עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני אישית לא הולך לשמור כשרות מה איתכם?

• 306 תגובות
    • 30.4k צפיות
  3. אז זה הולך בערך ככה: חברתי ואני סתם יושבים ומדברים ופתאום עלה הרעיון (שלה) לקרוא תיגר על אהבתי כלפיה. העניין התגלגל וכעת עלי להוכיח את אהבתי אליה בדרך מקורית ומרגשת ככל האפשר. חברי המלומדים, אנא העלו רעיונות לביצוע העניין... בתודה מראש, יובל.

• 56 תגובות
    • 8.1k צפיות
  4. שלום לכלום. יש לי שאלה דיי בסיסית נראה לי בחיים שלנו. אמון בין חברים.. או חברים מרוחקים. נניח ו... מתקשרים אליך באמצע הלילה ומבקשים שתעשו להם טובה ענקית! שתגידו את מספר האשראי שלכם מכיוון שהחבר המדובר איבד את האשראי שלו והחבר שהיה איתו כבר לא יכל לגהץ יותר כסף. ועכשיו מדובר על סכום לא קטן (450 ש"ח) עכשיו תחשבו שהעירו אתכם באמצע הלילה ואתם לא מבדילים בין ימין לשמאל. בכל מקרה... המצב הוא שאתם אומרים את מספר האשראי לברמן (כן מדובר על סכום שהבנאדם שילם על שתייה חריפה) ות.ז ו.. מספר פלאפון בשביל לאמת פרטים. עכשיו... אותו חבר שביקש ממכם את הטובה אומר שיחזיר את הכסף יום למחרת... מה הייתם עושים במצב הזה? אגב זה אם לא הבנתם... זה משקרה לי הלילה.. :s05:

5. Started by Yossi1981,

scenes from a memory ככל שאני שומע את האלבום הזה יותר ויותר , מתגבשת אצלי הדיעה כי זהו אלבום הרוק הטוב ביותר של שנות ה-90? וDREAM זאת להקת הרוק הטובה ביותר של שנות ה-90. היא לא כל כך פופולרית בארץ הלה'קה הזאת. אני חושב שאנשים פשוט יותר מידי טיפשים מכדי להבין את המוזיקה שלה. מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  6. אבא של חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מכשיר Psion 3a. מדובר במעין organizer-מילון ישן מאוד (מ-1993!), אבל גם משוכלל מאוד. למכשיר 2mb של RAM והוא כולל מספר יישומים כמו מעבד תמלילים, יומן וכו'. יש לו אפשרות חיבור למחשב להעברת וגיבוי הנתונים. הבעיה היא שיום בהיר אחד, נעלמה התצוגה. פותחים את המכשיר ומדליקים אותו, אבל לא רואים כלום. צלילים הוא עדיין עושה כך שהוא עוד עובד (וכנראה גם מכיל את הנתונים שהיו עליו). הנתונים האלה חשובים לו מאוד. פנייתי היא קודם למי שיש לו מכשיר כזה וכבל חיבור למחשב - אם יש מישהו כזה והוא מוכן לעזור במשימה של העברת הנתונים למחשב, זה יהיה מצויין. אם לא, האם אתם מכירים מעבדות אלקטרוניקה טובות ואמינות שאפשר למסור להן את המכשיר ע"מ שיחליפו לו את התצוגה? למכ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by scoo007,

תמונות שאני צילמתי : http://picasaweb.google.ru/scoo007/MifgashHwzone התמונות צולמו במצלמת SONY DSC-V3 7.2 MP נ.ב ---- תמונתו של "שומר החוק": http://lh4.google.ru/image/scoo007/RhPKCnjm65I/AAAAAAAAAFA/hxCcRYJmugo/DSC07976.JPG?imgmax=512

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שאלה בעיקר לוותיקים שבינינו. באיזה תת פורום כאן לעולם לא הגבתם? אז אני אתחיל: אלקטרוניקה ומודינג. אוברקלוגינג. קירור (הייתי באוברקלוקינג וקירור, לא באוברקלוקינג ובקירור :) עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. לינוקס, יוניקס ומערכות הפעלה אחרות. מקינטוש (תודה לאל). צילום דיגיטלי. אני חושב שיש פורום רק למנהלים, נכנסתי פעם לאיזה חתימה וכתב לי שאין לי גישה לשם. WTF? יאללה תגיבו 8)

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by Kukishin,

איפה מוצאים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. אני מחפש בימים אלה משקפי שמש איכותיות וחשבתי ללכת (אם כבר אז כבר ) על אוקלי ... חיפשתי איזה חנות איכותית אבל לא ממש מצאתי לעומת זאת באחת מהכתבות שמצאתי ב ynet דרך חיפוש בגוגל היתה תגובה של מישהו שאמר שחנות היבואן של אוקלי נמצאת ברחוב אימבר 7 בפתח תקווה הבעיה היא שהתגובה הזאת היתה לפני יותר משנה וגם אם אכן היתה שם חנות אני לא יודע אם היא עדיין שמה , מישהו יכול לאשר את זה ? אם אכן יש שם חנות גדולה של אוקלי... אני לא רוצה לינסוע עד שם לחינם מישהו מכיר חנות גדולה אחרת למשקפי שמש איכותיות ? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 19.5k צפיות
  12. Started by Check_Point,

תגידו, גם אתם לא מצליחים להיכנס לאתר של משרד החינוך לבדוק את הציוני בגרויות עם הקודים של שנה שעברה שחילקו בבית ספר, או שזה רק אני?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  13. אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Red Devil,

אתמול זכיתי בכמה מיליונים בלוטו (כן, בטח) ולכן התקציב שלי למחשב עומד על 100000 ש''ח... בניתי מערכת מצוינת אשר תוכל לספק את הצרכים שלי לכל החיים. דום 3 יפעל פה? :lol: CPU Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX 2777.13 ¤ Motherboard Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P Motherboard (AGPProx8,Dual DDR,RAID,S-ATA,5.1 Sound,1Gb LAN,USB 2) 1375.5 ¤ Memory GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1387.24 ¤ Cooler Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 143.37 ¤ Hard Disk Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 654.62 ¤ Hard Disk 2 Maxtor 80GB 7200 r…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש שיר שחורשים עליו ברדיו עם שריקות כזה ואז יש זמר ששר, מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה? תודה!

• 7 תגובות
    • 10.7k צפיות
  16. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

למי שראה, היה משחק פשוט מטורף! ופה יותם הראה שהוא יודע לקחת זריקות גדולות במשחקים גדולים ובזמנים גדולים, אני אומר די בבטחה שהשלשה הזו של הלפרין היא כנראה השלשה הכי חשובה בקריירה שלו!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Moo^Moo,

חרשתי למבחן כמו מטורף - כל הזמן הלחיצו אותי, היסטוריה, טונה חומר.... תוך שעה יצאתי משם עם חיוך רחב ;D, 3 שאולות קלות תחת ועוד 6 מושגים שאפילו לא צריך הקדמה! קיצר, איך הלך לכם ???

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. מי זוכר את הדיונים של המשתמש האגדי הזה? ניסיתי למצוא ולא מצאתי

• 70 תגובות
    • 14.1k צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by VL,

??? בכלל כלום לא עבד...לא האתר ולא הפורום

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המממ עדיף mp3

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Tomerb1,

יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. סך הכל בכל בדילים שיש היום בעיתון יש הנחה של איזה 500-1000 ש"ח, אם היו לוקחים חלק חלק ומחשבים מחיר זה היה יוצא יותר. יש עילה לבקש על מחשב ב10,000 (אולי קצת יותר) הנחה כזאת? ואם למישהו יש ניסיון... אשמח לשמוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים