כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נכנסתי לשער הממשלה האתר הרשמי של ממשלת ישראל. כל שרציתי זה לקבל מידע וטלפונים של שגרירות ישראל באיטליה. ושם כתוב: באתר זה מידע אודות שגרירות ישראל ברומא איטליה. באתר מידע על השגרירות, הכולל שעות פעילות של השגרירות, כתובות, מספרי טלפון ופקס, ודואר אלקטרוני של השגרירות. וכן מידע רב על ישראל. באתר גם חדשות עדכניות על ישראל המקוטלגות על פי תאריך. המידע הוא בשפה האיטלקית. גלגלו מטה ותנסו להיכנס לאתר שגרירות ישראל באיטליה. וראו הפתעה "נעימה". להלן הקישור http://www.israel.gov.il/sub-JUZUBITJUN-SGRIRUIUTBARZUBAULM.asp נלקח מפורום ROTTER
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היה כתוב שזה השבדי ההוא שנוסע על אופניים לעבודה ואחרי זה ביל גייטס,לשתייהם יש בסביבות 50 מיליארד דולר,אבל קראתי באיזה עיתון ברוסית שנסיך ברוניי הוא העשיר ביותר..על כול שנייה הוא מקבל מהנפט 400 דולר :kopfpatsch: לא יודעים בדיוק כמה יש לו.. אז מי הכי עשיר?למי להאמין?לפורבס או לעיתון הרוסי?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות נעליים מהאיביי, אבל הזהירו אותי לגבי הגבלה של מחירים בדולרים, עד 50 או עד 75 בביגוד? איך זה הולך? תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475[br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 13:09:24 ועוד משעשעים[attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1)מה זה צוואר בקבוק? כאילו אני יודע תכלס מה זה אבל למה זה קורה? למה מעבד מגביל כרטיס מסך או להפך? למה הארד דיסק מגביל מעבד? 2) מה זה overkill? 3)מה זה רכיב ג'נרי? לדוגמה ספק כוח ג'נרי תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התגנבה לאוזני שמוע שמשנה הבאה (עוד 3 ימים) היו בתאוריה יותר שאלות, זה נכון ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסקר הזה נורא מעניין אותי כי אני חולה על אתלטיקה וריצות בעיקר... אני מעדיף ריצות קצרות כי אני טוב בזה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן ב 14/08...מישהו עוד היה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נכון תמיד מצנזרים דם במדיה כל שהיא כמו טלוויזיה, עיתונים ואפילו משחקים בגרמניה? למה בכלל צריך לצנזר את הדם? איך זה אמור לפגוע במישהו? הרי זה משהו טבעי שזורם לנו בגוף שבזכותו אנחנו חיים מכיוון שאין היותי אדם משכיל אני אצטט מויקיפדיה: בקיצור, מה כל כך פוגע בחומר הבסיסי והחיוני הזה שכל הזמן מצנזרים אותו?!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז הנה התוצאות. תוצאה זו תספיק לי למבחנים בצו ראשון? יש לציין שהמבחנים הללו כללו אך ורק אנלוגיות צורניות. תודה http://www.siz.co.il/my.php?i=kn2rgn2umwiy.bmp
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
וספציפית הכוונה למדעי המחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש להתחיל לראות סדרה חדשה. כרגע אני רואה את אבודים, נמלטים והאוס. אני לא פוסל גם סדרות כגון חברים או סיינפלד.(ראיתי את שתיהן). התחלתי לראות דקסטר ולא אהבתי כ"כ... אשמח להמלצותיכם!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
לא יודע אם היה כבר סקר כזה אבל נהושא עלה לי בראש... אני לא מדבר מבחינת תרבות כל קטגוריה אחרת, אני מדבר על הטבע, החופים, ההרים וכדומה... אז אתם אוהבים את הארץ? אני למשל הייתי מת לעשות טיול של חציית ישראל ברגל ממטולה עד אילת, אני פשוט מת על הטבע שלנו, יש לנו קצת מהכל במקום כל כך קטן.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
היום היה אמור להיות לנו טקס של קבלת תעודות זהות. אז כל השכבה התכנסה באמפי, ישבנו, והיה קצת ריח מוזר באוויר. לאט לאט הריח התגבר, עד שהסירחון היה בלתי נסבל והרבה תלמידים "ברחו" החוצה. אז אני יצאתי גם ואז חזרתי, ועליתי לקומה מעל ומהמדרגות ראיתי שכל הקומה התחתונה הייתה מוצפת ב.... (רמז, זה היה נראה כמו בוץ אבל זה לא היה כמו בוץ והסריח בצורה נוראה). מה שקרה זה שהתפוצץ צינור ביוב מתחת לבית ספר וכל הקומה התחתונה הוצפה בחרא ;D ואז איזה מורה התעלפה ופרפרה או משהו כזה ובא אמבולנס לחצר, עם כל האורות במתכונת חירום והכל, היה מגניב :elkgrin: סירחון סירחון, אבל לא ביטלו לנו שיעורים
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-