עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avidan28,

לא יאמן איזה "שירות" "מעולה" יש להוט. אני כרגע גולש ב ADSL שלי ומטפל בקו של אחי (יש לנו שני קוי אינטרנט בבית...) ובטלפון אני שומע את המערכת ניתוב של הוט במקום לקבל שירות איזה יופי !!!!!.העיקר שיש להם פירסומות יפות ומעצבנות.המודם של הוט התקלקל וצריך להחליף אותו אבל אני לא יכול לדווח על זה...כי אני לא מגיע לנציג שירות. אל תפלו לחבילות המפתות כי ברגע השירות אתם תתקלו ב"חומת אש" של מערכת ניתוב שיחות ולא לנציגי שירות שיעזרו לכם ברגע הבעיה. ביזיון של ממש. :pissed: :pissed:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Djx,

שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Os.Master,

עכשיו אני עובד איתו בנתיים אני מופתע הורדתם כבר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by keypod,

אני דיי סגור על מפרט ועברתי בין האתרים ו-KSP יוצאים זולים משמעותית. צישהו קנה מהם לאחרונה? זה אכן רכיבים אמיתיים רק יותר בזול?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by BURTON,

יש לי שכן ממש מעצבן ובא לי להרוג אותו אני צריך עצות על איך להרוג אותו ומי שמוכן לעזור אז שיגיד

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם הזמנתי מפנדס מעבד DTR 64ביט והיתחרתתי... היתקשרתי להגיד שאני מיתחרט ורוצה מעבד 3400 במקום... הם אמרו לי שהמעבד הוזמן בשבילי מחול ( דבר שידעתי קודם ) ודמי ביטול הם 25% ולפי מה שהבנתי החוק אומר בין 5 ל 10% זה נכון ?? הם יכולים לעשות לי את זה ? לקחת ממני 25% ? מה החוק בקשר לזה ?? כניראה שהבן אדם ש "עובד שם" לא באמת עובד שם... וסתם זרק משהו באוויר...

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  7. טכנאי רשת שעובד עם החברות של הסיבים ושיש לו חברים שם סיפר לי שפעם פרטנר היו P2P אבל בגלל שהתשתית יקרה יותר הם עברו ל GPON של בזק כי התשתית זולה יותר זה נכון ? שבעצם היום פרטנר זה GPON שיתופי בגלל עלויות יקרות , ממה שהבנתי ממנו שהם כבר לא פורשים תשתיות לבד יקרות של P2P אלא משתמשים בתשתית קיימת של בזק .

8. מעוניין להצטרף כסולן או ליווי של גיטרה וקול שני... מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by DimaX,

ראיתי כרגע את הפרק הראשון(preair). נראית סידרה מעולה!(ומפחידה למען האמת.) מציע לכל מי שיכול לראות - לראות... (מינינובה) יש עוד 2 סדרות חדשות פריאייר שאני דיי בטוח שכדאי לראות(מהמלצה מוקדמת - shark וthe nine... כשאני אראה, אני אעדכן פה לגביהן גם ) מי שראה את "יריחו" שיגיד מה הוא חשב עליה אה וד"א, הפרק הראשון משודר ב20 בספט' לינק: http://www.tv.com/jericho-2006/show/58068/summary.html?q=jericho&tag=search_results;title;2 עריכה: ראיתי את 'Shark'. סידרה טובה. לא חשבתי שאני יכול לאהוב סידרה בז'אנר הזה... אבל דווקא אהבתי לאללה! אני אמשיך לראות. בטוח! שווה לבדוק. לינק: http://www.tv.com/shark/show/58080/summary.html?q=shark&tag=search_results;title;0 בכו…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. א נ י ר ו צ ה ל א כ ו ל !!!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by robombo,

אני מתכנן לקנות מחשב, בהתחלה חשבתי לקנות באייבורי, אבל התברר לי שהאמינות שלהם שואפת לגרוע, ושהשירות שלהם באיכות ירודה.. אז חיפשתי חנות טובה יותר לקנות, ומישהו שמבין הפנה אותי לחנות קיי.אס.פי.... ksp.co.il רציתי לדעת עד כמה הם אמינים, ואם אפשר לסמוך עליהם בקניית מחשב...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dr. Evil,

http://zone.walla.co.il/?w=/202/1083604 זה לא מתי שאמורה להיות מלחמה? ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by d-undertaker,

כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by generalA,

חברים מישהו יודע אולי איזה שאלות שואלים במוקד תמיכה לאינטרנט הנושאים זה דפדפנים שונים, מערכות הפעלה שונות וכו אם מישהו יכול לתת לי 2-3 שאלות מכשילות עם תשובות קצרות אני ממש אודה לכם ... תודה אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by galz,

מחר אני נוסע לארהב, עד ה19 לאוקטובר. אני אהיה בניו יורק ובוואשינגטון. ברגע שאני אגיע לניו יורק יהיה לי מחשב עם אינטרנט ואני אוכל להכנס לפורום. (קודם אני אהיה 4 ימים בוואשינגטון). אני מתכנן לקנות שם ihp120 (שאני אצלם, וסוף סוף יהיה לי אווטאר) ואוזניות px100 של סנהייזר. עוד הרבה דברים כמובן אבל הם לא קשורים... להתראות בשמחות: ) (או עוד 5 ימים בעצם...)

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by TALEL,

משהו בסגנון של: Pakito - - Moving On Stereo PAKITO-living on video משהו בסגנון הזה שכיף לשמוע.. אם אפשר בלי שירים בסגנון של סקאזי למה אני לא כל כך אוהב תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה תודה מראש :-*

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by א אוהל,

כתבות באינטרנט טוענות שכן האור הלבן לא בריא. אבל אם כן , אז למה עדיין מוכרים אותם ?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Ran B,

שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by BedBoy,

רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)

• 14 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Spiderpaz,

מי לעזאזל שם את זה? http://www.btselem.org/Campaigns/violence/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mnm,

אני מתכוון לקנות בקרוב מערכת פנטיום 4 והייתי מאוד רוצה להרכיב את המחשב מהרכיבים לבד בבית ולא לשלוח להרכבה. כדאי לעשות את זה למישהו שאין לו ידע \ ניסיון בחומרה? מה רמת הקושי של ההרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LermanIsUberCool,

כנסו לכאן, תכניסו משפט כלשהו, תקבלו את התוצאה, תכתבו אותה כאן, וננסה לפצח אותה דוגמא: ECH I LOS WON OZ

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by meir61,

שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Red Devil,

אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.