עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לנסות ציוד היקפי מחשב כמו מקלדת ועכבר במו ידי ולראות איך זה מול מסך עם משחקים מישהו פה מכיר חנויות באיזור המרכז שאפשר לנסות שם חופשי כולל הגה וגיימפאד? אם מישהו מכיר גם חנות לנסות נגנים כמו אייפוד טאץ' אני אשמח מאוד

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. Started by mc_elad,

שיהיו שירי שנטי...(רגועים+ליריקה יפה..)\ או שירי סמים... :anim-jjd: :anim-jjd:

4. Started by Rammler1983,

יהיה נחמד אם תכנסו לאתר ואח"כ תשימו את ההתכתבות שלכם עם "אלוהים"... http://igod.ua.tc/ שלי לדוגמא: Me: hey, what a nice day God: You've got my full attention. it is a nice day. Me: yes... God: Next question? Me: wanna f***? God: Please don't be so rude

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קניתי מגבר לגיטרת בס מארצות הברית והחיבור שלו טיפה משונה,יש לו 2 פסים שטוחים ולמטה עוד פס עגול ככה שמתאם רגיל של US לא מתאים לו. על החיבור רשום 120VAC 50WATTS היכן אני יכול להשיג מתאם של 3 פינים שאחד מהם הוא עבה ועגול?(זה נשמע ממש רע ומרמז על משהו שאני לא מחפש).

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by LV Don,

שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by ccc,

הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  8. איזה הודעה מאחת החנויות בה זכה בפרס?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by Thant,

http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ליתר דיוק, להפטר מההצעות המגונות שלו להוסיף גאדג'טים, לשנות נושאים וכו'? הייתי שמח להפטר גם מהסרגל בצד, אבל זה כבר פחות מציק לי. אני יודע שגריזמאנקי מאפשר לעשות כירורגיה לעמוד, אבל לא שווה לי לעבור לפיירפוקס רק בשביל זה. למי שלא מבין במה מדובר - ראה תמונה. [attachment deleted by admin]

11. אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ZorD,

שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או את שניהם ? אשמח לכל פיסת מ…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  13. בתקופה האחרונה הפייסבוק הוא איטי יותר ויש לו כל מיני הודעות שגיאה. עם אתר כמו פייסבוק צריך לצפות ליותר לא?! גם אתם נתקלים בזה?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  14. ההורים טסים ביום שלישי לתאילנד.. חשבתי על PSP בתור קונסולה מעולה למשחקים בדרכים וגם לראות סרטים... אתם ממליצים על קונסולה או בכלל משהו טוב אחר שאפשר להביא בזול מהדיוטי? אישית, לא נראה לי שכדאי להביא אלקטרוניקה מתאילנד.... מי שיכול לעזור. אני ישמח התקציב הוא 200-300 דולר.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by Sting,

אני וחברה שלי רוצים לעשות חופשה קטנה, יש לכם איזה שהן המלצות למקומות יפים וזולים באירופה? הינו כבר באיטליה\שוויץ, חשבנו על פריז ליורודיסני אבל אני חושש שזה יהיה ילדותי מידי. טורקיה דיי חרושה כבר מכל הכיוונים...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by raiman1,

איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, וברוכים הבאים לדיון השאלות הנפוצות - FAQ פורום כללי מטרת הדיון הזה היא לרכז מידע ולתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושאי הפורום והאתר. שתהיה המשך גלישה נעימה. המדריך למשתמש המתחיל לינקים לאתרים שימושיים. לקריאת חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441289.0 תשובות לשאלות נפוצות כיצד אני יכול להצטרף אל צוות האתר? הסבר על הדרגות השונות הקיימות בפורום. מהן הרזולוציות, שבהן ניתן לצפות באתר בצורה מיטיבית, ולמה האתר לא תומך ברזולוציות הנמוכות מ- 1024x768 ? איך אני יוצר קשר עם צוות האתר?

• 2 תגובות
    • 24k צפיות
  18. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

19. אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by smulikon,

היי, קניתי חולצה מאיביי שהתבררה כמזוייפת. אומנם זיוף די מרשים אבל עדיין זיוף. המוכר כמובן מצהיר בזמן הקניה שהחולצה מקורית. עכשיו החולצה כבר אצלי ולמרות שמצאתי למי לתת אותה אני עדיין לא מעוניין לתת למוכר פידבק חיובי מהסיבה הפשוטה- הוא רמאי. האם המוכר יכול לדעת שאני נתתני עליו חוות דעת שלילית ? האם כתוצאה מכך הוא יתן לי גם חוות דעת שלילית בתור קונה? האם זה שנתתי לו חוות דעת שלילית יכול להשפיע עלי בעתיד בתור קונה ? (אולי מוכרים אחרים יכולים לראות שנתתי פידבק שלילי והם לא יסכימו למכור לי...) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imac,

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by alexrta,

שלום לכולם! לפני כמה ימים הזמנתי HD ל-XBOX360 מ-EBAY שעלותו היא 59$ (בערך 223 ש"ח), בזמן ההזמנה הייתי בטוח שהמכס נכנס לעניינים רק בקנייה מעל 200$ (זאת בעקבות מה שחבר מהעבודה אמר לי) אבל בעקבות ת'רד שקראתי אתמול בפורום הבנתי שהמכס נכנס כבר בכל חבילה של מעל 50$. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. מה הסיכוי שאכן זה יתקע במכס? כי הבנתי שזה גם תלוי בגודל חבילה ולא רק במחיר והחבילה יחסית קטנה 2. במידה וזה כן נתקע במכס מה התהליך של השחרור של החבילה וכמה בערך זה צפוי לעלות? תודה מראש לעוזרים, ושיהיה לנו לילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by robombo,

אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by redti,

ttp://www.youtube.com/watch?v=5qkbAg-m0QQ מישהו יודע מי זאת הבחורה בקליפ ? לא הצלחתי למצוא שום פרטים עליה חח ותחסכו ממני את הבדיחות בסגנון "למה אתה רוצה להזמין אותה לצאת ?"

25. מישהו קנה את הדיסק הזה ממני, חדש. אני קניתי אותות מלייף. כידוע הם פשטו את הרגל די מזמן. איך אפשר להחליף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.