כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מי שכבר יודעו מי שלא אני אסביר מה הלך לי בשירות התגייסתי ב3.12.2006 באותו היום בבקום, קיבלתי 5 חודשים גימלים (מסופח לר"מ 2) * לא קיבלתי משכורת צבאית באותה תקופה, אך יכלתי לעבוד לאחר ה5 חודשים גימלים, חתמתי עוד חודשיים וחצי דח"ש על מנת להיות לוחם. בסופו של דבר "התגייסתי" ב17.7.2007 והתחלתי מסלול עם מחזור אוגוסט 07 (תותחנים). ביררתי במשך השירות שלי והגימלים נחשבים על הפזם אז הייתי צריך להתשחרר עם נוב 06, אבל בגלל החודשיים וחצי דח"ש השתחררתי רק עכשיו (ב15.2.2010) כשבאתי לבקום קיבלתי תעודה שמציינת את מספר החודשים שהייתי בשירות ורשום שם שנתיים ו7 חודשיים. -אפשר להתווכח על זה אבל לא משנה... בדקתי האתר של ההכוונה לחיילים משוחררים מה המענק ופיקדון שלי וזה מה שראיתי. ואז בדקתי א…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
-
בעקבות משטרת דובאי שמגלה כל יום אוגדות של סוכני מוסד חדשים, גם הפייסבוק מצא אותם ;D http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=325403863479
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשינו בישיבה ערב מושקע של הכתרה וצילמנו את הכל והחלטנו להוציא דיסק. דבר ראשון איפה אפשר לעשות צריבת דיסקים עם הדפסה וכמה זה עולה? איך אני עושה את ההדפס? [כאילו איזה גודל הדף איזה גודל החור ואיך אני מעביר להם [jpg מרובע רגיל?]] ובנוגע לדיסק עצמו, יש את האפשרות לעשות תפריט של DVD אבל איך הוא יעבוד על מחשב? לפי מה שהבנתי תוכנות כמו BsPlayer לא ידעו בכלל איך להפעיל את הדיסק. חשבתי על הרעיון לצרף תוכנה שיודעת להפעיל את זה עם הדיסק...זה לא יעשה בעיה אם יפעילו את זה בDVD? יש למישהו הצעה אחרת? פשוט בערב עצמו היו סרטים של כל כיתה ואח"כ תגובות שלנו על הסרט...אז אני רוצה את האפשרות להפעיל את כל הערב רצוף או כיתה כיתה. וד"א איזה תוכנות עושות את זה טוב? אני יודע שיש אפשרות בפינאקל סט…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג אם תאריכי הגיוס בצה"ל חוזרים על עצמם עבור יחידות/מסלולים בצה"ל? (כלומר, אם אני ממויין לגאמא למשל, האם ניתן לחזות את תאריך הגיוס שלי בדיוק של פלוס/מינוס שבועיים? או שהצבא קובע תאריך שונה בלי קשר לתאריכים של הגיוסים הקודמים בכל פעם?) אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי לעשות לפחות מועדי א' של סמסטר א' בשנת הלימודים הבאה, כי כנראה שאני אצטרך את זה בשביל לסגור את התואר שלי... תודה איל
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם חייל מודיע ביחידה שהוא נמצא שיש לו הפניה לאותו היום ואין לו באמת (באותה יחידה לא מבקשים מסמכים) ואחרי כמה זמן עולים על זה.. ההאשמה תהיה נפקדות ? זיוף ? שקר ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לוקח לי יותר משעה להירדם בלילה, ועכשיו כשסמסטר חדש מתחיל זה פשוט לא בסדר, איך אני אמור ללמוד עם 6 שעות שינה בלילה? מה אני יכול לעשות שיעזור לי להירדם מהר יותר? יש למישהו רעיונות? (אני בטוח שאני לא היחיד עם בעיות שינה פה...) (חוץ מכדורי שינה, הרבה ספורט או לישון בשעה קבועה כל לילה)
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות: אני אחרי צבא, מעוניין ללמוד מתמטיקה או היסטוריה. האופציות שלי: 1- לימוד מתמטיקה = שנה התנדבות בלימוד ילדים מתמטיקה ובמקביל להתחיל לקחת קורסים. 2- השלמת בגרויות בבית ורישום לאחר מכן לאוניברסיטה (ההשלמה תיקח כשנה) מבחינת עיניין אני חושב שמתמטיקה והיסטוריה מעניין אותי אותו הדבר. עריכה: אם חשוב ההמשך במתמטיקה זה תואר שני או עבודה, בכל מקרה לא בארץ. כנראה בארה"ב. אם היסטוריה אז בארץ אבל עד פרופסורה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצרתי במקצת את הקטע, לקראת הסוף. אני יודע שהכי טוב לקבל ביקורות מהמורה שלי, אבל בפורומים לפעמים נתקלים ב"פניני מידע". אשמח לביקורות. האזנה נעימה. http://www.youtube.com/watch?v=2h2EmX0gMHQ&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו , לפני המון זמן קיבלנו חשבון ממס הכנסה העומד על 2400 ש"ח , בדיוק עברנו דירה ולכן את המכתב לא קיבלנו בזמן וכאשר כבר קיבלנו את המכתב , היה קנס העומד על 1000 ש"ח בנוסף ל2400 ש"ח , ההורים שלי נסעו למס הכנסה על מנת לפחות לבטל את הקנס , ולא רק שהם לא הורידו את הקנס , הם גילו שהיו צריכים לחייב את ההורים שלי בעוד 2000 ש"ח! , מה אפשר לעשות במקרה כזה? האם מכתב שמסביר קשיים מסוימים כרגע יוכל לעזור?
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
אופס היתי בטוח שאני בכללי טעות שלי אם אפשר להעביר
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שעון יד איכותי(עוד לא החלטתי אם מתכת או עור)חובה שיהיה שוויצרי, מתנה ליום ההולדת של אבי שחוגג 47, בסכום של עד כ-1000 ש"ח (אני יודע שזה לא הרבה) ואני לא מבין בזה כלום... איזה חברות היום נחשבות איכותיות? כי הבנתי למשל שכל השעונים של חברות האופנה נחשבים לזבל... אשמח לקבל המלצות גם על חנויות טובות ואמינות באיזור פתח תקווה והסביבה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הרבה אנשים שיודעים לבנות מפרטים ולהרכיב מחשבים, למי שהמחיר חשוב יותר משירות, בוחרים לקנות בחנויות הנ"ל. בנוסף להצבעה אבקש ממכם לציין את סניף החנות שבחרתם, איתה יש לכם ניסיון קנייה. ואם אתם מכירים עוד חנויות זולות, אשמח לשמוע הצעתכם.
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, היות ואני מתלבט אם לקנות מנוי חודשי ולא רוצה להיות מאוכזב, אני שואל אתכם-מי מכם מנוי? איך העיתון? פשוט אני לא רוצה לעשות מנוי ויצא שזה סתם יושב בצד.. אני רוצה שיגידו לי שהוא מעניין.. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-