עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by modgod,

http://atomfilms.shockwave.com/contentPlay/video.jsp?id=timmys_wish&ratingBarExclude=0&preplay=1&brand= :lol: :lol:

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Boomer,

היום קיבלתי את ה-Altec Lansin AVS300 שלי (2.1) בקיצור בהתחלה שמתי את הסאב על מדף מעץ. תוצאה: בקושי שומעים באסים למרות שרואים שהסאב מתאמץ. שמתי אותו בפינה של קיר, הבדל גדול. אבל זה עדיין נראה לי קצת מוזר שהסאב הזה יותר חלש מהסאב של ה-PCworks 2.1... אז אולי אני לא ממקם אותו נכון או משהו כזה. כי כרגע הוא יחסית רחוק מהמחשב. כשאני לא נמצא בין שני הרמקולים הקטנים הסאב נשמע חזק מאוד, אבל ברגע שאני מתיישב על הכסא ואני נמצא מול שני הרמקולים הבאסים "נחלשים" בצורה משמעותית. אז תגידו לי מה המיקום הכי טוב שיכול להיות. ועוד משהו: זה לא יכול להרוס את הסאב כאשר הוא נמצא כל הזמן על העוצמהה הכי גבוהה?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. לי אישית התלקל המאורר שהיה לי תלוי על הקיר ועכשיו קניתי מאורר ריצפתי שלא שווה ת'חת. ולשכנע אתם ההורים לקנות מזגן קטן לחדר לא יעזור. וגם להפעיל מזגן גם ככה יקר כל הזמן.

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  4. בשעה טובה, נזרק לו הפנטיום 4 הותיק שהחזיק אותי תקופה לא רעה, והוא מפנה את מקומו למען מערכת מתקדמת. המחשב נקנה והורכב ביום שישי, חייבל ציין שמעולם לא לקח לי כל כך הרבה זמן להרכיב מערכת, השקעתי ביותר הפעם זה המפרט: Intel Core i5 750 @ Stock w/ Scythe Yasya Asus P7P55D EVO 2x2GB G.Skill ECO Edition DDR III 1600Mhz Intel 40GB SSD X25-V Sata II 2.5'' SSDSA2MP040G2R5 Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II ST31000528AS Zotac GTX470 1280MB LG DVD±RW GH22LS50 x22 CoolerMaster CM 690 II Plus S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1600 RPM SeaSonic 750W Gold X-Series זה לפני שהתחלנו להרכיב: וזה התוצאה הסופית: וכל מה שהיה בין לבין ניתן למצוא כאן: http://www.facebook.com/album.ph…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי נשאר לי עוד בדיוק יום אחד להיות חייל בשירות סדיר, וחשבתי לנצל את הצבא עד תום... לפי מה שאני יודע\זוכר, ברשת ריקושט מוכרים את נעלי Salomon, ויש הנחה כלשהיא לחיילים, אני צודק ? בכל מקרה, יש לי בעיה עקרונית עם קניה ממקומות כאלה... מישהו מכיר מקום אחר שניתן לקנות בו את הנעליים הנ"ל ? או אולי המלצות לנעליים אחרות? ברמת העיקרון אני מחפש נעלי "הרים" (אני לא מחפש "נעליי ספורט", אבל אין לי התנגדות לנעליים שנחשבות לספורט אבל מסיביות יותר ולא עדינות כל-כך) שיהיו נוחות גם להליכה ממושכת..

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by kinggil,

עוד כמה ימים אני נוסע לשבוע ל איטליה, למקומות בשם קאפרי,פוזיטינו,רומא, ועוד כל מיני מקומות שאני לא זוכר. תמונות יגיעו

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by ccc,

הם לא עונים לי 3 ימים בטלפון, אין ביכולתם לענות כרגע.... לא מחזירים תשובה..... האם הם נסגרו ? תודה

11. בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. עד כמה שידוע לי עם רשיון לרכב פרטי ניתן לנסוע גם בטנדרים די גדולים. איזה משקפופר שמנמן נסע בטנדר ענקי סחור(אלדן) והיה גיבור גדול מול המכונית הפרטית שלי אז הוא גם עקף אותי וגם ניכנס לנתיב שלי וכמעט דחף אותי. השאלה היא האם מתייחסים לרכב כזה גדול אותו הדבר מבחינת ביטוח ותאונות? זה נראה לי אבסורד. צריך אוליי עוד דרגה של רישיון נהיגה, אבל אני יודע שזה כנראה הולך לפי שאר העולם. נניח ויש לי מצלמות ברכב ועדויות שהאשמה היא של הנהג השני, ונניח שהעורך לא שקרן מוצלח מדי והשופטת לא שקרנית ורמאית בעצמה כמו רוב השופטים במקרים של תאונות דרכים. האם במקרה כזה אפשר להוכיח שהבן אדם השני אשם או שזה תמיד יגיע לעסקת טיעון תוך חצי שעה כי לשופטים אין בכלל כח להתעסק בזה אלא אם כן יש…

14. Started by E.A,

יש לי הסמכת CCNA של סיסקו. בעל פרופיל קרבי 97 מתגייס בעוד כמה חודשים, האם ניתן לעשות משהו או להשתלב בקורס במודיעין?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. Started by watch out,

אני לומד תחום לימודים במחשבים שמתי לב שאם אני קורא טקסטים כמו חוברת או ספר, לאחר שבוע שאני קורא את החוברת שוב רוב החומר שזכרתי נמחק לי מהראש ההרגשה שאני חי איתה זמן ארוך אני קורא מידע כלשהו ושאני חוזר לקרוא אותו שוב זה כמו פעם ראשונה שאני קורא את אותו מידע לא פשוט לחיות שאני צריך לקרוא ולקרוא בשביל לזכור דברים האם יש משהו שיכול לעזור לזכור טוב יותר ? מישהו מהפורום גם מכיר את ההרגשה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. סיימתי לראות את הסרט ואני לא מבין כלום מישהו יכול להסביר לי מה קרה?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם , אז ככה : רציתי אזעקה חכמה וטובה לבית , אז התפטתי כמו כולם למוקד הזה שמציע "אזעקה חכמה לבית" ופשוט נפלתי בפח איתם! ממועד ההתקנה ראיתי שהם לא מקצועים הטכנאים שלהם לא מבינים בכלום , האזעקה גם לא שווה כלום , הנה כמה דוגמאות לפני שדורכים את האזעקה: יש רמקול שצועק בכל הבית "דריכה מלאה" ואמרו לי שאי אפשר לבטל את זה במוקד, אחרי איום על התנתקות זה בוטל מאחד הטכנאים.... רק תבינו כמה חוסר אמינות יש שם ועוד נפילה בפח גם למוקד הזה אין סייר ... בקיצור אל תתחברו אליהם על הפנים... התחייבתי גם ל3 שנים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by D-M-X,

של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=47823

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by kostiya,

http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חברה מישהו יכול לגיד לי כמה משפיע המחשב הנייד אם שמים אותו על הברכיים לאשכים של הגבר..שמעתי שזה מזיק המון מבחינתי....כשאר אני שם אותו על הברכיים אני מתחיל להרגיש כאבים נוראיים....מישהו יכול לתת הסבר מפורט ?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Satlan,

השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מי ינצח לדעתכם?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכל חברי הפורום. לאחרונה רכשתי טלויזיה של HAIER 42'' FHD. אני לא מנוי של חברת הוט או יס ולכן איכות הצפיה דרך הכבל הפשוט היא גרועה לחלוטין. רציתי לשאול מה בעצם אפשר לעשות עם המערכת שנקראת HTPC הבנתי שעם המערכת אפשר לצפות בסרטים וכו'. אז האם זה אפשרי לחבר את הכבל הפשוט של הכבלים לHTPC וממנו לטלויזיה בעזרת כבל HD למשל? כמו כן אשמח לשמוע על עוד ממירים שבעזרתם אפשר לחבר כבל כבלים רגיל ולחבר את הממיר לTV בכבל HD(אני מתכוון לממיר רגיל שמוכרים בחנויות לא של יס או הוט). שאלה האחרונה שלי היא לגבי החנות SKYPC האם החנות מומלצת לקניה ואין חשש של אי מימוש האחריות במקרה של נזק? העניין הוא שהחנות בכלל לא קרובה אלי, לכן זוהי בעיה ואני רוצה לשמוע על אנשים שקנו משם ומרוצים מהשרות. בתוד…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים