כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: היישוב A נמצאה מזרחה ליישוב B והיישוב C דרומה לו ,המרחק מ b לc הוא 21 קילומטר , רוכב אופניים רכב מA לC בדרכו חזרה(באותה מהירות)הוא רכב תחילה מ c לB ואחר כך במשך שעה מ B לA סהכ זמן הלוך חזור = 3ץ5 , חשב את המרחק בין A ל B תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה..למה כשמישהו מחפש אותי באיסיקיו ואני מחובר אני מופיע עם סמל כחול כזה ולא ירוק רגיל?.. לא ברשימה שלו בכלל.. כשמישהו עושה חיפוש..כל אחד...אני מופיע שם ב פרח כחול..למה לא בירוק?..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בכל נגן שהוא, שאני מוסיף לו כתוביות בעברית, אני רואה את הכתוביות בסינית (אני בטוח שהכתוביות בעברית). מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שלום!! יש לי תופעה מאוד מוזרה. לא עשיתי כלום ופתאום הגוגל (בעיברית)מראה לי רק באנגלית. לא בשום שפה אחרת.הוא מסרב לקבל עיברית. אמרתי,טוב אפשר לחיות עם אנגלית. אבל הבעיה היא שכל חיפוש אני עושה הוא מראה לי את אותו המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set ניסיתי עם דפדפן שונה וגם זה לא עזר. http://img112.imageshack.us/img112/9790/prob6gw.jpg http://img112.imageshack.us/img112/2128/prob29wd.jpg תסתכלו בכתובות המצורפות עשיתי חיפוש למילה: "מחשבים"......ותראו מה הוא מציג לי: ובכל מקום המשפט: The summary for this English page contains characters that cannot be correctly displayed in this languag…
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פונקציית החיפוש ב-Tradezone לא עובדת.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Account Unavailable Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience. לפי מה שהבנתי מחברים הפייסבוק שלהם עובד, ככה שכנראה זה לא SITE MAINTENANCE. מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי מילוי הפרטים כתוב שביטלו את הכרטיס קשר ואשר את כרטיס האשראי או החיוב שלי ביטלנו את האפשרות להשתמש בכרטיס זה ב-PayPal. תוכל להוסיף כרטיס אחר. אם עדיין תרצה להשתמש בכרטיס זה באמצעות PayPal, שלח לנו מספר מסמכים. איך אני מחדש את החשבון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה זמן מצאתי פלאפון סמסונג 410 החדש הזה קיצר לאחר זמן מה שהישתמשתי בו רציתי להחליף את הסים עם חבר ופתאום כשסמנו את שלו אז נהיה שירות חלקי כל הזמן וגם שהחזרנו את שלי כתוב שרות חלקי אני לא יודע מה לעשות זה כלכך מעצבן מה זה יכול להיות מה אפשר לעשות חוץ מללכת לחברה סלקום תודה חבר'ה על זמנכם
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
תקשיבו אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל לא מצאתי שום מקום שאני יכול לשאול אז ככה: היה לי פלאפון שנשבר וחבר הביא לי בדיוק את אותו פלאפון. ואז אבא שלי לקח את הסים קארד ואיבד אותו אז היום הלכתי לקנות סים חדש עכשיו, כשאני מכניס את הסים לפלאפון השבור אז הפלאפון עובד רגיל אבל כשאני מכניס לחדש אז הסים לא עובד. כאילו אני מתקשר אבל זה מנתק את השיחה ואי אפשר לשלוח אס אמ אסים וגם אי אפשר להתקשר אלי. אני רוצה לדעת מה הבעיה. אני לא יכול לשאול את אורנג' כי הפלאפון החדש כנראה גנוב. והיום פתחתי את הפלאפון החדש לסים פרי אז זה לא הבעיה למי שחשב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי טלפון של מוטורולה v6 ופתאום נהייתה לי בעיה עם השיחה המזוהה כל מי שמתקשר אליי מופיע כמספר חסוי גם אם זה מספרים מהיומן טלפונים שלי , וגם אם זה המספר של הבית שלי או מספרים לא חסויים איך זה יכול להיות ? בדקתי כל דבר בהגדרות והכל נראה נורמלי ? אז מה זה יכול להיות ? מישהו מבין במכשיר הזה? יש הגדרות שיחה - זיהוי אישי זיהוי אישי שלי - הצג זיהוי כל השיחות : גם הצג זיהוי - ויש אפשרות של בקרת רשת ? או הסתר זיהוי וזה על הצג זיהוי אז מה הולך פה ? מישהו מבין בזה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם . אתמול הפלורסנט ש באמבטיה התחיל להתחרפן . בדרך כלל שמדליקים פלורוסנט הוא מהבהב קצת ואז שומעים מין "תיק" והוא נדלק . אצלי הוא לא נדלק או פשוט חוזר על פעולת ההדלקה בלי סוף . השאלה שלי זה מה צריך להחליף ? את הבית שלו ? או את העיגול הקטן הזה (שכחתי איך קוראים לו ) ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן כאשר אני מנסה , יוצאת הודעת שגיאה !…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו יש למישהו תבעיה הזאת בצ'ט של נענע???? בא X בחלון תודהה
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
כבר שלחתי הודעה למנהלים דרך האתר וגם נכתב על זה בפתיל אחר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=433553.0 אבל עקב חוסר תגובה רשמית מכל סוג החלטתי לפתוח דיון חדש עם כותרת יותר ברורה (אולי המנהל הרלוונטי פשוט לא שם לב לדיון הקודם?) במסכים עם רזולוציות נמוכות או כאשר החלון מוקטן (כלומר כשהודעות לא נכנסות במלואן לרוחב החלון) אין שום אפשרות לגלול הצידה כדי לראות את החלק ה"חתוך" של ההודעות. כתוצאה מכך אני כבר לא יכול לגלוש באתר מהנייד שלי. אם המנהלים כבר מודעים לבעיה ועובדים לתקן אותה אשמח אם תוכלו להשאיר פה תגובה רשמית או אפילו מתי אתם מעריכים כי העניין יתוקן. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
טוב שמעו.. אני לפעמים מוריד סרטים ושאני מנסה לצפות אני שומע את הסרט אבל אני לא רואה אותו.. למשל במדייה פלייר אני שומע אבל אני רואה את כל הציורים שלהם או איך שלא תקראו לזה.. יש דרך לשנות את זה שאני כן יראה אותם??? דניאל.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברה כל הזמן שאני לוחץ על הודעה שקיבלתי אני נכנס למקום שבו אני חייב לעשות login בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משהו באיביי אבל נתקל בבעיה בתשלום הוא מבקש ממני להכניס מספר טלפון ולא משנה איזה מספר אני כותב או איך אני כותב אותו הוא לא מקבל את זה מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-