עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אחח איזה מוכשר אני.. בגלל בעיית עיניים (לא בעיית ראיה) קיבלתי 45 רפואי! הרופא עוד אומר לי היום שהם התלבטו בן 21 רפואי ל45 רפואי!! אחרי זה הם מתפלאים למה אנשים לא רוצים לגייס.. אמרתי להם שאני רוצה קרבי וכנראה בסוף אני ישרת בעיר שאני גר בה! יש מישהו יותר מוכשר ממני?! ד"א יש מישהו שניסה לערער על החלטה של הצבא והצליח?! זה מה שאני מתכנן לעשות.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by M.o.D,

אלן אני מחפש תמונות ברצולוציה ממש גבוהה , 5000 על 3500 פלוס מינוס , מי שהוא מכיר אתרים לגדלים כאלה?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ibb,

איך אני יכול להרוויח כסף מאתר ? תודה

5. Started by Vega,

אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז..... (תמשיכו מכאן.. קחו את זה לאיפה שבא לכם, רק בלי סקס עם דולפינים!!)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Immaculate,

זו לא ממש שאלה בנושא אוברקלוקינג אז לא שמתי את זה בפורום ההוא, יותר שאלה כללית: מה הקטע ב-OC? כלומר, תכננו מעבד, קבעו לו multiplier כלשהו, קבעו לו מהירות כלשהי, והוציאו לשוק. עכשיו, אנחנו באים ואומרים "לא מתאים לנו המהירות הזאת, בואו נפעיל את המעבד יותר מהר". אני לא ממש מבין למה. יש שיאמרו, כי ככה אנחנו מקבלים יותר כח עיבוד באותו כסף. אבל בשביל לגרום לזה לקרות, צריך לקנות ציוד קירור יותר יעיל, ובנוסף לכך חיי המעבד (ושאר רכיבי חומרה) מתקצרים. וכלל, שמתי לב שרוב האנשים שעוסקים ב-OC בד"כ מוציאים המון כסף על המחשב שלהם, כי זה התחביב שלהם. כך שחסכון כסף הוא בטח לא סיבה לעשות OC. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כדי לעשות OC, זה כי זה מגניב. אבל אם זה מגניב אז הייתי מנסה את זה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Shasoosh,

תורידו את התמונה למחשב שלכם, שנו את הסיומת מ jpg ל rar , תסתכלו בתוך ה rar , יש שם עוד קובץ. neet, don't you think? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by The Dom,

אני רק בתחילת הדרך- סיימתי את MOONLIGHT SONATA MVT1 די טוב. אני מחפש יצירות דרמטיות משהו בסגנון שבטהובן כותב כדי שאני אוכל לפתח את הכישורים שלי. אני צריך יצירות מלאות ולא קטעים מהם או גרסאות קלות שלהם, המורה שלי אמרה שאם אני אשקיע אני יכול לנגן את החלק המהיר בפרלוד בדו דיאז מינור של רחמנינוף אז לא צריך ללכת לקיצוניות של דברים קלים מידי ( ;D) לא מוצארט ולא טוקטה פוגה. תודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תנו המלצות בבקשה =]

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by n00kie,

אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by sergey_k,

חלמתי שאני קם בבוקר ואז ניגש למחשב כדי להדליק אותו כמו בכל יום שאני עושה וזה פשוט לא נידלק אחרי שקמתי רצתי למחשב וניסית להדליק והוא נידלק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני אוכל בלי ורציתי לדעת עם לאכול גם תקליפה כיאלו לאכול כמו תפוח, אני אוכל עם כפית את מה שיש בתוך הקליפה של האפרסמון . 1.אז לאכול עם קליפה או שאפשר גם בלי? 2.ואם את האפרסמון כדאי לאכול עם קליפה זה נותן יותר ויטמינים?

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. עד שהכסף עובר לחשבון? היום/מחר מפקידים לי משכורת ואני צריך לקנות משהו ליום ראשון (איזה באסה זה שאני אשרוף על זה את כל המשכורת ולא אהנה ממנה לעוד דברים :-\ ) יש מצב שבראשון הכסף יחכה בבנק?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by matteo,

יש לי על המחשב כמה EBOOKS בפורמט pdf כמובן ספרים של איזה 400-600 עמודים ורציתי להדפיס אותם כמה שאלות כמה בערך הדפסה אמורה לעלות בוא נגיד עם דפים לא הכי איכותיים וכריכה רכה דבר שני, מישהו מכיר מקום זול? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by TermiNal,

שלומות אני רוצה להכין לחברה הפתעה ולנגן לה איזה שיר אהבה בקיצור אני צריך שיר אהבה + אקורדים.. אגב, בעיקרון לא אכפת לי אם השיר יהיה באנגלית או בעברית למרות שאני מעדיף עברית.... וחשוב שהשיר יביע הרבה אהבה... תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by EyeVein,

מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yoss,

;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by מסבחה,

אני רוצה לקנות זוג משקולות יד (5 ק"ג), והמקום היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה מגה ספורט. שם בטח יקרעו אותי במחיר... יש המלצות למקומות טובים לקנות? חוצמזה... יש סוגים? מה עדיף? מצופה, לא מצופה וכו'...

• 15 תגובות
    • 8.3k צפיות
  24. Started by Doctor Robert,

היי, שמתי לב שלכל משפחה אמריקנית סוג ב' יש דירה שלא תבייש את עמידי ישראל, קוטג' עם גראג' ענקי, איך זה? בעוד שבישראל רוב הדירות הם בתוך בניינים בצפיפות מחרידה וכמובן שאין מה להשוות בגודלן לדירות שבאמריקה. איך את מסבירים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eladbu,

אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי! איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידה טיאסטו! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.