עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256726,00.html אני לא הולך לקנות את זה מה אתכם? עריכה:בONE אומרים 309 http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77108&bz=10 מוזר..

• 57 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Avi Levin,

Item #: SCP-173 Object class: Euclid Special Containment Procedures: Item SCP-173 is to be kept in a locked container at all times. When personnel must enter SCP-173's container, no fewer than 3 may enter at any time and the door is to be relocked behind them. At all times, two persons must maintain direct eye contact with SCP-173 until all personnel have vacated and relocked the container. Description: Moved to Site19 1993. Origin is as of yet unknown. It is constructed from concrete and rebar with traces of Krylon brand spray paint. SCP-173 is animate and extremely hostile. The object cannot move while within a direct line of sight. Line of sight must not be broken at a…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by ofir_0544,

שלום אני חדש כאן אחי אמר לי שפו יעזרו לי ליבנות מחשב (עם אני לא במקום הנכון אז תעביו אותי לאן שצריך ) אני רוצה ליבנות מחשב ב 5000 ש"ח עם הכול מסך מקלדת עכבר רמקולים טובים ועד.... באתר KSP לא חייב אני בעיקרון לא רוצה כרטיס קול טוב תיפה יותר מהמינימום אני רוצה כרטיס מסך טוב ורמקולים טובים (לא מעוד) וביכלל שהמחשב יפעל לי את ה GTA IV בצורה טוב וביכלל שהמחשב היה רצחני !!! אני מעדיף שיהיה לכטיס מסך שתי יצעות למסך שיהיה 4 רם תודה

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן , הבנתי שצריך להגיע לקרית גת ומשם אין לי מושג , בקישור גם כן לא כל כך יודעים לעזור, אשמח לקבל עזרה ממי שיודע תודה

8. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. גם מבחינת חיצוניות וגם מבחינת פנימיות, הסיוויק החדשה הולכת לסובב הרבה מאוד ראשים... 1.8 ליטרים 140 כ"ס 6800 סל"ד לגבול מכאן אתן לתמונות לדבר... רק נקווה שהגירסה הזו - היא זו שתגיע לארץ ולא האירופאית (המסורסת, ככל הנראה), כפי שיצא לי לשמוע מפיו של K0m.

• 47 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?

12. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Xt,

http://planet.nana.co.il/xpt/WR.pps תרשמו תגובות

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by benor,

לא להאמין ששידרו דבר כזה בטלוויזיה. :-X

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. טס עוד כמה שעות ונתקלתי בתקנה שאומרת שכל הבאה של משקה אלכוהולי מהדיוטי פרי ממדינה שאינה באיחוד האירופי תוחרם. האם שמעתם\נתקלתם במשהו כזה? שוב דחוף דחוף.. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

אהלן, היום החלטתי לפנות קצת את המדפים שלי מדיסקים ויש לי כ100 דיסקים לזרוק לפח, יש לכם איזה רעיון מקורי מה אפשר לעשות איתם? חשבתי לקחת קרטון ענקי ולהדביק את כולם עליו ולתלות על הקיר, נשמע עלוב ויראה עוד יותר עלוב סוף שבוע נעים

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Electric Boom,

ומי מהסגנון אתם הכי אוהבים לשמוע? אני אתחיל,למרות שמהניק שלי זה די ברור,צמוד לאלקטרונית כל היום,אוהב את infected,astral and benny benassi. (האהובים עלי...)

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by אודי רומנו,

כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by desert,

יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות כך שאני יוכל לשלוט ברוחב המסך של ה LCD מהשלט של YES?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Infected_Mushroom-Vicious_Delicious-2007 הם ענקים החבר'ה האלה.

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני וחברי שיחקנו מישחק קלפים בשם "יניב" והיה ויכוח האם פחות מ7 בסכום זה אומר שזה 6 ומטה נכון?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by DimaX,

זו פשוט אחת המצגות הכי הכי מצחיקות שראיתי! 90% מהשקופיות מצחיקות טילים חובה לראות! תקראו קודם את האנגלית בתמונה ורק אז את מה שכתוב מתחת לתמונה... שני לינקים לאותה מצגת: הראשון ישיר והשני פשוט יציב אך צריך לחכות כמה שניות עד שיופיע הלינק. http://www.fps.co.il/Files/1166480138.pps http://www.mytempdir.com/1122720

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים