עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gtabak_37,

יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב אז אני מתכנן לבנות מיני באר עליו יבוא אוסף בבקבוקים המיניאטורים שלי בליווי של תאורה. הפרוייקט כולו בנוי מפרספקט.. התאורה תהיה מנורה אולטרה סגולה באורך של מטר ועשרה אם אני לא טועה..אהה וזהו אני מקווה לעדכן פה דיי הרבה.. טוב אז הפרספקט הגיע ואבא חזר עם המצלמה אז הנה כמה תמונות ושלב ראשון.. זה האוסף בקבוקים מינאטורים שלי יש לי עוז מלאאא אבל זה העיקריים האחרים מפוזרים איפה שהוא בבית.. עוד תמונה ועוד אחת.. זה הפרספקט או חלק ממנו...(לא יכלתי להתאפק אז התחלתי לעבוד בלי לצלם את הכל..) וזה השלב הראשון כמו שאתם רואים יש לי חוסר בכלים כי אבל לקח תמלחציים אז השתמשתי בשיטה של ערבים עם אבנים זה בעיקרון החלק העליון רק שהוא הפוך כרגע.. עליו יבוא פרספקט פחות ארוך ופ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Koss,

לא מצליח לפתור את השאלה הזאת. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by J0n1,

יאו איזה פרק ענק במיוחד הסוף (מן הסתם) מה היה כתוב בפתק שמייקל והשני קיבלו?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by The-Devil,

חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ice2k,

היי חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול. אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך. כרגע יש לי GF3 TI200. רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ? דגמים כמו: GFFX 5600/ultra RAdeon 9600 /PRO TI4200 64/128 MB אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה. כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר. אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר הת…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by בוני70,

?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 822 צפיות
  11. בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

• 14 תגובות
    • 12.9k צפיות
  12. Started by טוליפ מאק,

אהלן חברים , קולגה הפנה אותי לebay לרכישת eset nod32 כדי שיהיה אנטיוירוס יותר חזק מהאנטיוירוס המובנה בwindows 10 גירסא 4 . ואז ניתקלתי בשני דברים : 1)שרכישה מebay אינה חוקית 2)שיכול להיות שהnod32 יעשה לי בעיות במחשב כשיצטלב עם האנטיוירוס הקיים תוכלו בבקשה לתת טעמכם בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכנן לעשות דלת ואינטרקום בבניין שאני גר בו, עכשיו יש לי שתי אופציות לגבי האינטרקום, קוי או דרך קווי בזק (ישנם עוד אופציות אבל הם יקרות ולא ראליות). עכשיו קוי זה מגעיל ולא נח (ישנן שתי נשים זקנות שגרות בבניין), אז מה שנשאר לי זה דרך קווי בזק (שזה גם הרבה יותר נח), הבנאדם שנתן לי הצעת מחיר אמר שיש סיכוי שאינטרקום דרך קווי בזק יכול לגרום לשיבוש הקו. האם זה נכון, אם למישהו יש אינטרקום דרך קווי בזק וזה אכן גורם לשיבוש כלשהו, עד כמה זה מפריע? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Ewingum,

חג שבועות שמח לכל בית ישראל בכלל וקהילת HWZone בפרט! תהנו מכל העוגות גבינה שיש כי זה טעים ולכבוד החג -> שמנמן מקפץ מגבינה:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by תחמן מתימן,

שלום,היה לי עגיל על האוזן בצבע כחול לבן כמו דגל מדינת ישראל קיצר אני קם היום בבוקר ואני מגלה שיש לי פתאום עגיל בצורת לב עם יהלום!, ואני לא קניתי כזה בכלל וגם לא הייתי קונה. 1) אין מצב שמישהו מהבית שלי שם לי אותו. 2) איך אפשר לשים לבן אדם עגיל והוא לא ישים לב? 3) לפני חודש מישהו רשם לנו על כל האוטו I LOVE YOU BABY. מה קורה פה? ,מישהי או מישהו מעריץ סודי שלי?

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  17. Started by TheReaper,

אייס קפה מקולקל זה מפחיד אפילו עשיתי אילוסטרציה והנה הסרטון המתעד את הזוועה (הפיצו לחברים!) האימה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GRiM,

מכיוון שנכנסתי במקרה לאתר Newegg.com, לא יכולתי שלא לשים לב להפרש המחירים שיש בחו"ל ובארץ. כמו כן, שמעתי כמה תגובות טובות על החנות הזאת ונראה לי שאין סיבה לא לרכוש בה. יש לי מספר שאלות: 1. האם אפשרי לקבל את המוצר לארץ? נכנסתי לאתר של FedEx ואני מניח שצריך ליצור איתם קשר בקשר למוצר, ..? 2. האם FedEx דואגים לכל מה שצריך כדי שהמוצר יגיע מהחנות ועד הבית שלי? 3. האם מישהו רכש משהו ב-Newegg.com? האם אחרי המשלוח והמכס עדיין יש הפרש מחירים כזה ששווה את זה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by noambaum,

אחות של אישתי חוזרת לארץ עוד מעט ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות ולקנות איזה כרטיס...זה חייב להיות כרטיס כדי שיוכל לעבור במכס בלי בעיות...! האפשרויות הם: כרטיס קול audigy 2 עוד 512 ram אני לא רוצה כרטיס מסך כי יש לי כבר fx5600 ואני מרוצה ממנו חוצמזהאני חוסך את הכסף הגדול למסך חדש LCD אם יש לכם רעיונות אנא אחרים לדברים שאפשר לקנות אנא שתפו אותי בתודה נועם

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כאילו רשום מעונן חלקית מזה אומר? חחח? שקר ויש שמש?=/?

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

בימים האחרונים אני מתקשה מאוד להתחבר לאתר.ביום שבת לא יכולתי בכלל,רק לקראת ערב. מישהו יודע אם יש בעיה?או שזה משהו אצלי.

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by BarBee,

האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ShrekHunter,

שלום לכולם. לפני כשבועיים שמעתי ברדיו שיר שאהבתי והייתי רוצה מאוד לדעת את שמו ואת שם הזמר. אני זוכר רק כמה מילים מהפזמון, אולי אתם תוכלו לעזור לי. זה הולך כך: Hello hello hello hellooo is it .... תודה

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by icebreak,

אתם חייבים לנסות את זה, אני לא יסביר יותר מדי (רק אם הוא כותב לכם שזה מלא, תנסו את הלינקים שלמטה, יש עוד מקומות): http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index3.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index2.htm http://web.okaygo.co.uk/apps/letters/flashcom/index_il.htm

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.