כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
נכון בשיר Rich Girl היא שרה "If I was a rich girl..." , אחרי חקירות ממושכות גיליתי שבכלל המשפט לא נכון... לפי המורה לאנגלית שלי ועוד כמה אנשים שיודעים טוב אנגלית גיליתי שצריך להגיד If I were a rich girl... אישית חיי השתנו אחרי הגילוי הזה...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי מכתב עם סכום כסף גדול אבל ללא בול (שכחתי.... :-\)מה יהיה גורלו של המכתב? האם יש אפשרות לאתר אותו איכשהו? ולא רשמתי את הכתובת שלי מאחורה רק את הכתובת של הנמען....תודה!
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני חדשה כאן!!! ;D אני מקווה שאשתלב פה יפה... =]] חחח אין לי מה לומר, שאלו חופשי! בייביי קיסס [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יותר שווה? NULA (של nVIDIA) או RUBY (של ATI)? אני רוצה להכין על אחת משניהם חתימה. אני יכין על מה שהרוב מעדיף. NULA: http://img132.imageshack.us/img132/4946/nula5po.jpg RUBY: http://img125.imageshack.us/img125/8382/ruby5nw.jpg הבחירה היא שלכם.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור עכשיו בין כל מכוניות שנמצאות להשכרה ברמה 3(מאזדה 3 ,פוקוס החדשה...) ואני מתלבט מה לבחור ובעיקר מה מביין השניים- מאזדה 3 4 דלתות\פורד פוקוס aldema_@walla.co.il
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דלת שאיבדתי את המפתח שלה ואני חייב לנעול אותה אבל כדי להליף צילינדר אני חייב את המפתח אולי למישהוא יש איזה דרך להוציא אותו בלי המפתח??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בי'ב אבל ואני עוד כמה חודשים בן 19. אז ככה: בבית ספר רוב הילדים קיבלו את המנילה בעיקר בנות אבל גם כמה בנים קיבלו (מנילה של ג'ובניקים) עכשיו רציתי לדעת מתי אני אקבל את המנילה או את השאלון העדפות שלי? תודה מראש.......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*האתר לא מגיע לרמה של HWZONE..זה רק לעזור לגולשים..אשמח לשמוע את דעתכם על האתר,מה לשפר וכו'.... יש שם רק פורום אחד שהוא פורום תמיכה למדריכים... כתובת האתר: www.calm.off.co.il משתמש טסט test test *האתר בבניה ולא כ"כ מקצועי,אלה מדריכים שלי בלבד. כדי לפתוח אתר מקצועי צריך צוות טוב והרבה זמן וסבלנות, מה שלי אין.
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני איזה חצי שנה, קראתי איפשהו שיש חברת חקירות שעוקבת אחרינו. ז"א, על ידי תוכנות ריגול, ומסתכלות על המסך שלנו כפי שאנחנו רואים אותו. זה למטרת איתור פשעים דרך האינטרנט, וכו', וזה בישראל. יש למישהו מידע על זה? זה אמיתי?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://goodbyegraphicscard.ytmnd.com/ תקראו מה כתוב במודגש, כמה מפגר אפשר להיות????
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחר אני מתקלט באיזה מועדון, ווהייתי רוצה שתמליצו לי על שירים למסיבה. למרות שיש לי כבר מאגר די גדול של שירים למסיבה, הייתי רוצה לקבל הצעות שונות ממכם. אוקיי, נתחיל בראפ/היפ הופ: צריך שירים קצביים טובים, ואני מעדיף שלא יהיו עד כדי כך ישנים אם אפשר(פה ושם איזה להיט ישן זה בסדר, אך לא יותר מדי) אני ארשום לכם דוגמאות של שירים שיש לי שתראו על איזה סגנון אני מדבר פחות או יותר: (מומלץ מאוד למסיבות דרך אגב)Yaviah - Party J-Kwon - Tipsy 50 Cent - Just A Lil Bit Don Omar - Dale Don Dale Sean Paul - We'll Be Burnin טראנסים: כאן זה נושא קצת בעייתי.. כי מצד אחד אני לא ממש מעוניין בטראקים ישנים של סקאזי/אינפקטד וכו' כמו Hit & Run / The Super'vizer וכד' ומצד…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במה פוגעת נסיעה (עד 110 קמ"ש לכמה דקות) עם האנברקס\הנד בראיק\בלם יד מורם? ומה גורם לריח של הפלסטיק השרוף שיוצא מהרכב אחריה הנסיעה כזאת? (לא עשיתי את זה ואני לא חושב לעשות את זה)
-
- 15 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
18 שנים.... ההיום הולדת התחיל ברע - יום לפני ההיום הולדת שלי רבתי עם אמא שלי אבל בסוף הכל הסתדר. זה ההיום הולדת הראשונה שלי בארה"ב ואבא שלי שנשאר בארץ שלח לי שרשרת של מגן דוד ואמא שלי קנתה לי כל מיני בגדים ועוד הרבה דברים וזהו אני מקווה לקבל עבודה בקרוב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה למי שיודע ויכול לעזור לי להבין איך פותרים את התרגיל הבא: 2x+1*3x=72 אני יודע שהתרגיל מממש ממש פשוט, פשוט אני לא מבין את הדרך של הפתרון, אם משהו בבקשה יכול לתת לי פתרון כמה שיותר מפורט תודה רבה ניר
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179776,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני רואה כבר כמה עשו את זה אז ... גם לי יש בעיה .. במין מקס *נושא בית מלאכה מייצר רשתות ברזל בצורת מלבן ABCD שטח המלבן צריך ליהיות 15 מ^2 . הרשת מורכבת מ 5 קטעים באורך AB ומשלושה קטעים באורך BC . מצא מה צריכים להיות ממדי המלבן , כדי שאורך הברזל ממנו עשויה הרשת יהיה מינימלי ... כמו שרואים זה ה HARDCORE של הנושא חחחח אני לא מצליח אז...
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב עזרה מחבר'ה שיש להם פטורים כתובים (ב "מסדר חולים") בעיקר מחבר'ה שיש להם את הפטורים האלו.. - פטור ל7 שעות שינה - פטור ממשקל (משהו כמו החייל לא ירים משקל מעל X קילו -> ולא 10 אחוז ממשקל הגוף!) - עבודה משרדית בלבד חייבבבבבבבבבב אנשים שיש להם את הפטורים האלו (ולא, לא כדי לשאול איך קיבלתם..) אם יש לכם בבקשה תגיבו או תשלחו הודעה פרטית תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני צריך הגדרות GPRS של נוקיה 6230I באורנג' ! הם טוענים שבגלל שלא קניתי את זה מהם אז ההגדרות לא מגיעות !!! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-