כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אחראי פורומים כללי- the hunter בקשר לנעילת התרד PCHARDWARE למה שלא תמחק את הלינק במקום לנעול את התרד אני רוצה לראות חוות דעת של אנשים לפני שאני קונה שם.. הדיון הזה נעשה כבר עשרות פעמים בהקשר לחנויות אחרות. זו לא פרסומת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג רישיון צריך בשביל לנהוג על האמר צבאי?
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי לראות , ואני יודע שיש הרבה מאוד אנשים שאהבו תסרטים. השאלה שלי היא - מה מיוחד כל כך בסרט ? שווה לי לראות ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יהיה המשך אחרי Blade trinity? לפי מה שאני יודע ב 28 לחודש אמורה לצאת סדרה הנקראת Blade Series http://nosheep.net/story/blade-series/
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש לא קשור לכאן. אבל ממש לא קשור. פשוט אין פורום מתאים אז החלטתי לפרסם פה. זה שאני רק בן 15 זה יכול להיות בעיה? אני יודע לרכיב מחשבים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
איך אני רואה את כל הבקשות חברות שלא אישרו אותי? (בלי לעבור אחד אחד כי יש לי הרבה חברים) יש דרך מסויימת?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עם ניתן לרכוש תפלסטיישן 3 בתאילנד או שעוד לא הגיע? ומה מחירו בארצות הברית?יש להשיג אותו ביכלל? אשמח לקבל כל מידע על רכישתו של הפלסטיישן 3 תודה לעוזרים ומנהלים עם זה לא המקום מצטער פשוט לא ידעתי איכן לפרסם. להב.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני איזה כמה ימים צו ראשון (לצבא) ואמרו לי שבודקים שם את איבר המין שאיזה אישה (רופאה) בודקת את האשכים מקילה (איזו שהיא מחלה)?? זה נכון?? אמרו לי שהיא ממששת את האשכים (סליחה על המילים הגסות אבל ככה אמרו לי) lol....
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים האם מישהו יודע מאיזה קב"א מתקבלים לקורס אוויוניקה בחיל האוויר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד ? במקום מוסמך עם תעודה בבאר שבע או תל אביב תודה!1
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז אני משמ לא בעיניינים אולי מישהו יכול להגיד לי אם הם עוד שולחים לארץ ? כי עשיתי מהם הזמנה ובנתיים הם לא שלחו לי שום MAIL לגבי אם הם שולחים או לא. צריך לשלוח אליהם MAUL במיוחד או משהו כזה ? אני מנסה להזמין את ה SI 97 של ThermalRight, לא ראיתי שניתן להשיג אותו בארץ. כמו כן Frozen CPU עוד שולחים לארץ לא ? תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2819577 דבר ראשון אני רוצה לדעת קצת אם המוצר שווה את המחיר ואיך הוא לפי הנתנונים ..?? דבר שני אין לי ממש מושג בקנייה באינטרנט אני לא יודע על האמינות כלום בקשר לזה אז אם אפשר הסבר לגבי זה ואם זה אתר אמין ..??
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם. עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-