עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ronenur,

סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by stone cold,

יום אחד היה אסון במגרש כדורגל והגיעו לשמיים 50 אלף גברים במכה אחת אז ה' לא ידע איך למיין אותם ואמר לבחורים לעמוד ב 2 שורות , שורה בצד ימין לכל הגברים הפחדנים שעושים כל מה שהאשה רוצה ומחפדים מימנה ובצד שמאל יעמדו כל הגברים האמיתיים שיודעים לעמוד על שלהם ולא חוששים, אחרי 10 דקות רואה ה' שיש לו 2 שורות מוכנות בשורה בצד ימין יש תור ארוך ארוך ובשורה מצד שמאל רואה ה' רק איש 1 קטן כזה מקובצ'ץ תימני , בא אליו ה' אומר לו: וואלה כל הכבוד לך אתה גבר אמיתי ואתן לך את הזכות להכנס ראשון ולא לעמוד בתור תקבל את כל הפינוקים של גן עדן רק תסביר לי דבר אחד איך זה שאתה כזה קטן יצאת כזה גבר וכולם פה פחדנים שעושים כל מה שהאישה רוצה , אז אומר לו התימני : אה ? מה ? לא יודע אישתי אמרה לי לעמוד בצד…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by MishaK,

psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children... "You all have obsessions," he observed. To the first mother, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy." He turned to the second Mom. "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny." He turns to the third Mom. "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy." At this point, the fourth mother gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "come on, Dick, we're leaving." :lol:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by R0ck,

יורי, הרוסי הסטלן שלנו, הביא לי אותה באחת הבדיחות היותר טובות ששמעתי בחיי, אחרי שהוא התקשה לתרגם אותה לעברית... "מה ההבדל בין טראקטור לעגבניה?" כולנו בציפיה דרוכה שואלים - "נו, מה?!" "עגבניה אדומה ובטראקטור הדלת נפתחת הצידה". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: למי יש עוד בדיחות רוסיות משובחות שכאלה?

• 152 תגובות
    • 18.5k צפיות
  5. Started by בייגל טוסט,

ביל גייטס החליט לערוך כנס ענק של מועמדים למשרת יושב ראש מיקרוסופט אירופה. לכנס הוזמנו 5000 מועמדים אשר התכנסו באולם גדול. אחד מן המועמדים היה מוריס כהן, יהודי טוניסאי המתגורר בפריס. ביל גייטס הודה לכל משתתפי הכנס וביקש כי כל אלה שאינם יודעים להשתמש בתכנית שפת JAVA יקומו ויעזבו. 2000 אנשים עזבו את האולם. מוריס כהן אמר לעצמו "אני לא מכיר את השפה הזאת, אבל מה כבר אני יכול להפסיד אם אשאר? אני אנסה!" בייל גייטס ביקש את המועמדים שנשארו כי כל מי שאין לו ניסיון בניהול קבוצתי של לפחות 100 איש, יקום ויעזוב את האולם. 2000 אנשים נוספים קמו ועזבו. מוריס כהן חשב לעצמו "אמנם אין לי ניסיון כזה, אבל מה אני כבר יכול להפסיד? מה יכול לקרות?" והוא נשאר באולם. שוב ביקש ביל גייטס כי כל מי שלא…

• 80 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. Started by Kidney_stonE,

אישה אחת מגיעה לכותל המערבי להתפלל כי בעלה מת. היא בוכה ובוכה עד 3 בלילה. פתאום היא נהיית צמאה מהבכי, אז היא מתחילה לחפש משהו לשתות. בטעות היא מגיעה לרובע הערבי. מגיעה לקיוסק ומבקשת קולה. שואל אותה המוכר: "בכית?" האישה: "כן, בעלי מת" המוכר שואל שוב: "בכית?" האישה: "כן אתה לא רואה??? העניים שלי אדומות" המוכר מתעקש ושואל שוב: "בכית?" האישה: "אני אומרת לך שכן" אז המוכר מתעצבן: "גברת, בכית או בקבוק???"

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by Shadowman,

נקלתי בזה באיזה פורום... Junior asks his dad, "Daddy, how was I born?" His dad sighs and replies, "Ah, my son, I knew that you would ask this some day." "Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we discovered that neither one of us had used a firewall, but it was too late to hit the delete button." "Six weeks later your mom sent me an instant message saying that her operating system was showing signs of unauthorized program activity from …

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  9. Started by huber,

איך קוראים לאמא של מחבל? שהידישע ממה (מבוטא כמו איידשע ממה - וזה נשמע הרבה יותר טוב שזה מבוטא בקול רם). ד"א - אמרו שילדים של אחרים של אחרים זה כמו נאד. אתה נהנה רק משלך...

• 47 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by djelectric,

מישהו מוכן להסביר לי את זה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSQ9400

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

זירקו לכאן את בדיחות הגיקים\מחשבים האהובות עליכם.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by pro,

עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by frenzy,

מיצי, מיאו !! סליחה על ההפרעה, פשוט אני ואור בטוחים שיש בעיה קטנטונת אצלכם בDB.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by eshaham,

האם המפרט הזה יריץ את GTA4: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by אביהרץ,

מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  18. אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by stingeR-,

לא מצליח להעלות תמונה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by alexpir,

אני צריך לעשות את הבדיקות הבאות ספירת דם PT, PTI, INR איפה אני עושה אותם ?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by TicTacToe,

שלום לכולם אני אמור לעבור ניתוח מחיצות באף שבוע הבא ביום ה', עלי להביא תוצאות בדיקות דם. הבעיה שאני חייל ואני לא יודע איך בדיוק אני אמור להספיק לסגור את העניין עד יום חמישי. כן יש חר"פים אבל העניין הוא - תוך כמה זמן אני יקבל את התוצאות?? ואם בכלל אני יוכל להכנס ולעבור את הבדיקה על המקום? האם יש מקומות אחרים שאפשר לעבור את הבדיקה? *דחייה של הניתוח לא באה בחשבון משום שאני מחכה לו כבר חודשיים ואם אני דוחה את המועד הנ"ל יהיה עלי להמתין כפליים... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by timac,

מה אומר ה BILI בבדיקות דם והאם 1.56 זה טוב?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

שלומות, שלחו לי מביתן חיל הים דרקישה לפקסס להם בדיקת אק"ג חוזרת לקראת הגיבוש(עשו לנו ביום מיונים) לא ידוע לי על בעיית לב או משהו[...] אבל הרופא משפחה שלי הזהיר אותי שיציקו לי הרבה בחיים על אבחוש, כי אין לי שומן שיבודד את ה"רעש" (לדבריו) מצד שני לא הוצמד לי סטטוסקופ שם ככה ש... אולי התרגשתי או משהו, בכל אופן הם אמרו שהבדיקה לא תקינה ואני צריך לחזור עליה אצל רופא משפחה(עשיתי אצלו לפני כמה חודשים, הכל היה יופי טופי) רציתי לדעת האם למישהו היה בעיות עם העסק? עם המזל שלי עוד יעיפו אותי מהגיבוש על חובש כסיל או משהו כזה... לבקש מהרופא שלי לתרגם לי ת'בדיקה, ככה ש"תעבור על בטוח" אצלהם? אין לי כוח לבלאגנים עכשיו...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.