כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בבעלותי אתר (www.goldberg--online.com) ואני רוצה לשלב לתוכו פרסומות למתרות רווח כמו הבאנרים שיש באתר הזה. השאלה שלי היא איך אני משיג אותם? למי אני פונה ואיך אני משלב את זה באתר שלי? *אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון אבל עם לא אשמח עם יעבירו, בתודה מראש! יוני
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיפור שקרה לי לפני ימים שקשור קצת לכיס האישי שלכם או לצרכנות, הסיפור הנ"ל הולך כך: לפני מספר ימים נסענו לבלות, בילוי משפחתי שיגרתי במתחם קניות אזורי. אחרי שסיימנו את הסיבוב במתחם והחלטנו כי הגיע הזמן לסיים אמרתי להוריי שאני שניה קופץ עם אחי הקטן כדי לקנות לנו משקה (יותר נכון מילקשייק) ברשת מזון מהיר שפועלת באותו המקום (נחסוך שמות מפאת אי הצורך בפרסום חינם לאותה החברה). בחרנו מה לקחת וסיכמנו שניקח מילקשייק, הוא רצה בטעם מסוים ואני אחר- כל אחד עלה 5 שקלים, ביחד 10. ישבנו ושתינו ואני גלשתי ברשת להנאתי, הוריי באו אחרינו למקום וראו מה קנינו ואז אימי החליטה שהיא גם מעוניינת בשייק, אבל מה שקרה זה שהיא החליטה לקחת את השייק הגדול שעולה 10 לעומת 5 כמו שלנו. לבסוף היא קנתה וישבה…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת,אם במידה ויש אדם ששינה את הרגל השינה שלו למשך כמה שנים(נגיד בעבודה כלשהי)וישן מעט מאוד והוא עייף מאוד(ולמעשה מנע מעצמו לישון בשביל העבודה)-נוצרת פגיעה לטווח הארוך של בריאות האדם או שאפשר להעלים את כל הנזק אם ישנים הרבה מאוד למשך כמה חודשים אחרי העבודה? או שבכלל כדאי להרגיל את הגוף לישון קצת יותר בהתחלה ואז לישון כמה שעות נוספות במקום להפיל את כל העייפות למיטה מייד? תודה לעונים אשמח לחוות דעת
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מנוי בבזק בינלאומי ל ADSL רציתי לעבור לנטויז'ן פתאום אומרים לי שבגלל שהימרתי את הקו בבזק בינלאומי אני צריך להיות בזמן צינון של 30 יום ורק אז להזמין עם החברה החדשה מישהו שמע על דבר כזה?! גם נטויז'ן ניסו לסדר לי איזה קומבינה ולא הלך להם... זה מעצבן איך שבזק דופקים אנשים כל פעם מחדש.... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קבלו משחק חשיבה מהירה משהו בסט http://apps.facebook.com/biggestbrain/ אחד הממכרים... היום התחלתי ואני לא יכול להפסיק.... הגעתי לבנתיים ל2200... חבר שלי הגיע ל2750... בוא נראה מה הגודל של המוח שלכם....
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
" דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה שאם יש לך רישיון על טרקטור לפני הרישיון על האוטו אז אין את השלושה חודשים מלווה. מישהו יודע אם שינו את זה כבר או שהולכים לשנות את זה? בעקרון אמור להיות לי רישיון לאוטו ביוני כרגע יש לי רישיון על טרקטור נראה לכם שזה עוד יהיה תקף לגבי?
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כרגע בכיתה יב', ומתכנן ללכת לעתודה. אני מתבלט בעיקר בין כלכלה+חשבונאות למדעי המחשב. שני התחומים הללו מושכים אותי אך אינני יכול להגיע להחלטה של מה עדיף. אשמח לתגובה אולי מאנשים שעשו פה תואר בכלכלה, או באמצע התואר שיוכלו טיפה לעזור לי בעניין . האם יש יותר אפשרויות עיסוק לכלכלנים על פני מדמח"ניקים? האם קל יותר למצא עבודה בכלכלה? מה המשכורות ההתחלתיות?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לקנות שעון שהוא מקרין את השעה כך שרואים את השעה כאילו היא מרחפת באוויר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מכונה לעיצוב וקיצוץ הזקן בתקציב של 100-400 ₪. בבית יש לי מכונה כזאת: http://srv1.jpg.co.il/7/55d1fab0195dc.jpeg אני שם אותה על 0.8 ומחבר לה פאנל של 3.0mm וזה לא מקצץ לי שום דבר כאשר מצב הזקן שלי הוא כזה: וגם אחרי שחיכיתי עוד 5 ימים זה לא הוריד לי כלום, ואני יש לי צמיחה מאוד מהירה בזקן. http://srv2.jpg.co.il/6/55d1fb19e12f4.jpg בינתיים אני מתלבט בין 2 מכונות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873663 לבין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855283 אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על עוד מכונות או טוב יותר על מכונות שרכשתם ואהבתם. * בתמונה הכללית אני רוצה מכונה שתוכל לקצץ לי את הזקן לדירוג שהוא קצת יותר מבתמונה הזו: http://images.nana10.co.il/upload/media…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי כמה פרטים חשובים לספר לכם לפני שאתם מזמינים מארצות הברית. להזמין מחברות מחשבים באמריקה חלקי מחשב זה לא יותר זול!, זו רק אשליה. ערכתי מחקר קטן ותודהמו לראות את התוצאות. אז כך: לקחתי לדוגמא כמה חלקים שאני "מתכון" לקנות מארה"ב מ-outpost.com: דולר DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 94.99 דולר BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 599.95 דולר Intel Pentium 4 640 Box Pentium 4 Box CPU;LGA775 289.99 מחיר סופי: 4457 ש"ח אז יפה, אני רואה את המחיר ואני כבר מרוצה לאומת המחירים בארץ שלקחו מKSP: 770 ש"ח = DDR 1GB 3200 KIT CORSAIR 2X512MB 400MHz LIFETIME 3300 ש"ח = BFG GF 7800GT 256MB PCIe 256MB GDDR3, DUAL DVI 1288 ש"ח =…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שה UPLOAD במחשב 99 GB ? וההורדה רק 3.88 משהו מסריח , לעובדי סלקום יש שליטה על היוזר והסיסמא יכול שהם משתמשים בסיסמא שלי כדי לעשות העלאות ? או שיש לי האקר או מישהו במחשב ? יש לי עוד מחשב ברשת עם UPLOAD של 20 גיגה אנחנו לא מעלים כלום לרשת כלום !
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא כמה תמונות אני אודה לו מאוד חיפשתי בגוגל ב-MSN בכל מקום ואני לא מוצא... תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני ישן בחדר של המחשב.. ואם אני רוצה שהשעון מעורר שלי יהיה שירים במחשב.. למשל שאני יכוון שבשעה 9 בבוקר המחשב יתחיל שיר מסויים שהחלטתי מראש.. וככה יעיר אותי.. יש כזאת אפשרות? תוכנה או משהו?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן!! שלום לכווולםםםם כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי, אז שלום שלום לכולם מקווה שתקבלו אותי חזרה יפה ולהתאקלם.. אמריציום תנקס
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=733548 תנובה טוענים שהעכבר נכנס לשקית לאחר פתיחתה, מה אתם אומרים? החור דיי קטן בשביל שעכבר ייכנס לשם. נראה לי שאני אתרחק מהמוצרים שלהם לזמן מה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ישל י דוד בארה"ב שמתעקש לשלוח לי מתנה, אני דיי התנגדתי אבל הוא ממש עקשן. נכון לעכשיו הוא רוצה לקנות לי אייפוד נאנו. אני דיי נוטה להסכים ולקחת, אבל לא מזמן החלטתי שאני רוצה שעון. אני לא יודע להחליט לבד בנושא, אז אשמח לעזרה מכם. אפשר גם להציע דברים אחרים. ד"א, האייפוד עולה 150$ אז אם אתם מציעים משהו זה מחיר הגג. לי אישית יש כבר אייפוד, אבל זה מיני, והוא ישן וגוסס ואני לא רוצה לחכות לזמן שהוא ימות ולהישאר תקוע בלי נגן בכלל. אמרו את דבריכים.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את השם של השיר שמתנגן בפרסומת החדשה של אורנג ORANGE BE FIRST ? זה מתחיל בנגינה על פסנתר.. תודה לכולם. הפרסומת ב YOUTUBE שיכולה לעזור בזיהוי:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם סתם מעניין אותי לראות כמה תספורות מעניינות ויפות תביאו תמונות אם אתם רוצים או שתסבירו :>
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-