כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שכשיתקשרו לבית שלי זה יתקשר לפלאפון אחר?? דרך רגב אני מנויי של הוט...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רושם כאן גם מתוך סקרנות וגם מתוך תהייה של ממש. חיפשתי מוצר מבוקש מאוד באיביי - iPhone. מצאתי מודעה. מוכר עם פידבק מדהים - מעל 5000 פידבקים חיוביים. הייתה לו מודעה מפתה (למעשה - יותר מדי מפתה). אבל בגוף ההודעה הופיעה כתובת אימייל ששם ביקש מהקונים לפנות אליו. בקצרה: מדובר ב scammer. מה השאיר אותי המום: - חיפוש אחרי ה item number כעת לא מעלה שום תוצאות ב ebay. - היסטוריית הדפדפן שלי בבירור מראה את הכתובת הבאה ואת מספר הפריט (ראו למטה). - המוכר שלכאורה מכר את ה iphone מתעסק באופן קבוע אך ורק בחלקי חילוף לרכבים. ואני שואל את עצמי - האם הוא פרץ לחשבון ה ebay של המוכר, או שהוא הצליח למצוא חולשה באתר של ebay עצמו (הישג בלתי מבוטל)? - לא נראה לי, אבל חליל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל האחים היהודים שלום !!!! פתחתי לא מזמן עסק למחשבים שירות ותיקונים ( בעיקר שירות ) לא סחר של חלקים . ניתקלתי בבעיה רצינית אם אני זול אני לא מרוויח ואם אני יקר אני לא תחרותי מה לעשות ? ניתקלתי במחירונים שונים באינטרנט למשל : YNET - טכנאי מחשבים: ביקור: 150-100 שקל התקנת מערכת הפעלה: 300-150 שקל התקנת ציוד הקפי: 150-100 שקל לשעה בדיקת מחשב נייד - 100-130 שקלים בדיקת מעבדה: 130-100 שקל החלפת ספק (לא כולל ספק) 100-130 שקלים. ואתר פלוני - http://www.technaipc.co.il/price.php דרך סריקה בגוגל . אני אשמח אם אחד הבכירים בפורום יעזור לי להרכיב מחירון אטרקטיבי של שירות כדי למשוך הרבה לקוחות ! בקשר לחלקים אני יודע מראש שאין לי סיכוי להתחרות עם הגדולים וזה יהיה החלק המשני של העסק…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים (לא כולם) שאינם שומרים לי שם משתמש וסיסמה, כלומר כל פעם שאני נכנס לאתר אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמה חדשים. יש להיות שמשהו בהגדרות לא בסדר? נ.ב. אתר לדוגמא: Lockerz.com
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש כלי לסריקת אתרים, אני צריך להוציא מידע מכמה אתרים בעבר כתבתי סורק מיוחד לאתרים, אבל כרגע אין לי יותר מידי זמן ואני בטוח שיש לא מעט כלים טובים להוצאת מידע מאתרים יש למישהו המלצות טובות על כלים ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מבחינת של מדוזות ואפשרות של שחייה? אפשרי? או שהוא טינופת כזה...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר מתווכח שעה אם חבר שלי הוויכוח הוא ככה: אם נגיד חבר שלי לקח רכב והתחיל לנהוג בלי רישיון ואני יושב לידו, אז אם יעצור אותנו שוטר אז גם הוא יקבל שלילה וגם אני, אבל השלילה שלי תיהיה נמוכה משלו, זה מה שאני אומר. הוא אומר שרק הוא יקבל שלילה. מי צודק? מי טועה? ומה החוק אומר?? אגב רק לידע כללי אף אחד לא מתכוון לקחת רכב של אף אחד וליסוע לשום מקום אוקי? זו סתם שאלה.
-
- 43 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל הקוראים ! זה שנה שאני כותב על דפים של פורום אלו אך היום הזה הוא השמח בהם - היום נודע לי שהתקבלתי לאוניברסיטת תל אביב ללימודי הנדסת אלקטרוניקה וחשמל, מה שגורר את שיחרורי המוקדם מצהל (כחודש לפני השיחרור המקורי). יתר על כן אני שמח לציין שמחליפי בתפקיד הוא חבר בפורום זה והוא מוכר לכם בתור BigDickBastard. על כן רציתי לברך מעל דפי הפורום את מחליפי בתפקיד בברכת בהצלחה ! ולעצמי גם. דן א.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תנו שמות של שירים טובים בסגנון ראפ\היפ הופ\טראנסים החל מסקאזי עד 50 CENT .. .. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
אשמח לדעות בעיקר של כאלו אשר למדו/לומדים פיזיקה. האם ניתן למצוא עבודה שאינה בהוראה עם תואר ראשון? האם כדאי ללכת למסלול של תואר כפול עם הנדסת חשמל? האם יש אוניברסיטה מומלצת, או שכולן פחות או יותר אותו הדבר? (מתלבט בין בן-גוריון לאת"א, גר בבאר שבע) האם יש למישהו תובנות נוספות בנושא באופן כללי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל דף בפורומים לוקח יותר מדי זמן לעלות גם אצלכם? [בב"ל + הוט, 5Mb/512kb]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתם חייבים לקרוא את זה, זה כתבה מהיום. או יותר נכון מגליון יוני של pc magazin. :-[ זה פשוט הזוי. החברה עישנו משהו לא חוקי לפני זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563556,00.html כנראה לקחו כתבה מהעיתון הלועזי ותירגמו מילה במילה. אבל עדיין... על מה הם מדברים. איזה שידרוג ואיזה נעליים. זה יישן את המחשב שלי (והוא באמת קצת ישן)
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני כנראה בתהליכי הקמת אתר ואני מחפש את ההוסטינג הכי טוב שאפשר למצוא בישראל מבחינת תשלום\אמינות ראיתי כל מיני webgate.co.il ועוד השאלה היא - מה הכי טוב? (למישהו יש תושבה לזה?) ואם לא- אז למישהו יש המלצות לתת לגבי חברות כאלה או אחרות- יתקבלו בברכה אני מחפש שרת שיתמוף ב MYSQL ו PHP , ככה שזה לא משנה אם זה שרת לינוקס או WINDOWS תודה רבה רועי
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-