עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Fighter,

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

ניסיתי לבדוק מחירים ברשת אך לא מצאתי אשמח לדעת כמה יעלה כל העסק ומה הזמן הקצר ביותר שבוא אוכל לסיים את כל התהליך ולעלות על הכביש? תודה, סמיון.

4. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אללה יוסטורררר ! היום, כהרגלי, הלכתי לבדוק דואר שלא היה לי זמן לקחת במהלך השבוע ומה ממתין לי ? מכתב חמוד ויפה של ביטוח לאומי שמספר לי את הסיפור הבא ( ממש בקיצור ) : " לאור בדיקה שערכנו, מסתבר שבשנת 2002 , בחודשים X - Y לא עבדת. <- נכון יש לך חוב על סך XXX ובנוסף ריבית + הצמדה ZZZ כך שחובך מסתכם ב YYY כלפי ביטוח לאומי. " " מכיוון שזו ההודעה הראשונה שאנו שולחים לך, נעשה ג'סטה ונמחק לך את הריבית אם יואיל כבודו לשלם את חובו ... מייד !! " WTF ?! בחיים שלי לא קיבלתי דרישת תשלום מביטוח לאומי ... כלשהי ... ולמיטב ידיעתי, כל החובות שלי שולמו במלואם ( לך תוכיח שאין לך אחות ) כוסססססס אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתו !!! מבדיקה מהירה באינטרטנט, מסתבר שזה סיפור נ…

• 56 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by yacovmateo,

שבוע טוב. יש לי מחר צו ראשון ואני לא יודע ברמת העיקרון מה לעשות,אני רוצה להתגייס לאיזה יחידת מחשבים וככל הנראה יהיה לי פרופיל גבוה. מישהו יכול גם לספר לי מה הולך שמה?,מה ישאלו אותי בראיון האישי וכל זה? תודה

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by House M.D.,

למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  8. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. אני צריך לקנות חולצה עם מקדם הגנה, וגם כובע...(הכל בייחד גג400) רק שלא יהיוה מחירי שחיטה S:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שחכתי את הסיסמה שלי בGMAIL יש אפשרות לדעת מה כתוב מאחורי הכוכביות בפיירפוקס?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by nadavshalom12,

פוגע בקבלה למקום עבודה או לא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. פורים הולך ומתקרב, ויהיה נחמד אם יעלו פה הצעות לאלה שעדיין לא יודעים למה להתחפש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד.. ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by danielzy,

נתחיל ב "האם אי פעם מישהו קיבל החזר כספי [לא זיכוי!] מ KSP ?" ביום שישי קניתי מהם עכבר Logitech G500 נניח שמסיבותיי של אני רוצה להחזיר אותו ולקבל את מלא הכסף בחזרה. באתר רשום בין היתר מה מכילה החבילה, ואחד הדברים שרשום שהחבילה מכילה, לא מוכל במוצר עצמו! האם זו עילה מספיקה לקבלת החזר כספי לדעתכם ?

• 31 תגובות
    • 10.6k צפיות
  16. Started by dolev16,

שלום, אני רוצה לרכוש מקרר(ככל הנראה סמסונג) בקרוב ורציתי לקבל המלצות על רשתות חשמל טובות ואמינות עם שירות מצוין באזור פתח תקווה והסביבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by parlov,

אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=T41ZRw45obs

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3848179,00.html הפירסום ב Gizmodo: http://gizmodo.com/5469796/gamings-augmented-reality-future-is-one-terrifying-trip

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. אני רוצה לעשות הזמנה של מחשב נייד בארה"ב לניו יורק ומשם מישהו יביא לי אותו לארץ , אותו בן אדם הוא תושב ישראל והבנתי שאפשר לקבל החזר מע"מ , הבעיה היא שאיך אני מבקש את החשבונית הזאת של ההחזר ? זה מגיע במשלוח ... מישהו יכול לנסח לי ברור באנגלית בקשה לחשבונית החזרת מע"מ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by mawaros,

כמה הייתם לוקחים על ציור סקיצה (או כמה סקיצות) של לוחמים עתיקים, למשל אשורים, יוונים, ישראליים, כמו בתמונה למטה למשל: http://vnmedia.ign.com/screenshots/rota/71198734.jpg (צבע ושחור לבן) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by klayton,

p.s. u will get this joke if you keep up with american politics and have some background info. about famous people WHY DID THE CHICKEN CROSS THE ROAD? BARACK OBAMA: -------------------- The chicken crossed the road because it was time for a CHANGE! The chicken wanted CHANGE! JOHN MC CAIN: ------------------- My friends, that chicken crossed the road because he recognized the need to engage in cooperation and dialogue with all the chickens on the other side of the road. HILLARY CLINTON: ---------------------- When I was First Lady, I personally helped that chicken to cross the road. This experience makes me uniquely qualified to ensure that every chicken in this country ge…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by טל קורקוס,

שנים אני סובל מאינטרנט איטי עברתי את כל הספקים שיש החלפתי מחשבים , באו אלי טכנאים סוג B מבזק ( אני אצלם אותם ואפרסם ב TUBE ) שתראו את הרמה שלהם , ו 018 החזירו לי את החיוך ;D . 012 - מהירות משחקת " עומס " , שירות מזעזע שעולה כסף לא 1800 , אבל המנהלת שם הייתה דיי אדיבה למרות שהתישו אותי עד לניתוק . 014 - תמיד עמוס מהירות דיי מזעזעת , שירות אדיב אבל התוכן של השירות הטכני דיי שקרי , מאשימים את בזק " הם אשמים " . 017 - שירות לקוחות פשוט ביזיון . 013 - עברתי בגלל המחיר הגבוה ( לפני שהיה איחוד עם נטוויזן ) 018 - מרגישים הבדל משמעותי האתרים עובדים חלק יותר , אין בופרינג ממש כיף , והמהירות גלישה יציבה , מחיר מעולה 33 ש"ח 2.5M ללא התחייבות ! ואמרו לי שתמיכה טכנית זה חינם ! לא כמו …

24. http://www.mako.co.il/music-Magazine/specials/Article-08a0d4a09b8b621006.htm&sCh=bdef4036e3f14210&pId=786102762 השיר "יסמין"? אהבתם אותו? את "יסמין" כתב והלחין אחד מחברי להקת "הפיל הכחול" האשקלונית לירון אטיה, על חברתו יסמין זמרסקי, יחד עם חבר אחר בהרכב, דניאל ברקת. בשיתוף עם שאר חברי הלהקה יצרו בלדת אהבה מרגשת, שהפכה ללהיט רדיו, והיתה לשיר הבולט באלבום הבכורה של "הפיל הכחול", "מעל המים". הורדה חופשית את הלהיט "יסמין" http://img.mako.co.il/2010/02/10/hapil_yasmin_128.zip

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  25. Started by J0n1,

אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.