עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sashakrik,

שלום, מה אומר החוק להגנת הצרכן לגבי החזרת מוצר אלקטרוני שהוצא מאריזתו ובוצע בו שימוש ? כמובן שלא נגרם שום נזק למוצר

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://www.ayalla.net/modules.php?name=live-media&file=cadena&si=זמיר&tv=checked&radio=checked&vod=checked&sf=checked&cadena=293 לראות עד.דד..דדד הסוף. בלי תגובות מיותרות חברים. כל אדם טוב שידע את זה ושיראה את זה. לכל אחד זה יכול לקרות . תהנו... לילה טוב . אל תכנסו לקישור ישר . תעתיקו אותו ואז תכנסו בדף חדש.

4. Started by Las@Vegas,

משהו שקנה מהם בזמן האחרון מסכים או רכיבים אחרים? מבחינת שירות ואחריות ועמידה בהבטחות? יבגני

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by com,

מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

אז מה קורה? הייתה פגישה ואח"כ כאילו לא קרה כלום? ספרו מה היה מי היה מה מו מי מא

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by TeaTime,

בהצלחה לכל מי שעשה/יעשה את הבחינה... תרגעו היה קל זה רק מבחן וזה קובע רק את שארית חייכם

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by dovik,

שלום לכולם. אם תשימו לב לשעה הוצעת ההודעה, תראו זמן די מוקדם. ובכן, אני מגיע לעבודה עם הסעה ורציתי לשאול ולשמוע עצות. צריך אתר (לא אפליקציה) שמחשב את המסלול הקצר ביותר ע"י הכנסת נקודת היציאה, נק' היעד וביניהן אולי 10 נקודות-כתובות באמצע. ניסיתי לעשות זאת דרך אתר mapa.co.il אך זה הציע תוצאה מאוד לא הגיונית.. מה תגידו? יום טוב לכולם

10. אז נשארנו רק עם אקספון :-\ http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238# הקטע החשוב: נודע ל-TheMarker כי לפני כארבע חודשים פנתה פרטנר לחברת Matrix, המייעצת לה בנושאי מחשוב, וביקשה לבחון מספר פתרונות של תעדוף גלישה וניהול רשת. לפרטנר עוד אין תשתית אינטרנט עצמאית והיא רוכשת את החיבור שלה לתשתית מבזק בינלאומי. המחיר שמשלמת פרטנר לבזק בינלאומי תלוי בנפח הגלישה ולכן יש לה אינטרס לצמצם את רוחב הפס של לקוחות כבדים כמו מורידי קבצים.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. רק בישראל, מה לעזאזל נראה לכם שאתם עושים ?!?!?!?!?! :bash:

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, אני בכיתה ט', ואני צריך להרשם למגמה לשנה הבאה. יש לי כבר 4 יח"ל מתמט' ו5 יח"ל אנגלית. עכשיו למגמות: פיזיקה (5יח"ל) + מכטרוניקה (5 יח"ל) + מחשבים (1 יח"ל מוגבר) = 11 יח"ל. כימיה (5 יח"ל) + ביולוגיה(5 יח"ל מוגבר) + מחשבים (1 יח"ל) = 11 יח"ל. מה אתם חושבים שיעבור לי בהמשך החיים (יענטו אני לא הולך ללמוד את זה באוניברסיטה או משהו, פשוט מה חשוב יותר ע"י מוסדות לחינוך גבוה ו/או מקום עבודה טוב)? אני רוצה להיות טייס ( :smoke:) ואני יודע שפיזיקה ייתן לי יתרון, אבל הייטק זה מכטקוניקה וכל זה..מקום עבודה טוב יותר? תתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים...אני פשוט כל כך מבולבל בזמן האחרון..

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי סירטונים של כ-5 דקות פלוס מינוס באנגלית שאני מעוניין להוסיף להם תרגום בעברית,יש אופציה לשלם למישהו שיעשה את העבודה אבל אז העסק יהיה יקר. יצא לי להיתקל באתר שהמטרה שלו לתרגם סירטונים לכמה שיותר שפות אבל איך שהוא האתר אבד לי. מישהו מכיר או יודע על עוד אופציות חינמיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…

15. שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858 גירסא מעולה ממליץ

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by DimaX,

המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Congratulation! Your mobile number has won 300k GBP from ongoing UK Nokia Promo. For Claim call : +447011135385 or email uknokiaclaims010@live.com now! מן הסתם מדובר בנסיון הונאה, אני תוהה אם מספרי אורנג' נוספים עלו בהגרלה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?

20. Started by Kukishin,

מישהו שמע? יודע איפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. תקופה ארוכה אני חושב לקנות מכונת גילוח, ולאחרונה ראיתי דיל על המכונה ה-Philips hq7810. האם המכשיר שווה את ה250 שקל? אודה לחוות דעת מבעלי ניסיון. איך היא מתמודדת עם זיפים קשים? ניקוי? אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. תודה מראש LEON

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by MishaK,

CONVERSATION BETWEEN A SOFTWARE ENGINEER AND HIS WIFE. Husband: (Returning late from work) "Good evening dear, I'm now logged in." Wife: Have you brought the grocery? Husband: Bad command or filename. Wife: But I told you in the morning. Husband: Erroneous syntax. Abort? Wife: What about my new TV? Husband: Variable not found... Wife: At least, give me your Credit Card, I want to do some shopping. Husband: Sharing Violation. Access denied... Wife: Do you love me or do you only love computers, or are you just being funny? Husband: Too many parameters... Wife: It was a great mistake that I married an idiot like you. Husband: Data type mismatch. Wife: You are useless. Husban…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Ran B,

אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לעשות מנוי ל rapidshare עכשיו יש שני אתרים : http://rapidshare.com/ http://rapidshare.de/ האם המנוי תקף לשניהם??? ואם לאא אז באיזה אתר כדאי לעשות מנוי ?? תודהה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים