כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרגע אומנות לחימה שימושית שאוכל לעסוק בה. הייתי כבר בהאבקות ולא אהבתי את זה. מה שאני מחפש חייב להיות משהו עמוק (מבחינת טכניקות והיבטים, כמו נינג'יטסו שברמות הגבוהות שלה מתמקדת על nerve strikes) ומשהו פרקטי (כמו קרב מגע). כמובן שאין דבר כזה "האומנות האולטימטיבית" אבל אשמח לקבל הצעות... נ.ב: היא צריכה להיות בדרום
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקלוט את השידור של המשחק הזה בלווין (לא יס או הוט)? כי אני ממש ממש ממש רוצה לראות את המשחק הזה תודה על העזרה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא אני לא טועה, לא Computex, אני מדבר על המקבילה הישראלית (או שלא) לתערוכת Computex... מישהו הולך לשמה?? אתם יכולים להצטרף ב www.stier.co.il בחינם (אם אתם באים ללא הרשמה זה עולה 30 ש"ח, ככה זה חינם). בקיצור אני הולך, ומקווה לגלות תגליות חדשות בנושאי המחשבים (אולי nVidia תכריז על הNV36??)
-
היי, אני גר ברעננה ולומד בשנקר (רמת גן). אני שוקל לרכוש קטנוע- כאשר כמובן המגבלה העיקרית היא עלות ראשונית ועלות תחזוקה. הבנתי שאפשר לצאת עם קטנועי 125 נורמלים אל מחוץ לעיר- האם מישהו פה יודע איזה דגמים? איזה קטנועים נורמלים משומשים במחירים זולים אפשר לקנות? מה נחשב גיל של קטנוע משומש סביר? כמה זה יעלה? כמה עולה תחזוקה? בקיצר- אין לי שמץ של מושג בקטנועים. ממש כלום. כל מידע יתקבל בברכה. תודה !!!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקטע עם פאמלה אנדרסון, בסוף, זה הייה אמיתי?
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם תוכלו גם להוסיף באיזה גיל התחלתם להשתמש ... במחשב כמובן.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.bursaking.co.il זהו משחק שנותנים לך 100000 שקל וירטואלים ואתה אמור להשקיע בבורסה עוד שנה יבדקו למי יש תתשואה הכי גבוהה והוא יקבל 100000 שקל אמיתים אני אישית לא מבין בזה כלום אבל בחרתי לפי שמות בנתים הפסדתי רק 40 שקל חפיף נראה כיף... כל אחד מוזמן להגיד במה הוא השקיע ================================== http://planet.nana.co.il/Tar2003/bursa.jpg
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
TechTV נקנתה ע"י רשת מתחרה (G4) וכל הצוות פוטר !!! קישור לידיעה http://leo.typepad.com/tlr/2004/05/comcast_fires_t.html
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה נכון שסיגריות עוזרות לכאב בטן? או שזה סתם עוד בולשיט
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נגיד עם קולה קפואה במקפיא אני עוד יכול להבין קצת כי זה עם גזים וזה יותר מסובך חח אבל מה עם נסטי? מה שקופא בעצם זה המיץ איך בעצם כשזה עובר מצב צבירה חזרה לנוזל כאילו נוספו יותר מים? הרי מה שקפא זה בדיוק מה שהיה בבקבוק ולא יותר (בקבוק חדש כמובן וסגור) מה גורם לזה ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה דעתכם??? האמריקאים החארות האלה... לא יכלו לתרום לנו 10-20 כאלה?!?! חחח ;D
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חג שמח אז בהשראת לייפהאקר (לינק) שלקחו את ההשראה של מהסט תמונות הזה (לינק) אני רוצה להכין גם מעמד לפטופ ממגש דפים שולחני שכזה. (תמונה למי שאין כח ללחוץ על לינקים) למה? כי זה גם מגביה את הלפטופ כך שלא צריך להסתכל עליו למטה (עכבר ומקלדת מחוברים חיצונית) גם מאוורר אותו מלמטה ונותן לך הרגשה שקרית שכזו שהוא מאריך חיים גם יעיל מבחינת מקום לאחסן דפים שבתהליך עיבוד או צריך לטפל בהם (ברוח GTD כמובן, אחרת מה הייתי עושה בלייפהאקר) אז עכשיו הבעיה שלי היא למצוא דבר כזה. הסתובבתי קצת בקרביץ ואופיס דיפו והדבר הכי קרוב שמצאתי היה זה: שהוא קצת בעייתי גם בגלל שלמעלה יש את הזה (ניתן להוציא אותו בהברגה, אך אין לי מושג בקשר ליציבות אחרי זה) וגם כי הוא מקומר בקצוות ואם הלפטופ שלך ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עד מחר לבחור בין 2 התשתיות...] אני מקבל מהעבודה אינטרנט חינם מה כדאי לקחת? בבזק גם אני מקבל ראוטר נורמלי של DLINK ובהוט ההוטבוקס עם מלא בעיות..
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה לשרטוט פרבולה, כאשר אני מעתיק את המשואאה והיא תסרטט אותה. ונא לא לתת לי קישור "GOOGLE S YOUR FRIEND".
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל הקוראים ! זה שנה שאני כותב על דפים של פורום אלו אך היום הזה הוא השמח בהם - היום נודע לי שהתקבלתי לאוניברסיטת תל אביב ללימודי הנדסת אלקטרוניקה וחשמל, מה שגורר את שיחרורי המוקדם מצהל (כחודש לפני השיחרור המקורי). יתר על כן אני שמח לציין שמחליפי בתפקיד הוא חבר בפורום זה והוא מוכר לכם בתור BigDickBastard. על כן רציתי לברך מעל דפי הפורום את מחליפי בתפקיד בברכת בהצלחה ! ולעצמי גם. דן א.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רציתי לדעת באיזה יום חוזרים ללימודים לא שאני מצפה לזה אלא להיפך אבל בבקשה תעזרו כדי שאני ידע ;D תודה מראש Turbo GT
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-