כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש סרטי אימה מפחידים במיוחד. ראיתי הרבה סרטי אימה עד היום ופיתחתי מין סוג של חסינות לסרטים האלה, לכן היום לא כל סרט אימה מצליח להפחיד אותי. אשמח אם תוכלו להכיר לי כמה ממש מפחידים, כגון: The Collector The grudge - Ju on Paranormal Activity The exorcist לא משנה לי איזה שנה הסרט העיקר שיהיה ממש מפחיד, תודה.
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום מי שמבקר קבוע בפורום בטח שם לב שמשהו שונה. חלק יגידו לחיוב חלק לשלילה. napoleon45 הורחק לצמיתות מהפורום. למען הסר ספק אני משכונע שלא הרחיקו אותו סתם ומהות הדיון היא לא האם הגיע לו הרחקה או לא. לדעתי עקב הזמן החריג שהוא בילה בפורום והאופן שהוא מתייחס לאתר (ברצינות) הוא גם עשה טעויות שהצדיקו הרחקה. עם כל זאת אבקש מהמנהלים לתת לו חנינה, אני בהחלט חושב שהוא עזר להרבה אנשים בסבלנות, בהרבה נושאים שאחרים לא מגיבים בדר"כ. תודה.
-
- 28 תגובות
- 6k צפיות
- 3 followers
-
-
כמו שרשום בכותרת. אני צריך משהו קרוב לאשדוד למרות שזה לא הכי חובה. מה אומרים על אייבורי בתור יבואנים? את ההרכבה פיזית אני עושה לבד כי אני פחות סומך על אנשים שינגעו לי במחשב. אני צריך שירות, מחירים סבירים (כמובן שאם זול יותר יותר נחמד אבל הכיוון לאמינות), ושלא יסגרו בזמן הקרוב (אחריות) ושלא "דוחפים" לאנשים רכיבים מחודשים כמו ***. תודה יבגני
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, אמנים כמו 50 סנט, ד"ר דרה, אמינם, סנופ דוג וכו'. אני מחפש מוזיקה שחורה כבדה, משהו קצבי ומגניב, משהו כיפי. לאחרונה נחשפתי ל- redman ו- iggy azalea, אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מוזיקה שחורה כבדה אבל אהבתי את הסגנון. קיצר אני מחפש משהו שדומה לזה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
msi gx600 מעבד Penryn T8100 2.1Ghz כרטיס מסך: 8600GT 512MB זיכרון: 4GB 800MHZ (או 667 לא זוכר) הרדיסק: 250GB SATA (הרדיסק איכותי יחסית ומהיר של WD). צורב DVD עם BLUERAY סוללה 6 תאים מסך 15.4 אינץ' מצלמה, bluetooth, כפתור TURBO (מוסיף OC 400MHZ מובנה בנייד), רמקולים עם סאב וופר, חיבור HDMI + VGA + s-video, כרטיס רשת תקן N (תומך גם בתדר ה-5Gh), מקלדת מלאה, כרטיס הרחבה ExpressCard, קורא כרטיסי זיכרון וטראקפאד עם גלילה. טריפל בוט של ווינדוס 7, 4 backtrack, ו snow leopard (תמיכת דריברים כמעט מושלמת בכל המערכות). אין רשיון. המעבד יכול להגיע ל-2.8Ghz בקלות ללא תוספת וולטג' ואף יותר עם הביוס היה מאפשר זאת, ויש לו גם ביצועים מרשימים עם undervolting. גם לכרטיס מסך ניתן לעשות OC טוב…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב חברים..? לא מצאתי את אשכול זיהוי השירים אז החלטתי לשאול בנפרד.. בקיצור..ב''יס'' יש עכשיו פרומו חדש של סרטי אייטיז מידי ערב.. אז בפרומו עצמו יש שיר בהתחלה שהולך כזה ''you..take my love..'' זה השיר הראשון אם אני לא טועה ..שיר דאנס מהאייטיז כניראה.. בכל אופן תודה עצומה מראש לאותו/תה אחד שיצליחו לזהות זה ממש חשוב לי.. ניקו.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, זה שיר ששמעתי לכמה שניות פעם אחת ברדיו אז אני לא ממש זוכר\יודע הרבה עליו, בכל אופן אני חושב ששמעתי שורה כמו: i won't let you take this war on you או משהוא כזה.... בכל אופן, אם אתם לא מזהים לפי השורה אם אתם יכולים פשוט תירשמו שירים שהמילה WAR מופיע בהם (זה פופ עכשווי). תודה רבה!!!.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ראיתי שהסירו את האשכול שהיה בנעוץ. אשמח מאוד לעזרה, אני מחפש את השם של השיר הזה: [הוקלט מהרדיו] http://www.f2h.co.il/1763146989979 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש פירסומת בערוץ הספורט שיש שם שיר על שודד-ים\פירט (כאילו השודד שר על עצמו ויש לו קול כזה של פירט אם בקבוק רום ביד.....) הפירסומת עצמה היא על מה שיהיה בקרוב (כל המפעלים והמשחקים המעניינים.....) בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, יש לי שיר ששמעתי אבל אנילא יודע איך קוראים לו, אני חושב שללהקה שלו קוראים humen league אבל כאשר אנימחפש בקאזה או אפילו בגוגל אני לא מוצא כלום. בקיצור אם יש לכם את השם האמיתי של הלהקה שאני אוכל לחפש שיר לפי להקה.... ד"א, אם זה עוזר, הלהקה הזו עוררה שערוריות לפי מה ששמעתי שכתבה שיר על הכיבוש בלבנון ונאסרה להשמעה בגלגל"צ... תודה רבה, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-