כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לנסוע מחר באוטובוסים מתל אביב לחוף לבנון. הבנו שהיא צריכה לקחת אוטובוס לטבריה, אבל אין לנו מושג איזה אוטובוס לקחת משם (התקשרנו לחוף והם לא ידעו). מישהו יודע? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי זימוןלבחינת אמי"ר ובת"ז שלי חסרה ספרה מימין. כתוב למטה שזה עקרוני שכל הפרטים יהיו מדוייקים(...) אז התקשרתי והמזכירה שם אמרה לי שזה בסדר ככל הידוע לי ספרת ביקורת זה משמאל - טעות בידיי?... אני אכול סרטים :-X
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לעשות הרצאה...לא משנה על איזה נושא... אם למישיהו יש איזה רעיון להרצאה..זה יעזור מאוד!! ו אם אפשר, בבקשה תביאו לינק עם חומר כתוב כדי שאני יוכל לדבר על זה בהרחבה למשל, אם זה על מחשבי כף יד אז תביאו בבקשה לינק שבו רשום מי המציא את זה..למי זה מיועד... וכו וכו' באמת שלא משנה על איזה נושא.... באמת תודה...כבר שעתיים אני מחפש משהו ולא מוצא!!!! :-\ ועוד פעם תודה! ELIOR
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני אריקסון ומחוות דעת ראשונית - הוא פשוט מעולה רציתי לדעת אם יש לכם טיפים או טריקים שיש לפלאפון או דברים בסגנון הזה.. ואיך אני מוריד רקעים מהאינטרנט בבית- מה הרזולוצייה של הטפט?? ואחרי שהורדתי את הטפט במחשב לאן להכניס אותו בעזרת הכבל?? תודה.
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לצערי איבדתי את הדיסק שהגיע איתו. משום מה באתר הרשמי לא מצאתי. מחיפוש בגוגל מצאתי הורדה מאתר X-driver או משהו בסגנון, רק שזה מוריד על 1-2Kbs וכרגע הרבה זמן זה כבר פשוט הפסיק להוריד. אשמח ללינק נורמאלי ועובד (לא חייב מלוא המהירות, אבל משהו סביר). אם למישהו במקרה במקרה יש את הדיסק המקורי שיכול לעלות ולשלוח לי זה יהיה אפילו עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום ... אני רוצה לעשות מנוי ל rapidshare עכשיו יש שני אתרים : http://rapidshare.com/ http://rapidshare.de/ האם המנוי תקף לשניהם??? ואם לאא אז באיזה אתר כדאי לעשות מנוי ?? תודהה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל אחד אומר לי משהו אחר האם לכל מקצוע של 5 יחידות (אפילו אלקטרוניקה למשל) מגיע בונוס? יש איזה אתר שמאפשר חישוב של ציון תעודת בגרות? (לא מדבר על אתר של אוניברסיטה כלשהי, בכל אחד מהם זה שונה..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הקלטתי שיר בבית בסטודיו הפרטי שלי ,השיר הוא בסגנון soft rock ,מילים לחן ועיבוד שלי. זוהי סקיצה ראשונית בהחלט ויש עוד בית שאמור לבוא באמצע לפני הסיום ,(חבר שלי שר חחחח הוא לא משהו) מה אתם אומרים ? איך הסאונד ? הנגינה ? וכו' ד"א : אני מנגן בכל הכלים בהקלטה מלבד התופים שהם דגימות סאונד שהרכבתי מהן מקצבים. יום טוב קישור http://www.sendspace.com/file/bv7mh0
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה שמעניין אותי זה בעיקר הדבר הזה שנקרא עמלת מכס שגובה דואר ישראל . בעיקרון אני מתכוון לייבא דרך USPS אוזניות מתחת ל50 דולר אבל פשוט אי אפשר להבין על מה הם גובים עמלת מכס . הם גובים על כל מוצר מתחת ל50 דולר עמלת מכס ? אולי על מוצרים מעל 2 ק"ג ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לולול http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4297 "באמצעות משגר טילים נישא"
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל השירים החדשים שאני מוריד בקאזה מושחתים. כלומר באמצע השיר פתאום יש רעש בלתי נסבל , כמו שאם תנסו לנגן דיסק מידע במערכת רגילה. : האם זה באמת הגנה כלשהיא או שזה סתם קבצים דפוקים? כי הורדתי את כל גרסאות האפשריות של שיר ובכולם זה מופיע. ארררררררררררררררר. :-\
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך לעשות הרבה כסף?? :o איך להתחיל ממשהו קטן למשהו גדול ???
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-