עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

2. Started by טוליפ מאק,

אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

• 14 תגובות
    • 12.6k צפיות
  6. שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. יש לי תכנון קרוב\רחוק (תלוי בפרספקטיבה) של לקנות\לשדרג מחשב דרך Newegg ואני מנסה לברר את התנאים. התכנון הוא לקנות את מרבית החלקים (שיוצאים זול משמעותית שם גם עם מע"מ ומשלוח) דרכם ולהשתמש בשירות כמו mustop או ushops בכדי להביא את המוצרים לארץ\לשלם ל-newegg (שכידוע לא שולחים לפה ולא מקבלים אשראי לא אמריקאי). אשמח לקבל עזרה מיודעי דבר\אנשים שקנו בעבר חלקי מחשב מ-newegg. עלות החלקים היא פחות או יותר 2000$. החלקים להלן- מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס קול, מסך ומקלדת. במידה וחברת השילוח או newegg ירכזו הכל בחבילה אחת, מימדי החבילה אמורים ליהיות סטנדרטיים (קרטון בינוני) ומשקל לא יעלה על 30 ק"ג. מה עוד אני בעצם משלם במקרה הזה חוץ ממע"מ (18%+) ועלות משלוח פנימי של newegg וחיצוני ש…

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by catsmonster,

הכל התחיל לפני כמה שבועות כאשר קיבלתי לידיי Ford Focus סטיישן תוצרת גרמניה חדש ושחור. התלהבתי מהאוטו החדש, התחלתי לחקור אפשרויות, ומהר מאוד גיליתי שכל מיני פונקציות שחשובות לי אינן קיימות במערכת ה- SYNC החדשה של הרכב. בתור אדם המבין מעט במחשבים, פתחתי גוגל ובדקתי איך אפשר להתקין עדכונים/פונקציות חדשות על מערכת ה- SYNC. הגעתי אל האתר של פורד, שם התקבלתי בברכה ונאמר שאני במרחק התחברות מהשגת כל מבוקשי, אך קודם יש להירשם. התחלתי את תהליך ההרשמה, ולאחר שהכנסתי את פרטיי, נתבקשתי להכניס את מספר השלדה של הרכב, על מנת שפורד תוכל לזהות אותו. הכנסתי את המספר, ווידאתי שזה המספר הנכון, שהיה מוטבע גם על הרכב באופן פיזי, וגם היה כתוב ברשיון הרכב. הכנסתי אותו, ולהפתעתי, האתר של פורד לא ז…

11. שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by TicTacToe,

שלום אנשים. תהיתי אם תוכלו לחלוק מעט מידע בנושא הנ"ל. לא מזמן סיימתי לעבוד (תקופה של כמעט 3 שנים משרה חלקית - 6-7 שעות במשמרת). למזלי הגעתי להסכם עם ההנהלה וקיבלתי מכתב פיטורים,זאת מכיוון שאני מתחיל ללמוד שבוע הבא. השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול לדרוש דמי אבטלה ואם כן מה ההליך הנכון כדי לקבלם? הבנתי שלומר להם שאני לומד לא בדיוק יקדם את העניין. תודה לכל מי שעוזר.

13. שלום. בכל הפעמים האחרונות שבהם הייתי צריך להגיש תלונות לפניות הציבור של אגד, ורציתי להגיש אותה בעילום שם, הם לא הסכימו להעביר את התלונה בלי השם הפרטי שלי ושם המשפחה שלי. כתוצאה מכך, היום כאשר רציתי להגיש תלונה, נאלצתי להגיד את שמי המלא לנציג פניות הציבור. אני רציתי להשאר בעילום שם, כדי לשמור על פרטיותי, ולמנוע את הגעת שמי לידי התקשורת, במקרה ויפרסמו כתבה לגבי אגד בתקשורת. האם פעילות זו נחשבת חוקית מבחינת החוק, לאסור הגשת תלונה בעילום שם? תודה מראש.

14. Started by Re_Boot,

מה נשמע אנשים? שמעו,אני רוצה להתחיל לעסוק בכול העיניין הזה של מחשבים וכו' למישהו אולי יש תחום ספציפי להמליץ עליו? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום לכולם. בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים. אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) . אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל? בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.

17. אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by reviZor,

שלום חברים אני כבר יומיים מנסה להיזכר בשם של הסרט ואני ישמח אם תעזרו לי בלהיזכר הסרט המדובר הוא על בן אדם שאיבד את המשפחה שלו הסרט מתחיל בזה שפורצים אליו לבית בשעות הערב ודוקרים אותו, וכל עוד הוא בהכרה אונסים את אישתו אל מול עיניו והורגים את הבת. הפרצים הם שני גברים, וכאשר הם מגיעים למשפט הבחור שאנס מדבר אם השוטרים ומקבל עונש די נמוך והשותף שכמאט לא עשה כלום מקבל מאסר עונש מוות. עכשיו כל הסרט בתחלס מתחיל בעונש מוות עצמו כאשר השותף מקבל זריקת מוות הוא מת במוות כואב בגלל שאותו ה"אבא" שיבש את רצף ההזרקה של אותו הסם שאיתו מוציאים להורג. לא כל כך זוכר את המשך הסרט כל כך ומנסה להיזכר בשם הסרט כבר יומיים. האם יש מישהוא שזוכר את שם הסרט? לא זוכר את שם השחקן ששיחק בסרט גם כן שזה מ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.

• 14 תגובות
    • 10.6k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את סדרת הספרים "A Song of Ice and Fire", ומתכנן להזמין אותה מאמזון ב-Expedited Shipping שעולה 10$. הקטע הוא, שאני רואה מחירים לא ממש הגיוניים, כשחדשים זולים יותר ממשומשים, ולפעמים אותו הסט מופיע בעלות משולשת! אני די סגור על הזמנה מכאן: http://www.amazon.com/Books-Thrones-Feast-Crows-Swords/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339236602&sr=8-1&keywords=A+Song+of+Ice+and+Fire מחיר זול, הספק הוא אמזון, נראה די טוב. השאלה היא, מה אני מפספס כאן? איך ארבע ספרים כאלה עולים ביחד רק 79.43 ש"ח לפני משלוח? להזמין מהם ולא לדאוג, או שעדיף ממקור אחר? עריכה: אני רואה שאולי עדיף לי לקנות בארץ, הפרש של 33 שקלים בלבד כשמכלילים את המשלוח מחו"ל, אבל מצד שני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ModChiP,

פיצריה הציע לי שאני יעשה משלוחים על האוטו של בעלת המקום הבעיה היחידה שלי זה ביטוח, האם במקרה של תאונה הוצאות הביטוח יהיו על בעלת הרכב או עלי? ומה המשכורת לעבודה בסגנון הזה, וגם מה המשכורת לשליח עם קטנוע/ רכב. תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני מנוי שנים באינטרנט מהיר כיום 50 MB אני יכול לכתוב מגילות על בעיות גלישה ובדיקות מהירות , לא תקינות של ספקים רק בדיקה אחת נשארה אמינה http://212.179.191.175/Check1.html הורדת קובץ 500 MB כאן נתן לבדוק מה שווה הקו שלכם . כיום מתפרסם כמה משלמת ספקיות עבור 1GB בחודש 25,000 ש"ח http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/1/2881.pdf עשיתי חישוב שאם אני משלם 59 ש"ח בחודש לספק על מהירות 50 MB ולפי החישוב הספק מפסיד עלי המון כסף שאני משתמש במלוא הקו ! 24/7 אז מה הפלא שספקיות עושות מלא מניפולציה מהורדה מהרשת ופוגעות בדרכים שונות באיכות הקו

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.