כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
כל היום פקסים דחיות החזרות טלפונים אוףףףףףףףףףףףףףףף איזה סתומים הםםםםםםם אני משתגע כבררררררררררררררר כל החיים שלי עוד כמה חודשים נהרסיםםם אין בגדים אין מחשב אין אינטרנט אין יציאות אין בנותת אין מכונית אין שיער אין זקן חמוד ויפה אין כלוםםם אוףףףףףףףףף אין HWZONE! למישהו יש לפחות עצות מה להגיד כדי לשרת קרוב לבית?!!? אין איזה חוק או משהו?!?! אני בן יחיד ועוד גר רק עם אמא שלי אי אפשר לארגן משהו טוב?? אוףףףףף אם אני יהיה בסיס סגור אני מתאבד זהו HELPPPPP
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לפתור כל מיני שאלות במתמטיקה אבל לא הצליח לפתור אותן. הנה אחת על שטחים- בשרטוט מתואר גרף פרבולה y=6x-x2 (זה איקס בחזקת שתיים) קו ישר משיק לפרבולה בנקודת המקסימום שלה,חשב את השטח המוגבל ע"י גרף הפרבולה,ע"י המשיק וע"י ציר ה-y הבעיה כאן היא איך למצוא את נקודת המקסימום. השרטוט נראה בערך ככה ^Y ----------------------l------------- נקודת מקסימום \/ l \ / l \ /השטחl \ / l \ / l \ / l \ /l <--------------------------------- l X l
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגודל של החדר שלי זה 2.80X4.50 ואני רוצה לעשות משהו בסגנון של החדר של ][ U S A lR ][/\][ רק בלי כל הבידודים והדברים האלה.. למישהו יש תמונות ברורות מהחדר שלו? אני רוצה לקחת השראה מהחדר שלו
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד ויש לרכת 5 קרונות.... אני אומר הרביעי ככה תהיה מכוסה גם מפגיעה מאחורה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שלא יודע או לא שמע המדינה מתחילה לחלק צוי 8 (צו גיוס למילואים) בעקבות הקסם שנפל באשקלון 2 החטופים הדרוזיםשאחד מהם היה בקבע והשני היה במילואים או סדיר אם אני זוכר נכון!! ועוד 7 הרוגים שמתוכם 4 שעלו על מטען עם טנק אחרי שחצו את הגבול עם לבנון ועוד 3 שהיו בהאמר ופגע בהם טיל נ.ט והיו התרעות שבוע לפני על כוונות לחטוף חיילים ללבנון מה דעתכם על זה??
-
- 15 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תגידו מישהו פה היה בכלי זמר בזמן האחרון? אתם זוכרים איזה חשמליות היו שם? אם כן תגידו איזה מחירים גם... תודה
-
קיצר מחר יש לי מגן של יחידה וחצי במתמטיקה (אני ביא') ב-4 יחידות. ואני לא יודע את החומר בגרוש, יעני אני יודע פה ושם אבל יש סיכוי גדול שהציון שלי יהיה בין 0 ל-50. הבגרות חורף בעוד שבועיים. מה עדיף לי לעשות? לנסות מחר לקבל 30 ככה ולחרוש עם מורים פרטיים לבגרות ולהוציא ציון טוב.? זה אומר שאם אני מקבל 40 במגן ו-100 בבגרות יהיה לי גגגגגגג 65. או שאני יכול לגשת לבגרות בקיץ רק שהמתכונת שונה ויותר קשה(פחות בחירה,נושאים אחרים) ואני גם אצטרך לשבת עם מורים פרטיים להשלים את החומר הזה. רק שעכשיו יש לי סיכוי להוציא ציון נורמלי כי הציון הסופי יהיה בלי המגן, אלא רק הבגרות. אם אני מקבל 95 יהיה לי ציוו סופי 95... מה לעשות???? אני בדיכאונותתתתתתתת :s05: :s05:
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אני צריך לדעת הגדרה תמציתית שלו וכמה מושגים כמו "כוח משופע" "כוח נורמלי" איזה נוסחאות יש לחוק זה? (כמו בחוק שני F=a*m) תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
7200 סמק נפח מנוע.. מישהו יכול להגיד לי כמה הוא עולה בארץ ומה הדגם שלו? תודה לכם.!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
:'( חברים יש לי בקשה לכל האקרים שפה ולמביני עניין. גלשתי לי ברשת עד שאיזה אתר מניאק הציע לינק לאתר "מעניין" (ציטוט) אז ניכנסתי לאתר וראיתי שזה אתר שמראה גופות חתוכים וכל מיני ראשים וחלקי גופות וחרה כזה. יצאתי מזה בשוק רציני ואני קצת עצבני על מנהל האתר. כמה חולה צריך להיות כדי להקים דבר מגעיל כזה? יש שם סקצייה "ישראל" ומראים שם את כל קורבנות הטרור והמחבלים יותר נכון את חלקי הגופות ויש גם סקצייה 11-9 :'( בקיצור משהו מזעזע ונוראי. אני מבקש ומיתחנן לכל מביני העניין והאקרים שפה בבקשה תפילו את האתר המגעיל הזה. אני מוכן לספק כמה שרתי פרוקסי (שרתים של חברים בחו"ל) שיכולים לעזור לכם (אני חושב) אני לא יודע עם הפרוקסי יעזרו או לא כי אני לא מבין בזה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למרבה הפלא מלזיה וסין במקומות הראשון והשני בפירטיות משחקי מחשב. http://www.gamespot.com/news/2005/02/11/news_6118497.html לרשימה המלאה - http://www.iipa.com/pressreleases/2004_May3_Sp_301_plus_chart-rev.pdf אנחנו נמצאים בסוף עמוד 4, ונוזפים בנו על הפירטיות במוסיקה - ROFL!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047659,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן זה לא נראה לי בדיוק ציוד היקפי אז החלטתי על כללי מי ולמה החליט על סדר המקשים במקלדת?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1)choose one book/movie that affected you tremendously (ACO). 2)Summarize its plot and state clearly why it had such an impact on you/such a strong influence on you. 3)choose music/a song that may suit the book/movie and its contents. 4)choose 2 actors/actresses yoy are familiar with that are sutiable to play the leading roles (insted of alex and other insted of a co-star if there is1)and explain ur choice in details. 5)write an advertisement (for T.V or the RADIO) trying to movie's DVD. ניסיתי לעשות את העבודה בעצמי, אבל לא ממש הולך. מדובר פה בעצם על הסרט A Clockwork Orange (1971, "התפוז המכני". אני כמובן לא מצפה מכם לפתור לי את כל העבודה, רק אם מישהו יכול בבקשה …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לעשות עגיל בגבה אבל ההורים לא ממש שמחים מזה... הם אומרים שזה פוגע בראייה, האם זה באמת פוגע? אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מאמרים או דברים כאלה בשביל להראות להורים שלי תודה...
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-