עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני יודע איך מוצאים פונק' האם היא חח"ע או על על פונק' עם פרמטר X, אבל נתנו לי שאלה שאומרת: Z -- קבוצת המספרים השלמים (חיוביים ושליליים), R---- ממשיים. תהי f(x,y) = 3x + 2y , f:ZxZ --> Z הוכח כי f אינה חח"ע, והוכח כי f היא על. עכשיו... אני יודע כי אם יש לי y כפונק' של x אני מציב נניח y=2 ומראה כי y=-2 יהיה שווה לו גם כן אבל -2 שונה מ2 ולכן לא חח"ע, השאלה מה אני עושה במצב כזה בו יש לי גם x וגם y. תודה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by gtabak_37,

אני רעב. ;D למישהו יש איזה שהיא הצעה למשהו שלא דורש הרבה חשיבה או מצרכים. הכל יתקבל- בין אם סנדוויצ'ים או משהו עם בשר- העיקר שיהיה פשוט להכנה. תודה לעוזרים *אם יהיו הרבה תגובות נוכל אולי להפוך את זה ל"אשכול המתכונים של hwzone"

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה להתגייס לקורס חובלים (כי אני די בטוח שאני רוצה להיות בשייטת 7, אם לא אז לשרת על להב/חנית/אילת). רציתי לשאול בכללי מה המסלול שעוברים בדרך לשם ומה עוברים שם, ככה ממי שיודע, להיות מוכן. אני בכושר סביר ואוטוטו מתחיל להתאמן כדי להיכנס לכושר טוב, שמעתי שמאוד צריך את זה כדי להיות מסוגל לרוץ ולשחות הרבה אחרי לילות של 3-4 שעות שינה. מבחינה לימודית אני די טוב ושמעתי שצריך ללמוד הרבה בכיתות בקורס חובלים. אני מפחד שבכושר אני קצת אפול מאחרים - מה רמת הכושר שצריך? מנטאלית אין לי בעיה אני לא בנאדם שנשבר בקלות בכלל, גם כשקשה לי מאוד אני ממשיך וממשיך ולא מוותר, לא נראה לי שיהיו לי בעיות מבחינה מנטאלית. אמרו לי שאני גם צריך לדעת לתפוס פיקוד ולהיות עם ראש פיקודי טוב. אין לי נ…

6. Started by Kazan,

האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Dimka,

בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by m1ke,

מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ראיתם ? מה לאלף עזאזל היה שם .....? מי יודע מתי העונה השלישית מתחילה ... ?

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by maphisto,

מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by izikd,

פשוט מעניין אותי מי הם גולשי הפורומים...............

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Vega,

להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by askme,

שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Delapro,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by JellyBlast,

מצטער, אני לא כ"כ יודע לאן הדיון הזה שייך, אז חשבתי לפתוח אותו פה. אני כנראה מתכוון ללכת על המסלול הזה. אבל יש לי שאלה, האם הוא באמת שווה את המכיר? עד כמה הפינגים באמת נהיים יותר טובים? ובכמה? למשהו פה יש את המסלול והוא יכול לעזור לי? אני גם אשמח אם משהו במסלול יעשה Ping ל216.67.237.17, זהו אייפי של השרת של המשחק Uniball. כדי לעשות Ping למי שלא יודע: Start>run>cmd>ping 216.67.237.17 תודה מראש! שוב מצטער, אין לי מושג לאן זה שייך .

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום! רציתי לספר לכם שאני הצטרפתי היום לפיפל סטררינג.. דבר ראשון זה אחלה של אתר! אתה יכול להרוויח בו הרבה מאוד כסף.. אני אישית כבר עשיתי בו 198 דולר שזה סכום נאה לילד בן 14 אשר לא מוצא עבודה לחופש.. וכמובן שאתם יכולים להגדיל את הסכום תלוי כמה חברים אתם תזמינו.. טוב בגלל שאני די מוכר בפורום ואני הרבה זמן פה אני נותן לכם קישור מיוחד אשר על ההתחלה איך שאתם מתחברים דרכי אתם מקבלים בונוס כי אני די וותיק באתר ורק דרכי ודרך 25 ילדים בארץ ניתן לקבל את הבונוס הזה.. אז תאמינו לי לא כדי לכם לפספס..אין גם מה להפסיד כי אתם לא משלמים כלום על ההתחלה.. סתם להגיד חברה שלי הרוויחה 780 דולר!! רק בחודש וחצי אתם יודעים מזה? והיא לא השקיעה שקל! כל מי שרוצה להעביר את הזמן שלו בקיץ שיפנה אליי בפ…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Artist,

google docs motion: http://www.google.com/google-d-s/promos/motion.html וגם בגי'מייל http://mail.google.com/mail/help/motion.html hometheater.co.il: http://tinyurl.com/3hpcthl ישראל חוזרת לשידורים אנאלוגים.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Ovid,

תואר ראשון בכלכלה זה BA או BSC? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים