עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, יש לי חבר שעושה טיול בחו"ל. בדרך חזרה הוא מעוניין לקנות מחשב שולחני (חלקים של מחשב מאתר newegg). האם יש למישהו נסיון עם זה? מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? יש מכס על חלקי מחשב? יש מיסים אחרים? כל החלקים האלה, ובמיוחד המארז, יכולים לקחת די הרבה מקום ומשקל. יאפשרו לו להעלות אותם למטען המטוס? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by liiight,

שלום, יש לי ממיר HOT VOD חדש יחסית (לא מצאתי תמונה שלו, אבל קיבלתי אותו לפני חודש, אז אני מאמין שהוא הדגם החדיש ביותר). כרגע הוא מחובר עם RCA לרסיבר. השאלה שלי אם יש טעם לחבר לו את היציאה האופטית לרסיבר, כלומר, האם האני אקבל DOLBY DIGITAL ממנו בסרטים או תכניות מסויימות? השאלה השנייה היא בקשר לשלט. היה לי את השלט הכחול הישן יותר, ואני תכנתתי אותו לשלוט על כל המכשירים. השאלה שלי אם אפשר לתכנת את השלט החדש (http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/259/315.jpg) באותו אופן כמו את הישן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by First Squad,

אתם יודעים אולי מאיפה אפשר להוריד פרקים של סדרות ישראליות? כמו : ישראלים , מסודרים , החיים זה לא הכל וכו'?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by alex.turovsky,

כל השבוע הזה הייתי חולה. מיום ראשון התחיל שיעול קל. יום שני התעוררתי חולה אנוש מת עם: - נזלת - שיעול יבש כואב רצח (כל נשימה עמוקה הייתה גוררת מין "טריגר" של סדרת שיעולים כואבת) - בחילות - סחרחורות - חולשה כללית בכל הגוף - חום 38.5 לא עבדתי כל השבוע ולא מצאתי לעצמי מקום במיטה, צד ימין, צד שמאל, כל צד היה לא נוח והרגשה זוועה של בא לך למות רק להיפטר מהשפעת הזאת. הלכתי לרופא, זה אומר לי "שבוע אתה נח בבית (קיבלתי 5 ימי מחלה) ומה שאתה כבר עושה, תמשיך עם זה. שלום" :s05: מסתבר שהוא צדק. הבוקר התעוררתי 4 ימים לאחר תחילת הסיוט ואני כמעט בריא למעט חום של 37.0 שאני בטוח שייעלם עד יום ראשון ועם כמעט ללא שיעול. כל שאר התסמינים נעלמו כליל. אז מה עזר לי ? כמה דברים: 1) "דק…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by אליאור15,

היי יאללה כולם להצביע אני רוצה לדעת איזה ספורט הכי שולט אצלכם!!!!!!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום, היום בבוקר חתיכת או חבורת #@!^& גנבו לי את הטלפון (אנדרואיד), המשטרה אומרים שאין להם מה לעשות, נגנב-נגנב, חברת הסלולר אומרים שאיכון המכשיר אמור להיות בידי המשטרה והם לא יכולים לעשות כלום למעט חסימה של הסים (ואיזשהי חסימה של המכשיר דרך האתר)... אילו אפשרויות יש לי ומה הנוהל במקרים כאלו? תודה רבה. נ.ב יש לי הרגשה שהנציגה של חברת הסלולר לא כל כך מבינה, כאשר שאלתי מה בדיוק מבצעת חסימה של המכשיר דרך האתר שלהם היא אמרה שהמכשיר ננעל ולא ניתן להשתמש בו בכלל, מה שלא נראה לי כל כך הגיוני, איך הם יכולים לשלוט במכשיר (ללא שימוש בהתקפה של הזרקת קוד)? יכול להיות שמדובר בחסימת IMEI ואז כל מה שהגנבים צריכים לעשות זה למכור את המכשיר בחו"ל/רשות פלסטינית והמכשיר יעבוד כמו גדול?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by DMaster,

אתמול יצא הוידאו החדש.. היה שווה לחכות. גם ת"א וירושלים שם.. ותלחצו watch in high quality למטה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. ואם יש לכם מושג מאיפה קונים וכמה זה עולה אז תודה רבה. הידיים שלי נגמרות בכל פעם שצריך לסחוט 5 תפוזים. חייב דחוף מכונה או מכשיר שמקלים על העבודה. ולא, אל תציעו מסחטה חשמלית כי זה בדיוק אותו דבר כמו המסחטה הרגילה וזה ממש גרוע. היה לי אחד כזה בעבר. זה בקושי סחט וכשהייתי מפעיל כח זה נשבר

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…

10. Started by edeNF,

שלום היום גנבו לי את הV3X היקר שלי מה אני יכול לעשות? התקשרתי לאורנג' וחסמתי אותו ואמא שלי הגישה תלונה במשטרה. רציתי לדעת אם אפשר לאתר אותו איכשהו כי הוא ממש חשוב לי וחסכתי בשבילו הרבה זמן. אם למישהו יש איזה דרך שאני יוכל לאתר אותו אני אשמח מאוד. תודה רבה :-[

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by 114508534,

צהריים טובים, אני מובטל ועשיתי השנה כבר שלוש פעמים מילואים של שבוע כל פעם, תקופה שמסתכמת ב 15 ימים , איך אני מגיש בקשה לקבלת תשלום על ימי המילואים, הבנתי שצריך לפנות לביטוח הלאומי, אשמח לקבל עוד מידע על כך ממי שעשה מילואים וקיבל תשלומים. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by captaincaveman,

המממ...... עוד אידיוט? אני חשבתי שאני יורד על הדביל הזה COOLSPOT :AR15: מפוסי-טיפ, כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by IG,

בוקר טוב. אני מחפש להקות בסגנון של דיו, בלאק סאבאת', ריינבוו, זאפלין ודיפ פרפל שאולי איכשהו פיספסתי... old school הבי מטאל... בלי גראולינג (או איך שלא קוראים לצעקות המעצבנות האלה- סיגנון פנטרה...). חשוב מוסיקה טובה (ולא אלקטרונית!), עם זמר שלא הורס (דוגמאת דיו ועוזי אוסבורן המלך ;D) :ylsuper:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן http://www.online-sweets.co.uk/tubs-of-sweets/haribo-maoam-stripes-fruit-chews-sweets-tub.html אני מחפש את זה בנרות, איפה משיגים כזה בארץ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

השוואתי קצת מחירים מול חנויות, ושמתי לב שהמחירים ברשת זולים משמעותית מול החנויות, השאלה היא האם יש סיכוי שזה בשמים מזוייפים או אפילו מדוללים?? לדוגמא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=385860 הבושם הזה עכשיו ב"מבצע" בסופר פארם והוא עולה 200 שקל, כשפה הוא עולה רק 150.

16. אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by 3pac,

ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by klayton,

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by The-Devil,

אמאל'ה!!!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Zaquwer,

אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by weissby,

אני לא מבין מה זה אומר פעם אחת התסכלתי בKSP על תוכנות והיה 2 נורטון אנטיוירוס 2007 באחד היה תמונה של הCD עצמו וובשני היה ממש תמונה של האריזת קרטון של התוכנה וזה אמרו שזה הretail וזה גם היה יקר יותר.. אז.. מה זה?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני רוצה לקנות פסנתר דיגיטלי, חשבתי לקנות את ה-YAMAHA Claviacord CLP-280 , מה דעתכם עליו? האם יש פסנתר אחד בתווך מחיר זה ומטה [18,000 ש"ח] שהייתם ממליצים עליו? כי בעיקרון התרשמתי מהפסנתר הזה מאוד לטובה מכל מיני פרומים אחרים וסרטונים למניהם, הקונים מרוצים לרוב ומחר אני רוצה לנסוע לכלי זמר לבדוק אותו.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by kostiya,

http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מזגן חלון שהמדחס שלו מאוד רועש, חשבתי לעטוף את המדחס בספוג אקוסטי (ביצים) או להקציף אותו בפוליאוריתן מוקצף. האם הפוליאוריתן יכול לגרום נזק (הרי הוא "יחנוק" את המדחס) ? האם למישהו יש רעיון אחר איך להשתיק את המדחס (ניסיתי להזיז אותו בכל מיני זוויות כדי לראות אם יש השפעה על הרעש, לצערי אין השפעה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים