עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לכבוד חברי פורום HWZone הנכבדים. הנדון: הפרעה נפשית חמורה שהנני סובל ממנה חברי פורום יקרים, אני מבקש ממכם את ייעוצכם למצבי הקשה. אני סובל מהפרעה נפשית קשה. כבר שנים רבות ולא מצליח להיפטר ממנה בכוחות עצמי. מצבי הקשה הוא כדלקמן: מג'סטיק 12 שולטים בי באמצעות אמצעי היפנוזה ושליטה מוחית. אני לא מצליח לשלוט באופן עצמאי בפעולותי פרט לכ-10-15 דקות ביום, בהן אני משתמש כרגע כדי לכתוב הודעה זו. מג'סטיק 12 סידרו אותי כך: יום אחד קיבלתי מכתב בדואר המודיע על כך שזכיתי בטלוויזיה פלסמה ועלי ללכת לאסוף אותה במיקום מסוים. הגעתי למיקום זה אך זה היה מחסן ישן וריק. כאשר התכוונתי לצאת מהמחסן, ראשי חטף חלחלה ואיבדתי הכרה אחר שניות אחדות. אני לא יודע כמה זמן לקח עד שהתעוררתי, אבל כשהתעוררתי מצאת…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by elior021,

אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שמעתם על הדבר הזה שמיקרוסופט גונבת פס ממשתמשים , זה נכון? ואם כן איך אפשר לעצור את זה...ואם מסתובב מידע באינטרנט לגבי שמועה זו אשמח לקבל קישור...יום טוף!!!

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by approx,

http://i162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/scarecrow.jpg מה אומרים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Salwaby,

משום מה המנוע חיפוש נדפק ... כל חיפוש מביא לי תוצאות עלובות, ורושם לי Google Custom Search. זה כבר ככה מאתמול בערב, אני נאלץ להשתמש ב bing . איך מתקנים ? נ.ב יש דרך להכריח שימוש ב google.com לא google.co.il ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ראיתם ? מה לאלף עזאזל היה שם .....? מי יודע מתי העונה השלישית מתחילה ... ?

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הדגם הספציפי שבתמונה, אני אודה לך מאוד. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by nineball,

מישהו שמע פעם על יחידת הדואר 4 אחוז? מסתבר שהחבילה שלי מחו"ל בדרכה לשם. לפי המעקב של USPS החבילה נכנסה למכס ויצאה משם, שזה אחלה, רק איפה זה לעזאזל 4%..... מישהו ראה פעם משהו דומה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הפכתי כבר את כל הרשת ואין פשוט אין. אין לי כוח לקנות דיסקים בחנויות וגם לא תמיד יש הכל. מITUNES אי אפשר מהארץ AMAZON אי אפשר מהארץ אז מאיפה אפשר? יש אתר כזה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shuy,

יש לי רישיון למעלה מ-13 שנה ואני נוהג כל יום די הרבה (100 ק"מ +/-). בחודשים האחרונים אני שם לב לתופעה די מלחיצה אצלי, אני נכנס לרכב, נוסע ומגיע למחוז חפצי, אבל בהרבה מאוד מהמקרים אין לי כמעט שום זיכרון מהנהיגה עצמה (מעין איבוד זמן), אני סומך על עצמי (אני אוחז בהגה מספיק זמן ע"מ שאני אסמוך גם אל ה"אוטומט" שלי), אבל זה עדיין מפחיד, והייתי מאוד רוצה לצמצם את התופעה הזאת אצלי. ממחקר באינטרנט הבנתי שיש שם לתופעה הזאת והיא נקראת Highway hypnosis - http://en.wikipedia.org/wiki/Highway_hypnosis שאלה, כמה מכם חוו את זה, ומה אתם עושים ע"מ להלחם בזה, אם בכלל? הערה: שמיעת מוסיקה או פתיחת חלון לא מסייעת לי בהתמודדות עם הבעיה.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אינטרנט , סביבת מחשב בכלליות .... ?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

איך התעודה שלכם?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by gigabot,

אהלן!! שלום לכווולםםםם כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי, אז שלום שלום לכולם מקווה שתקבלו אותי חזרה יפה ולהתאקלם.. אמריציום תנקס

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

בנין זה בגובה 509 מטר בעל 101 קומות הוא מעכשיו הבניין הגבוה בעולם לשם השוואה גובה מגדלי עזריאלי הוא רק 187 מטר Taipei 101 http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/100765/ עזריאלי http://www.skyscrapers.com/re/en/wm/bu/104818/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

קראתי היום את הכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777366,00.html זה נשמע כמו חוויה מאוד מעניינת, מישהו מכיר / היה / שמע ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בהנחה ואני צד בשיחה ומקליט דרך הפלאפון. הצד השני לא יודע שהוא מוקלט (לפחות לא עד סוף השיחה). קביל בבית משפט?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by asus7,

בננה משמין?

דיונים חדשים בפורומים