים והאתר פשוט לא נפתח למישהו יש מוסג מאיפה כדאי לקנות בארה"ב או למה ניואג לא עובד?
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה חשבתי סוף סוף לקנות פלאפון, אני רוצה רק באורנג' כי לשאר המשפחה יש גם, חשבתי על הסמסונג 624, מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-