עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Or ei,

יצא לי לראות אתר-חנות חדש www.goldtop.co.il אחרי שראיתי את הכתובת שלהם הבנתי שזה אקסלנט מי שרוצה להשוות כתובות לא ראיתי שום הזכרה לאקסלנט שם ... מה אתם אומרים ניסיון למכור עוד או מוניטין גרוע ?

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by idan90mizrahi,

יש שיר אחד ישן שההתחלה שלו אני זוכר זה משהו כזה: you are my love, you are my _____ love, you are my looove ואז הפזמון (אני לא בטוח אבל אני חושב): Oh you are my life, oh you are my life, oh you are my life אני מנסה לזהות את השיר יותר מחודש וחצי תודה לכל מי שמנסה לעזור (אבא שלי ביקש ת'שיר ואני לא יודע תשם)

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by DAVIDD,

תשדירי הבחירות האלה חופרים רצח פתאום בלי קשר לחיים משדרים לך את הזבל הזה בכל הערוצים נמאס כבר שישדרו בערוצים שלא מסתכלים אבל ערוץ 2 ו10 של יגעו.. ותשדירי בחירות ממש מפגרים...

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  5. חשבתי על קניית iPod, וללא ממש בא לי על חנויות בארץ. למישהו יש מושג אם הם יכולים לשלוח את זה לישראל? אגב, אני טס לגרמניה בקיץ, האם כדאי לחקות אם זה ולקנות שם? באירופה המחירים אמורים להיות זולים יותר, לא?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום לכולם, קודם כל,שנה טובה לכולם,ורק טוב. אז ככה. בעיקרון אין לי כסף,או חשבון בנק, אבל יש לי סכומים ב-PayPal,אני זקוק גם ל''ארון'' חדש. אני מחפש חנות בגדים שמאפשרת קניה דרך PayPal, אני לא חושב שיש בארץ,אבל אני מעדיף חנויות של חו''ל (כל עוד הם שולחים גם לארה''ב)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by miaoo673,

הוכיחו או הפריכו ע"י דוגמא נגדית: אם (f(x גזירה בנקודה x0 ו-(g(x אינה גזירה בנקודה x0 אזי גם (f(x) + g(x אינה גזירה בנקודה x0. לא הצלחתי לחשוב על דוגמא נגדית. :-\ כיצד מוכיחים את המשפט במידה והוא נכון?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DanGer,

שלום לכולם, אני חדש כאן =] יש לי ניסיון במחשבים כבר כמה שנים טובות אני בן 19 ושלושה חודשים. אני נציג חברת TMS למי שמכיר . . ידע ענקי במירק [ MIRC ] אני במירק מגיל 12 וחצי בערך . . אז מה נותר לי להגיד ? בהצלחה אנסה לעזור ולתמוך מתי שאוכל D: אגב, מנהלים ראשיים \ בעלים צרו איתי קשר בפרטי יש לי הצעה לפרוייקט חדש שיצליח לפי דעתי

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  9. מי יודע מתי מקבלים לפטופ בטכניון ואיזה דגם הבנתי שבחיפה(אוניברסיטה) כבר קיבלו

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אפל משחררת תיקון קריטי לשתי פרצות אבטחה שכבר משמשות לתקיפה פעילה, לצד פתרון לבאג המביך באלבום התמונות שחושף את התמונות המוסתרות שלכם. אל תחכו למחר - העדכון הזה הוא חובהלכתבה

11. קודם כל תודה לכל מי שיעזור. עכשיו, יש איזה מדריך או מישהו מוכן להסביר לי איך מעבירים קבצים לפלא דרך MPT3 כבר התקנתי אותה ודרייברים והמחשב מזהה את הפלא'. אבל אין לי מושג איך מעבירים ושניסיתי להעביר MP3 הוא כתב לי שהפורמט לא מתאים או משהו בסגנון. והשאלה השנייה - יש אתר שממנו אפשר להוריד דברים חינם ל-C650?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  12. היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איך היא?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by TOMMYB1,

פשוט לראות איזה קורע זה.. שלא נדבר על האפקטים הקוליים.. לראות ולא להאמין

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by yotam360,

מחפש לחבר מצגת על לוח אם. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Yaelbaruch,

אתר (וסדרה באינטרנט) על גיימרים - מישהו מכיר? מישהו שמע?

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  17. מי שראה עכשיו את הקטע של שלום אסייג בתוכנית של יאיר לפיד,פשוט קרע אותי :lol: כמה דברים שהוא אמר הייתה ידיעה בעיתון על איזו אחת כוכבת פורנו מקרואטיה שתשתתף באירווזייון אז הוא אמר לאן נגיע שנה הבאה ישלחו קוקסינל אחר כך אמרו שהיא שומרת על מיתרי הקול שלה ובולעת 2 ביצים כל יום הוא דיבר על ל"ג בעומר ועל הילדים בהרצליה פיתוח הוא אמר שהם מזמינים קרשים מאיקאה קיצר הבן אדם ענק מי שראה את ההופעה שלו על הערסים גם אחד הדברים הכי חזקים שיש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by idofr,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אילו דברים אני צריך לברר עם המוכר? מה הכרחי לבירורים? אני בא עם מפרט ביד, ורק אומר לו מה להזמין לי. לבקש הנחה אולי? בכל זאת.. זה מחשב מעל 7000 שקל. צריך עצות... עוד חצי שעה אני הולך! תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!

21. Started by rosesr,

??? תודה לכל העוני ;D

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. רובן עמותות למטרות חשובות, כך שלא כל כך נעים לומר זאת, אך כל השיחות כבר בלתי נסבלות. אם מבקשים מהנציג לא להתקשר יותר, הוא אומר "כן, כן", אבל כמובן שלאחר מכן מתקשרים שוב. האם יש חוק כלשהו, לפיו אני יכול לדרוש מהם שלא יתקשרו אליי יותר?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום!מה שלומכם?סוף סוף סיימתי תיכון ויש לי זמן לחזור לפורום הנהדר הזה! אז..אני כבר בן 18 ו6 ימים.ואני נלחמתי המון זמן כדי להכנס לעבוד בפלאפון ביום רביעי האחרון,עברתי את שלב הקורות חיים,וקראו לי לגבעתיים לראיון..הייתי הכי צעיר שם..כולם היו בני 22 לפחות,אפילו הבנות,ואני?רק סיימתי תיכון ואפילו צבא עוד לא עשיתי[שזה גם..סיפור ארוך]האמת?בהתחלה בכלל באתי כדי להיות נציג טלפוני בDATA אבל לאחר הראיון,הסימולציה,והראיון האישי,נועה,המנהלת אמרה לי שאני אהיה מבוזבז שם,והיא רוצה לשים אותי בקניון איילון,מכירים את העמדה הזאת?זאת שמוכרת פלאפונים.היא אמרה לי ששם מרווחים יותר,והרבה יותר קשה להתקבל לשם,ובטח שלא בגיל שלי,אבל היא קיבלה אותי. הכל היה מעולה,עד שהיא אמרה לי איזה משהו שהדליק לי נורה…

• 128 תגובות
    • 7.9k צפיות
  24. היה לי בהתחלה רעיון לעשות על "מלכות יופי ויופי ישראלי" אבל הרעיון הזה נפסל כי אין מספיק חומר על זה ברשת... יש לכם רעיון טוב בשביל הפרויקט הזה? צריך להיות משהו שקשור לא"י (רוק ישראלי, יופי ישראלי, חיל האוויר, האקדמיה למוסיקה הישראלית, כל דבר שאפשר לדחוף בנושא שלו את המילה "ישראלי")... מה אומרים? תודה רבה לכל המגיבים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by MasterDK,

שלום אני צריך המלצה למכון\חדר כושר בתל אביב במחירים שפויים. שמעתי על גו אקטיב בוייצמן ובזמנו התאמנתי בג'ימי (הוא לא רע פשוט אני רוצה לדעת אולי יש משהוא יותר טוב ממנו ואולי גם יותר זול). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים