עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התמונה כאילו במצב של זום קטן ולא תואמת למצב 16:9 של הטלויזיה.. משני הצדדים התמונה חתוחה והבעיה היא לא בהגדרות של הטלויזיה , אם אני משנה בטלויזיה למשל לתמונה בגודל 4:3 אז אני מקבל תמונה מרובעת שמשני הצדדים חתוחה בפסים שחורים אבל גם אז הצמונה המרובעת שבאמצע עדיין חתוחה , מה שאומר לי שהבעיה היא איכשהו בהגדרה של הממיר או משהו כזה. מישהו נתקל בבעיה ויודע מה ניתן לעשות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by weissby,

משחקי אונליין זתומרת סתם המשחקים המעפנים שיש באנטרנט כמו בMINICLIP וכדומה.. אז. נכון יש תמשחקים האלה שמשחקים בהם עם החצים במקלדת? אז משום מה כשאני משחק איתם זה גם מגיב לי במשחק וגם מגיב לי על הדפדפן (תומרת זה גם מזיז את החלון, בגלגלת הזאת..) לאדע מה לעשות.. וגם אני לוחץ על השטח של המשחק זה לא עוזר.. בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  3. קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Proww,

אהלן. יש לי בעיה בפייסבוק שקשורה לפלאש. אולי אתם יכולים לעזור לי. כאשר אני מסתכל באלבומים של אנשים אחרים, ואני לוחץ על התמונה עולה לי התמונה במן "JAVA", שמאחורי התמונה שחור.. כרגיל כמו אצל כולנו (שאגב, חבל שפייסבוק שינו מהישן לזה..) אבל הבעיה היא למה שכאשר אני סוגר את התמונה (על ידי לחיצה על הדפדפן בצד) עולה לי ההודעה הבאה: אין ניתן לחסום את ההודעה המעצבנת הזאת? לעיתים היא גורמת לפיירפוקס להתקע. תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?

7. שלום רב היום התגלתה בעיה מוזרה בפייסבוק בפלאפון שלי (samsung s8300 או משהו כזה) כל פעם שלוחצים על הכפתורון הקטן של הפייסבוק, זה פותח את הדף פתיחה [איפה שצריך לשים שם משתמש וסיסמא] - אבל עם מייל של מישהו אחר! אנשים שאני לא מכיר ופעם בכמה פעמים זה פשוט נכנס לפייסבוק של בנאדם אחר לגמרי, שאני לא מכיר, ומראה לי את כל הסטאטוסים שלהם אם לוחצים על פרופיל זה נכנס לפרופיל שלי. אני ברשת פלאפון, התקשרתי לחבר בסלקום עם פלאפון של סאמסונג גם [כמו שלי אבל טיפה שונה, עגול כזה] ואצלו בעייה זהה! מישהו נתקל?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  8. לא ידעתי איפה לפרסם את זה אז פירסמתי פה ביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס ואני עדיין לא מצליח להיכנס לכל מיני דברים כמו Rakion וXfire ועוד כל מיני דברים שקשורים להתחברות לאינטרנט. עזרה דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  9. התקנתי מסנג'ר חדש, הבעיה היא שבמקום שהרשימה תוצג ככה: http://i193.photobucket.com/albums/z221/ashishmohta/2007/others/yahoo_messenger_vista.jpg עם תמונות תצוגה גדולות הרשימה מוצגת ככה: http://cybernetnews.com/wp-content/uploads/2006/06/WindowsLiveMessenger.jpg פעם ידעתי איך משנים אבל שכחתי.. איך עוברים לרשימה של תמונות מוגדלות?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן אנשים!!! יש לי בעיה דיי מעצבנת כאשר אני בא להגדיר את דף הבית ... בכל פעם שאני מגדיר את דף הבית זה ניכנס לי באופן אוטומטי ללינק הזה: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome תודה מראש לכולם ! ! !

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  12. Started by LoveStoned,

יש לי מזל נאחס רצח :'( , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... ??? לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש :'( [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by intel suck,

. נתון: <B=90°, <C=30° ADחוצה זווית <A 10ס"מ=AD. חשבו את אורכי הקטעים: BD, DC, AB, AC

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by overload,

הבעיה תוקנה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Born2Kill,

שלום, היום ניסיתי בספורט לעשות מתח ולא הצלחתי אפילו אחד, המשקל שלי תקין מה שאני עושה בבית הוא להתאמן במשקולות (20 הרמות בערך).... תוכלו לתת לי עצה כדי שאני אצליח לעשות מתח? תודה לעוזרים!

• 70 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by alexta-z,

יש לי בעיה עם JAVA... זה התחיל רק בחודשיים האחרונים וזה ממש מעצבן ! למשל כשאני מנסה להוסיף אייקון לתגובה שהוספתי הדפדפן (פיירפוקס) רושם בתחתית הדף :javascript:void(o); שאין לי מושג מה זה אומר ! וגם כשאני מנסה להתחבר לאתרים אחרים או פשוט ללחוץ על לחצנים הוא פשוט לא עושה כלום ורושם כל מיני שטויות על ג'אווה בתחתית. יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by Pr0Xy,

אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

קניתי דיסק חדש (כפול) ורציתי להעביר אותו למחשב שלי... אז את החלק הראשון העברתי, אבל כשאני מכניס תדיסק השני - הDVD (צורב DVD של נק) לא מזהה אותו וככה אני לא יכול להעביר אותו למחשב... למה?! ><" זה כן עובד עם דיסקים אחרים... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by Wood-Elf,

כשאני מנסה להעביר שירים מדיסק למחשב, יש אלבומים שזה פשוט לא קולט אותם. זה מאד מציק... ולהוריד לא מתקבל בתור פתרון, כי אני רוצה פתרון לRIP. אולי תוכנה אחרת?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by x-dude,

חברים תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות,זכיתי מחשב במכרז ב P1000 מחשב של אקסלנט,קיבלתי לוח אם לא נכון,מארז בצבע אחר וללא מאוורר נוסף. היתקשרתי לשרות לקוחות ביום ראשון,היא אמרה לי שבמשך השבוע ייצרו איתי קשר מהתמיכה,היום יום חמישי (יום שישי הם לא עובדים),על הבוקר היתקשרתי ובחורה שם השאירה הודעה דחופה שיתקשרו שלי.....כלום. אז אכשיו ה שעה 5 היתקשרתי והייתי עצבני שאלתי אותם מי אחראי שם,אמרה לי תתקשר לשרות לקוחות,היתקשרתי ואין אף אחד,אותו טריק עשו לי גם אתמול בשעה הזאת, אמרו שיחזרו אלי תוך 10 דקות ולא חזרו. מה לעשות? אני כל השבוע עצבני רצח האם כדיי לעצור את יתר התשלומים בויזה?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

אני צריך להוריד משהו דחוף מהאתר של CyberLink אבל הוא לא פועל. מישהו יודע אם הכתובת השתנתה או מה קרה?

24. Started by pain_killer12,

יש לי חבר, ויש לו חברה כבר חצי שנה בערך. ומדי פעם הוא נפגש עם חברת ילדות שלו (לא משהו רציני- היא כמו אחות בשבילו) נקרא לה ד'. אז ד' סיפרה לחברה שלו שהם התנשקו וגם חברות הכי טובות של חברה שלו סיפרו לה את אותו הדבר-יש לציין שאין כמעט קשר בין ד'(הסכסכנית) לבין החברות הכי טובות שלה. הוא מכחיש הכל כמובן ואני בעצמי לא מאמין שהוא מסוגל לעשות את זה. היום הוא התעמת עם חברות שלה ונראה שהן "ניצחו" בעימות וחברה שלו לא מאמינה לו שלא קרה כלום. הבן אדם שבור, ואני מנסה לחשוב על דרכים לעזור לו אבל אני לא מצליח בבקשה תנו רעיונות.

• 83 תגובות
    • 10.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.