עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by overload,

יש הגבלה על תאוצה? לדוגמה יש לי בוגאטי וירון אני בכביש של 100 קמ"ש, הרמזור התחלף לירוק, מותר לי להגיע למאה גם ב -2.5 שניות לפי החוק? (בהנחה שאני לא מסכן אף אחד)

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by niki12,

K תמונות שהייתי קטן חיחיחיח כיום אני בן 18

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני חייל משוחרר עוד מעט שנה ואני רוצה ללמוד בתחום המחשבים וניתקלתי בפירסומות של בית הספר הזה http://www.websense-media.co.il/Bryce_031105/default.asp?gid=google חזרו אלי ומסרו לי את כל הפרטים הייתי רוצה להעלות את שני קבצי ה ווארד אבל לא מצאתי דרך לעשות זאת תנו לי אתר שאפשר להעלות אליו אני רוצה לשמומע ממכם חוות דעת כי אני לא מכיר מישהוא אחר לשאול

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

^^^^^

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by surfface,

אני לומד 5 יחידות אנגלית ואנחנו צריכים לעשות פרויקט לבגרות בעל פה על כל נושא שנרצה (אני עושה על אילן רמון) אם אתם יכולים תסבירו לי או תפנו אותי לאתרים מה צריך להיות בדיוק בעבודה ממה שהבנתי אני צריך RATIONLE וגם Introduction אז מה רושמים בכל אחד ומה אני יכול לרשום בגוף העבודה עצמו? בבקשה תעזרו. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 10.2k צפיות
  6. Started by cleric,

כשקניתם את המחשב שלכם, במידה וביקשתם הרכבה במעבדה, חשבתם שהטכנאים שם הרכיבו אותו נכון? ואולי אלו היו ... החבר'ה האלה: http://www.skizzers.org/andy/lego.html ;D

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by the_big,

ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by The_overclocker,

http://video.google.com/videoplay?docid=-5651560933959870793 זה רק אצלי ככה ? מה זו הצנזורה הזאת

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך ללמוד?? ועוד על מיני שיטות לזכור את החוקים והמרחקים וכל השטויות האלה?? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל מרוב פורומים אני כבר לא יודע איפה לכתוב....אז באתי לפה כדי שלא יעיפו אותי לפורום אחר.. והנושא היום הוא : מה אנו עושים במחשב . האם מישהו חשב פעם למה אנו צריכים מחשב חזק?? מדוע צריך לרדוף אחרי הטכנולוגיה.לא אשקר ואודה שהודעה זו ניכתבה ממחשב אתלון 64....אבל במקביל גם יש לי מחשב אתלון XP.אבל השימושים שלי היום הם בעיקר סרטים ואינטרנט.דבר שגם אתלון XP יכול לעשות בלי שום בעיה. אם כך מדוע צריך לחדש כל חצי שנה את המחשב?? כאשר יש למשתמש מחשב בעוצמה של 1600 עד 2 גיגה למה לקנות חדש??.האם אנו כמשתמשים חייבים להכנע לדרישות השוק??? בסופו של דבר יצרני התוכנה \חומרה מכתיבים לנו מה לקנות.הרי גלישה היום אפשרית גם ממחשב עם עוצמה של 450 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dr computer,

מה אתם אומרים עליו אני רוצה לקנות אותו אבל יש פאק אחד גדול הוא יגיע לסניף פסגת זאב רק בעוד חודשיים בסוף מרץ(בערך בתחילת פסח) בגלל מחסור כללי ברשת פלאפון ובנתיים אני תקוע בלי פלאפון מישהו קנה אותו בזמן האחרון מסניף אחר(אולי נשאר להם אחד או שתיים שאני יכול לקנות)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by musari,

9 קיי בשלישית מינוס 10 קיי בריבוע פלוס 37 קיי מינוס 36 כל זה שווה לאפס....אני צריך את כל הדרך תודה לעזורים...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by kinggil,

http://www.legit.dk/ :lol:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה מזורגגת,אין לי פשוט מושג מה הקאצ בה... אשמח עם מישהו יוכל לעזור תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://video.google.com/videoplay?docid=-160820776386465403 כתבה ישנה על הדבר החם הבא- אינטרנט! http://www.eng.biu.ac.il/~noytza/touch.html הדגמה של מסכי מגע, המזהים כמה נקודות מגע בו-זמנית- ממש אהבתי. ------------------------------------------------- אני מקווה שלא הביאו את הקישורים האלה בעבר.

• 16 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by UltraWaveMUSA,

מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אפשר מידע על זה? מה זה דורש? מה עושים שם? איזה ידע אמור להיות לי אם אני רוצה להתקבל?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Yoav,

לאחר שאני כל חודשיים מחליף ניק, אני רוצה שאתם תעזרו לי למצוא משהו קבוע.. תודה רבה מראש

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yuvalri1,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מזגן לחדר 3X3 ואני לא מבין כלום איזה כדאי , כמה כח-סוס , כמה BTU ומה המשמעות של האותיות

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Milford Cubicle,

מעשה בתולעת לבנה וקטנה, שתמיד ישבה לה לבד בפינה. בודדה להפליא ומאוד מסכנה, בלי אף חבר בכל הגינה. ככה חלפו להן 18 שנה, והגיע תורה להגן על המדינה. היא זחלה לבקו"מ מלאת גאווה, קיבלה קיטבג וזריקה מכאיבה. פגשה סמל מניאק וקצינה חביבה, ועכשיו היא רשמית תקועה בצבא תולעת קטנה רחוקה מהבית, תולעת קטנה בצבע הזית. תקועה בלי מוצא בטירונות בנים, לא מצליחה לעמוד בזמנים. מבצעת תרגילי התעמלות מענים, וחוטפת צעקות ממ"כים מעצבנים. והסמל צועק: "תולעת קטנה, כאן זה צבא ולא קייטנה. תתחילי לרוץ ותפסיקי לזחול אצלי את תאכלי עוד הרבה הרבה חול. 30 שניות לקחתי לך זמן, רצת קילומטר וחזרת שוב לכאן!" מזל ששום דבר לא נמשך לעולמים, התולעת סיימה את טירונות האימים. היא הצהירה אמונים וקיבלה תנ"ך, ועכשיו היא ר…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by x-pac,

אני לא יודע איך איך אתם????

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Yehudaa,

היהודים החסידים היו נוהגים לקום בחצות הלילה ולבכות על חורבן בית המקדש (תקון חצות) לשם כך היו יושנים מוקדם, והיה להם תרנגול מיוחד שהיה קורא בקול בדיוק בחצות הלילה נפתלי היה אחד מאותם חסידים יום אחד עבר נפתלי לגור בבית חדש, בשכנות עם יהודי אחד שקראו לו עובדיה. נפתלי כהרגלו היה מתעורר בחצות הלילה לצווחות "התרנגול המיוחד" ומשום מה עובדיה שכנו לא היה "אוהב" את התרנגול המיוחד לילה אחד בחצות הקדים עובדיה את נפתלי... עובדיה תפס את התרנגול והתחיל מסובב לתרנגול את הראש נפתלי :"למה אתה מסובב לתרנגול את הראש ??!" עובדיה: "אל תדאג ! אני מכוון אותו לשעה יותר מאוחרת !"

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by D-M-X,

מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by PeaS,

עד לא מזמן התכוונתי לעשות פסיכומטרי בסתיו הקרוב, עם קורס של קידום לפניו... אבל, שמעתי על תוכניות של שרת החינוך לבטל את הבחינה, משהו לא כל-כך ברור. אם זה אכן יצא לפועל, תוך כמה זמן זה יקרה? ומה הסיכוי בכלל שזה יקרה? אם אני לא טועה כבר דיברו על זה פעם. האם בינתיים לא כדאי להרשם? הבעיה היא שאני מעדיך לעשות את הבחיה בסתיו ולא בחורף, כי זה יוצא יותר נוח עם המיונים לצבא.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.