עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי.... כפי שמוצג בכותרת אני מתגייס בעוד כשבועיים, בחודשים האחרונים התחיל לכאוב לי הגב התחתון, לא יחסתי לזה חשיבות רבה חשבתי נתפס איזה שריר עקשן או משהו... ואז לפני כחודש החלטתי ללכת לאורטופד שיעשה בדיקה... בבדיקה התברר שיש לי עקמת או משהו כזה קיצור הגב התחתון שלי לא בידיוק ישר וזה מתבטא בכאבים אומנם לא עזים אבל נסבלים ואני לא יכול להרים דברים כבדים (עבדתי עד לפני חודש במכולת במשלוחים וזה כנראה מה שדפק לי את הגב) כי אז אני חייב לנוח כמה דקות כדי שהגב ירגע קצת, מה שהאורטופד אמר לי זה שהגב התחתון שלי הולך ככה: | (לא טוב) \ ולא: | (טוב) | אז כשאני מרים דברים אז הכובד נופל לא על הגב אלה על השרירים ומזה נובע הכאב, הוא קבע לי פיזיאוטרפייה, עכשיו אני לא יודע מה זה,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by kobi_af,

שבת שלום אם עשיתי מבחן מהירות והיה רשום לי שהמהירות שלי 335kb\s (הורדה) אז מהי בעצם מהירות ההורדה המקסמלית שלי ?

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by who_Cares,

כי זה יכול להיות רעיון טוב לקנות ולא לשלם מע"מ

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Invisible person,

היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Arik.G,

אני רוצה להחליף את הפלאפון שלי בזמן הקרוב וחשבתי על Samsung 932 אבל בפורום אחר אמרו לי שהוא לא מכשיר נוח והשימוש בו מסורבל. מה אתם יכולים להגיד בנדון ואולי מישהו יוכל להמליץ על מכשיר אחר (עדיף רשת סלקום) או שבכלל שווה לחכות קצת (חודש שתיים) ולראות מה יצא בקרוב. ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=18044622 רובכם מכירים את השחקן... כריס קרוקר זה ההומו הזה חחח

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני חושב שהנושא מסביר את עצמו. המנהלים באתר לא רוצים למחוק לי את היוזר, למרות הבקשות שלי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by wooper,

מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום סתם משו שמאוד מעניין אותי לדעת

• 14 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by Guy King,

אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by LiranUdi,

טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Shoko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461269,00.html הוא כזה גזעני.... גם הרבה תגובות גזעניות יש שם :s07: :s07: אני תימני נו אז מה? עובדה שבהרבה דברים בבית ספר הרבה תלמידים באים לבקש ממני עזרה... עובדה שאפילו שני תימני אני מתחיל ללמוד לתואר במדעי המחשב... ואני רק בכיתה י' ויש לי עוד הרבה תוכניות עוד לפני שאני יסיים תיכון...(אני בכיתה י') לא להאמין לרמה של אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by qpalzm,

http://media.putfile.com/HydroFoam

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by huber,

מישהו הבין מה הם רוצים? http://server3.uploadit.org/files/huber69-downloadincreasebrightness.jpg

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת מה יוכלו לעשות לי לאחר המקרה הבא: אני ועוד כ-5 חברים ישבנו בפארק חדש ויפה שנבנה בעירנו ושיחקנו פוקר . (לא על כסף ולא על כלום.אפילו לא "משימות" ) אני וחבר שישב לידי לא שיחקנו כי זה פשוט לא כיף (אני אישית שונא את זה) ושיחקנו באייפון שלי . לפתע בא שוטר ואומר : "ערב טוב לכם! מה זה פה..סטריט או הולדם? " אני לא היה לי מושג מה הולך..פשוט שתקתי והמשכתי לשחק (תוך כדי התלהבות מהמשחק עם חבר שלי באייפון.) החברים המשיכו לשחק בקור רוח וצחקו מהמשחק ונהנו (הוא שאל תוך כדי לדעתי אם זה על כסף וכמובן שאמרנו שלא בלי לשקר.) אדון שוטר (שאפילו לא היה עם כובע ומדים,וכשהתבקש להראות תעודה שהוא אכן שוטר אמר שהוא יכול לקרוא לשוטר אם אנחנו רוצים) קרא לאיזה בחור שרשם את השמות של כל א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Jinjis Han,

כאמור ישנם אתרים זולים וטובים כמו newegg שמוכרים חומרה במחירים לא רעים בכלל השאלה שלי היא... במקרה ואני ארצה להזמין מאיזשהו אתר (newegg לא תומכים במשלוחים מחוץ לארה"ב וחבל) עם כרטיס אשראי ישנן סכנות מסויימות? מישהו ניסה להזמין מחו"ל חומרה? אני כבר בטוח שאחריות לא תבוא בחשבון... אבל זה בסדר לקחתי את זה בחשבון, שווה לבצע קנייה מחו"ל? אחרי הכל המחירים שם הרבה יותר זולים חוץ מבעיית האחריות ומציאת אתר עם מחירים טובים שתומך בייצוא לארץ. תודה מראש נ.ב אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר חומרה שמייצא לארץ וניתן לארגן הזמנה משם זה יהיה נהדר.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by evman007,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149350,00.html שוב פעם הנשים מוכיחות שאין להן מקום על הכביש.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by YOAV28,

שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by b3ta0,

שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Fighter,

אהלן איך אתם מדליקים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.