עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by First Squad,

אז המנהלים הלחיטו לא לארגן יותר מפגשים , הם רוצים שאנחנו המישתמשם נארגן מיפגש. מה אתם חושבים על הנושא? אתם רוצים מפגש נוסף? תגיבו פה וניראה עד כמה הקהילה שלנו מגובשת בשביל מפגש נוסף!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. הטכנולוגיה שמבטיחה לשנות את העולם כפי שאנחנו מכירים - טעינת סמארטפון מלאה בתוך דקה אחת בלבדלכתבה

3. Started by musari,

אחי לוקח מכרז על המקום הזה הוא טרמינל נטוש ואחד המקומות היפים בצפון למועדון מסביב הכל מוקף שדות....... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 92 תגובות
    • 7.9k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

אתם מוכנים נפשית?

5. Started by LioR CoHeN,

שלחתי להם תרגומים בעברית והכל יפה ושמח אבל זה הפוך מקווה שבקרוב יהיו תרגומים בעברית של החתימה :turn: (שלחתי להם הודעה שזה הפוך ושכאילו הלו??? )

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=156115

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום לכולם אני כרגע בתהליך תיכנון של נסיעה לתאילנד ואני מחפש דיל לביטוח שאני אמור לעשות שאני יהיה שם או שרוצה לספר לי קצת אם היה שם ואיפםה כידי לי ללכת ? או מה שהכי שווה לקנות שם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.

10. השיפור הקטן הבא ב-Chrome אמור לשים סוף לאתרים אשר מחליטים להתחיל לנגן עבורכם בהפתעה לכתבה

11. ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה

12. Started by 114508534,

??

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by iem,

האם מישהו מכיר תוכנה ברמה תיכונית המסמלצת איכותית את הבקרים מתוכנתים הנלמדים בתיכון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by IG,

בהשראת ריבוי השירשורים על מכוניות בזמן האחרון, יש לי כמה שאלות.. מדובר על טויוטה קורולה אוטומטית משנת 02 (או 03...), ועל הכפתור הקטן שנמצא על מוט ההילוכים (מתחת לכפתור השחרור...) כמה שאלות: 1. איך בדיוק קוראים לכפתור הזה (אני משער שזה אובר משהו... ) 2. מה בדיוק הוא עושה (עד כמה שאני מרגיש בנסיעה, כשהוא כבוי הוא נותן יותר כוח לגלגלים, מה שגורם להם להסתובב במקום כשנותנים יותר מידי גז- דבר שלא קורה כשהO\D מופעל) 3. הכי חשוב- האים הוא משפיע על צריכת הדלק ואיך. תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by yossi21,

אני מכיר רק אתר אחד - http://wallpaperswide.com אשמח להכיר עוד הרבה אתרים טובים כאלה. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by yossi21,

אני מחפש סרטי אימה מפחידים במיוחד. ראיתי הרבה סרטי אימה עד היום ופיתחתי מין סוג של חסינות לסרטים האלה, לכן היום לא כל סרט אימה מצליח להפחיד אותי. אשמח אם תוכלו להכיר לי כמה ממש מפחידים, כגון: The Collector The grudge - Ju on‬‏ Paranormal Activity The exorcist לא משנה לי איזה שנה הסרט העיקר שיהיה ממש מפחיד, תודה.

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  17. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. אם מישהו יכול להשיג לי אותם, אני מאוד אודה לו על כך, אין לי בעיה לתת משהו תמורתן, ואפילו להגיע למקום שתקבעו כדי לקחת אותן (אם אין לכם כוח לסרוק), (גם רק אחת מהבחינות או חלק מהבחינה יהיו טובים) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by --Adidas,

אני יודע שאסור לדבר על זה אבל אני לא מבקש קישור או משהו אני פשוט רוצה הזמנה לאתר עם הורדות לביטורנט אם גם את זה אסור לבקש אז מצטער אבל אם מישהו שיכול שידבר איתי בפרטי אני חייב.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום, יש לי את ה DREAM SCENE במחשב שלי כבר לא מעט זמן, ויש לי סרטון נחמד של מפל מים שאני ממש אוהב, הבעיה זה שהוא ברזולוציה של 1024X768. והמסך שלי הוא 1400X1050. ופשוט זה מפריע לי לראות את הסרטון שהוא לא באיכות הכי טובה בגלל הרזולוציה הטבעית אצלי, אז חיפשתי באינטרנט מלא סרטונים של מעל 720 ומצאתי רק 1080 אחד והוא היה מעפן. אז אם תוכלו בבקשה לעזור לי למצוא סרטונים בחינם עם רזולוציה כמו שלי ומעלה (לא אכפת לי העיקר שהאיכות תהיה טובה) אז אני מאוד אודה לכם. אם אפשר בבקשה סרטונים אמיתיים (לא ערוכים בפוטושופ, זה מעפן לדעתי) זה מפלים,חוף ים, שדה פרחים ושאר דברים עם שמש צבעוניים. תודה רבה למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Hr44,

אפשר הזמנה לGMAIL? d444@nana.co.il תודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.