עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי מחר בגרות בספורט ואני צריך לרוץ 3 קילומטר (כמובן שיש גם מרפקים ובטן אבל זה לא בעיה) אומנם אני מצליח את הריצה ואפילו בזמן סביר ביותר אבל האם פחית XL תשפר לי את הביצועים? יהיה לי יותר קל\יותר אנרגיה בשביל הריצה? תודה , ואשמח לשמוע תגובות מאנשים שמבינים בנושא

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by lev-27,

במשך השנים צברתי ספרים רבים: מדע בדיוני, פנטזיה, היסטוריה, טבע וספרי לימוד שונים. ספרים מעניינים שנכתבו ע"י מיטב הסופרים בז'אנר. רוב הספרים באנגלית. יש גרסאות Hardcover איכותיות ומהודרות. בעיה אין לי מה לעשות איתם והם סתם תופסים מקום רב שאני צריך. החלטתי למסור את הספרים. ארזתי אותם בקרטונים והעמסתי אותם ברכב. ספריה עירונית נראה כמו המקום הטבעי למסור ספרים, אבל האם יש מקומות נוספים? לא נראה לי שצריך אותם בספריה באוניברסיטה. לפחות אצלנו 99.9% מהספרים ספרי לימוד. איפה לספרים יהיה הכי רבה שימוש? חבל שהם יתבזבזו.

• 16 תגובות
    • 12.9k צפיות
  3. זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. שלום לכולם. קרובים מארה"ב אמורים להגיע לארץ וחשבתי לנצל את זה לצורך קנייה של כמה חלקים. אני מעוניין לקנות את החלקים הבאים מאחת מהחנויות המוכרות למחשבים בארצות הברית: (ידוע לי כי אין אחראיות על המוצרים בארץ) הפרש המחירים עומד על כ 1000 שקלים(חו"ל לעומת הארץ). CPU Core i5 750 2.66GHz 8MB Motherboard Gigabyte P55A-UD3 Memory CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB)1600 MHZ DDR3 GPU XFX HD-577X-ZNFC Radeon HD 5770 1GB 128-bit DDR5 אבקש את עזרתכם בבחירת החנות לקנייה וכן הבהרות לגבי תשלומים נוספים שעלולים לצוץ מעבר למחירם. בנוסף אבקש חוות דעת על המוצרים הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by House M.D.,

למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. http://unlimiteddetailtechnology.com/ מאוד מעניין אלגוריתם חכם שמחסל את הצורך בחומרה עם שרירים בשביל להציג פירוט תלת מימד *אינסופי*. אם זה נכון אז לא צריך יותר כרטיסי מסך לחישובי תלת מימד... מעניין מה יעלה בסופו של העניין הזה, ואם זה ייקבר עמוק עמוק לטובת אינטרסים כלכליים.

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by lev-27,

אני לא מבין מה לעזאזל הולך במדינה הזאת. איזה חברה שוודית פותחת סניף אומלל והמדינה משתגעת. רעש בכל מקום, בתקשורת, באינטרנט, בציבור. אלפים הסתערו על הסניף כאילו מחלקים שם קוקאין טהור ומציצות מדוגמניות שוודיות בחינם. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ht20100311_03 פשוט נורא. גם אם היו מביאים את משמרות המהפכה בטיסת VIP מאיראן עם Full Gear לפיזור הפגנות לא היו מצליחים להשליט סדר. אנחנו פשוט עם של איכרים חסרי תרבות. כל פעם שאני רואה את התמונות האלה אני חושב לעצמי "איך לעזאזל הגענו למקום ה-25 במדד הפיתוח של האו"ם?"

• 50 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by coldstorm,

ידידה שלי קנתה מחשב מ TMSFOX עקב המלצתי, לפני כשמונה חודשים. המחשב עשה בעיות והיא הביאה אותו לבדיקה ב-TMS סניף פולג. נאמר לה שספק הכח מקולקל ומאחר ומדובר ביבואן ש-TMS לא עובדים איתו, הם מסרבים לתת אחריות. היא נדרשה לשלם 200 שקלים עבור החלפת הספק. המחשב כולו בעל אחריות לשנה וכך גם הספק. אם החנות לא היתה מתפרקת זה לא היה עולה פרוטה כי הכל במסגרת האחריות. נראה שכל הדיבורים ש-TMS יקחו אחריות על המוצרים מהחנות המאוחדת היו להרגעת הרוחות ולהרדמת חברי הפורום, עד שישכחו איך השותפים האלו פגעו בכל כך הרבה לקוחות. אישית, אני אתרחק מ-TMS כמו מאש וכך גם כל מי שיבקש ממני המלצה על חנות - ויש לא מעט כאלו.

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by J0HNiE,

אני מחפש מזגן נייד, אני לא יודע מה המחירים שלהם היום ומה נחשב לטוב אבל אם מישהו פה קנה פעם או יודע משהו על מזגנים ניידים בבקשה שיעזור..

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by Enable,

למה הסרטים של ה HD לא יכולים לפעול במסך מלא? גם בטלויזיה וגם במחשב יש להם שוליים יש דרך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by psu,

בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה: שלום רב , כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן בברכה , mail_kfir אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by b3ta0,

שלום אני רוצה לקנות בעתיד חלקים למחשב, וארצה את דעתכם לגבי חנויות, כך שאעשה קניה נבונה. מה שאני אבקש שתמליצו על חנויות עם שם טוב, וגם בהן הייתם צריכים לממש אחריות למוצר שקניתם, ולא נתקלתם בבעיות. תוכלו לציין איזה מוצר, כמה זמן כל התהליך לקח, איך היה השירות וכו. תודה

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. איך קוראים לקטע שהוא מנגן בשניה ה 1:16? תודה. נ.ב. שחכתי להוסיף את הקטע באמת..

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by redead,

השמח לקבל הצעות על דברים שכדי לעשות באילת כדי לא להשתעמם שם.. אני בן 26 דרך אגב.. אני גם ישמח לדעת כמה בערך צריכה לעלות מונית מהשדה תעופה למלון? הרי ידוע שהנהגי מוניות שם לא בדיוק הולכים לפי הספר..

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  17. :lol:

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם ראשית דבר , ברצוני לציין שדיון זה נועד , שאנו בעלי החנויות והמשתמשים בפורום זה שהם הנכס היקר שלנו נבנה תקנון שירות בתחום המחשבים והמסחר במחשבים , שיהיה מקובל על החנויות ועל המשתמשים בפורומי המחשבים בכלל . דבר שיקדם את המסחר ההוגן בתחום המחשבים בארץ , והחנויות ירוויחו שרק חנויות שיעמדו בקרטריונים , שיקבעו במהלך הדיון יוכלו להכלל באתר, לדוגמא בפורום המלצה על מפרטים . מטרת דיון זה היא לא לעלות בעיות ספציפיות של חנות ולקוח ספיציפי , אלה לכתוב באופן כללי את הבעיה , ואנו המשתמשים וכן בעלי החנויות יגיבו בהתאם לבעיה . אבקש להמנע מפרסום של החנות , אלה רק את הבעיה שצצה . אבקש מבעלי החנויות השונים להשתתף בדיון , על מנת לכתוב מה אנו יכולים לבוא לקראת המשתמשים ומה המשתמ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roilevi,

קניתי מברגה עם מטען לבטריות בארה"ב. על המטען רשום : INPUT : 120 VAC ~60Hz 0.58A OUTPUT: 7.2-14.4V DC 1.9A 1.9A האם אני יכול לחבר את המטען ישירות לרשת החשמל בארץ ??? האם המטען עלול להתקלקל אולי הסוללה??? אם לא , האם יש מתאם שמעביר מ 220 ל 120 ???? משהו זול ??

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  21. ערב טוב, אז ככה, הסיפור הוא שקנינו טלויזית LCD של סמסונג 26 אינץ' דגם LA26B450 אחרי יום שקנינו אותה היה מן זימזום גבוה כשהטלויזיה היית מכובת (הנורה האדומה נשארת דלוקה) בהתחלה לא האמינו לי כי רק אני שמעתי את הזימזום, אחרי זה אמא שלי גם שמעה בערך... מפה לשם הזמנו טכנאי והוא איכשהו שמע את הזימזום והחליפו לנו טלויזיה. וכמו שאתם מבינים עדיין יש את אותה בעיה. רק שהפעם רק אני שומע את הרעש ובלילה זה בכלל מחרפן אותי! אני פשוט מוציא אותו מהחשמל אבל זה לא באמת פיתרון.. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אם יש איזה משהו שמוריד מתח בשקע של החשמל או שאין כזאת חיה? שכחתי לציין כשאני מדליק את הטלויזיה אז הזימזום נעלם.. יש זימזום רק כשהיא סגורה אגב כנראה הבעיה היא בשנאי של הטלויזיה או בספ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  23. האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Lord Richard,

שלום אני מחפש שירים טובים כמו Dry country של בון ג'ובי עם סולו טוב כמו שיש שם !

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. http://www.youtube.com/watch?v=TgMeCNNVOQM תודה לעונים כבר אולי שנתיים אני מחפש את השם..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.