עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DUDEnamE,

קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by eranmor,

מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!

4. בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.

5. Started by Milford Cubicle,

או: "דיון בדיחות עצובות - 2009", כי כבר מזמן לא היה אחד בבקשה בבקשה בלי בדיקות נדושות בנות 9,000 שנה...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Iko89,

אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. תקראו לי הישראלי המניאק ומה לא, מה שבא לכם. אבל בבקשה, אם מישהו מכיר שיטה, מוזמן לדבר איתי.

• 12 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by psychuil,

מסתבר שזו לא תרמית, אז עכשיו אני יכול להציע הזמנות בלב מלא (: קישור לכתבה בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3785788,00.html כל מי שמעוניין, שלחו לי את המייל בה"פ ואזמין אתכם.

• 94 תגובות
    • 6.6k צפיות
  10. Started by Dima67,

מישהו מכיר חנויות מחשבים בבאר שבע שיש להם אתר ואתם ממליצים עליהם? חוץ מפנדה / אייבורי / KSP

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. אני ואח שלי פתחנו שם חשבון ובחרנו במשחק GUILD WARES מה זה בדיוק אומר referrals אני צריכה 16 אנשים שיכנסו ללינק שאני מקבלת או שירשמו לאתר ואז אני מקבלת KEY . והאתר הזה אני מבינה חוקי. http://gifts.beepremium4free.com/?f=51807

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

יאללה מי שבא לו שיגיד וישאיר לי מייל בפרטי אחלה אתר..מה15 יהיה אפשר להזמין דברים לישראל P: בהצלחה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by carman6,

אחרי חיפוש אחר חנויות המומלצות באזור הצפון לא מצאתי שום דבר חוץ מ-TMS שנסגרה לאחרונה. SKYPC בראשון ו-IQPC באשדוד. בקיצור איזו חנות מחשבים הכי מומלצת שקרובה לאזור עכו-חיפה-נהריה-קריות? חוץ מ-KSP שקראתי הרבה ביקורות גרועות עליה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by MatanFrenkel,

יש לי טלוויזיה 37" של LG והיא HD READY , חבר שלי אמר שזה 720P וכמובן שזה הגיוני אבל על הטלוויזיה רשום 1080P INPUT וחבר שלי אמר לי שזה לא הגיוני בגלל ש1080P זה FULLHD http://up159.siz.co.il/up1/gynwroikyjwr.jpg אז מה זה אומר ?

15. נידפק לי הכבל של האוזניות אחרי שנה וקצת, ועדיין יש אחריות. הקטע שכתוב בקבלה שלהם שזה לא מכסה את זה\: מה זה הדבר הזה שזה לא מכסה? זה כאילו מה ..לא חלק מהאוזניות יש למשהו ניסיון עם סיטואציה כזאת?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. למרות שאני משנה בapplication settings שהמידע יהיה זמין רק לי, עדיין רואים אותי באפליקציה. יש עוד מקום שצריך לשחק בו עם ההגדרות? טנקס.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. שלום אני לומד בישיבה כרגע ומעתד {מלשון עתיד.. מילה יפה} לעצמי ללמוד באנקורי או לחמן בסמסטר שיפתח עוד חודשיים שלוש דיברתי איתם כמה פעמים ואמרו לי שיש התחייבות לקבל מעל 90 בכל המקצועות וצריך להיות ב-90% מהשיעורים ולעשות ש"ב כמו שאמרתי אני לומד בישיבה ואין לי שום בגרות השאלה עד כמה זה נכון ואמיתי ואפשרי..?!? תודה רבה נ.ב. המחירים של זה בין 22.000 ל-28.000 {אם קשור או מעניין}

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by My_Name,

אחרי שסיימתי י"ב במגמת אלקטרוניקה בטכני, לאחרונה שיבצו אותי לקורס (קד"צ) בטכני חיפה. שהעבירו לי את הרשימה של הקורסים, סימני "אבנט כחול" כהעדפה ראשונה, וכל השאר בעצם לא עניין אותי (בכל זאת ניסיתי לדרג את הקורסים המעורפלים כדי להתכונן לגרוע מכל). בסופו של דבר, קיבלתי את הקורס שעמד בעדיפות השלישית שלי - טכנאי דרג ד'. כרגע אני מוצב בטכני חיפה, וכל הקורסים כבר החלו לפני כשבועיים (למרות שטכנית - עוד לא התחלתי ללמוד כלום, ושאר הקורסים למדו ימים בודדים בגלל החגים). כרגע אני מנסה להגיע לועדת הערכה, שתקבע אם להעביר אותי קורס או לא. העניין התגלה כלא פשוט, מאחר שהמפקד שלי התגלה כאחד שלא מזיז עניינים. אז נכון לעכשיו - כלום לא קרה :-\ (בין היתר גם בגלל החגים) אני מנסה לגרום לו להעביר א…

• 13 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. Started by Shasoosh,

השלט הנוכחי שלי תוכנת לטלוויזיה הקודמת, לכן עכשיו כשאני לוחץ על ווליום ומגביר הוא מדליק את האור של הכפתור של הטלויזיה. איך אני מחזיר את זה להגדרות המקוריות, שהווליום נשלט דרך הממיר? (שלט אדום SELECT) קוד 991 ו 975 לא יעזור לי, אני צריך לאפס את ההגדרות של השלט.

• 0 תגובות
    • 12.2k צפיות
  21. Started by Dima67,

אז התקשרתי היום לסניף של KSP בבאר שבע, לברר אם יש זמינות במלאי לחלקים מסוימים. אני מתכוון לבצע רכישה היום אז רציתי להיות בטוח שאני לא אגיע סתם. על ההתחלה ענה לי בחור שדיבר בצורה כל כך לא נעימה. ניסיתי להסביר לו שאני מעדיף לברר קודם אם יש ואז הוא התחיל לי "אם כתוב שיש אז יש". אז הסברתי לו שאני מעדיף לברר קודם ולהיות בטוח ב-100%. אמרתי לו גם "ואם כתוב להתקשר?" אז הוא עונה לי בחוצפה "אז אין. קשה להפעיל קצת שכל?". אמרתי להם תודה רבה וניתקתי. מה זה השירות הגועלי הזה? לקוח מתקשר לברר וככה מתייחסים אליו? אם לא היה להם אופציה של 12 תשלומים ללא ריבית לא הייתי מסתכל עליהם בכלל. עם כזה שירות עדיף לפנות לחנות אחרת.

• 52 תגובות
    • 9.3k צפיות
  22. איך זה הולך? אני חייב לתת את המספר כרטיס אשראי שלי כשאני קונה פריט ממישהו? או שיש דרכים אחרות לתשלום שהן קצת יותר בטוחות כמו לשלם בדואר כשהמוצר מגיעאו שבגלל שזה מכירות מחו"ל בד"כ אז אין אפשרות כזאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by i-kramba,

ואחרי שעשיתם שינויים באתר אני רואה רק חצי עמוד בפורומים ואני נאלץ כל הזמן לשנות לרזולוציה גבוה שלא מתאימה לי :'(

24. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Guy King,

מה לדעתכם האתר החשוב ביותר שהוקם בעשור האחרון? אתרים כמו גוגל, יאהו ואמזון לא ברשימה, כי הם נוסדו בשנות ה-90. אני בוחר בויקיפדיה. ויקיפדיה הוא אחד האתרים שהופכים את האינטרנט לכל כך חשוב. בעזרת ויקיפדיה אפשר למצוא מידע עדכני ביותר, מהימן, ובחינם. לפני ויקיפדיה אנשים היו צריכים להחזיק אנציקלופדיות בבית, שהכילו מספר ערכים מוגבל, היו לא עדכניות, יקרות, לא ניתנות לנשיאה ובעלי תוכן מועט ביותר (בויקיפדיה אפשר לקשר לאתרים רבים רלוונטים אחרים ולמידע נוסף).

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.