עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by x-dude,

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

שלום, למי כאן יש חשבון ב PayPal ? האם אני חייב כרטיס אשראי גם בשביל לקבל כסף דרך PayPal ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מתכוון לגשת מתישו ואני צריך תוכנה שתבחן אותי... מישהו מכיר משהו טוב?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המליונר סטיב פואסט מתקרב להשלמת המשימה שלו, לאחר מספר בעיות של דלק אתמול. שלוש ימים מסביב לעולם עם מטוס שנבנה במיוחד, בשביל אדם אחד, בלי עצירות ובלי תדלוק בכלל. המטוס נבנה במיוחד למשימה הזו, ומהווה אתגר הנדסי לא קטן... בשעות קרובות הוא הולך להשלים את המשימה עם הנחיתה... יש באתר הזה הכל, החל מנתוני זמן אמת על הטיסה ומיקום, וגם פרטים כללים לגבי המסלול וכל מה שמסביב: http://www.virginatlanticglobalflyer.com/MissionControl/Tracking/index.jsp

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היה לי בהתחלה רעיון לעשות על "מלכות יופי ויופי ישראלי" אבל הרעיון הזה נפסל כי אין מספיק חומר על זה ברשת... יש לכם רעיון טוב בשביל הפרויקט הזה? צריך להיות משהו שקשור לא"י (רוק ישראלי, יופי ישראלי, חיל האוויר, האקדמיה למוסיקה הישראלית, כל דבר שאפשר לדחוף בנושא שלו את המילה "ישראלי")... מה אומרים? תודה רבה לכל המגיבים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by benx,

http://www.abum.com/?show_media=5880&file_type=Movies&file_id=michaeljacksontellsall.wmv חחחחחח חייבים להודות שזו עריכה טובה....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nehmia,

הממ כל אחד שירשות את הר"ת הכי גאוניים שהוא מכיר אני יתחיל עם- סמ"ל-סגן מחוץ לתפקיד

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

סה"כ זמן במערכת: 100 ימים, 3 דקות :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: כפול 10! (ושלוש דקות)

• 16 תגובות
    • 999 צפיות
  12. Started by R0ck,

http://www.themeatrix.com

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tsvika,

המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. באיזה יום חוזרים ללימודים מחופשת הפסח?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by The UnKnown,

Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. עם מישו יודע שיתן קישור או משו כזה תודה מראש SERGEY_K

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה פשוט מדהים כמה שאנשים נואשים!! http://img155.echo.cx/my.php?image=p51300197np.jpg ומאחורי הצד הזה של הדף יש עוד צד שמלא בתיאורים על האישיות של הבן-אדם ועוד חרא. O_0

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by masterb,

[attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. תודה. *אשמח גם אם אפשר את הסמל שעל הדיסק של gregorian בנוסף, כי לא מצאתי את הסמל באינטרנט....

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני אוהב אנימה , אין מה לעשות ורציתי קצת המלצות מכם אני אישית רואה כרגע את Marchen Awakens Romance ו XenoSaga

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני עושה עבודת חקר במסגרת היחידה החמישית במדעי-החברה והכנתי את השאלון המצורף ואודה מאוד לכל מי שיוכל להקדיש דקה מזמנו בשביל לענות עליו. העבודה נחשבת לי ביותר יחידה במדעי-החברה והיא עוסקת בהפשעת הגורמים הפסיכולוגיים בשיווק ופרסום על הרגלי הצריכה של הצרכנים. תצטטו את השאלון בבקשה ותענו עליו. תודה מראש גיל: מין: ז\נ א. לדעתי גורמים פסיכולוגיים בפירסום משפיעים על הרגלי הקנייה שלי: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מועטה 4. בכלל לא ב. השפעות פסיכולוגיות בפרסום יכולות לשנות את יחסי למוצרים מסוימים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4. בכלל לא ג. אני מקפיד לקנות מוצרים שהם מותגים: 1. במידה רבה מאוד 2. במידה רבה 3. במידה מעטה 4…

• 16 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by infer73,

רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להבטיח שאני אקבל מיונים ליחידות מחשבים של מודיעין וכאלה (ממר"ם וכד') איכשהו? נגיד האם יש להם אתר שאני יכול לבקש שישלחו לי מיונים או משהו כזה (אוף,התכוונתי לכתוב משהו יותר ארוך ועכשיו זה נראה לי מטומטם... טוב נו, שש בבוקר עכשיו,איך אפשר כבר?)

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Check_Point,

אתמול גיליתי שהחברה שמייצרת לכלב שלי ולעשרות מיליוני כלבים אחרים בעולם קולרים מצוינים נגד קרציות (kiltix למי שמכיר), היא אותה חברה שייצרה גזים להרג היהודים ואותה חברה שמימנה ניסויים אכזריים ביהודים בשואה. חברת Bayer Germany. קצת מפחיד לא ?!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Fighter,

הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.