עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Dom,

לאחרונה התקשר אליי נציג מכירות של HOT למרות ששנים אני כבר לא לקוח שלהם ב20:15 בערב וניג'ס בלי סוף למרות שניסיתי לומר לו בנחמדות "לא" עד שבסופו של דבר ניתקתי לו בפנים. למחרת בבוקר אותו נציג מכירות מעצבן מתקשר שוב - אני מסנן אותו. היום הוא שולח לי הודעות לנייד לגבי המבצעים של הוט. מה ניתן לעשות איתם והאם יש דרך לטפל בזה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by askme,

שלום לכולם. בידיעות אחרונות של שישי האחרון ישנה כתבה על טנק המערכה הנ"ל. בסדר. ראש המנהלת פורש וזו סיבה טובה לחשוף את מה שאפשר לחשוף. אבל.... משהו לא כ"כ הסתדר לי בהצגת נתונים שאינה קשורה ישירות לאיכויות הטנק המדובר. וכך כתוב: "ביום הכיפורים 800 טנקים הושבתו. בלבנון השניה כ - 20 הושבתו. בצוק איתן אף טנק לא הושבת." כאילו, זה רציני ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אתה שם איזה פלייליסט בווליום כלשהו ביוטיוב הולך לסלון או למטבח , פתאום מתחלף שיר ויש פרסומת ... הווליום ניהיה חזק באיזה 200 אחוז גבוה יותר וכל השכונה רועדת .. אתם לא חושבים שאתם חוצפנים ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום, יש נוסחה כזאת שאיתה מחשבים כמה קלוריות בן אדם שורף ביום בלי קשר לפעילות נוספת. מישהו יודע מהי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by MishaK,

אז ככה, אני משועמם, חולה על מכוניות ושיפורים, ובן 14. MicroCar הם לדעתי התשובה בשבילי בנתיים. מצאתי בארץ גרסה רגילה וכנראה לא ניתנת לשיפורים בארץ, אבל אני רוצה גרסה איכותית כמו ה- Bit Char-G של Tomy או ה-ZipZap של Radio Shack, יש לכם מושג אולי אם יש כאלו בארץ? תודה רבה, TheHunter.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. אני צריך להיות שם ב- 9.6, אבל כנראה אני אדחה את זה כי יש לי מבחן באותו יום. עוד מישהו קיבל את זה?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dbx22,

אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Check_Point,

באיזה שעה מתחיל 06 ? תודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  12. http://www.tetris1d.org/zigah/twinoo/twinoo.php אהבתי אותו לכן אני מביא לכם השיא שלי: 105

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by סמיילי,

בסיגנון זה של גוגל? לא צריך לציין שאין לי סכומים כאלה אבל מסקרן ומי שכותב שיכתוב בבקשה איפה הוא מצא את זה (שזה עולה ככה) תודה :]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ראיתם ? מה לאלף עזאזל היה שם .....? מי יודע מתי העונה השלישית מתחילה ... ?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by mix,

אני את

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. (אם לא במקום הנכון נא להעביר)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. לכבוד חברי פורום HWZone הנכבדים. הנדון: הפרעה נפשית חמורה שהנני סובל ממנה חברי פורום יקרים, אני מבקש ממכם את ייעוצכם למצבי הקשה. אני סובל מהפרעה נפשית קשה. כבר שנים רבות ולא מצליח להיפטר ממנה בכוחות עצמי. מצבי הקשה הוא כדלקמן: מג'סטיק 12 שולטים בי באמצעות אמצעי היפנוזה ושליטה מוחית. אני לא מצליח לשלוט באופן עצמאי בפעולותי פרט לכ-10-15 דקות ביום, בהן אני משתמש כרגע כדי לכתוב הודעה זו. מג'סטיק 12 סידרו אותי כך: יום אחד קיבלתי מכתב בדואר המודיע על כך שזכיתי בטלוויזיה פלסמה ועלי ללכת לאסוף אותה במיקום מסוים. הגעתי למיקום זה אך זה היה מחסן ישן וריק. כאשר התכוונתי לצאת מהמחסן, ראשי חטף חלחלה ואיבדתי הכרה אחר שניות אחדות. אני לא יודע כמה זמן לקח עד שהתעוררתי, אבל כשהתעוררתי מצאת…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by palin,

אני מתכנן לקנות את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W , יחידות 1 ₪550 PowerColorATI Radeon 6850 1GB GDDR5 , יחידות 1 ₪982 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3267 מאיפה עדיף לי לקנות IVORY / RSM מה ההבדלים בין השניים ? מבחינת התחייבות, ביטוח, מחירים לגבי המפרט ובכללי. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

להבא , כשאתם הולכים ברחוב ומשהו פתאום נתקל בכם מאחור , הזהרו ! כי זהו אחיו המרושע של באטמן , והוא חמוש ומסוכן ביותר !!! ראו הוזהרתם ! לתמונה של חיית המחמד של Prototype לחץ כאן אזהרה: לאנשים מעל גיל 18 בלבד! מצטער פבל, הייתי חייב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by The-Fox,

טוב חברים, היום הגדול הגיע: ה 28 (יום ה') לנובמבר 2002. ואם אתם שואלים אני לא מתרגש, רק מחכה כבר בקוצר רוח. בכל מקרה אני מתגייס ליחידת הצנחנים, הולך להיות כיף... רק רציתי להגיד שעד היום (כחצי שנה) שאני חבר פה מאד נהנתי מהשהות באתר ובפורום. בהתחלה הייתי משתמש די פסיבי, אחרי זה הפכתי למשתמש די אקטיבי, ואז כבר היה הרבה יותר כיף. רציתי להוסיף גם שאני מקווה שאני יוכל להשתתף פה בפורום על אף היציאות הגרועות בטירונות (פעם ב 3 שבועות), ובגם אחרי הטירונות ובהמשך השירות הצבאי כי זה פשוט כיף להיות חבר בקהילה כה גדולה. ווואי, אני לא מאמין שאני הולך להיות חייל, עם מדים כומתה, נשק והכל (בעתיד גם קנפ"ץ ;D). היו שלום לבנתיים, תגובות יתקבלו בברכה...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 1nstall,

: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by King Of Action,

אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם על הסרט , האם הוא מפחיד וכל מה שיש לכם לומר. אני מצאתי אותו סרט די טוב , העלילה טובה וכמה קטעים די מפחידים .

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by X-BLADE,

אני צריך להוכיח שאם f אינטגרבילית על [a,b] אז לכל אפסילון חיובי קיימת פונקציה g רציפה על [a,b] כך ש g(x)<=f(x) לכל x בקטע [a,b], המקיימת שהאינטגרל של f מa עד b פחות האינטגרל של g מa עד b קטן מאפסילון. עם פונקציית מדרגות זה טריוואלי אך כמובן שהיא לא רציפה... לחבר את המדרגות לא עוזר כאשר הפונקציה קעורה... יש למשהו רעיון לפונקציה רציפה כזו??? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.