עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-_PLOSIVE,

בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by urib,

הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. האם האונ' הפתוחה הינה נחשבת כמו אונ' ת''א או בן גוריון ? או שזה רמה יותר של מכללה ?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by MishaK,

ידידנו RnGAY ( ;D) חוגג היום 19 חורפים בהם זכה לעשות הרבה (או שלא ;D).. בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, תהנה עם החברה ש'ך, ופקה פקה פקה ידה ידה ידה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by OmEr.il,

שלום. עברתי ניתוח אף לפני שבוע ויום,ועכשיו אחרי שהורידו לי את הגבס,נשארה רק נפיחות על האף. מישהו מכיר איזו שיטה או תרופת סבתא כלשהיא כדי להוריד את הנפיחות קצת? (וכן,אני יודע שזה אמור לרדת לבד אחרי שבוע וקצת) תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by iib,

דילמה אמיתית בשבילי... אולי גם בשביל אחרים. אני לא רוצה שה PS3 יגזול לי את החיים ... אבל... כמו שאומר הסלוגן "זה חזק ממך". life ? life : PS3 יכול להיות רק שכתבתי את זה כבר הוכחתי ש life=NULL

8. ג'ימי אוחנה (דני רובס) - איזו נוסטלגיהההההה:

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by SamurAchzar,

כמובן ש"גאון מחשב" זה מושג נלעג גם בעיני, אבל בואו נחשוב על זה רגע. פעם, בשנות ה80 המאוחרות, שנות ה90 המוקדמות, לילדים היו יחסים אחרים עם מחשבים. למעשה, לא היה הרבה לעשות עם מחשב, ואם היה - היית צריך להתאמץ בשביל זה (היה הרבה יותר קשה להשיג משחקים אז מאשר היום). לא הייתה סביבה גרפית ידידותית (יותר או פחות), היית צריך ללמוד את הפקודות shell (נו, דוס). מי שבילה את רוב זמנו מול המחשב עשה את זה כי הוא אהב את המחשב עצמו, לא את האפליקציות. כיום, בעידן האינטרנט, יש כלכך הרבה דברים לעשות עם מחשבים, רובם מעניינים עשרות מונים מאשר תכנות, לפחות לילד הצעיר. פעם, יותר ויותר ילדים היו מתכנתים בגיל צעיר, מסוקרנים על ידי המחשב. התכנות היה פשוט, הלמידה קלה. למעשה, התכנות היה הדבר הכי כיף …

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אז ככה, אני רוצה לשחק גילד וורז 2 על הטלויזיה בסלון. הבעיה היא שהמשחק רץ על מחשב נייח שנמצא בחדר אחר בבית והמחשב הנייד (שכן יכול להתחבר פיזית טלזויזיה) לא יכול להריץ את המשחק. אם יש שירות שיאפשר לי להריץ את המשחק על המחשב הנייח ולשחק בו בו מהמחשב הנייד בזמן שהוא מחבור לטלויזיה? את ההזרמה אני מתככון לעשות על שרת ביתית, ככה שלא אמורה להיות בעיה של תעבורה. שירותים כמו teamviewer ו-VNC לא יעזרו כאן, הם איטיים מדי. מצאתי שירות שנקרא streammygame, אבל הוא לא התעדכן משנת 2008 ולא עובד. יש לכם רעיונות? :s05:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by pure perfection,

מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by My_Name,

היי . . . מישהו פה מכיר אולי אתר/ספר שיכול ללמד בחור עם משמעת עצמית גבוהה איך לנגן על פסנתר מ-0 (הבסיס של הבסיס) ? ובאותו נושא, לא מתאים לי (וגם לא כ"כ ראלי) להתנחל על הפסנתר של דודה שלי, אז חיפשתי פיתרון זול לבעיה. כמובן שאני לא הולך לקנות פסנתר כנף ב-50K$, אני מחפש תחליף זול ככל שאפשר. מישהו פה יכול להמליץ על מקלדת שמתחברת למחשב ב-USB אוחי (אם קיים כזה בכלל) ? או לתת את הדעת על המוצר הזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1750&v=13 שנראה לי מפוקפק לגמריי, אבל זה הפיתרון היחיד שמצאתי (אבל אני לא ממהר לקנות), אז מה אתם חושבים ? /* שמעתי שיש הרבה אנשים שאומרים ש"מוזיקה לומדים רק עם מורה", אבל אין לי כסף , אם אני יתקל בקשיים רצינים, אז אני יעזר טיפה בדודה שלי…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מגרדת שחותכת גזר לצורה של גפרורים. חשוב שהיא לא תהיה חשמלית וגם שהצורה לא תהיה דקה מאוד כמו במגרדות שקיימות אצלי ואצל רוב האנשים. יכול להיות שיש לכלי הזה שם אחר ולכן אני לא מוצא אותו, אז אם אתם יודעים אשמח אם תשתפו אותי

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Red-AnGel,

תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. השאלה מופנית לאנשים בעלי ידע מוזיקאלי- אני יודע שיש סולם מאז'ור שבנוי כך (טונים)- 1,1,0.5,1,1,1,0.5 וסולם מינור שבנוי כך - 1,0.5,1,1,0.5,1,1 עכשיו השאלה שלי היא - איך בנוי סולם מאז'ור הרמוני, מאז'ור מלודי, מינור הרמוני ומינור מלודי?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. זה סתם מסקרן אותי מה אומרים כל המספרים!! אני יודע ש 00 זה בולשת 51 זה הסקודות בולשותהחדשות 25 זה של מוניות ספיישל 01 זה של אוטובוסים אם אני לא טועה משהו יודע עוד כאלה שיכול להגיד לי?? תודה!!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. יש לי מחר מתכונת וניתקלתי בקשיים לגזור את הפונקציה הזאת: 2 (חלקי למי שלא הבין) 4+x ועוד תמונה של נגזרת שלא הצלחתי... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by benor,

לא להאמין ששידרו דבר כזה בטלוויזיה. :-X

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Guy950,

אז הסוללת AA הנטענת שהגיעה עם העכבר שלי (logitech G700s) כבר הגיעה למצב שהיא מתרוקנת נורא מהר והגיע הזמן להחליף אותה. החלטתי שאקנה כבר חפיסה של סוללות נטענות עם מטען חיצוני, והייתי כבר ב4-5 חנויות שונות ובכולן אמרו לי את אותו הדבר - "אין חביבי, כבר לא מוכרים את הסוללות הללו עם מטענים". בסוף קניתי באיזו חנות ב15 ש"ח חפיסת סוללות שנמצאת אצלו כבר כמה שנים, ובאופן נורא מפתיע (לא באמת) - הסוללות במצב יותר גרוע מהסוללה הנוכחית. הזמנתי מאיביי חפיסת סוללות והן היו באיכות ירודה, כל כך שהמטען של העכבר לא מוכן להטעין את הסוללות, ואין לי מטען חיצוני כי לא מצאתי. אז....הגענו לתקופה שכבר לא רואים טעם לייצר סוללות AA נטענות? מצלמות מגיעות עכשיו עם סוללו…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ExploiT,

היורה הגיע ! מזל טוב!

• 50 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים