כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי ביום שישי האחרון מחשב נייד מ EBAY, המשלוח היה אמור להיות USPS Priority Mail International. אך משום מה המוכר שלח לי את זה דרך USPS express mail international , המשלוח כבר הגיע לישראל.. והוא נמצא במכס בתל-אביב ,, למיון. מצד אחד המוכר היה נחמד.. כאילו ששלח את זה במשלוח מהיר והכול.. מצד שני אני אשלם סתם עמלות מעצבנות , יש טעם לבוא אליו בטענות?.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם במשך תקופה אני עובד על ייצור מארזים בכל מיני גדלים ועיצובים ביניהם שקופים,אלומיניום וכו' מה שמעניין אותי פה זה האם יש איזה שהם זכויות יוצרים לכל הקשור לשיווק מארזים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, זהו לוח ה MSI של הפנטיום 3 ,ה*** של המחשב הישן שלי שלא הפסיק לעשות בעיות, ולבסוף נשרף עקב קצר בספק.! בקיצור החלטתי להיפטר ממנו , והינא הלוח ,יותר נכון מה שנשאר ממנו.! חיסלתי אותו עם פטיש , ורציתי גם לשרוף אותו או לזרוק אותו מהגג, אבל חששתי שלא יכלו לזהות מה זה. ;D ;D www.rc-parts.info/files/97_1104689361.jpg www.rc-parts.info/files/52_1104690337.jpg www.rc-parts.info/files/27_1104690434.jpg www.rc-parts.info/files/16_1104691162.jpg www.rc-parts.info/files/71_1104689472.jpg
-
- 40 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/user/Technion#p/c/5626FD1B3206FE28/0/xKfYI-s9Gxw מי שרוצה לקבל קצת מושג על מה זה חדו"א באקדמיה, מה ההבדל בינה לבין מתמטיקה של תיכון - ובעיקר, למה 5 יח"ל לא יעזרו לכם להבין את החדו"א
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה! אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא... בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true? u beat עזבו שכר מינימום :-X עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/ עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי : עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[ עזבו שהתייחסו אלי כמו…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בגלל שראיתי בכמה תראדים שאמרו שהשירות של זיגזג הוא טוב אז החלטתי לקנות מהם למרות שיצא לי יקר ב60~שקל , השירות מעולה!!! התקשרו אליי כדי לשאול כרטיס אשראי מישהו בשם ארז הרמנו כמה דחקות והוא היה פשוט בנאדם נחמד! שאלתי כמה שאלות והוא ענה לי יפה מאד ובקיצר הכל טוב אצלם ואני אישית התרשמתי! :smoke:
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר חודש וחצי של עבודה קשה ומייזעת[6 וחצי בבוקר עד 4-10 בערב תלוי במצב רוח] בארומה איילון, ו-10 אלף שקל... הגעתי למסקנה שנתקעתי עם עודף עצבני של כסף, וצריך למצוא על מה להוציא אותו...[[[אבא חומד בו]]] הרעיונות שעלו עד כה: קירור גז -> מחכה ל-FEEDME שיחזיר את עצמו משוודיה, ותוך 3 ימים הכל מוכן אופננים -> קונה/אולי בונה CHOPPER קונרו -> אין טעם כרגע, במיוחד שיהיה קירור גז, אולי שהמחיר ייחתך/שהמחשב יישרף נשתדרג אוטו -> לא אופציה להשקיע בבורסה -> ממש לא אופציה, מסכום כזה לא מקבלים כלום קורקינט על מנוע -> בתיכנון מארז חדש -> אפשר לסבול את החרטא שיש כרגע ו.... עד פה נתקעתי...
-
- 38 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם זה אמיתי? שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן. יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו? תודה מראש לכולם.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד שפה חדשה. אני מתלבט בין השפות האלה: גרמנית, צרפתית או איטלקית. כמובן המלצות לשפות אחרות גם באות בחשבון.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהחשבון חשמל שלי בבית מגיע ל 500 ש"ח אפילו שאין לי מזגן בבית, התחלתי לחקור את הבעיה והגעתי לזה ששמתי לב שהמקרר לא עובד בצורה ייעילה (הוא לא לוקח הפסקות בכלל) וגם שמתי לב שהקירור בורח דרך הדלת, הסתכלתי בפנים וראיתי שהציפוי הפנימי שלו באזור הדלת מלא בשברים גדולים וסדקים, חשבתי לאטום את זה עם דבק סלוטייפ אבל אז הבנתי שהוא לא מבודד טמפרטורה והדבק שבו משאיר ריח במקרר שמלא באוכל. כרגע להחליף מקרר זו לא אפשרות בשבילי בגלל שזה יקר מאוד אבל היתי רוצה לתקן את הבעיה שנראה לי דווקא שזו בעיה נפוצה אז חייב להיות חומר בידוד למקררים איפשהו. מישהו מכיר את הבעיה ויכול להפנות אותי לפיתרון או יכול לשלוח אותי למקום שבו אפשר לברר יותר על הבעיה? תודה. תמונה של סדק במקרר: htt…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.pctip.co.il/yabbse/index.php?board=5;action=display;threadid=7642
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מותר להכניס/אסור, מיסוי? יש למישהו מושג? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר לפני מספר דקות כמעט חטפתי התקף לב בגלל זה { מקווה שזה חוקי לפרסם פה} הופיע באחד מהטראקרים הסגורים Recent News 2006-03-31 - Desperate times = desperate measures! Due to the admiral efforts of enforcement agencies such as the MPAA, RIAA, and the lesser-known but equally nasty BREIN; TorrentIt has decided to move with the times. It's either go legal, or go down. So, as soon as we've made the necessary changes, the site will only be hosting 100% legal content. We know you love the site, so we know you'll love been able to get content you can get at countless other sites here at TiT too. And your ass is clean! Patches, demos, movies and teasers - this will be ou…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מחשב נייד כבר תקופה מסויימת,כל פעם שאני נכנס לאתר אני רואה איזו הצעה מפתה.. מחיר סביר,הבטחה לאספקה תוך יום/יומיים ובכלל,האתר מוכר ואמין בתחומים אחרים.. השאלה אם אפשר לסמוך עליו באמת מבחינת מחירים ומבחינת שירות,אחריות ואמינות? אם יש אנשים שניסו ומוכנים לייעץ אשמח לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את הדגם הנ״ל שומעים בו רק בצד ימין. האוזניות מחוברות היטב . מה הסבירות שמוצר כזה יגיע תקול ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-