עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל. http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0 מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך. בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק! כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אם יש סיגנון נוסף רציני? ובבקשה צינו את הלהקה/זמר/DJ או כל דבבר אחר בסיגנון המועדף

• 62 תגובות
    • 2k צפיות
  3. תמצאו מבחן נחמד שיגיד לכם דברים בקשר לחיי האהבה שלכם... :-*

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שמעתי אנשים מדברים עכשיו הרבה על אומנות הפיתוי. חשבתי לקחת את זה וקראתי על זה בבלוג של סניה - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=9732082. הוא גם אמר שם שלא צריך לקחת את הקורס הזה אצל איזו חברה מפורסמת. מישהו כאן לקח ויכול לעזור לי? אני חושב שאני רוצה את זה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Check_Point,

השישי שבת יש את הפסטיבל של yes בפארק הירקון, מישהו הולך? מטרת הדיון העיקרית הייתה לשאול האם לדעתכם מותר להכניס לשם כלבים ?

6. אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gtabak_37,

אני רעב. ;D למישהו יש איזה שהיא הצעה למשהו שלא דורש הרבה חשיבה או מצרכים. הכל יתקבל- בין אם סנדוויצ'ים או משהו עם בשר- העיקר שיהיה פשוט להכנה. תודה לעוזרים *אם יהיו הרבה תגובות נוכל אולי להפוך את זה ל"אשכול המתכונים של hwzone"

8. Started by OmerMan,

עכשיו השעה תשע ארבעים ומס' ההודעות הנוכחי להיום הוא: 1143, אני מריח שיא חדש היום (השיא הקודם 1242 הודעות)?! יאללה, יש הימורים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם לא מזמן (פחות משבוע) קניתי סמסונג 944, ומייד החלפתי אותו בנוקיה 6230 (אין מה להשוות, הנוקיה שווה יותר מכל בחינה) כמה שאלות על המכשיר : קניתי אותו דרך eline.co.il וקניתי בסלקום כרטיס SIM בשבילו (אני פליט של "פלאפון") קיבלתי גם דונגל בלוטות' למחשב ואוזניות, וכרטיס זכרון 128. שלא תבינו את הת'רד הזה לא נכון - המכשיר מעולה ואני ממש ממש מרוצה ממנו ! המכשיר שקיבלתי, היה בלי עברית, אלא רק אנגלית ועוד כמה שפות כששאלתי את הבחור מ ELINE הוא אמר שזה בגלל שהוא רק קיבל אותו, ועדיין לא הספיק לעדכן לו את ה Firmware אז לקחתי את המכשיר אליו, והוא עדכן לי את הגרסה, להכי עדכני שהיה לו - עברית של סלקום. אחרי עדכון הגרסה, מצאתי באג אחד (מאוד מעצבן !!) במכשיר : אי אפשר לשמור או להשת…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

מזל טוב ליום הולדתך,תמשיך להיות כמו שאתה אוהבים אותך [נשמע כמו ברכה של מתנה] עכשיו ברצינות : ד"א זה הגיל הכי מיוחד כן כן הילד בן 18

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by MishaK,

אז ככה, אני משועמם, חולה על מכוניות ושיפורים, ובן 14. MicroCar הם לדעתי התשובה בשבילי בנתיים. מצאתי בארץ גרסה רגילה וכנראה לא ניתנת לשיפורים בארץ, אבל אני רוצה גרסה איכותית כמו ה- Bit Char-G של Tomy או ה-ZipZap של Radio Shack, יש לכם מושג אולי אם יש כאלו בארץ? תודה רבה, TheHunter.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Gilo2005,

אוקי אז קיבלתי ספר מהמורת נהיגה שלי ולמדתי את כול תוכן הספר ועניתי על השאלות שמצורפות אליו למרות שיש שמה כמה שאלות שאין עליהם הסבר בספר ורציתי לדעת אם זה מספיק בישביל לגשת לתאוריה ? ועוד שאלה האם השאלות בתאוריה דומות לשאלות שמצורפות לספר שמקבלים מהמורה נהיגה? תודה לעוזרים ועוד משהו קטן אם אפשר ימי קבלה מתי יש אפשרות לגשת לתאוריה...כבר שילמתי והכול אני מתכנן על יום חמישי הם פתוחים ביום הזה?

• 49 תגובות
    • 2k צפיות
  15. כל מי שיש לו כלב יודע שכלבים חולמים. הנה סרטון פשוט אדיר שממחיש את זה, .

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by CrossFire,

מתי בדר"כ ייתקיים ואיפה המפגש הזה יהיה השנה? (אם אני לא טועה שנה שעברה זה היה בעזריאלי)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by חן מ,

אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ninja,

בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by yot,

אהלן, אתמול הייתי בקולנוע רב-חן לבל המפרץ להקרנה של הסרט ספיידי 2 (סרט נחמד+), אתם בטוח יודעים שלפני הסרט יש כמה פרומואים של סרטים שייצאו בעתיד הקרוב, אז אחד הפרומואים שהוקרנו (והכי מעניין מביניהם) היה הפרומו לסרט i,robot של Worner Bros. דבר מעניין, היא שהעלילה של הסרט מספרת על עתיד שבו יפותחו רובוטים בעלי AI, שימרדו בשלטון האדם ו"יחריבו" את העולם של בני האדם (וויל סמית' משחק בסרט) - נשמע דומה ל-Animatrix לא?! עוד דבר מעניין, ברקע של הפרומו התנגן השיר Navras שמוכר לכולנו מסצנת הקרב ב-Revolutions..... אתם יודעים במקרה אם הסרט הזה קשור למטריס ומבויים ע"י האחים ווצ'אבסקי? קישור לאתר על הסרט קישור לסרטון

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Port23,

חברים , יש ברשותי את כל הפרקים של הסדרה המצויינת הזאת ומזמן לא צחקתי כ"כ ... סידרה שנונה מצחיק בטירוף ומזכירה את סיינפלד במקצת...השחקנים מעולים ,טקסט מצחיק ומקורי פשוט תענוג... ממליץ בחום.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  21. למישהו יש נסיון איתם? האם יש להם אתר (לא הצלחתי למצוא) בו ניתן להשוות בין הדגמים השונים? תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by artyom,

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Tzion,

כמה עולה לשלוח חבילה בדואר (בוא נגיד דיסק קשיח או דברים בסדר גודל כזה) מאיזור הצפון (ליתר דיוק טבריה) אל אזור המרכז?? האם המרחק משנה את המחיר? והאם גודל החבילה משנה את המחיר? ??? כמה זה בלי ביטוח וכמה זה עם ביטוח? תודה!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by MasterOr,

הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. רציתי לקחת את ה- SK Music Slider אבל התברר לי שהזכרון שלו (60MB) לא ניתן להרחבה (ובינינו מה זה כבר 60 מגה בייט?) אז ויתרתי עליו... עכשיו השאלה: האם ידוע לכם על איזה פלאפון חדש שהם הולכים להביא? משהו ששוה לחכות לו? תודה מראש. רמי.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים