עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by D_N_A,

http://www.meganet.com/challenges/ferrari/ferrari.htm תפרצו את הקובץ וזכיתם בפרארי מגניבה ביותר! (זה בסה"כ מקודד במיליון ביט)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. ;D PLEASE VOTE

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by huber,

סינדרלה הייתה כבר בת 75. אחרי חיים מספקים, ולאחר שהנסיך מת, היא ישבהעל כיסא הנדנדה שלה, התבוננה בעולם מהמרפסת שלה, כשהחתול שלה, אלן, מנמנםעל רגליה. אחר הצהרים שטוף שמש אחד, משום מקום, הופיעה לפתע פתאום מולההפיה הטובה. שאלה אותה סינדרלה: "פיה טובה? מה את עושה פה אחרי כל השנים האלו?" "ובכן סינדרלה", ענתה לה הפיה, "מכיוון שחיית חיים טובים ובריאים מאזשנפגשנו, החלטתי להעניק לך שלוש משאלות. האם יש עוד משהו שלבך חושק בו?" סינדרלה נשענה לאחור, ולאחר מחשבות רבות קמה ואמרה: "הייתי רוצה להיות עשירה יותר מכל אחד אחר". מיד נהפך כיסא הנדנדה שלה לזהב טהור. סינדרלה הייתה המומה. החתול הזקןשלה, אלן, קפץ בבהלה וברח אל המרפסת. "תודה לך, פיה טובה", אמרה סינדרלה. הפיה השיבה: "לפחות את זה אני ע…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי מלא סרטים אבל בלי תרגומים :'( יש אתר שיש בו תרגומים לסרטים להורדה ??? ?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Necessary_Evil,

:jester: :dazzler1:

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אז ככה חבר'ה, הכל החל בשעה 8 וחצי בחצר הגימנסייה הריאלית בראשון לציון, 489 בוגרים ומשפחותיהם באו לצפות בטקס סיום מחזור נ"ט שקט שעמום השעה 9:10 המנהלת נואמת, כולם מדברים, האוירה כל כך מתוחה ועצבנית משעמום שאפשר לחתוך את האויר הסרוח מזיעה של הורים רוסים שישבו לידי בסיכין .... ואז!!! ההופעה מתחילה, חברה לא ידעתי שלקרן החרשנית היפה מביוטכנולוגית יש קול של מלאך גוף של פנתרה וריקוד מושחת של ... עזבו הייתי המום! 17 חברה על הבמה שרים ורוקדים בכזאת מקצועיות וההפקה הייתה פשוט ענקית תשואות הקהל הדהדו באויר כמו רעם אדיר שנשמע בכל רחבי ראשל"צ בהחלט ניתן לומר שמדובר בבנות האיכותיות ביותר בראשון, יפייפיות נשים צעירות בשמלות ערב נוצצות והאנדרנלין זורם בדם (או שזה היה הקרלסברג לא יודע)…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by maverick,

ללא מילים:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shibby15,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המנילה שלי ואני חייב עזרה כי אני ממש לא מבין כלום... אני מבין פחות או יותר (פחות) את מהות התפקידים, אבל לא יודע אם הם טובים, מעניינים ואם שולחים הביתה... אז אם אפשר עזרה אני יודה לכולם תודה ענקית מראש בכל אופן, זה מה שקיבלתי: אשכול/ מקצועות: קצונה / שלישות, לוגיסטיקה. הדרכת יחידות השדה/ מפקד כיתת טירונים. תפקידים בחיל חינוך והנוער/ מדריך נוער בסיס, מדריך נועא מרחב. מקצועות המחשב/מפעיל מערכות מחשב, תכניתן. תפקידי מודיעין/ מוד"אל. ואגב, אם מישהו יכול לעזור לי לגלות את הקב"א בהתאם תודה רבה רבה שוב על העזרה רום.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. מאיזה גיל תאוריה ? מאיזה גיל שיעורים ? מאיזה גיל טסט ? גם על אופנוע צריך לדעת על המנוע ? איזה תאוריה יותר קלה ? איך עושים טסט על אופנוע הרי לא יכול להיות לידך מישהו ? מה הגיל שאתה יכול להוציא תרשיון ותהחיל לנהוג בדיוק ? מלווה ?! מותר להרכיב מישהו מאחורה ? בבקשה תענו לי על הכל תודה

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום קיבלתי צו גיוס ל15 יולי. עכשיו אמרו לי שהחודש הזה זה חודש של גיוסים לקרבי!!.. הפרופיל שלי לא גבוה אך הקב"א די גבוה אז זה נראה לא ממש היגיוני.. האם יש צדק בנאמר לי? אנא הבהירו לי את הדברים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iakovl,

איפה ניתן למצוא פרקים של הסדרה בארץ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ככה אם משהו ירצה את הרקע את הערכה וכו' יכול לבקש אני אעלה אותם אני מקווה שגם אתם תעלו את הערכות ואת הרקעים שלכם אם יהיה ביקוש אני מתחיל

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. זו קהילה די מוכרת בחו"ל אבל שכחתי ת'שם שלה, הפורום בצבע כחול כזה, ומדברים שם רק על פלאפונים... למישהו יש מושג על מה אני מדבר? :-\ עריכה: לא משנה, מצאתי

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ice2k,

Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. http://www.juno.dti.ne.jp/~logicp/program/8up/8up.swf ת'אמת באחרון ניחשתי.. ;D

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by R0ck,

Well done, O.Cz!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded

• 15 תגובות
    • 8.8k צפיות
  24. Started by massinvallus,

אל תעשו את זה.

• 15 תגובות
    • 27.3k צפיות
  25. לצערי אין ביכולתי לבוא היום לת"א לראות את מופע הזיקוקים הגדול בארץ אז שאלתי היא האם מישהו יודע איפה ניתן לצפות בהם לייב?עריכה: היה מדהים בסופו של דבר ראיתי בטלוויזיה אני נהניתי

• 15 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.