כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב. אז שאלתי היא ''קצת'' מגוכחת,אבל היא ממש מעניינת אותי. אם אני מחדיר פלדת אל חלד ליד,היא יכולה לגרום לי לצרות כלשהם? (אל תדאגו חברי הפורום,אני הולך להישאר עמכם זמן רב ) [לצערם של רבים מחברי הפורום]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרווחתי לפני כמה שעות 60$ בתור עבודה קטנה בעיצוב, ולטעמי אין שום סיבה להעביר את הכסף לארץ. אני רוצה לקנות איתו משהו באינטרנט, הבעיה היא שאין לי פשוט מושג מה. אני חולה על דברים צבאיים ואולי גם איזה ג'אדג'ט נחמד ששווה את הכסף. יש למישהו המלצות?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול את כל אלו שהוציאו אזרחות גרמנית מה הקריטריונים? אבא שלי אמנם לא יליד גרמניה, אך גר שם בתור ילד מגיל 7 עד גיל 25. והוא בעל אזרחות גרמנית. הוא אמר לי שהיא לא בתוקף, ושהוא צריך לחדש אותה. גם לסבא וסבתא ז"ל מצד אבא היה אזרחות גרמנית. שניהם גרו ונפטרו בגרמניה. השאלה היא, האם יש סיכוי שאני ואחיי זכאים לאזרחות? ואם כן יש פה מישהו שעבר את התהליך של הוצאת אזרחות גרמנית- אירופאית, ויכול להגיד איך מתנהל העניין? האם מדובר בסכומים מאוד גדולים של כסף? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת אור על התהליך. תודה רבה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שמעתי מאנשים שיש אפשרות כזאת , יש דברים בגו ? אני רוצה ( אחותי יותר נכון ... לא חשוב .. ) לגשת לבחינה אבל מאחר והמגן יחסית נמוך לוותר עליו כבר מראש ולהבחן .. מישהו מכיר ? שמע \ יודע ..... תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולנו מכירים את ההבדלים בין התרבויות, אבל זה גם משפיע על השפה הקולקלת של חלק מהישראלים, יצא לי להתקל כבר באנשיים שטוענו שהם רוצים:"hard egg" או לאחר שיחה עם ידידי ששמע שמישהו רוצה:"eye egg" (הידועה יותר כsunny-side-up) האם אתם מכירים עוד שיבושים משעשעים?
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בחורף שעבר השלמתי מתמטיקה וספרות, ובקיץ הזה אני אגש להרשמה מאוחרת לבגרות בתנ"ך שתתקיים ב-6 ביוני. השאלה היא אם 13 ימים יספיקו ללמידה מתוך מיקודית, שתביא לי ציון של 90+? את הבגרות האחרונה עשיתי לפני כמה שנים, בלי ללמוד בכלל, ועברתי על הגבול 55. אם כן, המיקודית של רכס מומלצת? אין לי דרך להשיג סיכומים וכו' מתלמידים. מבחינת המיקוד, שמתי לב שיש שני נושאי חובה די גדולים, ועוד כמה נושאי חתך. מה הכוונה בנושאי חתך? מתוך שלושת הנושאים האלה, אני יכול לבחור רק אחד וללמוד אותו בלבד?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר ששמעתי תלונות בנושא מחברים ומשפחה, החלטתי להרים את הכפפה ולפתח תוכנה שאמורה להקל על נושא סנכרון ועריכת רינגטונים\סמסטונים לאייפון. ניתן להורידה כאן: http://zyskind.blogspot.com מה היתרונות הגדולים בתוכנה כזאת? בעיקר נוחות ופשטות והעובדה שהכל מרוכז במקום אחד ובחינם. אם נרחיב קצת יותר: ממשק נוח שמאפשר גרירה וטעינה מהירה של קבצים רבים בפורמטים שונים. ההמרה מתבצעת אוטומטית. סנכרון אלחוטי ועם כל מחשב, ללא תלות באייטונס (מתבסס על ssh, הערה בסוף). עורך מוזיקה מובנה, בדומה לאתרים רבים אך כמובן שבלי פרסומות ובלי המתנות מיותרות של מחזורי שרת-לקוח והעלאת קבצים. אפשרות להחליף בקלות צלילי SMS. התוכנה גם שומרת גיבוי ומאפשרת לחזור לצליל המקורי. אין …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט לי מה זה בדיוק התפקיד הזה ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את מתחרה ה-NUC החדש של חברת ECS - מחשב מיני תקציבי במיוחד שמקווה לקרוץ לקהל משתמשים רחב לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם זה אמיתי זה מדהים כלב שהציל תינוק ולקח אותו למקום ישוב אחרי שהאמא השליכה את התינוק שמעתי שזה הגיע מירדן הסיפור אם מישהו יכול לתת קישור אני אשמח תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה החלה לי בעייה עם האתר יוטיוב: במהלך צפייה בסירטון כלשהו, פתאום הוא נקטע באמצע, התצוגה נעלמת ומתחלפת בשגיאה: מה הסיבה לכך (ספק: בזק בינלאומי, תשתית: הוט)?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/540090-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-HTPC-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A9-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99#.UuVXzhD8JhE היום הגיע המחשב. אישתי קיבלה אותו מהשליח הבוקר, אני הגעתי הערב, פתחתי החבילה ונוכחתי לגלות את הנזקים הללו: https://dl.dropboxusercontent.com/u/8252022/2014-01-26%2020.21.27.jpg https://www.dropbox.com/s/ngd0lj9fbpogrwq/2014-01-26%2020.22.04.jpg לדעתכם, מה עלי לעשות? איך להתנהל מול החנות כרגע? מה לגבי חלקים מכאנים שיכלו לקבל זעזוע מהמכה כגון הארד דיסק ו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיה אני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיק זה היה אקדח אך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפה שהבאתי מהבית אני מבקש מהמלצר העילג מים חמים וכוס זכוכית הוא לא הבין אותי כל כך אמרתי לו Glass now התחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעק Glassnos אמרתי לו כן כן גלסנוס חשבתי שכך אומרים כוס ברוסית פתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משם הגענו למקום עם ריח מסריח של נקניק שהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים לי גלסנוס גלסנוס אמרתי כן כן כמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שוב yes yes ואז הם מלמלו משהו על איזה נשיא אמרתי למה …
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-