עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by --Adidas,

יש לי 10000 פרוינט (כסף הונגרי) איפה אפשר לפרוט אותו ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by aldema,

מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.

6. Started by kfirlion,

שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....

7. Started by Nirel_Cohen,

איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by kst,

שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Oranili,

איפה אני יכול ללמוד ? במקום מוסמך עם תעודה בבאר שבע או תל אביב תודה!1

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  10. Started by antraks,

איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …

12. Started by The-Fox,

טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by GanJaval,

קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  14. ברצוני לקנות את המוצר הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819577 דבר ראשון אני רוצה לדעת קצת אם המוצר שווה את המחיר ואיך הוא לפי הנתנונים ..?? דבר שני אין לי ממש מושג בקנייה באינטרנט אני לא יודע על האמינות כלום בקשר לזה אז אם אפשר הסבר לגבי זה ואם זה אתר אמין ..??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Agepox,

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by galyahav,

שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by משיקומי,

ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by The Ball,

כנראה בסוף תיהיה שביתה ולדעתכם יהיה ביה"ס? אפשר להגיד שזה מאוד חשוב לי כי יש לי מבחן ביום שני בתנ"ך :-X

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tominalex,

מישהו יודע למה ביכלל השביתות האלה מתקיימות ? :-\

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  20. מעניין אותי לדעת מה ההבדל ביניהם מבחינת היוקרה של התואר.. (שימו לב שאני לא מדבר על הקורסים...) כאילו אם יהיה לי תואר בהנדסת תוכנה אז מה ההבדל בין זה למדעי המחשב וההפך ? והאם הנדסת תוכנה באמת שווה את ההשקעה יותר ממדעי המחשב ?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שמתי לב בזמן האחרון שהוצאתם את התווית שנקראת "חדש" על כל כתבה כמו שהיה פעם עכשיו נשארו על חלקם של כמה כתבות שפורסמו לאחרונה כאן באתר האם אתם עושים שיפוץ לאתר ובגלל זה התוויות נעלמות מכתבות חדשות? או שזו בעיה שקשורה לקוקיז (cookies)? תודה

22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by dorviper,

לא יודע אם מישה ורואה אבל אתמול ראיתי פעם ראשונה והייתה שם את אחת הבדיחות הטובות ואני כבר כל היום מנסה להזכר מה הוא אמר ולא מצליח אני רק זוכר שזה היה בן נגד בת והבת אמרה משו כמו אמא שלך כלכך זקנה שכשהיא הייתה קטנה הקשתות בענן היו שחור לבן ואז הוא ענה לה משו וניצח ואני לא זוכר מה...חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  24. שתי שאלות שלחתי מייל עם התשובות ולא קיבלתי מייל חזור זה בסדר ? רציתי לדעת מתי מסתיימת התחרות כי אני רוצה לרכוש קירור לכרטיסי ופשוט אני מחכה לראות אם אני אזכה ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by R-E-L,

קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.