עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by r1plet,

בדיוק לפני מספר ימים נסעתי לאולם אירועים שעבדתי בו פעם להחזיר את מדי העבודה ולקבל 100ש"ח REFUND במזומן, כמובן בהיותי אידיוט גמור באותו המצב לא לקחתי איתי את הארנק ושמתי את 2 שטרות ה50ש"ח בכיס יחד עם הפלאפון, ברגע שעליתי לאוטובוס הוצאתי את הפלאפון מהכיס וככל הנראה הכסף עף החוצה איתו ומישהו מאחוריי הרים את הכסף או שהוא פשוט עף לו אל המוצא בר המזל, אני מבחינתי גיליתי על כך באמצע הנסיעה באוטובוס כשאין עליי כסף לנסיעה נוספת חזרה ובחוץ יש רוח שבחיים לא תשאיר את הכסף באותה התחנה... ניחא ה-100 שקל, מה שיותר הורג במקרים כאלה זו המחשבה של "איך יכלתי להיות כזה מטומטם? :kopfpatsch:" מה יצא לכם לאבד?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by עוף קפוא,

איזה בחור שאני לא מכיר הלך וקנה שקית במבה אבל איך שהוא פתח אותה הוא הרגיש שהיא קצת יבשה מדי וחשב שזה מוזר הוא הסתכל על תאריך התפוגה ומסתבר שלפני שבועיים זה נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה שלו היא שהוא קנה את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלו, והוא מכיר את המוכר (לא ממש אישית אבל בכל זאת הם 10 שנים שם ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לו לתבוע אותו עכשיו, אותו בחור הלך ופתח על הנושא האדיוטי הזה דיון בפורום כללי ב hwzone, פורום שאני גאה לקרוא לו הבית שלי באינטרנט. כתוצאה ישירה מכך התבזבזו לי 5 דקות שלמות מהחיים, אבל אני חייב להודות שזה היה די מצחיק. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או למנהלי הפורום? אם זה הולך אליו - יש סיכוי טוב שא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום חברים. לפני ארבעה חודשים (פחות יומיים) קניתי מקרביץ מכשיר Sansa Clip 4gb היום קלטתי שמקשי הווליום משמאל הנגן ומקשי ההדלקה/כיבוי מימין המכשיר נתקעו וההזה שלהם לא חלקה, כאילו מרוח מאחריהם גריז. כשהצלחתי להדליק את המכשיר הוא פשוט נתקע, כתוב על המסך "מנותק" ויש לי את הסימון של מצב הבטריה למעלה. ההוכחה היחידה שלי כיום לביצוע הרכישה היא התארד הזה בו אני מבקש עזרה בתפעול המכשיר. מה שכן, בעזרת זה אני יודע את יום ביצוע הרכישה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400860.0 האם אני צפוי לקבל שירות/ אפשרות למימוש אחריות במידה ובעלת החנות תזכור אותי (יש מצב כי הייתה בינינו התנהלות ארוכה, היא הייתה צריכה להזמין לי ת'מכשיר ולהתקשר כשהוא מגיע וכו' וכו') או שאתן לה את יום הר…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. תענו לי על מה שכתוב בכותרת, פליז!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הלכתי עם חבר שלי ואחיו הקטן בקניון בת"א כשלפתע ראינו את רונאלדיניו. הוא הסכים לתת לנו תמונה זריזה וביקש שלא ניידע אף אחד שהוא בארץ, אבל לא יכולתי להתאפק. חבר שלי זה האמצעי, אחיו הקטן זה הימני, ורונאלדיניו.. נו, אפשר לא לזהות?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by RoyShefy,

אוקיי, אז ככה. אני רוצה לעשות קעקוע, שקשור ל"שר הטבעות" ואני רוצה לשלב בו מילים באלפית. אני יודעת שזה לא קשור למחשבים או שום דבר כזה, אבל חבר שלי שכנע אותי לכתוב פה ואמר שיש כאן מספיק אנשים כמוני (כלומר- חננות שאוהבים שר הטבעות) שאולי יידעו איך לעזור לי. קיצור המילה שאני רוצה לקעקע, היא "Namarie" שפירושה- "דרך צלחה". מה שאני לא מצליחה להיות בטוחה לגביו, זה איך כותבים את זה באותיות אלפיות, בשפה האלפית. ואני יודעת שיש אתרים שיכולים לתרגם את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא. אם יש כאן מישהו שיודע, עזרתכם תתקבל בברכה! תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by BigDragoon,

אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. האם יש לזה שם מיוחד ? אני מנסה למצוא באתר זאפ אבל אני לא מוצא

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

;D

10. שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by xxdragonxx,

הייתי אצל רבן והוא נתן לי תור לפסיכיאטר והמלצה להורדת פרופיל. עכשיו לא יכולתי להגיע לתור ופיספסתי אותו בגלל סיבה כלשהי. עכשיו מה אני צריך לעשות בשביל לקבל תור חדש? ואם אני ילך לקבן הוא יראה במחשב את ההמלצה ויתן לי תור חדש לפסיכיאטר ישר? ואין אני יכול לראות קבן חוץ מהקבן שביחידה ? (כי הוא יהיה רק עוד שבוע וחצי רק) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by geniaXP,

שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by shuy,

מישהו מצליח להכנס, או שזה רק אצלי? http://www.tvunderground.org.ru/

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by מר מקלדת,

זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ניסיתי לקבל עזרה מהמורה למחשבים,אבל הוא בשלו,בגלל זה אני פונה לפה בתקווה שאני יצליח להוציא את הCCNA שכל כך חשוב לי לעתיד. זה הנושאים שיהיו בבגרות http://meyda.education.gov.il/mikudim/62011/HEB/Tech/mikud%202011-tiksov.pdf שאלון 805202 השאלה היא מה יהיה בידיוק בבגרות?,זה יהיה אמריקאי או מה?,ואם אפשר אפילו מבחנים משנים קודמות(אם יש בכלל)אני מאוד אשמח. אולי מפה תבוא לי הישועה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אהלן בתור מישהו שצריך ללון בבית החייל בדרך קבע, איזה מהם עדיף, ואני מציין רק מבחינת התנאים, המקום, האיכות. איזה מהם עדיף? מה מכיל כל אחד מהם? והאם לגור שם נחשב למקום יחסית טוב/סביר/גרוע? תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Born2Kill,

אני לא ממש מבין בכל העניין של טיפוח ועיצוב שיער, יש לי כרגע וואקס של לוריאל פריס אבל הוא לא ממש חזק והקוצים לא קוצים. אני צריך וואקס שכמה שפחות הורס תשיער ומעמיד את השיער (סליחה על הביטוי מראש) כמו ז*ן בזיקפה מלאה. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. סתם פתאום התחלתי לחשוב,אחרי שראיתי את הסרט שמנסה לשכנע שהכול בעצם היה מעשה של הממשלה ואנשים עשירים בשביל להרוויח כסף ולהפחיד את הציבור האמריקאי קראו לו "ההבדל הקטן" משהו כזה,באנלית Loose Change.בטח כבר טחנו תנושא,אבל זה מעניין באמת מה קרה שמה,בכל אופן אני חושב שאלו לא היו פיגועים,מה שהכי חירפן אותי זה שאמרו בסרט שיום לפני הפיגועים קונדוליסה רייס הזהירה את ראש ממשלת סן פרנסיסקו אני חושב,שלא יטוס,כי הייתה לו טיסה מתוכננת לניו יורק או משהו כזה.... והיו עוד מלא דברים שאשכרה מאוד משכנעים שאלו לא היו פיגועים...מה אתם חושבים?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם. אני יודע שעוד לפני שאני יתחיל לספר יגידו האנשים פה "בחירת מגמה זו רק החלטה שלך" וזה נכון אבל אני רואה יש פה אנשים מבוגרים שאני מאמין שהם יודעים מה עדיף עכשיו כי הרי הם יודעים לאן דרושים יותר עובדים לאן פחות וכו'. טוב נעבור לעניין: אני כרגע בכיתה ט' ואני עומד באחת הבחירות הקשות בחיי. בבית ספרי קיימות 5 מגמות: מדעית מחשבים, אלקטרוניקה ותקשרות מחשבים, רובוטיקה ותיבם, מנהל עסקים, עיונית. כבר היו לנו חשיפת מגמות כלומר אני יודע הכל על כל מגמה וחוץ מזה יש לי סיכויים להיתקבל לכל אחת מהם כי אני יכול להגיד שאני משפר ציונים בסמסטר ב' ואם כן הם לוקחים אותי. אבל גם אם הציונים שלי כגע אני יכול להיתקבל אבל עדיף לשפר. עכשיו אני לא מעוניין מנהל עסקים ועיונית לא יודע זה פשוט מש…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by idoaa,

טכנאי מחשבים ורשתות עם נסיון של כמה שנים, כמה נראה לכם שהוא יכול לדרוש לשעת עבודה כשכיר?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.