כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
השתמשתי באתר הנ"ל לבדוק תקצירים של סרטים בעיברית אך ביומים האחרונים הוא נעלם מהרדאר, יש למישהו תחליף?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה: תרשים המערכות העיקריות שלו: 386 ,איזה מפרט רציני...
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במשקולות מתברגות יד שנייה במשקל כולל של 30 ק"ג שעולות 300 ש"ח. האם המחיר הזה ריאלי? בכל מקרה, יש באותו אתר מישהו שמציע סט של 35 ק"ג ב-300 ש"ח, כך שכבר המחיר של הראשונות לא משתלם, אבל בכל זאת אני נוטה לראשונות בגלל הרכב המשקולות. אם אני מוריד אותם ל-250 ש"ח, זה שווה? ונניח שהמצב שלהם טוב.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם עובדים? מתנדבים?? איפה? איך הגעתם?.. אני: בגיל 15 עשיתי קורס פרחי רפואה, (ההעשרה במקצועות הרפואה) שלושה חודשים קורס במסגרת חוג של קופת חולים שלי (מכבי), הקורס חינם בתנאי התנדבות על שעות הקורס. עשיתי את ההתנדבות בחדר אחיות לימדו אותי לעשות א.ק.ג. הגעתי למכבי על ידי הרשמה באינטרנט.. בגיל 16 עשיתי קורס של במד"א במסגרת מחויבות אישית של בית ספר, קיבלתי כרטיס מגיש עזרה ראשונה הקורס חינם בתנאי התנדבות אחת לשבוע במשך שנתיים. עשיתי התנדבות על אמבולנס הגעתי ע"י בית ספר... במקביל בגיל 16 אני מתנדב בבית חולים ברזילי באשקלון טכנאי א.ק.ג הגעתי ע"י קופ"ח.. ומתנדב במרכז רפואי לכלבים וחתולים רם פורר באשקלון הגעתי ע"י פינת חי של בית ספר.. ועובד מחלוקת פליירים בתיבות הדואר .. הגעתי ע"י…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משחק דפדפן הכי טוב שנתקלתי בו עד היום, חדש חדש, נפתח אתמול לכניסה למשחק לחצו http://s1.battleknight.co.il/index.php?loc=hire&ref=MzM2Mw== <<< כאן אוקיי אז אני ייתן קצת רקע כללי על המשחק.. אתם נאנשים פשוטים באיזה כפר, חיים לכם בשלווה.. יום אחד מגיע איזה זבל עם צבא לכפר שלכם, ומשתלט על הכפר, לכם יש 2 אפשרויות, להצטרף אליו (אביר אור, אביר טוב) או לברוח ולהצטרף לאבירי אופל שנלחמים בו. אני אישת מעדיף אבירי אופל, דבר ראשון יתר מגניב, דבר שני משום מה רוב האנשים במשחק נכון לעכשיו אבירי אור, ואתם נלחמים רק בהם, אז יותר טוב לכם כי יש יותר במי להלחם P= המשחק טיפה מסובך בהתחלה, אני ממליץ בחום לקרוא את המדריך קצת הסבר כללי, אבירי אופל צריכים קרמה שלילית, אבירי אור חיובית,…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש בן אדם שלד וסיים את הקורס וקיבל תעודה MCSE.. אז יש כאלו? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לומד תחום לימודים במחשבים שמתי לב שאם אני קורא טקסטים כמו חוברת או ספר, לאחר שבוע שאני קורא את החוברת שוב רוב החומר שזכרתי נמחק לי מהראש ההרגשה שאני חי איתה זמן ארוך אני קורא מידע כלשהו ושאני חוזר לקרוא אותו שוב זה כמו פעם ראשונה שאני קורא את אותו מידע לא פשוט לחיות שאני צריך לקרוא ולקרוא בשביל לזכור דברים האם יש משהו שיכול לעזור לזכור טוב יותר ? מישהו מהפורום גם מכיר את ההרגשה?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מודע לכך שהפרוייקט והתוכנה כבר הועלו בעבר הרחוק מעל דפי הפורומים שלנו, אבל נראה שהמודעות לפרוייקט הייחודי הזה מתחילה להתפשט ולצבור תאוצה בקרב המשתמשים השונים לאחרונה, בישראל. http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=19377&start=0 מס' המשתמשים אשר גולשים בפורומים של זון מדי יום הוא עצום, אם כמה שיותר מכם יוכלו לתרום את המחשב שלהם למאבק במחלת הסרטן הנוראית, הרי זה מבורך. בבקשה, התייחסו לכך ברצינות רבה והצטרפו עוד היום למאבק! כל הפרטים אשר מסקרנים אתכם בנוגע לפרוייקט והורדת התוכנה עצמה, ניתן למצוא בלינק המצורף, כמו כן, ניתן לעיין במכלול הפרוייקטים כאן : http://grid.org/projects/
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב ככה כמו שכולם יודעים היום היה בגרות בהיסטוריה ולפני שבועיים היה המתכונת (זהוווווו נגמררר) כמו שרובכם יודעים או שלא ישנם שני ספרים עיקריים בשוק שהתלמידים לומדים מהם למתכונת ולבגרות רכס ואנקורי עכשיו במקרה המורה שמלמד אותי כתב את הספר של רכס (אורי צמח) , אני מכל מיני סיבות בחרתי בספר של אנקורי. עכשיו למדתי טוב טוב למתכונת מהספר אנקורי ולפיו פתרתי את המבחן עכשיו אחרי שקיבלתי את המבחן חזרה ראיתי שעניתי על התשובות נכון אבל בכל זאת ירד לי נקודות אז פניתי למורה שלי והוא אמר שהתשובות באנקורי לא נכונות והוא לא מקבל אותם. הוא בדק לי את המבחן לפי ספר רכס (שהוא לגמרי במקרה הספר שלו.) בדעה שאנקורי טועים הוא אמר לי ככה: "המקסימום שילד יכול לקבל אם הוא לומד מאנקורי זה 75" עכשי…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שיחקתי עם האוקראיני הזה 20 דקות.. וזה מה שרץ... אנא קראו בעיון, ורק אז תתפקעו! פשוט שיגעון... תהנו..... או שלא
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
או דגם/חברה אחרת עד סביבות 500 ש"ח ? חשוב במיוחד שהגילוח לא יגרום גירוי/אדמומיות משמעותית בעור (במיוחד בקיץ - כמו שה5841 שיש לי גורמת).
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שיש כאן כמות לא מבוטלת של אנשים שעובדים על פיתוח גוף, ואפילו כאלה עם תעודה בנושא, אז רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה. אני מעוניין לבנות מעין חדר כושר קטן בבית, התקציב הוא פחות או יותר 10,000 ש"ח, אבל זה כולל כנראה מכשיר קרוס טריינר (אליפטיקל). בקיצור, אני רוצה לקנות מכשיר אחד או יותר במסגרת התקציב, כך שתתאפשר פעילות גם מגוונת על כל קבוצת שרירים (אם אפשר) וגם יעילה ונוחה / בריאה מצד שני. האפשרויות יכולות לכלול ספות כושר עם מקום למשקולות, משקולות, מולטי טריינר וכן הלאה - אבל לא יותר משלושה דברים סה"כ, כי המקום פיסית מוגבל. עשיתי חיפוש של מולטי טריינרים והאמת, יש יותר מדי סוגים וקשה להבין מהתמונות מה באמת "קורה שם" - אני אלך פיסית לחנות כדי לראות מכשירים, …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-