עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by talaus,

סלרי הביא אותי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Lanzar,

PART 1 PART 2 לראות את 1 קודם ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כבר שנה פלוס אני גולש קבוע בסרטונים השמורים אצלי בFavorites, ולאחרונה שמתי לב שחלקם פתאום לא אפשריים לי כי אני מישראל. אני רוצה לפנות לתמיכה הטכנית של יוטיוב, אבל בשום מקום לא מצויין אי מייל שלהם או אפשרות לשלוח להם טופס תלונה. מה בידיוק אני אמור לעשות עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, אני אחות של G-man, הוא אמר לי שאולי תוכלו לעזור לי בייעוץ בקשר לקניית גיטרה חדשה ומתקדמת יותר. הציוד שיש לי כרגע: גיטרה חשמלית של Esp/ltd, מגבר של Vox חמש עשרה ואט, מולטי אפקט של Vox. אני רוצה לקנות גיטרה חדשה בתקציב של 6000-7000 ש"ח,עדיף יד שנייה (ז"א:תמליצו לי על גיטרות שיד ראשונה הן סביבות 10,000 ככה ואני אנסה למצוא יד שנייה). אני מנגנת בעיקר מטאל, אבל מידי פעם גם דברים קלאסיים יותר,בלוז וזה.. ואני רוצה שהגיטרה תתאים לסגנונות שונים ולא שתשמע טוב רק במטאל ושהקלין שלה למשל יהיה זוועה...(אבל בכל זאת איך שהיא תשמע במטאל הכי חשוב לי..) תמליצו לי על חברות ו/או דגמים שכדאי לי לבדוק.. ותביעו דעה גם על שאר הציוד:] חוץ מזה, אם תתנו לי נקודות שחשוב לבדוק בקניית גיטרה- זה ג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by יוגב1,

שלום לכולם אני רוצה לעשות יעוץ תעסוקתי ורציתי לדעת עד כמה זה עוזר באמת? אם יש מישהו שעשה שבבקשה יגיד לי איפה, האם הוא מרוצה מהמקום וחושב שבאמת "מצאו" אותו? וכמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

למה לוקחלכם שנה להגיב לכל נושא?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by orivice12,

בעצם 3 אם כבר פתחתי: 1) נינהדרין חוקי לאדם פרטי? (מותר לי לקנות?) 2) חוקי ללכת לנערת ליווי ולקבל ממנה שירותי מין בתשלום אם היא מעל גיל 18? 3) תנועות בלתי רצוניות שאדם עושה לא במודע בעקבות מחלה נפשית (לא סכיזופרניה) - נחשבות אי שפיות או לא? חבר אמר שרק מי שלא יכול להבין את התהליכים המוגשים נגדו מקבל אי שפיות אני חושב שמדובר על אי שפיות באותו רגע, מה דעתכם? סליחה על השאלות המוזרות על ההתחלה, לא מצאתי תשובה במקום אחר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by WizMaster,

אני יודע שהסתדרות המורים(בתי הספר היסודיים) לא שובתים, אבל אני ממש לא בטוח לגבי ארגון המורים(חטיבות הבניים והתיכון) האם הם הגיעו לפשרה עם האוצר או שנקבל עוד כמה ימי חופש?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני ראיתי שיש הרבה מכללות שמאפשרות לימודים במסלול הנ"ל, אבל האם יש אוניברסיטה בה ניתן לרכוש תואר ראשון בקרימינולוגיה? עוד שאלה, שמעתי שקרימינולוגיה ניתן ללמוד כחלק מהתואר סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, האם זה נכון או שאין קשר בין שני התארים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

L33T

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

היי, בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב, מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים). ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת. אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים ) קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית. הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) א…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by Sfree,

יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. Started by poltergeits,

http://www.megaupload.com/il/?d=ZH0QZ56Y

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by huber,

מישהו הצליח לקלוט את האירוניה? http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzYzOTUsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. Started by The-Devil,

חברים אני צריך עזרה עם חידה שמשגעת אותי כבר שנה וחצי החידה הולכת ככה יש שלושה בתים ושלושה חברות שצריכות קו ישיר בין כל אחת מהבתים התרשים נראה בערך ככה O O O X X X X = בית O = חברה כל עיגול צריך לקבל קו מאחת החברות, כלומר 3 קווים וכנל לכל חברה מכל בית הבעיה היא שאסור שהקווים יגעו אחד בשני מי שמכיר את הפתרון לחידה, מוזמן לפרוש אותה לפני

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

כבר חפרתי פה פעם, עם איזה תאר'ד שפחתי. בסה"כ זה יצא נחמד. פה ושם יש טעויות. http://www.youtube.com/watch?v=4V81jRs9KOA את האקורדים לקחתי מכאן: http://www.tab4u.com/songs/song_882_%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA.html?id=882&type=piano&ton=0

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. מלבד הכלים המובנים של אפל וסמסונג, ישנן אפליקציות חינמיות שמאפשרות לאתר כל מכשיר בלוטות' בסביבה שלכם – בין אם מדובר במכשיר שמיעה, שעון כושר או אוזניותלכתבה

18. בתחילת העשור הקודם חברת השבבים AMD קירטעה בגלל החלטה לצאת משוק המעבדים לשרתים ודאטה סנטרס ■ ואולם ב–2015 מנכ"לית חדשה הפכה את ההחלטה, והחברה הצליחה להמציא עצמה מחדש — ואף לנגוס בעקביות מרשימה בנתח השוק של אינטל ■ אז מה בכל זאת מעיב עליה?לכתבה

19. מחליפת מסאז' עד למתקן לטיהור נעליים: תערוכת הטכנולוגיה הגדולה באירופה הייתה עמוסה בלא מעט גאדג'טים ומוצרים מעניינים, אך גם בלא מעט פיתוחים מוזרים שאף אחד מאיתנו לא באמת ביקש לקבל. הנה כמה מהבולטים שבהםלכתבה

20. Started by FPSbanana,

הלהקה Remmstein הם נאצים??

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אורח ztos--

http://thisisacryforhelp.com/quiz/killyourself/quiz.html זה מצחיק מאוד!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Fighter,

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים