עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by artyom,

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by lev-27,

אני רוצה לכתוב לו הודעה פרטית כמה אני שונא את סגנון המגעיל, פלצני, מתנשא וביקורתי בחדשות שהוא כותב.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yot,

אהלן, אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+), אתם בטוח יודעים שלפני הסרט יש כמה פרומואים של סרטים שייצאו בעתיד הקרוב, אז אחד הפרומואים שהוקרנו (והכי מעניין מביניהם) היה הפרומו לסרט i,robot של Worner Bros. דבר מעניין, היא שהעלילה של הסרט מספרת על עתיד שבו יפותחו רובוטים בעלי AI, שימרדו בשלטון האדם ו"יחריבו" את העולם של בני האדם (וויל סמית' משחק בסרט) - נשמע דומה ל-Animatrix לא?! עוד דבר מעניין, ברקע של הפרומו התנגן השיר Navras שמוכר לכולנו מסצנת הקרב ב-Revolutions..... אתם יודעים במקרה אם הסרט הזה קשור למטריס ומבויים ע"י האחים ווצ'אבסקי? קישור לאתר על הסרט קישור לסרטון

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אתם חייבים להסתכל על זה ממש בידור! http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1023117 אני חייב להודות שמי שערך את זה כל הכבוד!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Nero321,

היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by DimaX,

אוף חבל שאי אפשר להעתיק טקסטים עם תמונות לפה :-\ http://tinyurl.com/yb7n9d אני ב"נפילה חופשית"

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Iron Man,

בואו להכניס סטירה לקוף אני הצלחתי 218 miles per hour

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Josh,

יושנים יותר . איזה כיף 8)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by aldema,

מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ? כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה.. תודה.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

רוסיה, מפעיל בולדוזר קטן צריך להסיע אותו למקום אחר במשאית ואין מנוף. מה עושים? תאילנד, מפעיל בולדוזר צריך להוריד אותו מהמשאית מצטרף אליו הבחורצ'יק הזה עם הרכב הצנוע שלו. ואם כבר בתעלולי כביש עסקינן... DRIFT עם נגמ"ש רוסי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. http://www.thisislondon.com/londoncuts/articles/16674309?source=Daily%20Mail מצאתי את המחקר הזה די משעשע.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by J S Bach,

ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Aviv C,

אני צריך לבנות אתר בנושא מסויים כדי לקבל יחידת לימוד אחת בבגרות במדעי המחשב. האתר צריך להיות בנוי מ- JavaScript, HTML ו- ASP. לא עולים לי רעיונות לנושא בכלל!! יש לכם רעיונות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by vk,

יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. קישור אני הכי אהבתי את מספר 3

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by michaelr,

נראה לי שהמדינה רוצה להרוג את כולנו מטומטמים שם אחד אחד לא מספיק תאונות שיש כיום ומספר ההרוגים העצום הם עוד רוצים לתת ליליד בן 16 וחצי רכב או בקיצור רישיון להרוג!!!! וואלה יופי!!!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by dbx22,

אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני רוצה להזמין עכבר מחול http://store.microsoft.com/microsoft/IntelliMouse-Explorer-30/product/FBC5C415?WT.mc_id=channelintelligence עכשיו הוא עולה 39 ו +10 דולר משלוח ב2 ימי עסקים 1. מאיזה מחיר לוקחים מס על החבילה פעם הבנתי שעד לסכום מסויים לא לוקחים כלום עכשיו אני רוצה להביא 2 עכברים ואני רוצה לדעת מה יצא לי הכי זול האם להזמין ב2 משלוחים או במשלוח אחד שזה יצא לי 88 דולר 2.אני רוצה לעשות את זה דרך הדואר להזמין ויזה עכשיו השאלה אם אני יכול להכניס לשם גם דולרים כאילו לתת לדואר נגיד 500 שקל והם יכנסו לי לויזה הזמנית הזאות בדולרים ?? 3.אם כתוב 2 ימי עסקים במשלוח זה אומר 2 ימי עסקים גם לישראל?? כמה מס לוקחים על הדברים האלה???

24. Started by mei,

איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל. לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי.... מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים