כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני אישית הולך לבזבז על הדברים הבאים http://www.pandas.co.il/shopping_cart.php?cPath=610_1382_1383&sort=5a&page=1&products_id=8313 נ.ב אםצ אני לא אמצא אותו מי מתנדב לקנות לי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לא יודע אם זה המקום אבל אנסה. שאלה שקשורה יותר להוט, ישנו מנוי מסויים שיש לו כמה ממירים בבית ואחד מהממירים חובר ליום 1 לבית אחר אשר נמצא מחוץ לעיר מהמנוי המקורי, התקשרו מהוט והודיע לבעל המנוי שאחד מהממירים משדר ממקום אחר ונתנו לו את העיר (הזוי שלאחר יום כבר התקשרו אז לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שיש להוט מחלקה מסויימת רק בשביל הדברים האלו) והסבירו שבעל המנוי חשוף לתביעה מספקי התוכן על כל יום שידור 480 ש״ח. לאחר השיחה והבהרה מהנציג שהתקשר נותק הממיר מהחשמל ששידר מחוץ לבית של המנוי המקורי (אף אחד לא רוצה להיות חשוף לתביעה כמובן) הסביר הנציג שבכך שנותק הממיר ושיוחזר לביתו של המנוי המקורי הבעיה לא נפתרה עדיין כי המנוי עדיין חשוף לתביעה על הפצת תוכן פרטי מספקי התוכן …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.bareket-astro.com/projects/eyes_to_mars.htm אל תעמיסו על המערכת, פעם ראשונה שהצלחתי להתחבר השנה. שווה לחכות קצת כדי שזה יכנס לקישור. תהנו ותצלמו!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כמובן הוא לא צלל לעומק של 200 מטר (עדיין מחזיק בשיא של צלילה ל 113 מטר - משוגע). אבל הסרטון עצמו מדהים, מדובר על איזשהו בור הכי עמוק שקיים (בור כחול בעברית, אין לי מושג מה הפירוש העברי הנכון של זה אם יש אחד כזה) בסרטון הנ"ל נראה כאילו הוא צולל לבור הכי עמוק, בשם Dean's Blue Hole. סרטון מהמם לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברה שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי אולי לבקש ממנה לקנות רכיבים למחשב כי כידוע שם זה דיי זול. אני לא יודע מה כדאי לקנות או לא (מבחינת מעבד,לוח אם,זכרון,צורב כ.מסך) אבל חשבתי על כרטיס מסך. כרגע יש לי GF3 TI200. רציתי לדעת אם נכנסים שם (נגיד ניויורק) לחנות ברחוב כמה כרטיסים יעלו ? דגמים כמו: GFFX 5600/ultra RAdeon 9600 /PRO TI4200 64/128 MB אלו הכרטיסים היחידים שאני חושב כדאיים בשבילי יחסית למה שכבר יש לי , ורק כדי להבהיר - אני לא מתכנן להשקיע או להחליף אלא רק חושב שזו הזדמנות למצוא משהו בזול וככה לקבל משהו טוב יותר בלי להשקיע הרבה. כמו כן רציתי לדעת אם צריך לשלם שם מע"מ ובאיזה סדר גודל , ואם כן האם מקבלים החזר בשדה תעופה ומאיזה סדר גודל של מחיר. אשמח גם לקבל תשובה ממי שכבר הת…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דרך להעביר כסף לPAYPAL דרך חשבון בנק?
-
- 10 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
לאלה שעובדים מדיי פעם (נוער וסטודנטים וכד'..) באיזה עבודות עבדתם? איזה עבודות יצירתיות קיימות , כמו לעבוד עם כלבים? יש מישהו שמגיל צעיר הצליח למצוא עבודה בתחום התוכנה? בקיצור אנשים תפציצו ברעיונות הזויים לעבודה?
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קבלתי לפני כמה ימים זימון יפה ורשמי מצה"ל ובו מבקשים ממני להתייצב ל"מבדקי צוות אוויר". זה הזימון הראשון שהיה לי מאז הצו הראשון, ורציתי לדעת מה אני הולך לעשות שם והאם יש למישו עצות ודברים שכדאי שאני אדע מראש... הבנתי שהזימון הזה הוא דיי נפוץ למי שיש פרופיל 97, זה נכון?? בכל מקרה כל מה שאתם יודעים על המבדקים האלו..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ואני אשמח אם תעזרו לי אני טכנאי מחשבים ויש לי בעיה שאני תמיד נתקל בה "בניית המחירון" אני חייב לציין שאני מוציא קבלות ואני לא "עובד שחור" אז קחו את זה בהתאם במחיר שאני גובה (קבלות). בדרך כלל רוב הטכנאים גובים גלובלי 200 עד 300 ש"ח שזה כולל מערכת הפעלה כולל הכול.(אופיס,מדפסת,אנטי וירוס,חיבור לאינטרנט וכו'...) ונתקלתי בכמה בודדים שגובים לפי "זמן עבודה". לא מזמן גלשתי להנאתי ונגלה לעיניי אתר של טכנאי מחשבים והמחירון שלו "חצי שעה ראשונה 120 וכל חצי שעה נוספת 60 " שעה ראשונה 180 - 120+60 ושעה נוספת 120 - 60+60 ואימצתי את המחירון שלו כי המחירון הזה נשמע ונראה דיי הוגן. השאלה היא כזאת שלקוח מתקשר ושומע "לפי שעה או זמן עבודה " הוא לא ירתע ? "הוא ימרח את הזמ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
מישהו פה אולי יודע מאיפה אפשר להוריד רקעים יפים ממש יפים למחשב ?! כי baboom האתר רוצה עכשיו כסף
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
זה משחק של גלדיאטורים קטנים, כאשר אתה נכנס את מגריל דמות ואת היכולות שלו, הכל רנדומלי לגמרי. כנסו ותנסו !!!!! http://nheregver-awf.mybrute.com
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול או בפורום כללי אבל אני חושב שכאן אנשים ידעו יותר על מה אני מדבר. עשיתי 5 יחידות במדעי המחשב. יחדיה אחת של פסקל בכיתה י וביא יב ג'אווה (תכנות מונחה עצמים ....) רציתי לדעת איך אני מחשב את הציון המשוקלל ? כמה אחוז הוא כל שאלון, במתמטיקה, לדוגמה, זה 33 33 ו 34 אחוז ... איך זה כאן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך לפרוייקט שלי במוסיקה שיר מרזחי בקצב טראנס
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
-
אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-