עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MishaK,

כיפור שמח וטעים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

והנה בגירסת הילד השמן המקפץ http://www.youtube.com/watch?v=esPS86pjAL8&mode=related&search= ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by haviv822,

אהלן חברה אני בדילמה ענקית... ואני צריך להחליט בימים הקרובים. סיימתי יב מגמת אלקטרוניקה, ורוב חבריי לכיתה ממשיכים ללמוד יג יד לתואר הנדסאי לפני הצבא, עד לפני כמה חודשים היה ברור לי שאני ממשיך.. אבל עכשיו כשאני צריך לקבל תשובה חד משמעית אני לא יודע.... היתרונות ברורים - קל יותר להמשיך ללמוד ישר אחרי סיום יב, לא דורש הרבה.. במידה ואני מסיים יש לי כבר תואר כלשהו ביד ולא צריך להתרוצץ אחרי הצבא לחפש עבודות מזדמנות ולהתחיל ללמוד. מה גם שהמשכורות בתקופה הראשונה בשנה וחצי קבע שאני מחויב לעשות אחרי הסדיר נעה בסביבות ה 6k+ אני מודע ליתרונות של יג יד ולפי דעתי הם רבים יותר מהחסרונות. אבל שואל אותכם בנאדם ששונא אלקטרוניקה, כל קשר לו ולאלק' הוא מקרי בהחלט. אם תשאלו אותי מה אני…

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by e.s,

מישהו יכול להמליץ לי על סרט קומדיה יפה שכדי לי לראות תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Jeka90,

כל כמה זמן מומלץ לכבות את המחשב ולתת לו לנוח? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dolev16,

שלום, הקיץ הגיע ומשפחתי החליטה לקנות 4 מזגנים קטנים לחדרים.. 3 אנשי מקצוע המליצו אך ורק על אלקטרה, אבל אני עשיתי בדיקות משלי והבנתי שיש עוד אופציות בשוק ואולי אף יותר טובות.. מזגן מיטצובישי-לא נפוץ ויקר מאוד אבל הבנתי שזה המזגן הכי טוב שקיים היום. אלקטרה-המזגן הכי נמכר בישראל בהפרש גדול על כל השאר ומומלץ על ידי כולם+שירות שטוענים שהוא טוב.. LG-מזגן שככל הנראה המזגן האידאלי אבל הבנתי שהשירות של החברה בארץ+חלפים הם גרועים ביותר והמליצו לנו לא להתקרב אליהם.. מצד שני זה מזגן מאוד מתקדם, בעל עיצוב מדהים(גם חשוב) חוסך חשמל ויש לו מנגנון נגד שריפות,הוא מנקה את עצמו והוא מנטרל ריחות רעים וקרדית אבק הבית שאני אלרגי אלייה.. הוריי החליטו ללכת ככל הנראה על האלקטרה בגלל ההמלצות הגור…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by eyal,

היה מסך שחור ופס כזה של הורדה שזז במהירות של 56 קיי זה לקח איזה רבע שעה עד שהגיע ל100 וחזרו השידורים למישהו יש מושג מה זה היה??

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום! לרוב כשאני צריך משהו שימריץ אותי בחדר כושר יש לי רשימת שירים דיי מוגבלת שכבר יותר משעממת ולא ממריצה... drowning pool- step up alexis on fire- young cardinals dragonforce- ttfaf, down over a new world daft punk- around the world remix Dio- rainbow in the dark, holy diver Soad- this cocaine makes me crazy, revange, X, byob 300 Violin Orchestra אשמח לבחון את הצעותיכם. אין לי ז'אנר קבוע שאני שומע, הרוב ניו מטאל- פאאור מטאל אבל אני לא צר אופקים. תודה מראש ושבת שלום

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום קיבלתי צו גיוס ל15 יולי. עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!.. הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני.. האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בתור נהג כבר למעלה משנה וחצי יצא לי לא פעם להגיע למצב של כמעט תאונה (ואפילו Total-lose עם VW פאסט טורבו כשחבר נהג) , אחד הדברים הכי מסוכנים ושחוזרים על עצמם כמעט תמיד זה סדרת תאונות לאחר מחסום פתאומי בכביש מהיר למשל רכב שפתאום עוצר עד עצירה מוחלטת בפתאומיות ,הנהגים נוהגים מהר לא תמיד שומרים על מרחק עצירה נכון לא תמיד מרוכזים , וזה קשה מאוד להבדיל אם הרכב רק מאט או עוצר עצירה מוחלטת (בזמן הקצר שניתן) מה שמחייב עירנות גבוהה מאוד לכביש ולסימנים כגון אורות ברקסים וכו' לפני שבועיים קרה לי מקרה דיי דומה בתסריט כשרכב עצר בפתאומיות מולי בכביש מהיר לולאי היתי מדביק את הדוושה לרצפה ולאחר מכן גם מרים את ההנד-ברקס היתי מוצא את עצמי בסיטואציה דיי דומה... כמו עוד הרבה מקרים אחרים כגון…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים קיבלתי זימון להתייצב בבית הספר הצבאי לרפואה בצריפין ביום ראשון הקרוב , אין לי מושג איך להגיע לשם ואיפה זה אני מחיפה כל הדרכה תתקבל בברכה תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by רומן גרוס,

שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תמונת לווין פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Zaks Sharon,

שלום חברה, אני רוצה לשתף אתכם בבעיה קטנה שיש לי. לפני כמה שבועות קניתי מהחנות זול 4 יו www.zol4u.co.il נגן אם פי 3. הוא הגיע, אבל לא עבד. החזרתי אותו - וכמובן, ביקשתי את כספי בחזרה. אבל מה - אין לנו את הקבלה... והם לא מוכנים לתת לנו את הכסף. מותר להם לעשות כזה דבר בכלל? ואיך אני עכשיו משכנע אותם להחזיר את כספי?!! תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני מקווה שלא ינעלו את התרד, אבל בכל זאת הנה חידה ששאני חייב לשתף אותכם בה. החידה: איך אילם מבקש מעיוור סיגריה ? אבל ללא אמצעי עזר (אביזרים וכודמה) אלה בדרך פשוטה לגמריי . קשה אה..... את הפיתרון אני יתן אחריי שאני יראה היתייאשות מצדכם במקרה שאף אחד לא פותר. לא לנעול..

• 15 תגובות
    • 13.1k צפיות
  19. אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים? ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה

• 15 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. Started by deso,

כמה מכם באמת משתמשים בקלטות הוידאו הישנות להקלטת דברים?? ובכלל, מישהו כיום משתמש בקלטות וידאו, ומי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by vitush,

שלום אתמול סיימתי טירונות בעובדה ח''א אני אחרי יג' אלק'... קיבלתי אתמול צו הצבה לטכני ליום ראשון הקרוב 20/6... רציתי לדעת מזה אומר? אני ישרת בטכני? או שאני רק יראה שם קצין מיון? זה אומר שאני יעשה קורס שהוא בטכני? כי שבוע ללפני הגיוס ראיתי בתל השומר במחשב את התיק שלי וכתוב לי שם שאני לא מתאימה ליחידות שטח ולא מתאימה לטכני... הינה הטופס שקיבלתי מצורף... ממש ממש דחוףף.. תוודה לעונים

• 15 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by genia,

אז אומרים שמעבירים שליש מהחיים בשינה..והכרית שלי כבר נהייתה יותר סמרטוט מכרית..ואלו של הום סנטר מאכזבות.. אולי למישהו יש נסיון עם כרית מגזימה כלשהי(100 ש"ח וצפונה) ? על איזה כרית אתם ישנים?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.