עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Ovid,

http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by creative,

יש לי שעון G-SHOCK כבר איזה 3 שנים והרצועה שלו מסריחה רצח!! איך אני גורם לה להיות עם ריח נורמאלי שוב? ניסיתי לנקות עם סבון אבל הריח חזר אחרי כמה ימים...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by DimaX,

זו פשוט אחת המצגות הכי הכי מצחיקות שראיתי! 90% מהשקופיות מצחיקות טילים חובה לראות! תקראו קודם את האנגלית בתמונה ורק אז את מה שכתוב מתחת לתמונה... שני לינקים לאותה מצגת: הראשון ישיר והשני פשוט יציב אך צריך לחכות כמה שניות עד שיופיע הלינק. http://www.fps.co.il/Files/1166480138.pps http://www.mytempdir.com/1122720

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. עברתי טסט ! טסט ראשון ! סוף סוף מהיום אפשר לסוע ולא לשלם על זה 85 שקל ל-40 דקות... עצה שלי, תתרחקו מ"א, לפחות בחצי שנה הקרובה.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אהלן, אף פעם לא הוצאתי ימי מחלה מהעבודה, אבל בזמן האחרון אני עם מגרנות ואני חייב, אי אפשר ללכת לעבוד עם כאלה כאבי ראש תמיד. בכל מקרה, חלק מהאנשים אמרו לי שאפשר להתקשר ולבקש ויתנו, אבל זה נכון? לגבי מכבי. מתי עושים את זה או הולכים לשם, אחרי תום ימי המחלה או לפני כשאני מודיע למעסיק על שאני "חולה"? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אז לפי הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3855241,00.html חלומם של רבים סוף סוף יתגשם ;D מעולם לא הייתי במשחק כדורגל או משהו באיצטדיון רמת גן ורציתי לדעת מה דעתכם ? המחירים הם : לכר הדשא יעמדו על 600-1,200 שקלים ומחירים ליציעים בישיבה יעמדו על 300-600 שקלים. נניח והמחיר לא בעייתי (למרות ש1200 זה שערוריתי אבל אין ברירה כשזה נוגע למטאליקה..) איזה כרטיס כדאי לקנות ? ישיבה או עמידה בדשא ? אני מדבר מבחינת נוחות ראייה של האמנים ולא עפ"י דברים כגון "לחוץ בדשא , אנשים רומסים אותך" וכו .. לא מעניין ולא פרקטי . מקווה לראות אתכם שם

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש לי המון נסיון בתחום, ואני עדיין מתלבט - מה עדיף - להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג (HP או DELL) ? אני צריך לציין שבזמן האחרון חברות המותג (או היבואנים בארץ) מצמצמים את תקופת האחריות, אבל מצד שני, יש הרגשה שתמיד קונים אצלהם דור אחד אחורנית. השאלה האמיתית - האם אפשר לסמוך על הרכבה של מפרט (Best of bread) של כל מיני חלקים ויצרנים, ולקוות למוצר סופי בעל אותה איכות ומינימום תקלות, בדגש גם על נושא הרעש (מחשב XW של HP הפתיע אותי בשקט שלו... כנראה שהמארז איכותי יותר ממארזי המדבקה...)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by miaoo673,

צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Iko89,

חבר שלי הציע לי ליסוע איתו לTLV בסילווסטר אבל אני חושש לבתוליי .. עד כמה נכונים הסיפורים שאונסים שם אנשים בשירותים ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by המפציץ A החמקן,

היום חוגג 17, אז מזל טוב לי ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הלוו אני מחפש חנות מקצועית זולה ואמינה! במרכז ( רמת גן -תל אביב -גבעתיים-בני ברק) אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש ואני רציתי לקנות מIQPC אבל הם מאוד רחוקים לי... (אני גר ברמת גן ) והם באשדוד ואם יקרה משו למחשב למי אני יילך? ועוד כמה שאלות מזה אריזת OEM?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשתף אותכם במשהו שעבדתי אליו קרוב לשנה לכול אלה אני מקווה שזה הפורם שמותר להגיד את זה אם לו אז תעבירו אז ככה לפני שנה בערך הלך לי לעולמו הכרטיס מסך שלי 128mb Geforce 4 Ti4400 של חברת ASUS חברה אני לא צריך לספר לכם את ההרגשה איזה הרגשה מחורבנת שאתה קונה משהו במיטב כספך והוא הולך לך טוב הלכתי לחנות שזה במקרא K...S...P המניא** אני מגיע הם ניסו לבדוק ואמרו לי שמע הלך הכרטיס אין מה לעשות טוב הם בודקים אם יש אחריות ואמורים שמע זה עבר לפני שבוע בדיוק וזהו זה עבוד לך ואני בתור אחד שחושב לו מאוד כרטיס מסך חזק היתי מזה מבואס שאי אפשר לתאר כי קניתי אותו אז בזמנו שהוא עלה 1600 או 1700 אם אני זוכר לנכון טוב לא עזר כמובן כול הויכחים שלי איתם את התחלתי לברר מ…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by DXT,

http://rotter.net/cgi-bin/nor/dcboard.cgi מי שרוצה להרשם שירשם ואולי נצליח להפוך את הפורום ההוא לטיפ טיפה יותר יעיל ופחות ספאמרי... ההרשמה תסגר במוצאי שבת!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by url,

מישהו מכיר אתר טוב לטריילרים מסוג Vob ואני לא מתכוון טריילרים של Thx, dolby digital או dts כי יש לי כבר את כולם אני מתכוון לסרטים אפשר גם אתרי ftp תודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by יואב גולדהורן,

לקראת יום הסיירות, סדרת ניווט, גיבוש וכו' החלטתי שאני צריך שעון. מספיק להסתמך על אחרים שיגידו לי האם עמדנו בזמן ובמשימה! אז מה שעשיתי זה ללכת עם אבא לבחור שעון. WELL, בעל המאה הוא בעל הדעה, וקניתי G-SHOCK שנראה לא רע (אבא רצה לקנות בכלל אדי או סיטיזן, אבל התעקשתי שיהיה גם דיגיטלי כי אני לא מסתדר בכלל עם טיימרים מכאניים). המודל הוא G-313MS-1A, אם זה עוזר למישהו. השעון הוא דיגיטלי ואנלוגי, ויש בו, לפחות ממבט ראשון, את כל מה שאני צריך - סטופר, ספירה לאחור, קל לראות גם בחושך, עמיד ל-200 מטר, ואני חושב שאני אתרגל לעובדה שיושבים לי 60 גרם נוספים על יד שמאל תוך זמן די קצר. השאלה שלי נובעת מהנסיון שיש לי בתחום המחשבים. אם למדתי משהו מההתעסקות ארוכת השנים בנושא, זה שלא כל מה שנרא…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. חח הגיע הזמן שאני אחפש איזה חיה ולשאלה.. אני מחפש שרת אחסון חינמי שלא יהיו בו פרסומות. יש לי כמה שהיו בלי פרסומות, אבל בזמן האחרון החליטו שהם צריכים אותם. זה חשוב לי שזה יהיה בלי פרסומות. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by House M.D.,

שלום לכולם, לאחרונה סיימתי צבא ואני מחפש תחום להתמקצע בו ולהשתלב בעבודה בתחום הזה. אני תמיד אהבתי את תחום החומרה, הרכבתי מחשבים, פתרתי הרבה תקלות חומרה ותוכנה, ועשיתי כל מיני מודים קטנים. מאוד הייתי רוצה לעבוד בתחום. אבל הידע שלי הוא פשוט הנסיון שלי, ועם נסיון כזה לא הולכים לעבוד. אז אני מניח שכדי לעבוד כטכנאי (במקום טוב) אני צריך לעבור קורס או הכשרה. מצד שני, אני לא יודע מה לגבי המשכורת בתחום, ההנחה שלי שהיא לא משכורת מאוד גבוהה אבל אני אשמח לשמוע מהנסיון שלכם והאם כדאי לי בכלל לעבוד בתחום. כמו כן, אילו קורסים עליי לעבור? עד כה עבדתי כנציג שירות של חברות תקשורת, כך שאין לי לצערי גם נסיון מקצועי בתחום שאני רוצה לעבוד בו. תודה ר…

21. Started by Combox,

אהלן חבר'ה, הוטל עליי במסגרת מגמת תקשורות להגיש רעיון לסרט דוקומנטרי בתקשורת. הסרט צריך לעסוק בדמות מסוימת ובתהליך מסוים שהיא עוברת (הסרט יכול להיות גם יום בחיי הדמות אבל פחות מומלץ). אשמח לרעיונות, ואם יש פה מישהו שרוצה שיעשו עליו סרט מוזמן ליצור קשר

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by IG,

שלום לכולם. אחרי העדרות ממש ארוכה נכנסתי לבקר קצת באתר. נחמד לראות את אותם הדבילים מתווכחים על אותן השטויות גם אחרי 10 שנים, ילדים ששנות הלימוד במערכת החינוך לא הועילו ליכולת הביטוי או הכתיב שלהם, עיצוב חדש ומציק מאי פעם לפורום ומילפורד קיוביקל אחד שהוסיף כתב הבהרה בחתימה שלו (מה עשו לך מסכן, יש לי דה-ז'וו לתקופה של PC-TIP) אז- שלום לכולם

23. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים