כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - צרבתי כמה סרטונים לדיסק DVD, הכנסתי לנגן - מ4 סרטונים הוא עשה 96 או משהו כזה, אין לי מושג איך ולמה, הם לא היו מחולקים לחלקים במקור, כל סרטון מופיע עשרות פעמים (אותו שם בדיוק) הסרטונים בפורמט AVI קצת אחרי שמתחילים לנגן את הסרטון זה כותב שיש בעייה עם המידע במחשב זה עובד מעולה מישהו יודע מה הבעייה? פתרון? משהו? תודה איל
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לעיתים רחוקות אני מדבר תוך כדי שינה ואנשים סביבי מגלים דברים שאני רוצה לשמור לעצמי. ודווקא את הדברים הכי חשובים אני מספר.. יש למישהו בעייה דומה/יודע איך להתמודד עם זה? זה מאז שאני זוכר את עצמי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי לנכון למקם את התר'ד שלי כאן כי זה נראה לי הפורום הכי מתאים לבעיה שלי אז לבעיה : לאט לאט אני צובר ידע תאורטי במודינג וחומרה כללי עקב קריאת כתבות, סיקורים ותרדים שנפתחים בפורומים של מערכת Hwzone אך הבעיה שלי היא בקטע המעשי, אני מדבר בתור אחד שאף פעם לא התעסק בכל הקטע של שרברבות ואלקטרוניקה אשר מונעים ממני להתחיל בפרוייקטים של מודינג , רציתי לדעת מה עליי לעשות כדי לפתח את קישורי המעשיים והאלקטרוניקה בכדי להתחיל במודינג ? אני מודה מראש לכל המגיבים!
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי לשנות סיסמה בפייסבוק, ומשום מה הוא לא קיבל את הסיסמה הישנה שלי. יצאתי מהמשתמש וניסיתי לאתחל את הסיסמה... נשלח לי המייל האוטומטי של האיתחול ונכתב שם שאני צריך ללחוץ על לינק או להעתיק איזה קוד. הבעיה- הלינק לא שלח אותי שוב לעמוד של הבקשה לאיתחול הסיסמה ולא היה קוד- הוא פשוט לא הופיע במייל (נכתב "תעתיק את הקוד...", ובלי לכתוב מה הקוד נכתב בשורה מתחת "אם יש בעיה תפנה למרכז העזרה...") עכשו הגעתי למגבלה של נסיונות השחזור של הסיסמה יש למישהו רעיונות למה אפשר לעשות עכשו? (שלחתי בינתיים את השאלה לצוות של פייסבוק, אבל מי יודע מתי תהיה לי תשובה...) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה בקשר לחלק של השוואות ביצועים עם כול מיני מחשבים באתר של 3dmark אני לא מוצא איפה אני יכול ליראות תוצאות עם התוכנה מי שיודע שישלח לי לינק
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי MP4 באיביי וכשקיבלתי אותו גיליתי שיש בו הרבה פחות זיכרון ממה שהמוכר הצהיר. פתחתי קייס בפיפאל והשארתי לו פידבק שלילי. המוכר הציע לי החזר מלא, הסכמתי, ופיפאל סגרו את הקייס (חוצפנים, באיזו זכות הם סוגרים, אני אמור להיות מי שסוגר את הקייס) עכשיו אני לא מבין כל כך מה הצעד הבא. קודם כל בחשבון פיפאל שלי אני עוד לא רואה שום החזר, זה בסדר? דבר שני פתאום הופיע לי באיביי שאני צריך כביכול לשלם שוב את המוצר אבל מצד שני באיקון של התשלום כתוב שהכסף הוחזר, זה בכלל מבלבל ואין לי מושג מה זה אמור להיות. איך אני מתקן את הפידבק שהשארתי למוכר? לפי העמוד עזרה של איביי אני אמור לקבל מייל עם לינק כדי לתקן את הפידבק אבל לא קיבלתי כזה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם תודה -
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס המחשב, הוא קנה אותו לפני כשנה אצל סימפלטק פתאום המחשב שלו לא נדלק והוא עדיין באחריות. חברי מנסה לתפוס אותו כבר מזה שבועיים!, והוא אפילו הלך לחנות והוא לא היה שם. אתם יודעים אוליי למה הוא לא עונה?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כשאני נכנס דרך פיירפוקס כתוב לי שאני 'מורחק' מהפורום..וכשאני נכנס דרך האקספלורר אז אני מצליח להכנס...זה רק מהיום ככה...בהתחלה חשבתי שבאמת חסמו אותי לא הבנתי למה :-X לעוד מישהו זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שבוע טוב! אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשב אני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאת איך אפשר לעשות את זה? תודה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי משקפיי תלת מימד שחורות של real d, זה אתר הבית שלהם http://reald.com/. ניסיתי לראות ביוטיוב כמה סרטונים של תלת מימד ורואים רגיל. מישהו יכול להגיד לי על איזה סרטים הם עובדים? יש סוג ספציפי של סרטים שהם עובדים? כי הבנתי שיש גם סול של משקפיים של אדום כחול שזאת שיטה שונה של תלת מימד. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בדפדפן Opera כשאני מנסה להיכנס לחשבון שלי בבנק הבינלאומי. בעיית אבטחה חמורה או שהדפדפן אופרה מקצין את העניין?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני 10 חודשים קניתי מחשב בחלקים מחנות מסויימת והרכבתי לבד. היו לי בעיות טמפ' עם המחשב והבאתי אותו לחנות לאחר 5 ימים, סידרו לי את הכל (כולל הסרה של המאוורר, משחה תרמית ובדקו בעזרת תוכנות) ולקחו לי כסף על בדיקה. המחשב מאז ומתמיד עשה בעיות מוזרות ולאחרונה התחלתי להשתמש בו יותר כבד והבנתי שיש בו איזו בעיית חומרה. המחשב נלקח לחנות ממנה נקנה לבדיקה ונמצא שהמעבד אינו תקין וכי "יש לו נזק פיסי" - שיפשוף בציפוי הנחושת מלמעלה. החנות מסירה מעצמה אחריות על המעבד מכיוון שהוא לא הורכב על ידם אלא על ידי. בעל העסק הסכים לשלוח את המעבד ליבואן בתוספת מכתב שיש לו נזק פיסי, לאחר צעקות עליו של איך הוא מוסמך להחליט שזאת התקלה הוא הסכים לו לשלוח את המכתב. - נאמר שהליך זה ייקח כשבועיים. מה עליי …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רשום לGoogle Apps תחת הדומיין הראשי שלי. לאחרונה הוספתי alias לדומיין אחר שברשותי. כדי שאעבוד עם מיילים תחת הדומיין alias צריך להגדיר בו MX מסויימים וכך עשיתי. ASPMX.L.GOOGLE.COM. 10 ALT1.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ALT2.ASPMX.L.GOOGLE.COM. 20 ASPMX2.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX3.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX4.GOOGLEMAIL.COM. 30 ASPMX5.GOOGLEMAIL.COM. 30 האימייל עובד תקין - אני יכול לשלוח ולקבל מיילים, אבל בגוגל אפס כתוב: MX records setup validation failed זה מטריד ונראה "לא שלם" כשיש את ההערה הזו לחינם. הכל נעשה כמו שצריך ואני רואה שהמון אנשים קיבלו את השגיאה הזו מחיפוש בגוגל http://www.google.co.il/search?hl=&q=MX+records+setup+validation+failed&sourceid=navclient…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא ממציא את הגלגל, אבל אני רוצה לדעת. בשיא הרצינות, אם משחק היה עולה 50 ש"ח הייתם קונים משחקים הרבה יותר מעכשיו? אין ספק שמאתיים פלוס זה השקעה רצינית ואני יודע שיש אנשים שמורידים משחקים כדי לדעת איך הם ואז אם זה באמת בעל פוטנציאל להיות מותקן חודשים הם קונים את זה. אני גם יודע מנסיון אישי שלא התלבטתי הרבה כשאמרו לי לקנות האלף לייף ב 49 ש"ח למרות שלא ידעתי מה זה רק כי המליצו לי על CS. אנשים משלמים על סרט של שעה וחצי 30 ש"ח, לא הייתם משלמים 50 אפילו על משחק כמו מקס 2? לדעתי חברה שתוריד מחירים על משחק ל15 דולר במקום חמישים תרוויח פי כמה. מה דעתכם?
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למישהו אחר חוץ ממני יש בעיה עם amazon.uk ? אני מזמין הרבה מאמאזון,פתאום כתוב שהכרטיס שלי לא טוב (צריך לשנות תאריך הפוגה או לתת מספר כרטיס חדש),הכרטיס שלי בסדר ותאריך ההפוגה שלו הוא ב2004 ,אז יש עוד מישהו שיש לו בעיה עם אמאזון (אנגליה)? אני מאוד מקווה שזו בעיה מוזרה באתר :'(
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אני לא מצליח להתחבר דרך ה- windows media player הוא מנסה להתחבר אבל לאחר כמה זמן הוא מודיע שהוא לא הצליח וממשיך הלאה מישהו יכול לבדוק אם זה רק אצלי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות
-
- 54 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעית עקיצה ביד אני חושב שנעקצתי ע"י חרק מזן קטלני.. דוקר לי בכל היד ויש לי אדום בכל מיני אזורים וחבר שלי זיין לי תשכל על חרק שאחרי שהוא עוקץ אותך הוא משאיר ביצים בתוך העור ובתוך כמה שבועות מתחילים לבקוע הזחלים מתוך העור אנא תענו לי ברצינות . תודה
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום.... יש לי בעיית פצעים חמורה ביותר.... (בגרות) עד היום לא היו לי כמעט פצעים... 0 גורניש! אני בן 18 וחצי ולפני כמה חודשים באו לי כמה פצעים פה ושם... קטנים כאלה לא קריטים והם עברו אבל בחודש האחרון זה התחיל להתפרץ... במיוחד על הגב וכתפיים!! ואני מתחיל להתשגע... אני כול יום הייתי הולך לים... יוצא עם ידידות שלי... אני אפילו אמרתי לחברה שלי שאני לוקח ממנה פסק זמן... אני נגעל מעצמי !!! :'( מישהו יודע על טיפול מהיר ויעיל?!? לייזר או משהו?!?! אני מוכן לשלם כול סכום כסף!! אפילו עשרת אלפים שקל.... רק להיפטר מזה !!!!! :2gunsfiring: כדורים אני לא בולע אז אין לכם טעם להציע לי תרקוטן או איך שלא קוראים לזה?!?! :'( :'( :'( ??? :'( בבקשה HELPPPPPP ME GU…
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-