כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי חשבון בהוטמייל ואני יודע וזוכר בדיוק את שם המשתמש והסיסמה אבל אני נדרש לאמת בטלפון שאני בעל החשבון, החלפתי את המספר האימות לבזק כי נשבר לי הפלא פון, עכשיו בזק שינו את המספר בלי לשאול אותי ואני לא יכול להחזיר את המספר בבזק למרות שהוא לא נתפס. קניתי פלאפון חדש עם אותו מספר היה בשבור. זה חשוב כי יש לי בחשבון חלונות 8 ואופיס 2013 וגם סקייפ אני לא בקשר עם אנשים בסקייפ שלי. משום מה לפייסבוק אני כן יכול להכנס. תעזרו לי האופיס והחלונות עלו לי אלפי שקלים
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש לא נוח לחפש אותם מחדש. תודה
-
- 12 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי, בעיקרון הזמנתי זיכרון פלאש של 8GB והמוצר שהגיע לא עובר את ה100MB. במצב עניינים רגיל הייתי פוטר את המשלוח כזיוף, מגיש תלונה לאיביי, מקבל את הכסף בחזרה, ושלום על ישראל. הבעיה היא שמישהו פתח לי את המעטפה (שקית) ועכשיו אני לא יודע אם לא החליפו משהו ואם זה בעצם המוצר המקורי. אני מספיק כועס על החדירה לפרטיות (ואם היה לי מידע פרטי בדיסק ההוא?) ובנוסף גם די מתוסכל כי אין לי מושג למי לפנות. ריאלית, כנראה שנקודת הכשל היא בצד של המוכר (מעניין איך רמאים כאלו מרוויחים כסף הרי כל לקוח מגלה את הזיוף כשהקבצים שלו לא מועתקים?), אבל עדיין, איך אפשר להיות בטוח?... יש עצות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון הטלפון שהיה מחובר לשקע של בזק שיש לי בחדר (שאולתר ע"י חשמלאי) הפסיק לעבוד. עד כמה שאני רואה החשמלאי שיפצר חוטים משלוחה בחדר אחר לחדר שלי. פתחתי את השלוחה שלי והשלוחה שממנה שורשרו החוטים והכל נראה מחובר. בנוסף - כאשר אני מחבר פקס הפקס מזהה שיחות נכנסות אבל לא מצליח לקבל או לשלוח פקסים. יש למישהו רעיונות מה גורם לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מעוניין לשים תמונה של המחשב שלי אבל אני צריך תדרוך קטן איך :s05:
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי חברים , לפני כמספר דקות ה-eurovision נגמר וישראל זכתה במקום הרביעי, אחרי ששירי מימון נתנה הופעה מהסרטים ! ברכותיי ! http://www.eurovision.tv/english/israel.htm הזוכה היא יוון, שזכתה בפער דיי רציני, עוד ניתן לקרוא כאן : http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=186176&sid=49 ישראל נדדה מהמקום ה-1 למקום ה-6, וכאמור הגיעה למקום הרביעי לאחר שצרפת נתנה לנו עשר נקודות. אתם מוזמנים לספר חוויות ... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול לפרט עליו טיפה[חומרה בעיקר ואיזה לינוקס אם לינוקס]
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 15.6.2007 robert gitelman- club99 15.6.2007 tracklist: 01. three drives- greece 2000 (muskat nuss mix) 02. liquid soul- the source (atmos remix) 03. priority q- mirror of my memoery (icone rmx) 04. neal scarborough- madagascar (sophie suger rmx) 05. adrian ivan- before sunset (yanave remix) 06. pascal feliz- from inside the speaker 07. synergy- the anthem 2007 (jesselyn remix) 08. bas & ram meets massimo nocito- trancesetterz nl 09. nunrg- last experience (giuseppe ottaviani remix) 10. airbase- roots 11. marcel woods- lemon tree DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 15.6.2007: http://www.sendspace.com/file/553k6o vote for robert gitelman on the …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי אנשים, יש לי שלושה מחשבים ישנים (מאד) שכבר מזמן לא עובדים ואני רוצה להיפטר מהם. מתוך מודעות סביבתית מינימלית אני לא רוצה סתם לזרוק לפח. מישהו מכיר מקום שממחזר מחשבים ישנים או אוסף אותם? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בשבוע האחרון כל היום יש פה איזה צעיר שנוסע על טרקטורון בתוך שכונת מגורים שקטה וקטנה מדובר עם כביש מעגלי חד כיווני נכנס בצד אחד ואחרי דקה נסיעה אתה עברת את כל השכונה מהצד השני יש פה הרבה ילדים גם שהולכים בכביש המדובר כי מכוניות חונות בצדדים לכל האורך הבחור על הטרקטורון נוסע גם נגד הכיוון ודופק ספרינטים בכל הכוח הוא צעיר לא חובש קסדה אלא אם מחשיבים כיפה ענקית סטייל נחמן בתור קסדה צילמתי אותו עכשיו מהחלון של הבית עושה רעש נוסע מהר בזמן שאמא עם עגלה ושלושה ילדים הלכו בכביש חזיתית לו מה האפשרויות פעולה שאפשר לעשות פה כדי לנקנק את הבחור הזה בדוק זה לא חוקי לנסוע עם טרקטורון בתוך שכונה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=738838
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-