כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני מחפש חנות בת"א (אני יודע שיש איזה חנות טובה בדיזינגוף לא יודע איפה) או משהו קרוב. אני מחפש פוסטר ספציפי של פינק שאני יוכל למסגר.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכם, יש לי מחשב נייד (compaq presario cq61) שנולד אי שם בשנת 2009. הוא מאובזר במעבד core 2 duo, ב- 4GB ראם, ובכונן קשיח מכאני. מצוייד בחלונות 10. האם ניתן למצוא לו שימוש כלשהו? האם ניתן להחליף לו את כל הקרביים, במערכת מודרנית בת זמנינו, או שמא לההביר למשחטת מחשבים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם קיים אתר כלשהו ממנו אני יכול ללמוד על לינוקס וכאלה??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משחקים עם הגנטיקה - הכתבה מתארת עולם מופלא אבל למדענים השכל יצא לגלות ונשארו במוח רק סטיות מופרעות במסווה של " מדע חדש וקידמה " שרק יובילו להשמדה איטית וכואבת. משחקי אלוהים - פעם אחרונה ודיי - מי שיזכה בלוטו הגנטי, יקבל אלוהים יודע מה ויעביר הלאה. http://www.dailymail.co.uk/health/article-1266000/Designer-baby-parents-hereditary-diseases-ready-years.html
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3900 שקל!!!! תבדקו אצל הדובים, ולחשוב שהכרטיס הזה מספק רק 10% יותר ביצועים מהרדיאון....
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת עריכה:שגם יתנו עם קונים מחשב ב5000 כמה תשלומים ללא ריבית עם יש כאלו חניות
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתי בדר"כ ייתקיים ואיפה המפגש הזה יהיה השנה? (אם אני לא טועה שנה שעברה זה היה בעזריאלי)
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בסיגנון זה של גוגל? לא צריך לציין שאין לי סכומים כאלה אבל מסקרן ומי שכותב שיכתוב בבקשה איפה הוא מצא את זה (שזה עולה ככה) תודה :]
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.e-dologic.co.il/hp/Design_Philosophy/?product=dv2&jumpid=em_r10153_il/he/hho/psg/emea_dv2-em-edm-pu-oneoff_all/chev/20090603 נו, מה אתם אומרים על הנייד ה"קליל" הזה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פוסטרים לקיר של סרטים ואולי משחקי מחשב יש למישהוא מושג מאיפה ניתן להשיג את זה באזור תל אביב וכמה זה יעלה בערך?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלפה היא המשתנה, X הוא פרמטר (קבוע) אני צריך גזירה של זה והוכחה שהפונקציה עולה\לא משתנה או יורדת\לא משתנה (אני יודע שהיא עולה) בתחום 0-90 מעלות או 0 - פאי-חלקי-2 4.427sqrt(x)*tg alpha ---------------------------- sin alpha תודה רבה למי שיפתור!
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקבלתי לקד"צ טכני בחיל החימוש (אופטיקה) תגידו לי מה אתם יודעים על חייל החימוש ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אם אתם עושים משהו ולא מצליח לכם כי אתם "לא יכולים" תראו את הסרטון הזה אז אם בנאדם עיור הצליח לרכב TRAIL...
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
: או כל שיר אהבה טוב אחר יתקבל בברכה... תודה...
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.thisislondon.com/londoncuts/articles/16674309?source=Daily%20Mail מצאתי את המחקר הזה די משעשע.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-