כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מה הדרך הכי מהירה להגיע מכיוון צפון? איך אני מגיע מתחנת רכבת בת גלים למרכזית שם ואיזה קו מגיע לבית חולים? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום אנשים! המשפחה, בדרבון שלי, מעוניינת להפוך את הבית לקצת יותר חכם.. לכן פניתי אליכם לעזרה.. (בפורום הזה, כי פורום טכנולוגיה ירד מהפרק אחרי שהבנתי שזה פורום סוף-העולם-זה-מחר) בנימה אופטימית זו, אשאל - האם אתם מכירים טכנולוגיות לבית חכם? בעיקרון אני רוצה לשלוט במפסקים (של אורות, של תריסים חשמליים, של החנייה, של הדוד החשמלי), להפיץ מדיה (סרטי HD ומוזיקה) לטלוויזיות בבית, לשלוט באינטרקום של הדלת כניסה, ואם אתם מכירים עוד דברים שיכולים להקל זה יהיה נחמד.. התכנית זה שיהיה מחשב שיטפל בזה ביחד עם שלט שאני או אקנה (הרמוני, למשל..) או טאבלט קטן עם מסך מגע שאתקין עליו תוכנה כלשהיא... ובגלל שהמחשבים בבית לא משהו, הייתי רוצה לדעת אם כמו שמזרימים סרטים אפשר להזרים משחקים, הבנתי שטכנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע ממשפחה מתי מחר מתחילה התפילה (שחרית ליום חג?) ומתי השופר? לצערי לא הספקתי להתעדכן.. |:
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דילים וכל זה למלונות באילת ועל איזה מלון אתם ממליצים לנסוע עם חברים? משהו כזה ב700 שקל סוף שבוע לבן אדם. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם. השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ערב טוב, אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה). לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
To make a long story short: אני יוצא עם מישהי ואני רוצה לקחת אותה לבית קפה על הים(תל-אביב). בהתחלה חשבתי על "שלוותא" אבל חבר שלי אמר לי שמ 19:00 בערך לא מכניסים לשם מתחת לגיל 18 אלא באישור הורים או משהו בסגנון.... אז, מישהו יכול לשפוך אור על המדיניות המוזרה הנ"ל, או פשוט להמליץ על בית קפה אחר על הים? איכות האוכל/שתייה לא כ"כ חשובה, רק שלא נקיא. בעיקר חשובה האווירה, אני רוצה מקום שקט שיהיה אפשר לדבר ולא יהיו טראנסים מסריחים או משהו בסגנון שיטחן את המוח ולא נוכל לשמוע אחד את השני. אם ממש ליד הבית קפה יש גישה לחוף כך שנוכל לטייל לאורכו אח"כ, אז בונוס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בהרצליה חח :lol: http://www.one.co.il/Cat/Extra/Glitch.aspx?id=17957&tableid=0 http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=17954&tableid=0
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מגיע עם טאקן מקורי. מגיע עם צ'יפ לצרובים. עם כל הכבלים שהגיעו באריזה. כרטיס זיכרון. שלט מקורי רוטט. ועוד שלט לא מקורי.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-