כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
דפקו אותי רוב המורים... יצא לי בסוף ממוצע 88 עם מכסות.. מה לכם? אני כיתה יא' [5 בהכול]
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מצטער, אני לא כ"כ יודע לאן הדיון הזה שייך, אז חשבתי לפתוח אותו פה. אני כנראה מתכוון ללכת על המסלול הזה. אבל יש לי שאלה, האם הוא באמת שווה את המכיר? עד כמה הפינגים באמת נהיים יותר טובים? ובכמה? למשהו פה יש את המסלול והוא יכול לעזור לי? אני גם אשמח אם משהו במסלול יעשה Ping ל216.67.237.17, זהו אייפי של השרת של המשחק Uniball. כדי לעשות Ping למי שלא יודע: Start>run>cmd>ping 216.67.237.17 תודה מראש! שוב מצטער, אין לי מושג לאן זה שייך .
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברח לי השם שלו. יש אתר די ידוע שמוכר פרימיומים שמאפשר להוריד מכל השרתים השונים כפרימיום. אופן הפעולה שלו הוא כזה: אם לדוגמה ראיתם קובץ ב- Rapidshare ואתם רוצים להוריד אותו, אתם מכניסים אותו לאתר שלהם ואז זה מוריד לכם את הקובץ כפרימיום. מה שזה עושה, השרת שלהם מוריד את הקובץ כפרימיום ושולח אליכם חזרה. איך קוראים לאתר הזה ? תודה11 עריכה: ככה זה עובד:
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמא שלי מאוד מאוד ליברלית בנוגע למה שאני עושה עם החדר שלי, זאת אומרת שלמעשה אין ממש גבול למה שאני יכול לעשות איתו (גרפיטי על הקירות, הכל...). אז, חבר'ה.. תתנו לי רעיונות לדברים מגניבים שאפשר לעשות לחדר כדי להכניס לו קצת אווירה של groove. אני אעלה תוך יומיים או שלושה ימים תמונות של החדר כדי שתבינו פחות או יותר על מה מדובר וכך תוכלו להתאים עניינים. בעיקרון עדיין אין ריהוט בחדר (חוץ ממיטה וארון או משהו) אבל זה לא אומר שיש לי תקציב, בעיקרון אני מחפש משהו בכמה שפחות הוצאות, ז"א עדיף משהו יותר Hand-made מאשר פיצ'פקס שקונים בשוק או בהפנינג. תודה רבה, תהנו מהת'ראד.. 8)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רעב. ;D למישהו יש איזה שהיא הצעה למשהו שלא דורש הרבה חשיבה או מצרכים. הכל יתקבל- בין אם סנדוויצ'ים או משהו עם בשר- העיקר שיהיה פשוט להכנה. תודה לעוזרים *אם יהיו הרבה תגובות נוכל אולי להפוך את זה ל"אשכול המתכונים של hwzone"
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=5376396011570929942&q=bf2 פשוט חובה להדליק רמקולים/אוזניות/חצוצרות.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יאללה תזרימו רעיונות מה אפשר לקנות או לעשות או להכין... הוא בא מתחום המוזיקה אם זה משנה משהו. ולא, התקציב לא מאפשר קוניגזג
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת השאלה היא איך לעזאזל למצוא עבודה ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה מתחלקת ל-2 חלקים: חלק A בתמונה - לא הבנתי איך עברו משורה 2 לשורה 3 ומה רוצים אלה. חלק B - זה הכנה לחלק C הבעייתי. שניהם בשאלה הזו: נתונה משפחת הפונקציות (B בתמונה) לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ב. לאילו ערכים של M יש לפונקצייה שתי נקודות חיתוך עם ציר ה-X ששתיהן נמצאות באותו צד של ראשית הצירים. לא הבנתי מה זה ראשית הצירים ולא הבנתי למה ב-ב (C בתמונה) כפלו ב (M-2) בריבוע ולא רק ב (m-2) http://img2.timg.co.il/forums/1_139209113.bmp
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בכתבה ישנה יחסית...אבל איך לעזאזל לא שמעתי על זה עד עכשיו
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אכסניה או מלון טוב באילת משו באיזור המחיר של עד 150 ש"ח שיהיה קרוב להכל ושיחסוך מוניות ובנוסף שתיהיה לו בריכה? אם אתם מכירים משהו טוב מנסיון אישי אשמח לשמוע. כמו כן שתנאי החדר יהיו טובים ומומלץ עד חובה שתיהיה TV בחדר. מה אתם אומרים על דיל של להשכיר וילה ב 180 ללילה (זה לדעתי יקר) בלי אוכל עם מנגל בחוץ, מטבח ומקרר לערך עשר דקות רבע שעה ממקומות מרכזיים באילת? אני מחפש ל 5 ימים באיזור יולי אוגוסט.. אשמח לשמוע חוות דעת על מקומות. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אתגורר בקרוב ברחוב שבטי ישראל. הםא יש מישהו שיכול לשתף אותי בחיבור האינרנטי שלו בחינם? ד.א. אני סטודנט דל אמצעים. נ.ב. לא עשיתי סריקת רשתות מכיוון שאין לי עדיין כרטיס רשת אלחוטי. תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן,כן גם אני הופתעתי למצוא סקין כזה לWINAMP אתם מוזמנים להוריד אותו מכאן :asthanos:
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
להנהלה: אני מבקש שלא להעביר את ההודעה לפורום אחר מכיוון שמדובר בשיר פוליטי לחלוטין, ולכן הוא נוגע לפורום אקטואליה. הייתי מפרסם את הליריקס של השיר אבל לא מצאתי בשום מקום, בכל מקרה אני ממליץ לכם לשמוע את השיר שלפי דעתי יגרום לכם לנסות להבין את המצב כפי שהוא מהצד ה"שני", ודרך אגב - השיר נכתב על ידי ערבים ישראלים ולא פלסטינים. האזנה איכותית...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-