כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html הגיע הזמן . מה דעתכם על זה ועל השביתה בכלל?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אלוהים!! תעזרו לי!! אני נכנס בתמימות לחשבון בנק שלי לראות את היתרה שלי והכל. ופתאום אני קולט זיכויים על סך 75 אלף שקל@#$!$!!$#@$#@ :o :o :o זה בטוח טעות!! אבל...WTF?!?!? אם זה לא היה חשבון צעיר והייתי יכול למשוך יותר מ400 שקל ליום, הייתי הולך לבנק ומתחיל להוציא כמה שיותר כסף ולברוח מהארץ!!!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי יתן והחתול שלך יומהר לפנתר (זה מקורי!) וכמסורת הפורום, קבל שמנמנים מקפצים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668486&sid=127 למי שלא שמע...גוגל חילקו 100 אלף הזמנות לWave ביום חמישי האחרון ולכל משתמש חדש יש 8 הזמנות... אני מבין שזה דיי נדיר עכשיו אבל אני בטוח שלאט לאט זה יהיה יותר נפוץ... אז אם יש למישהו הזמנה, אשמח לקבל אחת... המייל שלי הוא qeqeqe3@gmail.com ואם עוד מישהו ירצה נוכל לעשות פה דיון של חלוקה...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב שאלה שעלתה במוחי... אם אני יודע בוודאות שמקום מוכר אלכוהול מזוייף ללקוחות שלו מן הסתם ללא ידיעתם. מזוייף זה לא אומר אבסולוט \ פינלנדיה לא מקורית, אלא המקום מכין מראש כוסות (כמעט 100-120 כוסות) ממולאות במנה וחצי של וודקה ויקטורי ישראלית, ומוסיף את התופסת לפי בון שיוצא מהקופה, ופשוט מוסיף לוודקה חמוציות\תפוזים\ כל תוספת אחרת שעולה בדעתכם (אנשים מזמינים וודקה פינלנדיה\אבסולוט עם התוספת לבקשתם פשוט במקום הוודקה שהם ביקשו דוחפים להם ויקטורי והם לא שמים לב לזה, בודדים מרגישים את ההבדל ומתלוננים). לציין כי אני לא "מנחש" שזה מה שהם עושים...אני יודע שזה מה שהם עושים. אפשר לפנות למישהו עם זה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חתמתי בינתיים עם חיל התקשוב לפרוייקט עדן, עתודה טכנולוגית באלקטרוניקה. קודם כל בגלל הגיל ותאריך הגיוס שלי יוצא שאני אסיים את ההנדסאי בערך חצי שנה לאחר התאריך גיוס , כך שאני לא מבזבז הרבה זמן בכל מקרה, ומהשיקולים שאני לא בטוח שאני רוצה לעבוד בתחום האלקטרוניקה אלא תכנה(זה מה שתמיד רציתי האמת, אבל המורה שלי במגמת אלקט' שהוא סגן מנהל במכללה אליה אני הולך ללמוד אומר שזה לא מקצוע הכי יציב, יש להם תקופות טובות ויש רעות, ועדיף לבחור את תחום האלקטרוניקה/חשמל), ואין דרך יותר טובה לבדוק את זה מאשר למעשה לעבוד בתחום הזה , מה שהעתודה מאפשרת. ולבסוף השנה וחצי קבע, זה לא נראה כזה נורא, כי במקום שאחרי צבא אני אצא ואתחיל לעבוד במלצרות או עבודות כאלה אני אעבוד במקום קצת יותר... מעניין …
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נדמה שהכלכלה היפנית מתבססת בעיקר על קונגלומרטים - אותם תאגידי ענק מפלצתיים המייצרים הכל, החל בשבבים ואלקטרוניקה עדינה, דרך כלי נגינה ושעונים, וכלה במכוניות וציוד כריה. מיצובישי, ימאהה, סוני - חברות ענקיות שנדמה כי יכלו לקיים אומה קטנה בכוחות עצמן. הגדולות שבהן מחזיקות גם בבנקים גדולים, חברות ביטוח, חברות ימאות וכיוצא בזה. נדמה שאין מקום לחברות קטנות עצמאיות ביפן, שכל חברה שייכת לאיזה קונגלומרט חובק תחומים שנוסד כיצרן מכונות כתיבה בתחילת המאה ה-20 או משהו כזה. ואני לא ממש מצליח להבין למה זה מתנהל דווקא ככה ביפן. אני יודע שיש תאגידים אמריקאים, בריטיים, אפילו בינלאומיים שכאלה, שמגיעים בגודלם לגודל התאגידים היפניים הגדולים ביותר. אבל זה לא נראה חלק כל כך דומיננטי, שלא לומר א…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף סוף הכרה של החברות לציבור המודרים בישראל? אני מצרף את הפרסומת : (תסלחו לי על הגודל :-X )
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכל דף בפורומים לוקח יותר מדי זמן לעלות גם אצלכם? [בב"ל + הוט, 5Mb/512kb]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מחובר להוט http://imgur.com/ksVIFn5 [TABLE=width: 670] [TR] [TD]United States[/TD] [TD]District Of Columbia[/TD] [TD]Washington[/TD] [TD]Psinet Inc.[/TD] [/TR] [/TABLE] wtf? - - - תגובה אוחדה: - - - מסתבר שזה קורה לעוד אנשים: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=204974&postdays=0&postorder=asc&start=15
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אתם עושים משהו ולא מצליח לכם כי אתם "לא יכולים" תראו את הסרטון הזה אז אם בנאדם עיור הצליח לרכב TRAIL...
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להירשם לקרוס הקרוב של הפסיכומטרי אני מתלבט איזה קורסים לקחת. בסופו של דבר אני מעדיף לקחת את הקורס שיהיה הכי איכותי בשבילי. אם המחיר הוא קצת גבוה יותר זה לא קריטי מי שיכול לתרום מנסיונו (אבל בלי להיות מורעלים. תהיו אובייקטיביים) אני אודה לו מאוד
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל. http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0 מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך. בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק! כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם קיימת דרך לרכוש מחנות המוזיקה iTunes מישראל? יש לי חשבון פייפאל, יש לי כרטיס אשראי בין לאומי. אבל כשנרשמתי כאדם החיי בארה''ב התוכנה זיהתה שיש לי חשבון פייפאל עם אמצעי תשלום לא אמריקאי. ושניסיתי אשראי בין לאומי הוא גם זיהה שיש לי אשראי לא אמריקאי. האם יש פתרון לבעיה? (דרך אחת שחשבתי עליה היא לרכוש כרטיס אשראי נטען אמריקאי ולנסות דרכו אם קיים דבר כזה, העניין שאני לא מבין איך יש לתוכנה אמצעי זיהויי כל כך משוכלל אבל הדבר הבסיסי ביותר לא נבדק וזה ה IP שך הלקוח)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-