כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
בואו להכניס סטירה לקוף אני הצלחתי 218 miles per hour
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הבחירות בפתח והמפלגות השונות התחילו להתקשר אלינו כדי לשכנע אותנו להצביע. אם כמוני אתם לא סובלים שיחות ספאם כאלו אתם מוזמנים לפרסם כאן מספרים שנרצה להוסיף לרשימת החסימה בטלפון. אני אתחיל: 0722771509 מטה שלי יחימוביץ ( אם שמעתי טוב, ניתקתי מיד ) הצטרפו בהמוניכם למיגור התופעה הנפסדת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעצבנות שיושבת על העץ שבחצר,יש הצעות להפטר מהם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום, ה24/4, היום האחרון בו אני וחברי לכיתה יושבים מול מורה מסריח/ה ולומדים!!! 12 שנות הלימודים הסתיימו!!!!!! כל מה שנותר זה עוד שיעור השלמה או שניים, כמה בגרויות וזהו, עוברים לשלב הבא! אני חושב שהגיע הזמן להאזין ל WOW - Activity, ה30 שניות האחרונות של הדבר הזה פשוט מזכירות לי את כל הרגעים היפים והמרגשים שהיו לי עד היום... ממש מיוחד, מומלץ בחום, 6:06 דקות. כמו כן, גם James Holden - Horizons הקלאסי, 9:23 דקות לפנטז קצת על העתיד, לאן פני מועדות. מה איתכם? אלו שעכשיו בי"ב, סיימתם כבר... או שיש עוד מספר ימים?
-
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,22,0" WIDTH="640" HEIGHT="360" id="FlashContent"><PARAM NAME=movie VALUE="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf"><PARAM NAME=quality VALUE=high><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE="never"><EMBED src="http://uploads.ungrounded.net/280000/280260_unicornmovie.swf" quality="high" WIDTH="640" HEIGHT="360" NAME="FlashContent" AllowScriptAccess="never" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED></OBJECT> …
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עד אתמול עבדתי בחנות כל שהיא. אני בן 15 וראיון העבודה הבוס אמר שהוא יביא לי 18 ש"ח לשעה. עכשיו פיטרו אותי והאישה שאחראית על הנהלת החשבונות בעסק אמרה לי שהוא לא אמר לי 18 אלא הוא אמר לי שכר מינימום וככה אני אקבל. אני לא יודע מה לעשות, זאת מילה שלי נגד מילה שלו. יש משהו שאני אוכל לעשות כדי להשיב את הצדק? תודה!
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=44942 לא צריך מזגן.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם פה גם מי שלא חיפאי מכיר את בית ספר ריאלי כל הזמן יש לי וויכוח עם חבר שלי,שוטען שריאלי זה בצפר יותר טוב כי השם שלו מוכר יותר,ואם למשל אני אלך למקום עבודה מסויים למשל בית מלון,והוא יבוא גם כן לעבוד באותו בית מלון,יעדיפו אותו בבית המלון כי יסתכלו על השם של בית הספר ויגידו אה ריאלי השם שלו יותר נחשב ניקח אותו אני כל הזמן מנסה להסביר לו שזה לא משנה איפה למדת,מה שמשנה בתכלס זה הציונים שרשומים לך על הבגרות,ובסופו של דבר למי שיש סכם גבוה יותר הוא יתקבל לאוניברסיטה מסויימת או לא יתקבל הוא גם חושב שיותר מחנכים אותם לערכים,ולציונות...נראה לי שהמחשבה הזו מזמן פינתה את מקומה מהעולם הזה,ואף בצפר היום לא מחנך לערכים אלו,או שמנסה אבל לא מצליח בגלל אטימותם של בני הנוער בקיצ…
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנויות בגדים לא יקרות באיזור נתניה. בעקרון אני מחפש דגמחים, ג'ינסים חולצות פולו ו- T-Shirts. אני קונה בעיקר בגולף ב- Cellio ולאחרונה גם ב- Bogart. מה זה לא יקר? חולצה עד 100 ש"ח , ג'ינס עד 200.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום בלכתי באיזור הבורסה בר"ג ראיתי אישה (אני לא בטוח אבל לא היה לי נעים להסתכל) עם משהו על הראש ספק פאה ספק תמיסת גומי שחורה שיובשה על הראש בצורת שיער , זה נראה כמו כובע ים שחור אבל דק מאוד ועם תבליט של שיער (או שהיה שיער אמיתי מתחת) מישהו ראה \יודע מה זה לעזאזל ,לא נראה לי שמישהו ילך אם זה מרצונו החופשי לכן הסקתי שזה משהוא רפואי אבל לך תדע, אולי מישהו חושב שזה יפה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום הולדת של חברה שלי מתקרב ואין לי מושג מה לעשות :-\ יש לי 1000 שקל תציעו הצעות אנשים , ד"א אנחנו בני 16
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהם עשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואיד Doodle Jump אורנג' - 14.84 רשמי - 3.66 Magic Paper אורנג - 14.84 רשמי - 10.1 בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שח המבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקה אני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
ניסיתי ביום שישי. מוזר, לא יודע מה להגיד.. מה זה הדבר הזה? מישהו יודע מה זה מכיל?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזבל התרבותי והנאור שהגיע מרוסיה טוען שזה הסגנון של גלוחי הראש . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3071272,00.html גועל נפש שזבלים כאלה מגיעים למדינה יהודית ומשתינים על אנדרטה לזכר יהודים.
-
-
פעם היה מישהו ... שלא קנה באתרים באינטרנט . הוא חשש ... חשש לחייו , חשש שיעקצו אותו בכרטיס האשראי , חשש מהIRA , חשש מכל מיני דברים . עד שיום אחד פגעה בו משאית . מוגש כנקודה למחשבה . יום טוב לכולם . יאבל . שכחתי משהו . ההיפך מללכת ישר . ללכת עקום . קצת לכאן , וקצת לכאן . ;D
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-