עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by J0n1,

לפני כמה זמן השארתי פרטים בחנות אוכל מהיר בקניון, היום בצהריים התקשרו אלי וביקשו שאני אבוא מחר להתלמדות. אחה"צ כשהייתי מחוץ לבית ובסביבה התקשרו אלי וביקשו שאבוא היום להתלמדות על מנת שאוכל כבר לעבוד מחר כרגיל. אז הגעתי, עבדתי וגם סגרתי את המקום בעזרת שני עובדים נוספים. בסגירה שטפנו את הרצפה, ובגלל בעיה בניקוז המים עלו למעלה והחלקתי, כתוצאה יש לי כאבים בגב התחתון וקשה לי להתכופף, ובנוסף בגלל האקונומיקה נגרם נזק למה שלבשתי (400 ש"ח+-) הבגדים פחות מטריד אותי, על הכאבים אני רוצה להתלונן. השאלה אם יש פה עילה ואם זאת לא תהיה בעיה שאני מתלמד (לא מלאתי טופס 101 ואפילו עוד לא יצא לי להפגש פנים מול פנים עם המעסיק)

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by redti,

אהלן , תמיד תהיתי האם מותר לשים ג'ל או וקס או משהו כזה לצבא..בדיוק הסתפרתי ואני אוהב לסדר קצת עם ווקס אבל לא יודע אם מותר לשים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Electric Boom,

ומי מהסגנון אתם הכי אוהבים לשמוע? אני אתחיל,למרות שמהניק שלי זה די ברור,צמוד לאלקטרונית כל היום,אוהב את infected,astral and benny benassi. (האהובים עלי...)

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לא מתפרסמות בת'רד הזה . לא, סתם. אני מחפש 5 תמונות רגועות, נעימות ושנותנות הרגשה טובה ו-5 תמונות מזעזעות ומפחידות שנותנות הרגשה רעה, התמונות נחוצות בשביל מחקר שאני עושה לבגרות על התת-מודע. התמונות שנותנות הרגשה רעה לא צריכות להיות מבחילות ולא מגעילות, אלא רק לתת הרגשה רעה, והטובות- לתת הרגשה כללית טובה ונעימה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Googleness,

למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by gal,

לכל מי שלא מכיר חנות TMS היא בקריות. ובכן ,הזמנתי ביום שישי מפרט מחשב מהחנות לאחר התייעצות בטלפון עם מנהל החנות והיה לו הרבה סבלנות ושרות אדיב ואיכפתי.הייתי בחנות ביום ראשון כדי להביא את המארז שלי כדי שירכיבו לי את החלקים וביקשתי שזה יהיה כמה שיותר מהר מן הסתם,הבטיחו לי שישתדלו לעשות את זה תוך יומיים. אתמול התקשרתי אליהם ואכן הם אמרו שהם מרכיבים את המחשב ועושים בדיקות ואם הכל יעבור בסדר זה יהיה מוכן היום,עד כאן הכל באמת באדיבות.היום חיכיתי כל היום ולא התקשרתי כדי לא להלחיץ אותם,נתתי להם זמן כי אולי יש באמת איזה בעיה וחיכיתי בסבלנות.אחרי שיום שלם לא התקשרו להגיד כלום או ליידע אותי באיזה מצב המחשב שלי טילפנתי אחרי הצהריים לחנות וענה לי המנהל שאמר שהחנות סגורה לרגל סידורים…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by smack,

שלום חברים , אני מגיע מחרתיים לראיון עבודה רציני שדורש שאביא עימי תעודת שחרור מהצבא. עשיתי שירות מלא , אך הערכת ההתנהגות שלי כפי שרשום בתעודה על הפנים . השאלה היא , אם אגיע לקצין העיר - האם יש אפשרות לשנות משהו בתעודה , או לחלופין - לקבל מסמך שחרור חלופי ( במידה ואגיד ואיבדתי את שלי לקצין העיר) שבו לא תהיה מצויינת ההתנהגות ?? האם מישהו מניסיונו האישי יודע עם דבר כזה אפשרי ??? ASAP

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, השאלות הן: 1) כמה צריך תשובות נכונות כדי לעבור? 2) האם אני עושה את המבחן בעזרת תמרורים המוצגים לי?(ללא פירוש). 3) האם התיאוריה בפעם השנייה תעלה אותו דבר? 4) אני עושה תיאוריה ואני יוציא רשיון על אופנוע, אז השאלות יהיו על אופנוע ועל הדרכים בלבד? (הכל חוץ מרכב).

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by uzi_sch,

assassin's creed מכר מיליון עותקים בפחות משבוע מיום יציאתו, לפי האתר של יוביסופט הם שברו שיא של עצמם. הינה כמה תמונות מהאולפנים שהפיקו אותו בקנדה Ubisoft Montreal: http://www.ubisoftgroup.com/gallery_files/site/270/358/1600.zip

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Avi Levin,

Item #: SCP-173 Object class: Euclid Special Containment Procedures: Item SCP-173 is to be kept in a locked container at all times. When personnel must enter SCP-173's container, no fewer than 3 may enter at any time and the door is to be relocked behind them. At all times, two persons must maintain direct eye contact with SCP-173 until all personnel have vacated and relocked the container. Description: Moved to Site19 1993. Origin is as of yet unknown. It is constructed from concrete and rebar with traces of Krylon brand spray paint. SCP-173 is animate and extremely hostile. The object cannot move while within a direct line of sight. Line of sight must not be broken at a…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם וחג שמח אז מה אתם אוהבים לאכול?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by mavingadol,

אני כבר כמה ימים מנסה להכנס לאתר הזה , אבל הוא לא ניכנס , יכול להיות שחסמו אותי מהאתר ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מהי חנות המחשבים הזולה ביותר באזור ראשון לציון?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי, חבר שלי עצמאי ומעוניין לקנות PC בהזמנה מחנות אמינה באיזור המרכז ושרון. מספר חנויות שביררתי דורשות תשלומים בכרטיס אשראי ולא מוכנות לצ'קים, דרך התשלום המועדפת על ידי העסק הנדון. מישהו מכיר חנות אמינה וטובה שמוכנה למכור בצורה כזאת.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...זה סתם סקר שאני רוצה לראות באיזה גילאים האנשים פה...תשו מצווה ותצביעיו

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by WildFire,

למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by navk2,

ואצלנו זה בצד שמאל ? זה בכוונה ? זה מרגיז...

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

בדר"כ אני עושה "FAIL השבוע", אך כשראיתי את זה בו ברגע נולד FACEPALM השבוע. מכירים את האתרים שגונבים כתבות מאתרים אחרים באנגלית ומתרגמים לעברית עם רובוט בלי שיש להם הבנה טכנית בסיסית ? כאן זו ליגה אחרת. חברים, הכירו מושגים חדשים בפתרון בעיות של מסכים כחולים: "מזבלה קטנה", "מזבלה מלאה", "ליבה של המזבלה", "בחר המזבלה" וזה משתפר . . . "מצבור מיני", "קובץ dump מיני" (קובץ חרבון מיני) ועוד מובחרים כמו "אתה ממולאים! ובכן ... בעצם אתה לא!" http://www.computer-juice.com/forums/iw/f48/debugging-bsods-windbg-beginners-part-1-getting-all-bits-18677

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Ewingum,

אחרי שקיבלתי באייסקיו את זה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2234 "פורום שפה מדברים על גברים שעירים, הדבר הכי סקסי שיש... אפשר לשלוח תמונות של גברים שעירים.... אנו אוהבים שעירים" אני מכריז על תראד הצעות לפורום המטופש ביותר (רעיון, לא חייב להיות דווקא קיים. אם קיים אז להביא לינק :smoke: ). עריכה: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3828 "ישבנים רבותי ישבנים ישבני איכות בבקשה"

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.