כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי שמשחק וורקראפט עומד להיגנב http://basshunter.m0o.eu/dota/
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בebay יש מוכר אחד שמוכר אותו בדולר,חבל רק שהוא רוצה 19 דולר על משלוח אשמח לרעיונות הצעות וכו'
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
" דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם זה אמיתי זה מדהים כלב שהציל תינוק ולקח אותו למקום ישוב אחרי שהאמא השליכה את התינוק שמעתי שזה הגיע מירדן הסיפור אם מישהו יכול לתת קישור אני אשמח תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשפחה שלי עוברת למסלול מסויים בסלקום וניתן לקבל החזר דקות לא קטן במעבר מחברה אחרת. יש לנו כמה מספרים "רדומים" באורנג' שאין לי שמץ של מושג מה קרה למכשירים שלהם\כרטיסי הסים. איך אני יכול להחיות את המספרים האלו ולקבל עליהם חשבונית מאורנג'?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכללי אין לי הרבה כסף אבל אני צריך כרטיס אשראי שמאפשר קניה מחו"ל. מהכרטיסים לעניים שראיתי יש את ה VISA הרגיל, ה MC הרגיל וה AMEX BLUE. את ה MC והאמריקן אקספרס ראיתי שנותנים לסטודנטים בפועלים (כרגע יש לי קמפוסכרט רגיל) מישהו יודע מה העלות של השדרוג הזה? חשבתי גם לעבור ליהב כבן של עובד מדינה, מקבלים תנאים כמו של עובדי מדינה שזה מצויין ושם כניראה שיתנו לי את אותם אפשרויות + VISA של CAL. יש עדיפות או שזה לא באמת משנה? נ.ב. הכרטיס ישמש בעיקר שקניות מ STEAM אבל אני גם טס לאירופה מידי פעם ושם הבנתי שלא בכל מקום אפשר עם AMEX.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש CMOY DIY KIT, ומצאתי אתר שמוכר אותו ב20 דולר. http://www.electricsumo.com/shop/category/headphone-amplifiers/cmoy-amplifiers/ יש אפשרות לבדוק את האמינות שלו? ???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ? כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה.. תודה.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב , הגיע הזמן , צריך להסגיר את עצמי ולגמור את הבעיות עם הצבא :-X הממ היתי עריק יום אחד. זאת אומרת 46 ימים בבית. כדי לא להשפט ביחידה (כי אז היו נותנים לי בראש) אלה להשפט בבית דין , ששם מקלים בדרך כלל. ביחידה זה כבר הופך להיות עסק אישי , ככה שעדיף שלא להשפט שם :] בכל מקרה , אני מסגיר את עצמי , היום ב 11:30 בלילה.. (כי אז בחצי שעה שאני יהיה שם זה ירשם לי כיום שלם בכלא) הממ אני מאמין שאני יקבל בסביבות ה 30 עד 45 גג. (פעם שניה שלי בכלא חחח ) ואני יוצא מהכלא אזרח חופשי בכל מקרה , ההודעה הבאה ממני תיהיה כשאני ישתחרר , איפה שהוא בדצמבר. (איזה באסה אפילו היום הולדת בכלא ) הממ תעדכנו אותי בכל החדשות כשאני אחזור.. להתראות :]
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסופ"ש האחרון הקשבתי לשיר בלדת רוק של מרסדס בנד. מישהו ששמע את השיר ברקע צעק לי לעצור והשמיע לי שיר פיליפיני שלנו אישית נשמע זהה לחלוטין לשיר הזה. השיר הפיליפיני יצא ב 2006 ולמיטב ידיעתי השיר של מרסדס בנד יצא ב 2009. האם הלהקה גנבה את השיר? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
אם כבר ישראל סוגרת 60 וכל אחד מאיתנו בטח ייבלה איפשהו היום/מחר אז עדיף שכל אחד ייפרסם את ההתרשמות שלו ותמונות כמובן מהבילוי באתרים ברחבי המדינה. אני כנראה יהיה באחד האתרים של חיל האוויר עם משפחתי, צפויות לכם הרבה תמונות ממני.... ;D אם כבר, מישהו ממליץ על אתר מסויים (עדיף של חיל האוויר) לא רחוק מתל אביב....?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-