כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
דרושים משתתפים למחקר בפסיכולוגיה חברתית. המחקר מבוצע דרך המחשב, בלינק הבא: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2hHFC8Uxmym0i3j המחקר אינו מיועד לצמחונים/טבעונים. בבקשה אל תדלגו על הסרטון. תודה רבה לכל המשתתפים.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
במהלך שיטוטים ברשת מצאתי את הגלרייה הזאת, אוסף דגמי מכוניות... אגב, תתפלאו כמה שהמכוניות הקטנות האלה יקרות, יכול להגיע ל-50 שקל למכונית הקטנות, הגדולות בכלל נזק כספי... כאן
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום נגמרה לי ההתחייבות לבב"ל, הם שלחו לי את התנאים שלהם לחידוש העסקה, ואחד התנאים הוא הגבלת ההורדה וההעלאה ל65GB, בתשלום 'קנס' במידה ואחרוג מהנ"ל. [לא בדיוק קנס, תשלום נוסף, מה שמאוד לא מקובל עלי] רציתי לדעת האם יש ספקית שלא תגביל אותי ושהמחירים שלה סבירים? לפני שנה וחצי בב"ל ענתה לקריטריונים האלה, אבל עושה רושם שזה כבר לא המצב. דבר נוסף, אני לא יודע מי אחראי לכך, אבל הייתי מוגדר לחיבור ללא חייגן, בלי לשאול או להודיע לי העבירו אותי לחיבור עם חייגן, כשהתקשרתי לבב"ל הם אמרו לי שהוט אחראים לכך, אין לי מושג למה, למישהו יש הסבר?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברכותיי! זכיתי במקרן DLP ללא נורה (נשרפה ו/או התפוצצה). הדגם- DAVIS Powerbeam VI. המאוורר של הנורה תקין, אם כי הסורגים שלו והפלסטיקה אליה הוא מוברג התעוותו כתוצאה מחום. רציתי לדעת: 1. למה עוד יש ערך כספי במקרן? הבנתי שהשבב הוא החלק היקר במקרן, יחד עם הנורה. 2. מה הן התכונות האופטיות של העדשות במקרן? אני יכול אולי להפיק מהן תועלת... > תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באתר החנות אני לא מצליח לראות את המפה .. אימייל הם לא החזירו לי .. אז הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי איך מגיעים לסניף ksp בגעש . תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
מזל טוב ליוסי המוכר בשם iib על יום הולדתו ה19. מי יתן ויזכה לגדולות
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, בין יתר הזימונים לימי מיון ומבחנים ליחידות שונות בצבא כגון מודיעין ויחידות שונות אחרות קיבלתי היום זימון ליום מיון ומבחנים ליחידות חובלים/צוללות בחיל הים, עכשיו אני אשדודי, ויש כאן נמל לא קטן ורוב הסיכויים שאני אקבל יומיות... לא ידוע לי כלום על חיל הים והייתי מאוד שמח לקבל עצות מאנשים עם נסיון ובעצם לשמוע את דעתכם. הפאנצ' פה הוא שכעקרון אני רציתי מלכתחילה להתגייס לחיל האוויר, אני מרחיב 5 יח"ל מחשבים ואלקטרוניקה, 4 יח"ל מתמטיקה, 5 אנגלית ושאר הירקות בסגנון "בגרות איכותית"... אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם, ללכת על זה, לא ללכת על זה?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקופה ארוכה אני חושב לקנות מכונת גילוח, ולאחרונה ראיתי דיל על המכונה ה-Philips hq7810. האם המכשיר שווה את ה250 שקל? אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון. איך היא מתמודדת עם זיפים קשים? ניקוי? אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. תודה מראש LEON
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=471713 קצת גוגל העלה את זה. חשבתי שזה יהיה שימושי לעוד אנשים פה. תבלו
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מזגן תדיראן 2.5 כס עילי המזגן עובד מעולה אבל אם נניח הפעלתי אותו לדוגמא על 25 מעלות ברגע שהמזגן מגיע לטמפרטורה הרצויה לא רק המדחס נכבה אלא גם היחידה הפנימית. התאורת בקרה דולקת אבל המאוורר לא מסתובב ומה שקורה שהרגש (טרמוסטט)נשאר קריר ולוקח זמן לפעמים רבע שעה עד שהמזגן חוזר לפעולה . אציין רק שאם אני מנתק את המדחס ביחידה החיצונית (ניתוק של כל החוטים) אז המאוורר כן עובד אשמח לשמוע רעיונות שלכם! Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
עזבו את כל מה שאומרים על אפקט החממה והתחממות כדור הארץ... בתכלס זה רק אני או שהקיץ השנה עוד יותר חם משנה שעברה ? הלחות פשוט מטורפת ! הייתי באיילת לפני שבוע וגם שם חם בטרוף ומזיעים כמו חמורים,לאורך כל שעות היום הייתה שם רוח חמה וחזקה. כבר אין לי כוח לצאת בימי שישי לבלות בגלל כל החום כשאני יודע שאני הולך להזיע שתי דקות אחרי שאני יוצא מהבית... מה מהבית ? מהמקלחת יוצאים וכבר מזיעים ! אני מתגעגע כבר לחורף, תמיד אהבתי יותר את החורף .... מה גם שהחורף אצלנו זה קיץ בלי לחות וכמה ימי גשם נחמדים. הרבה יותר קשה לברוח מהחום מאשר קור שפשוט נעטפים בעוד שכבת בגד. מי בא איתי לאיזה חופשת סקי ?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש איזה תמונה אצלי במחשב ברזולוציה 800 על 800 , שהייתי רוצה להגדיל ולשים על הקיר, זה אפשרי? משהו בגודל... מטר וחצי (אורך) על 70 ס"מ(רוחב) בערך.. אולי אפילו יותר גדול התמונה היא בשחור לבן (עם גוונים כחולים קצת) אז האם הדבר אפשרי ,מבלי לאבד הרבה מאיכות התמונה?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מציג בפניכם שאלה, לא סתם שאלה, שאלה של מוסר. אם ת-י-א-ו-ר-ת-י-ת (סתם אני מדמה לכם תרחיש, אבל סביר להניח לא יקרה) הממשלה מודיעה על הורדת שכר המינימום ל-15 ש"ח, האם לדעתכם המעסיקים מסוגלים להוריד את שכר המינימום ל-15 ש"ח בשעה? כלומר, מה שהם עושים זה אכן חוקי אבל לא עומד בקנה מידה של עבודה שמכבדת את עובדיה מבחינת שכר. נ.ב 1. אני יודע שעכשיו מינימייזר ו-Milford Cubicle הולכים לקפוץ עליי. נ.ב 2. אני יודע ששכר המינימום נקבע לפי 4X% מהשכר הממוצע במשק, אז אל תגידו לי "הם לא יכולים להוריד" כי פשוט נתתי תרחיש מסויים רק כדי לדעת איפה אנו עומדים מבחינת ייחסי עובד-מעסיק.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-