כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי מנוי לשרת פרוקסי לא עבד. ביטלתי את המנוי. הורדתי תוכנה בשם Hotspot Shield שאמורה להסתיר את המיקום ו-Hulu עובד, אבל מאד לאט. יש דרך לצפות בשירות בלי לעבור לארצות הברית?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא כי לא יצא לי להזמין מחו"ל עדיין. האם האתר הזה בטוח? ראיתי שם נעלים במחירי ריצפה יחסית לארץ,זה מחיר שלא כולל משלוח ולא את המכס בארץ..בכמה המחיר ישתנה אם נניח שהנעל עולה 500 ש"ח? תודה לעונים:] אם יש עוד משהו שאני צירך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב תקשיבו הדבר הזה כל כך ממכר שאני חייב לפתוח על זה דיון שכחתי בכלל שהאתר הזה קיים, פעם הייתי מכור לbadger badger badger http://www.weebls-stuff.com/songs/Amazing+Horse/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת. כאילו לפי הגיון דברים מעובדים צריכים לעלות יותר . אז מה הקטע כאן? או שעסקים גדולים מצאו פטנט, דברים זולים למכור ביוקר?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ברצוני לספר לכם מה קרה לי השובע שקניתי לוח אם מדגם Gigabyte GAEP43DS3L לאחר שהרכבתי אותו בבית לא קיבלתי תמונה על המסך ולאחר שבדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר אצלי ראיתי שיש תמונה וישר הסקתי שזה הלוח - אם. התקשרתי מיד לחנות אמרו לי... 1."אין מה לעשות אנחנו חייבים לבדוק במידה ולא תקין נחכה עד שיגיע מחול כי זה לוח "מיוחד" :bash:" אמרתי אוקי. כי הייתי די בטוח שהוא דפוק. הלוח היה תקין לחלוטין פשוט הספק כח שהיה במחשב היה מעעעפן בשקל וחצי כנראה שזאת הייתה הבעיה ... קניתי בנוסף ספק כח באותה חנות לקחתי את הלוח שהיה סגור באריזה - אותו אריזה כמובן ! - לא לוח חדש ברוב טיפשותי השארתי את הלוח מיום חמישי על השולחן בסלון בבית כי אמרתי שאני אתעסק בזה בסוף שבוע ככה בכ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לצאת לטייל בפסח לכל החג ברגל. אני מחפש מסלולים שאתם עשיתם וממליצים עליהם או אפילו מסלול מוכן של שבוע. תנו בראש!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת ארוך אבל בהחלט מעניין: מממממ. הומור בהחלט לא חסר להם.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה כסא תלמיד/עבודה לא יקר , 200 ש"ח למחשב שיהיה מרופד - לא מנהלים. יש לי כרגע כסא מנהלים שעלה לי בזמנו 400 ש"ח והוא ענק, גדול ולא נוח כל כך.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לעזזל מה זה הסוף הדפוק הזה? יש לכם מושג אם יהיה סרט המשך :s05:
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
דוד מחו"ל אוסף כל מיני דגמי בניינים קטנים כאלה מכל העולם, הוא בא לפה לפסח ורצינו לעשות לו הפתעה ולהביא לו כל מיני דגמים כאלה נגיד של: עזריאלי , כותל , הר הבית , עיר דוד וכו'. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה? עד כה מצאתי רק מגנטים ותמונות אך לא דגמים קטנים. גודל הדגם לא צריך להיות גדול גם 5X5 ס"מ מספיק
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ראיתי פורום עם נשים " נשלטת שיפחה " דברים כאלה ואני לא מבין דבר אחד איך בחורה מוכנה להיות מושפלת ולמכור את הגוף שלה ? בשביל אהבה ? תשומי ? עברה טראומה בבית ? זה מוזר לראות גברים בני 60 מתעסקים על ילדות בנות 20 - 25 ועושים בהן ככל על רוחם והן עוד קוראות להם " אדוני מאסטר שלי " זה מוזר הן מטורפות לא נורמליות , הן ניראות " כאילו " נורמליות הן מקלידות " כאילו "נורמלי אבל משהו דפוק להן בראש , אוהבות שמכים אותן מורידים להן דם קושרים אותן מה זה ? אני רק יודע שקוראים לזה BDSM והגברים שהם כביכול " המאסטר " קולטים שהן שרוטות על כל הראש ופשוט עם לשון חלקלקה גורמים להן לעשות כל מה שהם רוצים ואפילו קראתי שהם מבטיחים להן להיות מאושרות והן מאמינות בזה ואפילו רושמות בפורום " אני מאושרת ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בתחרות פייסבוק, מקום ראשון יזכה ב-SC2 בטא קיי. אני מבקש שתעזרו לי לנצח, זה עניין קצר של פחות מדקה! כל מה שצריך לעשות זה להצטרף לקבוצה הזאת http://www.facebook.com/pages/Gaming-Forever/301215367711 ולעשות לייק לתמונה הזאת http://www.facebook.com/photo.php?pid=30558039&o=all&op=1&view=all&subj=301215367711&aid=-1&id=1445206413 אני כרגע במקום שני, ויש לי עוד המון יחסית עד למקום הראשון. אני ממש מתחנן בפניכם שתעזרו לי! תודה לכל מי שיתרום מזמנו למעני. D=
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בתמונה יש 2 גגות הגג היותר נמוך זה הבית שלי והגג היותר גבוה זה של השכנים שצמודים אלי את הגג בנינו לפני שבועות אחדים והישתמשנו בקיר של השכנים שלי כמו שאתם רואים בתמונה השאלה שלי כזאת.. האם הם יכולים איכשהו לחייב אותי על זה מבחינה חוקית? יש איזה בעיה עם זה שהישתמשנו בקיר שלהם כדי לבנות את הגג? http://img229.imageshack.us/img229/7279/img0065x.jpg
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם יכול להיגרם נזק לראוטר או מודם כתוצא מכך שיוצבו ליד רמקולים של מערכת סטריאו? השאלה מתייחסת למצב שבו אגביר את העוצמה לגבוהה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עם הזמנתי מוצר שעלה 99 דולר, והמוכר שם תקבלה שזה עלה 99 דולר יקחו את זה למכס? ואני צריך לשלם כסף? או שזה יגיע בלי בעיות לדואר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברה ! אני מאמין שאמצא כאן כמה אנשים שכמוני אוהבים לטייל בארץ. אני מחפש המלצה לטיול נחמד, ל-3 ימים בשבוע הבא עם לינת שטח בצפון הארץ. אני אוהב מקומות עם מים, נוף ובכלל להרגיש את הארץ מקרוב. אם יש לכם מסלול מוכן, מקומות ספציפיים, טיפים וכדומה, אשמח לשמוע בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום, הייתי אמור להתגייס ביולי השנה, ודחיתי גיוס בשביל ללכת למכינה קדם צבאית. מסיבות בריאותיות כנראה שלא אוכל להתגייס לשירות קרבי, וארצה לגמור עם הצבא כמה שיותר מוקדם. איך אני יכול לבטל את דחיית הגיוס? זה נעשה לפני כחודש בערך. אולי שלושה שבועות. אני מוכן לשלוח פקסים לכל מי שצריך, ולהילחם על זה כמה שצריך. יש לי משהו טוב להילחם בעבורו, בשביל ביטול דחיית הגיוס הזו. זה עניין שמאוד דחוף לי, אם מישהו יודע משהו על הנושא אשמח אם יוכל לפרט ולהרחיב. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
-
מהו הגיינר הטוב ביותר ומה זה קריאטין והאם מומלץ לקנות אותו גם?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השיר המקורי הוא LET THE SUNSHINE. הביצוע בפרסומת: מישהו יודע מי המבצעים והאם הביצוע הזה נעשה במיוחד עבור הפרסומת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-