עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by esaly,

אנשים!!! מישהו מכיר את אתרי הPROFIT האלה שאתה נרשם אליהם, פותח חשבון בPAYPAL והם שולחים לך פרסומות, כל שאתה צריך זה לפתוח את החלונות של הפרסומות והם שולחים לך קרדיטים של כסף לחשבון, ברגע שאתה מגיע לסכום מסויים, הם שולחים צ'ק הבייתה.. מישהו מכיר את הדברים האלה? זה עובד? מישהו קיבל כסף פעם מדבר כזה? אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by aleXtazi,

אצלי רשום ברישיון נדרש מלווה עד ה 24/04/07 עכשיו השאלה היא כזאת..זה ניגמר ואז ב 24 אני יכול לסוע בלי מלווה? או שזה כולל את 24 אני קצת מבולבל כי לפי הדבר הזה ששמים בפורמים וזה מראה כמה ימים נישאר אם לשים אותו תאריך של היום נגיד רשום שם שכאילו זה ניגמר אבל שמעתי שזה כולל וככה אני כאילו מסתכן ועובר על החוק שאם אני יסע באותו יום למישהו יש תשובה?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  3. שלום למשל יש לי משקפת שהיא 10X90, מה אומר ה 90?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. כמו YOU SENT IT רק אתר אחר. (אני מנסה לשלוח קובץ ששוקל 70 מגה, ומסתבר שכל קובץ ששוקל מעל ל-20 מגה מותנה ברישום לאתר). תודה.

5. אהלן, יש לי יום חמישי הקרוב ראיון אישי שבו אני נדרש להביא אישור על אי עוורון צבעים. הבעיה שממכבי שירותי בריאות נותנים לי תור מהיום עד שבועיים הבאים וככה זה, כבר מלפני שבועיים. תור זה לא מהיום למחר, אז איך אני יכול להוציא אישור שכזה? אני רק צריך אישור שאני לא עיוור צבעים, לא בדיקה ולא שום דבר. אמרו לי אופטימטריסט גם אפשרי אבל מה זה ואיפה זה? זקוק לתשובה בדחיפות... תודה!

• 5 תגובות
    • 11k צפיות
  6. אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Holy,

איך להדפיס בצבע לבן על שקף?

8. Started by R0ck,

נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Iko89,

האם מישהו מכיר חנות הידרו (דברים כמו אדמה, תאורה, דשן מערכות השקיה וכאלה לצמחים) בחיפה ?

• 23 תגובות
    • 5k צפיות
  10. קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by exercise,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521127,00.html

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות צורב היום, ואני זוכר שזה מה שהיה כתוב על הצורב מאחור..

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. קודם כל נתחיל בשיעור לשון קצר: אף על פי שלרובנו לא איכפת, האקדמיה ללשון החליטה שאסור להשתמש בצירוף במידה ו או במידה ש בתור מילת תנאי (ותודה למשרד החינוך שמכריח אותי לדעת את זה), אלא רק כאשר מתארים כמות. עכשיו החלק המשעשע, במבחנים הפסיכוטכניים של הצבא בודקים ידע לשוני, תקינות לשונית, שימוש במילים גבוהות וכו', אך נתקלתי בהוראות של המבחן במילת הקישור "במידה ש" בתור תנאי מספר רב של פעמים. עכשיו, בדרך כלל לא היה אכפת לי, וגם רואים את הטעות הזאת בהרבה מאוד מקומות, גם במקומות שמכבדים את עצמם, אבל אם הם בודקים את הידע שלי בלשון, לא מן הראוי שההוראות שלהם יהיו כתובות בעברית תקינה? ואל תגידו לי שזה חוק שאף אחד לא מכיר, משרד החינוך מכריח אותי ללמוד את זה אז הצבא גם אמור לדעת את זה. …

• 33 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by JUNGLE,

נגיד ויש לרכת 5 קרונות.... אני אומר הרביעי ככה תהיה מכוסה גם מפגיעה מאחורה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070502-student-creates-counter-strike-map-gets-kicked-out-of-school.html

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by UltraWaveMUSA,

איפה אני מוצא דילים לבתי מלון באילת? הכוונה רק חמישה כוכבים [קלאב הוטל וכאלה] ואיפה אני מוצא גם טיסות זולות לאילת? תודה מראש וחופשה נעימה. נ.ב. באיזה תאריך יש את העיר האדומה השנה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. מחפש לקנות ג'ינסים של דיזל אני ועוד כמה חברים וידידות מחפשים לעשות קניה משותפת של ג'ינסים של דיזל עם יש פה מישהו שיכול להשיג בזול שישאיר פה תמונות של מה שיש לו ואני יצור איתו קשר. בנוסף על כך עם מישהו מוכר נעלי נייק שוקס בזול אוו שעוני דיזל גם מוזמן להשאיר תמונה ומחיר ואני יצור איתו קשר. תודה רבה לכולם. מנהלים לא לכעוס עלי כי אין בטראד זון מקום של בגדים.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by The Dom,

תעבירו את הפתיח ותגלו עד כמה שזה הזוי. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1535111

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

אז ככה, אני וחבר תהינו אם זה אפשרי להיכנס לספריות של אוניברסיטות (אנחנו תלמידי כיתה יא') ובכך להתקדם בחומר ובכלל לקרוא וללמוד על חומר שמעניין אותנו באופן אישי. אוניברסיטת תל אביב? הפתוחה? בן גוריון בבאר שבע\ת"א משהו שמתאים לזה? האם זה אפשרי בכלל? תודה.

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by roadrunner,

http://www.bastard-inc.com/system.html

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by approx,

מישהו יודע מה השם של השיר הזה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?

24. כל מה שאתם צריכים לדעת על התוכנה והאפליקציה שמביאה ים של תכני וידאו למחשב ולסמארטפון שלכם, ללא צורך בתשלום חודשי כבר שנים על גבי שנים שהתוכן המשודר בטלוויזיה (וגם בקולנוע) נצרך גם בפלטפורמות שונות, החל מהמחשב האישי ועד לטלפון הסלולרי שלנו. בתחילת שנות ה-2000 היו אלו בעיקר תכנים מוקלטים או מודלפים שחוקיותם מוטלת בספק עד אסורה. לעומת זאת, בשנים האחרונות אנחנו עדים ליותר ויותר תוכן חוקי לגמרי המועלה לרשת על ידי היוצרים או בהסכמתם, בין אם בחינם או בתשלום – שירותים כגון נטפליקס והולו הם דוגמה, ואפליקציות ודפי ה-VOD למינהם באתרי היוצרים והמשדרים הם אפילו דוגמה יותר טובה. תוכנות כמו Kodi ואחרות, עליהן נדון בהרחבה בכתבה זו, הן הצעד הבא. שנת 2015 – המחשב הפך ל…

• 52 תגובות
    • 21.9k צפיות
  25. Started by Chevy,

Student cuts off penis and tongue after drinking hallucinogenic tea http://www.ananova.com/news/story/sm_822069.html :o :o אאוץ !!! כואב ביותר...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים