עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by frenzy,

אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ASRaiven,

הפינה "עושים שוק" נחנכה בעיתון החודשי, נראה נחמד מאוד ויעניק פירסום טוב לאתר.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Googleness,

אהלן, נראה לי שזה הפורום המתאים אז נזרום כאן... מאז ומתמיד היה דיבור על זה שגוגל חודרת לפרטיות בצורה מוגזמת אולם לאחרונה ההתפחויות האחרונות עם גוגל BUZZ (מי שלא מכיר זאת רשת חברתית שכל משתמשי ג'ימייל מצורפים אליה אוטומטית, הצד השלילי שכל מי שאי פעם התכתבנו איתו או שמופיע בספר הכתובות מתווסף כחבר בגוגל BUZZ מה שגרר כבר 2 תביעות יצוגיות). לא יודע מה איתכם אבל הברדק של גוגל כבר לא כל כך מתאים לי אז אני שוקל לסגור את הג'ימייל שלי ולעבור לשירות דואר אחר אז רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לשירותים אחרים למשל שמתי עין על Windows Live המחודש של מיקרוסופט. ממה שהבנתי יש ערכת התקנה שמסתנכרנת יפה עם הויסטה ואז אפשר לתפעל תיבת דואר, שירות בלוגים, גלרית תמונות וכולי וכולי... אז הצעות המלצו…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם... יש לי 2 כרטיסי אשראי חד פעמיים, באחד יש 80 ובשני 300 ככה... עכשיו אני רוצה לקנות משהו ב100 שקל ולהיתפטר מהכרטיס הראשון כבר. אז יש אפשרות לחלק את התשלום בין 2 כרטיסים ? או איכשיהו להעביר 20 שקל לחשבון PAYPAL (לא ממש הצלחתי) או דרך אחרת? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by lev-27,

במשך השנים צברתי ספרים רבים: מדע בדיוני, פנטזיה, היסטוריה, טבע וספרי לימוד שונים. ספרים מעניינים שנכתבו ע"י מיטב הסופרים בז'אנר. רוב הספרים באנגלית. יש גרסאות Hardcover איכותיות ומהודרות. בעיה אין לי מה לעשות איתם והם סתם תופסים מקום רב שאני צריך. החלטתי למסור את הספרים. ארזתי אותם בקרטונים והעמסתי אותם ברכב. ספריה עירונית נראה כמו המקום הטבעי למסור ספרים, אבל האם יש מקומות נוספים? לא נראה לי שצריך אותם בספריה באוניברסיטה. לפחות אצלנו 99.9% מהספרים ספרי לימוד. איפה לספרים יהיה הכי רבה שימוש? חבל שהם יתבזבזו.

• 16 תגובות
    • 12.8k צפיות
  7. היום יצאתי מהסופר, אדם חרש ניגש אלי וביקש תרומה. שלפתי את הארנק ותרמתי. (ממש לא עקרוני כמה). ואז ידידה שאלה אותי "מרגיש יותר טוב עם עצמך עכשיו?" התשובה שלי מיד הייתה לא. אני לא מרגיש טוב יותר או כאילו עזרתי (ולו במעט) לאדם אחר. מה איתכם? סתם מעניין אותי. לילה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by ItachiSan,

שניהם עושים אותו צליל (a)... אז מה בעצם ההבדל בינהם? וכשמנקדים איך יודעים איזה סימן להשים? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 26.9k צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=aGcir8GzvKE

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gabbay,

http://www.tomshardware.co.uk/quad-core-multitasking-4-core-phenom-core-5,news-33196.html LOL :lol: :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  11. המחשב שלי דיי חדיש בן איזה חצי שנה אבל עדיין המילה האחרונה ואני מאוד מרוצה ממנו.. אבל בכל זאת יש איזה משהו שזול משמעותית בארה"ב שכדי לקנות למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום! היום גיליתי שהדביקו לי מדבקות "חניה פרטית" על שמשת הרכב הקדמית - שני דפי A4 מודדבקים עם סופר גלו לחלון. יש למישהו רעיון יצירתי איך להסיר את הדבק בלי לפגוש בשמשה? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 19.5k צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. לפי מה שהבנתי לא חובה לעשות ביטוח צד ג' לדוגמא אבל לא הבנתי איזה סוג של ביטוח אני כן חייב לעשות?(אני גם לא ממש יודע סוגי ביטוח יש האמת) וכמה זה יעלה על מכונית ישנה שנתון 90~ אשמח לעזרה בנושא

• 16 תגובות
    • 11.5k צפיות
  17. Started by raiman1,

מישהו יודע מה ההשפעות של הקרפטונייט הכחול?? לא ממש הבנתי את זה..

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ביום שלישי ה25 למאי תערך הבגרות במתמטיקה. שעות הבחינה: שלוש יח"ל: 001 מ 18:00 עד 19:15 הארכת זמן עד 19:34 002 מ 13:00 עד 14:30 הארכת זמן עד 14:53 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 ארבע יח"ל: 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 004 מ 13:00 עד 14:45 הארכת זמן עד 15:11 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 חמש יח"ל: 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 006 מ 15:30 עד 17:30 הארכת זמן עד 18:00 007 מ 13:00 עד 15:00 הארכת זמן עד 15:30 שאלות וטיפים לפה!! אני עושה את 006 ו007 בהצלחה לכולם! ערן.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by EasyPooper,

שלום וחג שמח לכולם! עם קרבת החופש הגדול, התקופה בה יש הכי הרבה זמן פנוי בשנה החלטתי להתחיל לרוץ שוב לא על הליכון. השאלות שלי הן כאלה- על איזה משטח כדאי יותר לרוץ? באתר עולים על מדים כתוב שכהכנה ליום גיבוש סיירות עדיף לרוץ על משטח חולי ואילו ממדריך הכושר שמעתי שריצה על מדרכה עדיפה כי על מדרכה מקדם דחיסת העצם גבוהה יותר. (אם אפשר קישור לאיזה מאמר או משהו בסגנון) כמו כן האם עדיף לרוץ מרחק מסויים במסלול ישר עד כמה שאפר או לרוץ בסיבובים(500X10)? ולבסוף, מישהו מכיר איזה מקום נחמד לרוץ בו בדרום תל אביב, חוץ מחוף הים?

20. Started by alex.turovsky,

שני בריונים שודדים בחור תמים בלובי חשוך. http://www.youtube.com/watch?v=Lb-5mvsJUOo&feature=player_embedded

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ToMuSH,

אני יודע שזה נושא ישן ולא אקטואלי, אבל נתקלתי בו עכשיו, ולמרבה התדהמה זו נראה לי הפעם הראשונה שאני מתוודע אליו. לקוח מויקיפדיה: מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%99_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94 אני רק רוצה לשאול, איך זה פאקינג יכול להיות? איך יכול להיות שברור שהיא עשתה מעשה שעזר לאוייב, עזר לאנשים שרוצחים יהודים בדם קר, ועוד יש כאלה הקוראים לשיחרורה. איך אלה שקראו לשיחרורה, ובוודאי שעשו סוג של תעמולה בנושא, לא שילמו את המחיר? זה פשוט קורע לי את הלב שאני חי באותה אטמוספירה עם אנשים כאלה. איך אפשר לדעת שזה לא ייקרה שוב? זה נקרא שלום? איפה פעילי השלום שחתמו על העצומה רואים שלום במה שהיא עשתה? עאלק דני אמיר, השמאלני הטיפש הזה, עוד כותב שיר שבו נאמר שהיא תי…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

יש לי 2 ממירים של yes ו-2 טלויזיות, הבעיה שאחת מהטלויזיות לא עובדות כרגע, אז יש מצב לחבר את הממיר למחשב?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BedBoy,

זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.